triangle

    Суп швидкого приготування (Сорт - )

    -13%

    Суп гороховий миттєвого приготування ЛАСОЧКА 22 гр. 40 штук у ящику
    -13%

    Суп вермішелевий миттєвого приготування ЛАСОЧКА 22 г. 40 штук у ящику
    -8%
    -13%

    Суп гороховий з куркою в брикеті Ласочка 150гр
    -13%

    Суп гороховий з беконом в брикеті Ласочка 150 г
    -15%

    Суп рисовий "Харчо" в брикеті Ласочка 150 гр
    -15%

    Суп гороховий брикет пікантний брикет Ласочка 160 г
    -28%

    Смачний прозорий курячий бульон у поєднаннні з фірмовою локшиною та натуральними сушеними овочами - класика сучасної кухні. Смак та аромат справжнього домашнього бульона.
    -28%

    Курячий крем-суп з ніжною консистенцію та хруткими сухариками - крутонами. Неймовірний смак та аромат курки доповнює натуральна сушена зелень.
    -28%

    Грибний крем суп має ніжну кремову консистенцію та неперевершений грибний аромат. У складі натуральні сушені грибочки та зелень, а також маленькі хрусткі сухарики - крутони.
    -14%

    Суп гороховий із куркою брикет Ласочка 160 г
    -14%

    Суп гороховий із беконом брикет Ласочка 160 г
    -12%

    Суп в брикеті Рисовий Харчо Ласочка 160 г
    -13%
    -15%
    -14%
    -14%
    -14%
    -13%
    -13%
    -13%
    -22%
    -14%

    Мисо суп — це страва японської кухні, яку ще називають місо-ширу. Його подають як основну страву або доповнення до трапези. Мисо можна їсти на сніданок, обід або вечерю. Японські вмикають його у своє меню практично щодня, оскільки страва не просто смачна, а й винятково корисна. Важливо зазначити, що смак, консистенція й інгредієнти можуть відрізнятися залежно від індивідуальних переваг. Спосіб приготування: залийте окропом пакетик із сухими спеціями та приправами, додайте соєву мисо пасту, добре розмішайте. Дайте настоятися 1-2 хвилини. Ваш Мисо-суп готовий! За бажанням додайте сир Тофу, гриби або морепродукти. Склад: Паста соєва "Місо" (вода питна, соєві боби, рис, сіль, цукор, порошок соєвого соусу: знежирені соєві боби, пшениця, сіль, гідролізований соєвий протеїн, мальтоза, барвник карамельний колер, підсилювач смаку й аромату глутамінат натрію, інозинат натрію та гуанілат натрію). Консерванти: бензоат натрію, сорбат калію. Суміш сухих спецій і приправ: Приправа "Хондаші" — рибний бульйон: приправи, порошок боніто (риба сімейства Scombridae), екстракти з водоростей, сіль, цукор, дріжджі. Сушені водорості "Вакаме", насіння кунжуту білого, суха цибуля зелена порей.
    -22%