кешбек від 1 ₴розстрочка-25%154 ₴116 ₴Безкоштовна доставка зБульйон для супу (пудра) з смаком яловичини 100 г Daesang (330133224)Бульйон Daesang для супу (пудра) з смаком яловичини 100 г
кешбек від 4 ₴розстрочка-25%419 ₴315 ₴Безкоштовна доставка зБульйон для супу (пудра) з смаком яловичини 300 г Daesang (354179087)Бульйон Daesang для супу (пудра) з смаком яловичини 300 г
кешбек від 5 ₴розстрочка-25%546 ₴410 ₴Безкоштовна доставка зБульйон для супу (пудра) з смаком яловичини 500 г Daesang (349811185)Бульйон Daesang для супу (пудра) з смаком яловичини 500 г
кешбек від 5 ₴розстрочка-25%546 ₴410 ₴Безкоштовна доставка зБульйон гранульований Гамчімі зі смаком грибів 300г. Daesang (349812394)Грибний бульйон у гранулах зручний тим, що на його приготування йде кілька хвилин, а результат перевершує очікування. Змішайте гранули бульйону з гарячою водою – і основа улюбленого азіатського супу готова.
кешбек від 6 ₴розстрочка-25%600 ₴450 ₴Безкоштовна доставка зБульйон гранульований Гамчімі зі смаком яловичини Преміум 500 г Daesang (359472410)Яловичий бульйон у гранулах зручний тим, що на його приготування йде кілька хвилин, а результат перевершує очікування. Змішайте гранули бульйону з гарячою водою – і основа улюбленого азіатського супу готова.
кешбек від 8 ₴розстрочка-25%873 ₴655 ₴Безкоштовна доставка зБульйон гранульований Гамчімі зі смаком морепродуктів 500г Daesang (349812460)Бульйон із морепродуктів – основа для багатьох страв східної кухні. Його використовують в першу чергу для приготування супів, а також він є компонентом соусів, рагу, страв з локшини та рису.
кешбек від 8 ₴розстрочка-25%897 ₴673 ₴Безкоштовна доставка зБульйон для супу (пудра) з смаком яловичини 1 кг Daesang (349812411)Бульйон Daesang для супу (пудра) з смаком яловичини 1кг
кешбек від 12 ₴розстрочка-25%1 216 ₴912 ₴Безкоштовна доставка зБульйон гранульований Гамчімі зі смаком яловичини Преміум 1кг Daesang (349812450)Яловичий бульйон у гранулах зручний тим, що на його приготування йде кілька хвилин, а результат перевершує очікування. Змішайте гранули бульйону з гарячою водою – і основа улюбленого азіатського супу готова.