triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Суперфуди (super food)

    Дивіться також 👉Блендери
    кешбек від 17 ₴
    -21%

    Насіння соняшника містить низку антиоксидантів, та має протизапальні властивості. В ньому багато вітамінів В3, В6, E, міді та селену. Соняшникова олія переважно містить омега-6 та омега-9 поліненасичені жирні кислоти, тож більш дефіцитних омега-3 в соняшнику бракує. Соняшникове насіння зручно їсти, і недорого купити уже лущеним. Його варто додавати до вівсянки, печива, салатів, а також пророщувати та їсти разом з паростками.
    кешбек від 48 ₴
    розстрочка
    -23%

    Гарбузове насіння багате на поліненасичені жирні кислоти, вітамін Е, білок, клітковину, магній та калій та цинк. Власне, більше цинку, ніж в гарбузовому насінні, буває лише в устрицях, якщо рахувати на вагу, а не на порцію. Насіння гарбуза та його екстракти використовують для полегшення симптомів в разі доброякісної пухлини простати. Гарбузове насіння пасує до крем-супів, в тому числі з гарбуза, посипання перепічки, салатів, та виготовлення густих соусів. З гарбузового та іншого насіння роблять так званий урбеч – пасту, яку можна робити солодкою чи солоною, намазувати на хліб, їсти ложкою тощо. Це своєрідна "нутелла" здорової людини.
    кешбек від 8 ₴
    -7%

    Паніровка "Кунжутка" - це натуральний і здоровий продукт, який допоможе у приготуванні їжі та подарує смачний хрускіт стравам, а також додасть смаку. Не містить глютену, без ГМО. Кунжутні крихти є хорошим джерелом клітковини та заліза! Ідеально підходить для начинки, панірування, можна додавати в салати, готувати страви на пару.. Без штучних ароматизаторів.
    кешбек від 94 ₴
    розстрочка
    -22%

    Суміш насіння - корисне та смачне доповнення до страв. Суміш насіння відмінно підійде до салатів, каш, йогуртів, випічки та інших страв. Склад: кунжут чорний та білий, насіння чіа, гарбуза, соняшника та льону.
    кешбек від 20 ₴
    -25%

    Золотий льон (білий льон) – спеціально культивована рослина. Харчова цінність білого льону набагато вище коричневого, але й вирощувати цю культуру набагато складніше. Білий льон трохи відрізняється за смаком від коричневого, тому деякі вважають за краще саме білий льон. Насіння білого льону або золотистого льону кращий засіб для підтримки здоров’я і краси. Корисні властивості льону: оздоровлює травну систему; покращує імунні функції організму; покращує стан шкіри і волосся; активізує обмінні процеси; скорочує число зморшок; прибирають сухість і роздратування; підсилює перистальтику кишечника; згубно діє на всі види гельмінтів, окрім аскариди. Він також не залишає в живих грибки, віруси гепатиту; підвищує потенцію; знижує рівень холестерину в крові; покращує функції нирок, щитовидної залози, нормалізує гормональний баланс; нормалізують мікрофлору і моторику кишечника, що сприяє зниженню зайвої ваги і очищенню організму.
    кешбек від 19 ₴
    -7%

    Борошно зеленого гороху - це високоякісний продукт, отриманий з меленого зеленого гороху. Цей продукт відрізняється своєю неперевершеною зеленою кольоровою гаммою та властивим смаком. Його використання в кулінарії дозволяє не лише розширити кулінарний репертуар, але й збагатити страви корисними речовинами. Корисні властивості: ➢Високий вміст білка: борошно зеленого гороху є відмінним джерелом рослинного білка, важливого для будівництва тканин, м'язів та загального здоров'я. ➢Безглютеновий продукт: ідеальний вибір для тих, хто дотримується безглютенового харчування або має глютенову непереносимість .➢Вміст важливих вітамінів та мінералів: зелений горох містить вітаміни групи B, вітамін К, залізо, магній та інші мінерали, що сприяють загальному зміцненню організму. ➢Низький глікемічний індекс: сприяє стабільному рівню цукру в крові, що робить його корисним для людей з діабетом або тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. ➢Багатий діетарними волокнами: збалансований вміст діетарних волокон сприяє здоров'ю травлення та підтримує належну функцію кишківника. ➢Антиоксидантні властивості: містить антиоксиданти, які допомагають захищати клітини від вільних радикалів і зменшують окислення в організмі. Області застосування: ➢Пекарство та випічка: використовується для виготовлення хліба, булочок, пирогів, печива та інших випічкових виробів, надаючи їм особливий смак і аромат. ➢Готування соусів та супів: додається в соуси та супи для збагачення їх текстури та смаку, а також для створення здорових та поживних варіантів. ➢Приготування безглютенових страв: ідеально підходить для виготовлення безглютенових страв, таких як локшина, галушки чи котлети. ➢Десерти та напої: використовується для приготування різноманітних десертів, включаючи пироги, млинці, пудинги та коктейлі. ➢Паніровка та обвалювання: використовується для обвалювання м'яса, риби чи овочів, щоб створити хрустку та смачну текстуру. Харчова цінність товару на 100 грам: ➢БІЛКИ, Г – 20.5 ➢ЖИРИ, Г – 1.3 ➢ВУГЛЕВОДИ, Г – 42.3 ➢ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 261 Склад: 100% борошно із зеленого гороху. Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%. Термін придатності до споживання: 6 місяців. Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, що містять глютен). Борошно зеленого гороху - це не тільки корисний інгредієнт для кулінарії, але і відмінний спосіб включити в раціон нові смаки та забезпечити організм корисними поживними речовинами.
    кешбек від 20 ₴
    -7%

    Червона сочевиця — ідеальний вибір для здорового харчування. Вона багата на білки, залізо, клітковину та вітаміни. Не потребує замочування та швидко готується. Способи вживання червоної сочевиці: Супи — наваристі, ароматні, ситні Пюре — ніжна кремова текстура і чудовий смак Сочевичні котлети — вегетаріанська альтернатива м’ясу Каша — смачна, поживна і легко засвоюється Додається в салати, тушковані овочі, рагу Спосіб приготування: Промийте сочевицю під проточною водою. На 1 склянку сочевиці додайте 2–2,5 склянки води. Варіть на повільному вогні 15–20 хвилин до м’якості (без замочування). За бажанням додайте спеції, овочі чи зелень. Переваги нашої сочевиці: Вища категорія якості Швидке приготування Чистий продукт без домішок Доступна ціна та швидка доставка
    кешбек від 77 ₴
    розстрочка
    -8%

    Горіхи макадамі в шкаралупі. Ключ для відкривання в комплекті. Навіть у горіхів є свій король. І це макадамі. Він не дарма завоював своє звання. Горіх макадамія поєднує аромат шоколаду, відмінний смак і лікувальні властивості, завдяки вітамінам і цінних речовин, накопичених за тривалий період дозрівання під жарким тропічним сонцем Корисні властивості Макадамія - джерело цінних поживних речовин. Цей горіх допомагає при мігренях, знімає втому, живить та зволожує шкіру, виліковує опіки та виводить холестерин з організму. Горіх макадамія є джерелом кальцію та інших мінеральних речовин. У ньому мало вуглеводів, але щодо багато жирів. На думку вчених, регулярне вживання цілющих горіхів знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, деяких видів раку і навіть сприяє втраті зайвої ваги, незважаючи на високу калорійність. У складі горіха є також ефірні масла, жири, вуглеводи, білки, клітковина, вітаміни, мінерали, цукор, вітаміни. Горіхи макадамії надають допомогу при мігрені; допомагають при хворобах кісток; корисні при артриті; застосовуються при авітамінозі; лікують ангіну. Масло макадамії має антиоксидантні властивості і омолоджуючий ефект, це відмінний засіб для догляду за сухою шкірою. За своїми властивостями воно подібно норковому жиру. Масло макадамії стимулює мікроциркуляцію крові, лікує целюліт, корисно при варикозі і купероз. Воно також застосовується в косметології для волосся укріплює, робить їх блискучими. Маслом макадамії можна лікувати опіки різного походження.
    кешбек від 30 ₴
    розстрочка
    -8%

    Рис червоний, також відомий як рис червоний або чарівний рис, – це унікальна зернова рослина, яка вражає своїм темним майже чорним кольором. Цей вид рис широко поширений у різних регіонах світу, включаючи Азію та Африку. Його особливий відтінок обумовлений високим вмістом пігменту антоціанів, який також присутній у багатьох фіолетових та синіх фруктах та овочах. Червоний рис не тільки привертає увагу своїм екзотичним зовнішнім виглядом, але й має багатий смак і корисні властивості. Він має ніжний, трохи горіховий аромат та приємну текстуру. Смак червоного рису може бути трохи солодкуватим чи горіховим, з нотками землі чи грибів. Червоний рис є цінним джерелом поживних речовин. Він багатий білками, клітковиною, мінералами (такими як залізо та магній) та вітамінами групи В. Крім того, він містить антиоксиданти, які допомагають захищати організм від вільних радикалів та підтримують здоров'я. Через свій унікальний колір червоний рис часто використовується в кулінарії для створення елегантних і вражаючих страв. Він може служити основою для різних гарнірів, салатів та супів, а також служить основою для десертів, включаючи рисові пудинги та креми. Крім того, червоний рис вважається кориснішою альтернативою звичайному білому рису, оскільки він містить нижчий глікемічний індекс, що означає, що він не викликає різкого підвищення рівня цукру в крові після їди. Це робить його особливо привабливим для людей, які стежать за своїм здоров'ям або страждають на діабет. Загалом, червоний рис є чудовим вибором для тих, хто хоче урізноманітнити свій раціон і насолоджуватися не лише смаком, а й користю для здоров'я.
    кешбек від 16 ₴
    -7%

    Горіхи макадамі в шкаралупі. Ключ для відкривання НЕ в комплекті. Навіть у горіхів є свій король. І це макадамі. Він не дарма завоював своє звання. Горіх макадамія поєднує аромат шоколаду, відмінний смак і лікувальні властивості, завдяки вітамінам і цінних речовин, накопичених за тривалий період дозрівання під жарким тропічним сонцем Корисні властивості Макадамія - джерело цінних поживних речовин. Цей горіх допомагає при мігренях, знімає втому, живить та зволожує шкіру, виліковує опіки та виводить холестерин з організму. Горіх макадамія є джерелом кальцію та інших мінеральних речовин. У ньому мало вуглеводів, але щодо багато жирів. На думку вчених, регулярне вживання цілющих горіхів знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, деяких видів раку і навіть сприяє втраті зайвої ваги, незважаючи на високу калорійність. У складі горіха є також ефірні масла, жири, вуглеводи, білки, клітковина, вітаміни, мінерали, цукор, вітаміни. Горіхи макадамії надають допомогу при мігрені; допомагають при хворобах кісток; корисні при артриті; застосовуються при авітамінозі; лікують ангіну. Масло макадамії має антиоксидантні властивості і омолоджуючий ефект, це відмінний засіб для догляду за сухою шкірою. За своїми властивостями воно подібно норковому жиру. Масло макадамії стимулює мікроциркуляцію крові, лікує целюліт, корисно при варикозі і купероз. Воно також застосовується в косметології для волосся укріплює, робить їх блискучими. Маслом макадамії можна лікувати опіки різного походження.
    кешбек від 29 ₴
    -7%

    Очищені насіння конопель (ядра, серцевина) Вегетаріанський супер-продукт з високим вмістом незамінних поживних речовин. Насіння конопель - одне з найбільш досконалих продуктів природи. Вони є ідеальним доповненням до будь-якої здорової дієти. Завдяки багатому складу, в який входять вітаміни, полінасичені жирні кислоти (омега-3, омега-6), мінерали (залізо, магній, калій), волокна, цей продукт є незамінним у вегетаріанській дієті. Насіння конопель - це справжній Суперфуд, який об'єднує в собі багато корисних властивостей: Білок - рекордний вміст більш 30г в 100г продукту. У складі 20 амінокислот, включаючи 9 незамінних. Відмінне рішення для людей, що займаються спортом, фізичною та розумовою працею, а також для вегетаріанців. Омега 3 і омега 6 - ідеальна для засвоєння організмом пропорція 3:1. Всього три столових ложки насіння забезпечують ваш організм омега 3 і 6 жирними кислотами на цілий день! Клітковина - настільки шанована за свої очищаючі властивості. Насіння конопель - це ідеальне доповнення до будь-якої дієти. Немає потреби подрібнювати або чистити насіння самостійно, оскільки воно готове до вживання прямо з пакету. Після обвалення цілого насіння конопель вам залишається тільки поживне ядро - «Серце конопель». Завдяки сирому стану і насиченому горіховому аромату, конопляне ядро має неповторний смак і дуже корисне для вашого здоров'я. Їжте його прямо з упаковки або додайте в салат, смузі, кашу. Досить 1 чайної ложки очищеного насіння на день, щоб наповнити організм необхідними мікроелементами і мінералами. Насіння - 100% натуральна рослинна продукція, яка правильно і в повному обсязі засвоюється кожною клітинкою нашого організму. Застосовується насіння для: - нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, - поліпшення і омолодження шкіри, - активізації мозкової діяльності. Хороший продукт для школярів і студентів, ідеальне дієтичне харчування для бажаючих скинути зайве, для нормалізації рівня цукру в крові, нормалізації гемоглобіну, відновлення роботи м'язів, після тривалого знерухомлення, для набору м'язової маси спортсменам. Калорійність на 100 грам продукту: 514 кКал, білки 30 грам, жири - 40 грам, вуглеводи - 15 грам. Термін зберігання 4 місяці. Зберігати в закритому вигляді в прохолодному місці.
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -8%

    Сочевиця зелена – це цінне джерело рослинного білка, клітковини та важливих мікроелементів. Завдяки своєму ніжному горіховому смаку та приємній текстурі вона чудово підходить для приготування супів, салатів, гарнірів та інших корисних страв. Зелена сочевиця містить велику кількість заліза, магнію, фосфору та вітамінів групи B, що сприяють підтримці здоров'я серця, покращенню травлення та загальному зміцненню організму. Вона добре зберігає форму при варінні, не розварюється і чудово поєднується з овочами, спеціями та соусами. Переваги продукту: Високий вміст рослинного білка – ідеальна альтернатива м’ясу Багата на клітковину, покращує травлення Містить залізо, магній та вітаміни групи B Добре зберігає форму при приготуванні Підходить для вегетаріанського та дієтичного харчування Застосування: Приготування супів та рагу Використання у салатах та гарнірах Основний інгредієнт у пюре, котлетах, паштетах Додавання у страви східної кухні Зелена сочевиця – корисний, поживний та універсальний продукт для щоденного раціону!
    кешбек від 14 ₴
    -23%

    Льон — це щось звичне і нецікаве, чіа – щось модне і загадкове. Насправді, вони досить подібні за складом та впливом на здоров'я. Об'єднує їх також і те, що так просто взяти й розжувати суху насінину й отримати з неї все корисне не вийде. І льон, і чіа люблять замочування та перемелювання, і не люблять температуру. Льон та чіа багаті на альфа-ліноленову жирну кислоту, клітковину, тіамін, містять відносно багато цинку, міді, заліза, магнію, марганцю, селену. Регулярне споживання цього насіння пов'язують зі зменшенням тиску, меншим ризиком кількох типів раку, здоровим балансом холестеролу. Ці корисні ефекти спостерігаються, якщо їсти принаймні 2 столові ложки насіння щодня. Щоб здобути з насіння льону та чіа все корисне, варто їх замочити в ягідному пюре, йогурті, соусі, кефірі, або ж додати до гарячої каші і дати постояти.
    кешбек від 15 ₴
    -8%

    Рослинні жири займають дуже важливе місце в раціоні, адже вони є джерелом будівельного матеріалу для побудови нових клітин та живлять їх. Гарбузове насіння – це високомасляничний і високовітамінний продукт харчування, вживання якого принесе значну користь і дорослим, і дітям, і м'ясоїдам, і вегетаріанцям, і тим, хто постить. Гарбузові ядра можна вживати в сирому та смаженому вигляді, додавати в овочеві та фруктові салати, випічку, приправляти м'ясні страви, десерти, робити на їх основі поживні соуси або використовувати як снек. Інтернет-магазин "Здорове харчування" пропонує Вашій увазі насіння гарбуза. Цей натур продукт представлений у трохи підсушеному вигляді, тому підходить як для пророщування та посівів, так і для їжі. Очищене ж гарбузове насіння сушене (делікатне сушіння) підійдуть тільки в їжу. У нас можна замовити маленький пакетик на 200 г, так і великі упаковки на 1 кг і 3 кг. Скористатися послугами доставки або забрати товар самовивозом. Цей цінний рослинний продукт здатний наситити організм цілим комплексом біокомпонентів: вітамінами А, В, С, Е, К, фолієвою кислотою, мікроелементами, амінокислотами, жирними кислотами. Він успішно застосовується у лікувальних та профілактичних цілях. Зміцнює імунітет та підвищує резистентність до захворювань. 6 мегафактів для насіння гарбуза 1) На 32-52% складаються з олії, яка багата на цинк (справжній рекордсмен за вмістом цього мікроелемента). Цинк відповідає за здоровий стан шкіри, волосся та нігтів, є найпотужнішим засобом для профілактики та лікування простатиту, нормалізує гормональний фон, як у чоловіків, так і у жінок. Допомагає справлятися із хворобами в осінньо-весняний період, перешкоджає проникненню вірусних агентів у клітини. 2) Завдяки високому вмісту вітаміну Е, гарбузова олія допомагає організму придушити різні запалення та регенерувати клітини. Вітамін Е називають у народі «вітаміном молодості» тому, що він підтримує нашу шкіру в гарному та здоровому стані. 3) АМК триптофан, потрапляючи в людський організм, перетворюється на серотонін (“гормон щастя”). У зв'язку з цим насіння гарбуза потрапляє до ТОП-10 продуктів для підвищення настрою. А китайці вживають жменю цих ласощів щодня при фізичних навантаженнях, а також емоційних напруженнях. 4) Натурпродукт має унікальну якість - зменшує нудоту та заколисування. Тому часто призначається при симптомах токсикозу під час вагітності. 5) У 100 г насіння з гарбуза міститься 153% денної норми фосфору. А це у 2,5 рази більше, ніж у рибі. Така рекордна кількість покращує мозкову діяльність і допомагає “швидше розуміти”. 6) Гарбузове насіння – це один із кращих антипаразитарних засобів, у зв'язку з цим фактом особливо актуально включати їх у щоденний раціон дітей. Купити гарбузове насіння очищене - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Відмінний снек можна використовувати у випічці або для приготування сироїдчих страв. Можна підсмажити та підсолити. Вони є єдиним насінням, що сприяють створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння при щоденному прийомі забезпечують 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість з нас приймають таблетки для поповнення дефіциту вітамінів групи В, тоді як гарбузове насіння набагато ефективніше в цьому відношенні. Вони багаті на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолатами. Для тих, кому властиво падати духом, насіння гарбуза особливо корисне, оскільки допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполукі, що підвищує наш настрій. Вони також здатні запобігати формуванню певних видів ниркового каміння, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є чудовим засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 78 ₴
    розстрочка
    -8%

    Гарбуз голосонасіннєвий насіння Маленьке насіння гарбуза багате на різноманітні, без перебільшення, унікальні цінні речовини. Його насичений темно-зелений відтінок - результат наявності хлорофілу - природного аналога антибіотиків. Насіння має приємний, ніжний смак і прекрасно поєднуються з солоною та солодкою випічкою і салатами. Якщо щодня вживати хоча б невелику кількість цього продукту, вдасться наситити організм корисними жирами і мінералами (магнієм і цинком). Крім того, з гарбузового насіння можна робити сиродавлену олію. ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Компанія CraftOil суворо і скрупульозно контролює процес поставки насіння гарбуза кожному своєму клієнту. Під контролем все, починаючи від умов вирощування гарбуза і закінчуючи фасуванням його насіння. Вирощування. Гарбуз вирощується далеко від великих міст, підприємств і жвавих автотрас, в екологічно чистій зоні зі сприятливим кліматом. При цьому, не застосовуються пестициди, гербіциди, інсектициди і навіть мінеральні добрива. Зберігання. Насіння утримується у відповідності з основними санітарними нормами і розфасовується в день відправки замовлення. Кожен клієнт отримує максимально свіже насіння з останнього врожаю. Розфасовка. У день отримання замовлення насіння пакується в екологічно чисту, безпечну брендову тару з паперу. КОРИТЬ І СКЛАД НАСІННЯ ГАРБУЗА У сирому гарбузовому насінні містяться: · Вітаміни А, К, С, D, Е, T, P, групи В: В1, В2, В6, В9; · Мінерали: кальцій, калій, фосфор, мідь, магній, залізо, марганець, селен, цинк; · Цінні органічні сполуки: амінокислоти: аргінін, кукурбітин, триптофан, поліненасичені жирні омега-кислоти, антиоксиданти, лігнани, хлорофіл; Білки: 26,2 г. на 100 грам Жири: 49,05 г. на 100 грам Вуглеводи: 19 г. на 100 грам Калорійність: 556 Ккал на 100 грам Тип тари: паперовий крафт (пакет або мішок) Термін зберігання: 6 місяців в сухому, вентильованому прохолодному місці Країна походження насіння: Україна Контроль якості: ТМ CraftOil ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА ГОЛОНАСІННОГО Для вагітних: рекомендований щоденний прийом. У насінні гарбуза високий вміст фолієвої кислоти, яка виступає профілактикою викиднів на ранньому терміні виношування, зменшує прояви токсикозу та сприяє правильному формуванню головного мозку у плода. Для дітей: можна вживати дітям старше 2 років, якщо немає алергії або індивідуальної непереносимості. Для діабетиків: сприяють зниженню вмісту глюкози в крові, особливо ефективні при діабеті 2-го типу. Зберігання: не довше 6 міс. у сухому, провітрюваному прохолодному місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ ДЛЯ ПРИЙОМУ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Не варто вживати гарбузове насіння людям з індивідуальною непереносимістю даного продукту, а також у період загострення виразки (в тому числі, виразки шлунка). При цьому, гарбузова олія холодного віджиму корисна при всіх захворюваннях шлунково-кишкового тракту (включаючи виразку) Гарбузове насіння має жовчогінний ефект, людям із жовчнокам'яною хворобою або іншими проблемами видільної системи рекомендовано вживати його з обережністю. При занадто активному внутрішньому прийомі насіння гарбуза може спостерігатись головний біль та/або запаморочення, підвищене газоутворення і здуття живота (кишкові кольки). КОРИСТЬ НАСІННЯ ГАРБУЗА Регулярне додавання насіння гарбуза в їжу або вживання його в чистому вигляді дає потужний омолоджуючий ефект. Поліпшується обмін речовин, зменшуються прояви діабету, в тому числі, нудота при голоді. Насіння гарбуза дуже корисне літнім людям. Воно багате на антиоксиданти та виступає профілактикою онко-захворювань. Особливо корисне гарбузове насіння чоловікам, воно зменшує та запобігає росту ракових клітин простати. Не менш корисний даний продукт для профілактики і терапії раку молочної залози у жінок. Вважається, що насіння гарбуза може зменшити ризик онко-уражень легенів, шлунка і товстої кишки. Видільна система. Виведення токсинів, медикаментозних препаратів, а також радіонуклідів і солей важких металів. Зменшується гіперактивність сечового міхура. Кровоносна система. Стінки судин стають більш еластичними й міцними, зменшується ймовірність інсульту та інфаркту міокарда. Підвищується рівень «хорошого» холестерину. ШКТ. Нормалізується мікрофлора шлунка (в результаті цього підвищується імунітет). Загоєння виразок та інших пошкоджень слизових травних органів. Поліпшується функціонування печінки й кишківника (товстої кишки). Епідерміс. Шкіра стає більш пружною, еластичною, поліпшується відтінок обличчя, пошкоджені тканини швидше відновлюються. Виступає профілактикою надмірного випадіння волосся. Нервова система. Поліпшується мозкова діяльність і пам'ять. Гарбузове насіння допомагає справлятися з безсонням (особливо хронічним) і дає легкий розслаблюючий ефект. Також його регулярний прийом сприяє підвищенню гостроти зору і виступає профілактикою катаракти. Опорно-рухова система. Профілактика кокс-артрозу та остеопорозу, підвищення щільності кісткових тканин. Статева система. Нормалізується менструальний цикл у жінок. Зменшуються симп
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Амарантові палички СНЕКолики солодкі зі стевією, Gluten Free -- це не тільки смачний, але й корисний снек для дітей та дорослих. Амарантові палички - корисне і швидке перекушування, яке легко взяти з собою в дорогу, на прогулянку або роботу. Солодкі амарантові палички не містять цукру, завдяки чому рекомендовано вживати їх діабетикам і шанувальникам здорового харчування. Має у своєму складі унікальний та дієтичний продукт, який славиться своїми поживними та терапевтичними властивостями – насіння амаранту. Головна користь амаранту: підвищує імунітет; підвищує тонус організму; нормалізує метаболізм; знижує рівень поганого холестерину; стабілізує рівень цукру у крові; нормалізує тиск; покращує роботу серця; має протизапальну дію; покращує стан суглобів та кісток. Амарантові палички СНЕКолоки зі стевією підходять діабетикам, веганам та шанувальникам правильного харчування. У їхньому складі ви НЕ знайдете: яєць лактози консервантів глютена цукру синтетичних барвників. Склад: кукурудзяни мука, мука із зародків амаранту знежирена, какао порошок знежирень, рідкий екстракт листя стевії. Поживна харчова цінність на 100 г продукту: Білки 17,91 г Сіль 0,05 г Клітковина 3,87 г Жири 0,98 г Вуглеводи 52,77 г Енергетична цінність на 100 г продукту – 310 ккал Вага: 45 грам Виробник: Україна
    кешбек від 52 ₴
    розстрочка
    -22%

    Кунжут- найбільш популярні в східних країнах. Його активно використовують в кулінарії, в тому числі в кондитерському виробництві. Крім того, саме з такого кунжуту (шляхом вичавки) роблять всім відому цілющу олію Чорний кунжут - це такі ж, але неочищені насіння. Відрізняються вони тим, що володіють яскраво вираженим смаком і ароматом. Як відомо, насіння кунжуту мають другу назву, що звучить як «сезам». Це зв'язано з тим що він містить в собі велику кількість речовини, названої «сезамін». Він є антиоксидантом і активно застосовується для профілактики онкологічних захворювань. Крім цього, представлений компонент помітно знижує холестерин в крові. Неочищений , тобто чорний кунжут на 60% більше містять в собі кальцію, ніж світлий. Крім цього він багатий вуглеводами, амінокислотами, білками і такими вітамінами, як В, Е, А і С. Також чорний кунжут включає в себе калій, фосфор, залізо і магній. Не можна не сказати і про те, що представлені насіння є джерелом такої важливої для людини речовини, як фітин. Він швидко відновлює мінеральний баланс організму. Крім усього іншого, кунжут багатий харчовими волокнами і лецитином.
    кешбек від 37 ₴
    розстрочка
    -24%

    Кунжутне насіння – це лідер за вмістом кальцію, заліза, міді, магнію, фосфору, цинку, вітамінів В1 та В6 і клітковини. Коли мова йде про кальцій в молочних і тваринних продуктах, кунжут всіх перемагає. До того ж, насіння на чверть складається з білка, багатого на незамінні амінокислоти треонін, лейцин, і триптофан. Кунжутна олія багата на олеїнову та ліноленові жирні кислоти. Тож як їсти таке корисне насіння? Варіанти такі: •У вигляді пасти (тахіні), яку додають до рису, хумусу, баклажанів, десертів на основі йогурту та ягід, чи до салатів і азійських супів. •Молоти насіння в ступі чи кавомолці, і додавати до каш, салатів, десертів. •Якщо хочеться солодкого, то купувати кунжутну халву. •Додавати кунжутну олію до салатів. •Додавати кунжутну макуху (тобто те, що лишилося після віджиму олії) до каш, печива, крем-супів, соусів. Регулярне споживання кунжуту у вигляді пасти чи його олії пов'язують з кращим станом серцево-судинної системи, меншим рівнем запалення, кращим нейрогенезом, та збалансованішим рівнем холестеролу. Пам'ятайте, насіння – це не "декор" для страв, а поживна та корисна їжа, яку важливо постійно мати у своєму раціоні.
    кешбек від 55 ₴
    розстрочка
    -24%

    Чіа - це іспанська шавлія, а насіння цієї рослини знайшли світову популярність завдяки своїм унікальним властивостям. Вони вважаються дуже корисними і можуть допомагати вгамовувати голод. Рослина росте на південноамериканської території, і стародавні цивілізації використовували її і в їжу, і в медичних цілях. Цілющі і корисні для здоров'я властивості насіння обумовлюються їх складом, який представлений такими мікроелементами: кислоти Omega-3 і Omega-6;клітковина; залізо; калій, кальцій, магній, натрій; ніацин і тіамін; рибофлавін;вітаміни А, С і Е; цинк і фосфор; антиоксиданти. Такий унікальний якісний склад робить насіння Чіа просто унікальним продуктом, який при регулярному вживанні благотворно діє на організм людини. Серед його головних особливостей слід виділити такі: •Скорочення холестеринових накопичень. •Профілактика атеросклерозу. • Зміцнення серцевого м'яза і судин. • Сприятливо діє на нервову систему. •Нормалізує тиск. •Регулює цукор в крові. •Профілактика хвороби Альцгеймера, склерозу і епілепсії. •Допомагає в лікуванні депресії. •Виступає натуральним аналогом антибіотиків, зміцнює імунітет. •Профілактика простудних захворювань. •Нормалізує мікрофлору шлунково-кишкового тракту. •Активізує загоєння ран. •Допомагають зняти симптоми алергії. •Омолоджуючий ефект. •Відновлює гормональний баланс.
    кешбек від 16 ₴
    -7%

    Борошно пшеничне цільнозернове — є високоякісним продуктом, отриманим з повного зерна пшениці, включаючи шкірку та зародок. Це натуральне борошно має багатий смак і текстуру, а також вищий вміст корисних речовин порівняно з білим борошном. Застосовується для випічки хліба та інших хлібобулочних виробів, відрізняється грубістю текстури від очищеного борошна.Відмінність цільнозерновий борошна від очищеної борошна – високий вміст харчових волокон, вітамінів та антиоксидантів. Корисні властивості: ➢Вміст волокна: цільнозернове борошно багате діетичним волокном, яке сприяє нормалізації травлення та підтримує здоров'я кишечника. ➢Вітаміни і мінерали: містить велику кількість важливих вітамінів (зокрема групи B) та мінералів, таких як залізо, магній та фосфор. ➢Антиоксиданти: зерно пшениці містить антиоксиданти, які допомагають в боротьбі з вільними радикалами та підтримують загальний стан здоров'я. ➢Енергетичний потенціал: завдяки високому вмісту складних вуглеводів, це борошно можеслужити довготривалим джерелом енергії.Область застосування: ➢Випічка хліба: ідеально підходить для випічки хліба з неповторним смаком та поживною цінністю. ➢Виробництво тістечок та випічки: додає структуру і смак різноманітним видам тістечок, печива, булочок та інших випічок. ➢Готування тіста для паст: цільнозернове борошно вдається в готуванні тіста для паст, надаючи їм багатий смак та вищу харчову цінність. ➢Застосування в кулінарії: може використовуватися в різноманітних кулінарних рецептах, деважливо зберегти багатий смак та корисні властивості борошна. Харчова цінність продукту на 100 г: ➢БІЛКИ, Г – 11.5 ➢ЖИРИ, Г – 1.5 ➢ВУГЛЕВОДИ, Г – 67.9 ➢ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ – 331 Склад: 100% цільнозернові пшеничне борошно. Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, за температури нижче 20С і відносній вологості повітря не вище 75%. Термін придатності: 6 місяців. Пшеничне цільнозернове борошно - це вибір для тих, хто цінує збалансоване харчування та шукає високоякісні інгредієнти для свого столу.
    кешбек від 11 ₴
    -5%

    Кукурудзяний крохмаль широко використовується в кулінарії та кондитерському виробництві. При додаванні в тісто виходить менш сухий і ніжніший бісквіт. Полисахарид, отриманий із зерен кукурудзи, менш в'язкий, ніж картопляний, він дає гладку консистенцію та відмінно підходить для приготування рідких соусів та десертів. Картопляний крохмаль утворює більш в'язкий клейстер, що використовується для приготування прозорих кремів-супів та киселів. Також цей продукт абсорбує зайву рідину, тому його додають при випіканні фруктових та сирних тортів. Особливості: - надає випічці рівномірну пористу структуру; - використовується як натуральний загусник. - є джерелом вуглеводів.
    кешбек від 20 ₴
    -7%

    Амарантове борошно Амарант або щириця, відома ще з часів ацтеків, є однією з найдавніших зернових культур. Незаслужено забута раніше, сьогодні вона знову набула популярності завдяки своєму приємному смаку і цілющим властивостям. Борошно з макухи амарантового насіння використовується для приготування хлібобулочних, кондитерських виробів, соусів та інших страв. Її додавання в якості одного з інгредієнтів не тільки покращує смак, надаючи приємний горіховий аромат, але і значно підвищує харчову цінність продукту. Корисні властивості амарантового борошна Амарантове борошно насичене білками, більше половини яких представлені глобулінами і альбумінами з широким амінокислотним набором. Завдяки високому вмісту незамінної амінокислоти лізину продукт має виражену противірусну дію, покращує серцеві функції і регенерацію тканин. Триптофан активізує вироблення серотоніну, більш відомого, як гормон щастя, в результаті чого підвищується індивідуальна стійкість до стресових ситуацій і поліпшується загальний психічний стан. Ще одна важлива амінокислота метіонін мінімізує шкоду від впливу важких металів та інших токсинів. Амарант - одна з небагатьох рослин, насіння якої містять сквален - каротиноїд з вираженими антиканцерогенними властивостями. Це цінна речовина володіє доведеною дією проти появи злоякісних новоутворень, підвищує опір організму до різних бактеріальних і вірусних інфекцій, стимулює загоєння ран. У складі амарантового борошна присутні вітаміни різних груп, комплекс макроелементів і фосфоліпідів. Також воно є джерелом рослинної клітковини, яка допомагає провести детоксикацію організму і налагодити травлення. Рецепти з амарантового борошна Борошно з макухи амаранту не містить глютену, тому підходить для людей, які страждають на целіакію. А завдяки низькому глікемічному індексу його можна вживати при цукровому діабеті. Спробуйте приготувати страви за такими рецептами: · Млинці. Збийте 2 яйця з пучкою солі, влийте 3 склянки молока або сироватки, 2 ст.л. рослинної олії. Потім додайте невеликими порціями суміш з амарантового і пшеничного борошна (1: 2), добре вимішайте і випікайте млинці на добре прогрітій сковорідці. · Хліб. Для приготування опари змішайте 100 г амарантового борошна, 5 г сухих дріжджів, 2 ст.л. цукру і 300 мл теплого молока. Через 30 хвилин додайте трохи солі і 20 мл рослинної олії. Поступово підсипаючи пшеничне борошно (всього 400 г), вимішайте тісто і залиште підніматися на 1,5 години в теплому місці. Після обминання сформуйте буханець і викладіть у форму для вистоювання. Через 40 хвилин поставте в розігріту духовку і випікайте до готовності при 200 °. Інтернет магазин «Здорове харчування» пропонує купити амарантове борошно в розфасовці - 1 кг, за доступною ціною. Ми здійснюємо доставку по всій Україні.
    кешбек від 23 ₴
    -6%

    Відмінний снек, можна використовувати у випічці або для приготування сироїдних страв. Можна підсмажити і підсолити. Воно є єдиними насінням, що сприяє створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння при щоденному прийомі забезпечує 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість з нас приймають таблетки для заповнення дефіциту вітамінів групи В, в той час як насіння гарбуза набагато ефективніше в цьому відношенні. Воно багате на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолати. Для тих, хто іноді падає духом, насіння гарбуза особливо корисне, тому що допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполуці, що підвищує наш настрій. Воно також здатне запобігати формуванню певних видів ниркових каменів, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є відмінним засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Амарантові палички СНЕКолики з какао і стевією без глютена і сахарот Healthy Generation– це не тільки смачний, але й корисний снек для дітей та дорослих. Амарантові палички - корисний та швидкий перекус, який легко взяти з собою в дорогу, на прогулянку або роботу. Солодкі амарантові палички не містять цукру, завдяки чому рекомендовано вживати їх діабетикам і шанувальникам здорового харчування. Має у своєму складі унікальний та дієтичний продукт, який славиться своїми поживними та терапевтичними властивостями – насіння амаранту. Головна користь амаранту: підвищує імунітет; підвищує тонус організму; нормалізує метаболізм; знижує рівень поганого холестерину; стабілізує рівень цукру у крові; нормалізує тиск; покращує роботу серця; має протизапальну дію; покращує стан суглобів та кісток. Амарантові палички СНЕКолоки зі стевією та какао підходять діабетикам, веганам та шанувальникам правильного харчування. У їхньому складі ви НЕ знайдете: яєць лактози консервантів глютена цукру синтетичних барвників. Склад: кукурудзяне борошно, борошно із зародків амаранту знежирене, какао порошок знежирений, рідкий екстракт листя стевії. Поживна харчова цінність на 100 г продукту: Білки 13,65г Сіль 0,05г Клітковина 6,85г Жири 2,08г Вуглеводи 60,7гг Енергетична цінність на 100 г продукту – 325 ккал Вага: 40 грам Виробник: Україна