triangle
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Акція
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Спеції та приправи (Сорт - )

    кешбек від 3442 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Паприка солодка мелена - Паприка копчена мелена - Паприка зелена дрібні шматочки - Паприка зелена великі шматочки - Паприка червона дрібні шматочки - Паприка червона великі шматочки - Паприка червона копчена шматочки - Перець запашний горошок - Перець запашний мелений - Перець чорний горошок - Перець чорний мелений - Перець чорний мелений копчений - Перець білий горошок - Перець білий мелений - Перець зелений горошок - Перець рожевий горошок - Перець чилі стручок - Перець чилі копчений стручок - Перець чилі подрібнений - Перець чилі подрібнений копчений - Перець чилий мелений - Перець чилі мелений копчений - Перець кайєнський мелений - Суміш паприк "Папрікаш" - Суміш 4 перцю горошком - Суміш 5 перців горошком - Лимонний перець - Часниковий перець - Апельсиновий перець - Суміш 5 перців солодко-гостра - Суміш 5 перців солодко-гостра мелена - Суміш перців із коріандром - 4 перці з коріандром - Суміш 5 перців з коріандром - Перець запашний свіжомелений з горошку - Перець чорний свіжомелений з горошку - Перець білий свіжомелений з горошку - Суміш 4 перцю свіжомелена - Суміш 5 перців свіжомелена - Суміш перців з коріандром свіжомелена - 4 перці з коріандром свіжомелені - Суміш 5 перців з коріандром свіжомелена Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 2835 ₴
    розстрочка
    -61%

    Країна походження: Шрі-Ланка. Довгоочікувана королева спецій - Кориця цейлонська! Тепер її можна купити і в нашому інтернет-магазині. Перш ніж покласти товар в кошик, напевно всім хотілося б дізнатися, чим же так знаменита цейлонська кориця? У чому різниця між каси (корицю, яку ми звикли купувати в магазинах у вигляді паличок або порошку) і цейлонської корицею? Чому ціни на ці види кориці так сильно відрізняються? З радістю відповімо на ці питання, щоб у Вас не залишилося ні краплі сумнівів. Цейлонську корицю виробляють з молодих пагонів коричного дерева, тому вона має дуже тонким багатогранним ароматом і великою кількістю ефірних масел. Тоді як у кассии досить різкий і однорідний коричнева, з невеликою пекучістю аромат, в ній практично немає солодких нот. Все через вік і товщини кори, яка володіє малою кількістю ефірних масел. Купивши кассию у вигляді паличок, Вам не вдасться подрібнити її в домашніх умовах, так як кора дуже тверда. Цейлонська кориця чудово подрібнюється в ступці, млині або кавомолці. Палички скручуються вручну дуже тонко, висушуються, потім шліфуються, обрізаються під певну довжину. Зазвичай це 7 або 12 см в довжину. З огляду на те, що цейлонська кориця набагато духмяний і приємніше на смак в порівнянні з каси, її необхідно додавати з розрахунку 1/3 кількості, зазначеного в рецептурі, за винятком тих випадків, коли в рецепті вказана саме цейлонська кориця. Таким чином, цейлонської кориці вистачить на більшу кількість булочок і глінтвейну, а смак страв буде більш тонкий і вишуканий. За зовнішнім виглядом дуже легко розрізнити кассию і цейлонську корицю. У цейлонської кориці палички складаються з багатошарової тонкою кори світло-коричневого кольору. Виробництво - Шрі Ланка Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 3, вуглеводи - 58 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 279; Склад: 100% натуральна цейлонська кориця. Палички довжиною 9-10 см, тендітні, ароматні, має тонку багатошарову намотування Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек від 2693 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець білий мелений - Паприка зелена великі шматочки - Паприка копчена мелена - 4 перці з коріандром свіжомелені - Суміш 5 перців солодко-гостра - Перець кайєнський мелений - Паприка червона копчена шматочки - Перець зелений горошок - Перець чилі мелений копчений - Апельсиновий перець - Суміш 5 перців з коріандром - Суміш паприк "Папрікаш" - Суміш 5 перців горошком - Перець чорний мелений - Суміш 4 перцю горошком - Перець запашний мелений - Лимонний перець - Часниковий перець - Перець запашний горошок - Перець чилий мелений - Перець чилі подрібнений - Перець чорний мелений копчений - Перець білий горошок - 4 перці з коріандром - Суміш перців із коріандром - Суміш перців з коріандром свіжомелена - Паприка солодка мелена - Перець чорний горошок - Суміш 4 перцю свіжомелена - Паприка червона великі шматочки - Перець рожевий горошок - Перець чилі подрібнений копчений - Перець чилі стручок - Перець чилі копчений стручок - Суміш 5 перців свіжомелена Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 2430 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець білий мелений - Паприка зелена великі шматочки - Паприка копчена мелена - 4 перці з коріандром свіжомелені - Суміш 5 перців солодко-гостра - Перець кайєнський мелений - Паприка червона копчена шматочки - Перець чилі мелений копчений - Апельсиновий перець - Суміш 5 перців з коріандром - Суміш паприк "Папрікаш" - Суміш 5 перців горошком - Перець чорний мелений - Суміш 4 перцю горошком - Лимонний перець - Часниковий перець - Перець запашний горошок - Перець чилий мелений - Перець чилі подрібнений - Перець чорний мелений копчений - Перець білий горошок - Суміш перців із коріандром - Паприка солодка мелена - Суміш перців з коріандром свіжомелена - Перець чорний горошок - Суміш 4 перцю свіжомелена - Паприка червона великі шматочки - Перець рожевий горошок - Перець чилі стручок - 4 перці з коріандром Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 2364 ₴
    -19%

    Шафран імеретинський – це досить відома спеція, проте застосовують її переважно у грузинській кухні. Українці знають цю приправу просто як сушені тичинки чорнобривців. Це пряність, що має досить тонкий приємний аромат. А ще шафран імеретинський застосовують у якості природного харчового барвника, який може надавати їжі золотистого відтінку. У медицині спеція відома як засіб, що застосовується проти глистяних інвазій, потогінний, сечогінний. У кулінарії використовують цю приправу для їжі з горіхами, рису, перших страв. Імеретинський шафран є однією із складових частин хмелі-сунелі. Для того аби спеція розкрила свій аромат, перед використанням її на кілька хвилин замочують у молоці або воді. Чим пізніше додати імеретинський шафран у їжу, тим ніжніший аромат ви отримаєте.
    кешбек від 2025 ₴
    розстрочка
    -61%

    Рожевий горошок перець це плоди дерева шинус, що росте в Бразилії. Основна особливість цього перцю - його гірко-солодкий смак, який робить його несхожим на жодну іншу спецію. Він поєднує в собі пікантні та солодкі нотки, створюючи унікальний аромат та смак. Як випливає з назви, перець рожевий горошок має ніжно-рожевий колір, що робить його не тільки прекрасним для приготування страв, але й візуально привабливим. Ця спеція має приємний аромат, який наповнює кухню і додає стравам глибину та складність смаку. Застосування у кулінарії: Рожевим перцем добре приправляти ніжне м'ясо (телятину, біле куряче м'ясо, рибне філе і т.д.) і морепродукти. Також вдалим буде додавання салати, соуси, коктейлі і навіть десерти. Смак рожевого перцю не звичний гострий, а солодкувато-гіркий з відтінками цитрусових, анісу, імбиру, родзинок. Для любителів незвичайних смакових ноток у стравах це найкращий вибір! У комбінації з іншими спеціями може набувати інших відтінків кулінарним експериментаторам варто мати у своєму арсеналі таку пряність як рожевий перець горошок! Важливо знати ― для приготування страв рожевий перець найкраще використовувати у малих кількостях чи різних сумішах перців, т.к. у великій концентрації може мати токсичну дію.
    кешбек від 2025 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець кайєнський мелений - Суміш 5 перців солодко-гостра - Паприка копчена мелена - 4 перці з коріандром свіжомелені - Паприка зелена великі шматочки - Перець білий мелений - Перець чорний мелений - Суміш 5 перців горошком - Суміш 5 перців з коріандром - Суміш паприк "Папрікаш" - Апельсиновий перець - Перець чилі мелений копчений - Перець чорний мелений копчений - Перець чилі подрібнений - Перець запашний горошок - Перець чилий мелений - Лимонний перець - Часниковий перець - Паприка червона великі шматочки - Суміш 4 перцю свіжомелена - Суміш перців з коріандром свіжомелена - Перець чорний горошок - Паприка солодка мелена - Суміш перців із коріандром - Перець чилі стручок Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1920 ₴
    -13%

    Зараз у світі вирощується більше 60 різновидів кориці з сімейства лаврових. Але лише цейлонська кориця або Cinnamomum verum містить органічні об’єднання карбоніальної групи та має унікальні властивості. В ній є смоли, альдегіди, крохмаль, евгенол та дубильні сполуки, які протистоять різноманітним захворюванням. Вона вважається надзвичайно ефективним засобом для пониження рівня цукру, що робить її справжньою знахідкою для діабетиків. Пряність покращує метаболізм глюкози аж в 20 разів, що значно покращує регулювання цукру, при цьому досить всього 1/5 чайної ложки, а це невелика дрібка. Як правильно купити палички кориці? Іноді замість цейлонської кориці зустрічається касія, яка має трошки гірші показники користі, тому, щоб придбати саме Cinnamomum verum, потрібно бути особливо уважним, для неї характерний: насиченіший аромат; більш виражений пекучий смак; світло-коричневий колір; крихка структура. Саме цейлонський різновид прянощі має витончений, ніжний і просто чарівний аромат, який приніс рослині таку популярність. Її виготовляють з гілок, віком не більше двох років, діаметром до 2 сантиметрів, які мають темно-коричневу кору. Грубий зовнішній шар знімають, отримуючи доступ до ніжної внутрішньої кори, яку висушують і сортують. Відходи використовують для виробництва коричної олії. Пряність активно використовується в кулінарії, наприклад, при випічці хлібобулочних та кондитерських виробів, гарно доповнює баранину, свинину та птицю. Її додають в соуси, маринади, джеми, десерти та цілий ряд алкогольних, безалкогольних, гарячих та холодних напоїв. Зберігати її краще саме в паличках в герметичній тарі, адже в меленому вигляді вона досить швидко втрачає аромат.
    кешбек від 1903 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Паприка солодка мелена 100 грам - Паприка копчена мелена 100 грам - Паприка зелена дрібні шматочки 85 грам - Паприка зелена великі шматочки 70 грам - Паприка червона дрібні шматочки 75 грам - Паприка червона великі шматочки 55 грам - Паприка червона копчена шматочки 65 грам - Перець запашний горошок 65 грам - Перець запашний мелений 90 грам - Перець чорний горошок 90 грам - Перець чорний мелений 100 грам - Перець чорний мелений копчений 100 грам - Перець білий горошок 110 грам - Перець білий мелений 100 грам - Перець зелений горошок 60 грам - Перець рожевий горошок 60 грам - Перець чилі стручок 30 грам - Перець чилі копчений стручок 30 грам - Перець чилі подрібнений 70 грам - Перець чилі подрібнений копчений 75 грам - Перець чилий мелений 70 грам - Перець чилі мелений копчений 80 грам - Перець кайєнський мелений 75 грам - Суміш паприк "Папрікаш" 75 грам - Суміш 4 перцю горошком 80 грам - Суміш 5 перців горошком 70 грам - лимонний перець 100 грам - Часниковий перець 100 грам - Апельсиновий перець 90 грам - Суміш 5 перців солодко-гостра 60 грам - Суміш 5 перців солодко-гостра мелена 90 грам - Суміш перців з коріандром 90 грам - 4 перці з коріандром 80 грам - Суміш 5 перців з коріандром 80 грам - Перець запашний свіжомелений з горошку 85 грам - Перець чорний свіжомелений з горошку 90 грам - Перець білий свіжомелений з горошку 90 грам - Суміш 4 перцю свіжомелена 95 грам - Суміш 5 перців свіжомелена 95 грам - Суміш перців з коріандром свіжомелена 70 грам - 4 перці з коріандром свіжомелені 80 грам - Суміш 5 перців з коріандром свіжомелена 75 грам Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1761 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Паприка солодка мелена - Паприка копчена мелена - Паприка зелена дрібні шматочки - Паприка зелена великі шматочки - Паприка червона дрібні шматочки - Паприка червона великі шматочки - Паприка червона копчена шматочки - Перець запашний горошок - Перець запашний мелений - Перець чорний горошок - Перець чорний мелений - Перець чорний мелений копчений - Перець білий горошок - Перець білий мелений - Перець зелений горошок - Перець рожевий горошок - Перець чилі стручок - Перець чилі копчений стручок - Перець чилі подрібнений - Перець чилі подрібнений копчений - Перець чилий мелений - Перець чилі мелений копчений - Перець кайєнський мелений - Суміш паприк "Папрікаш" - Суміш 4 перцю горошком - Суміш 5 перців горошком - Лимонний перець - Часниковий перець - Апельсиновий перець - Суміш 5 перців солодко-гостра - Суміш 5 перців солодко-гостра мелена - Суміш перців із коріандром - 4 перці з коріандром - Суміш 5 перців з коріандром - Перець запашний свіжомелений з горошку - Перець чорний свіжомелений з горошку - Перець білий свіжомелений з горошку - Суміш 4 перцю свіжомелена - Суміш 5 перців свіжомелена - Суміш перців з коріандром свіжомелена - 4 перці з коріандром свіжомелені - Суміш 5 перців з коріандром свіжомелена Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1660 ₴
    розстрочка
    -61%

    Зелений перець горошком - це унікальна спеція з чудовим ароматом та освіжаючим смаком. Витягнутий із молодих плодів перцевої ліани, цей вид перцю має безліч кулінарних та медичних застосувань. Зелений перець горошком має освіжаючий і ніжний смак з легкою пряною ноткою. Він не такий гострий, як чорний перець, і має м'якший аромат. Цей вид перцю відрізняється насиченим зеленим кольором, що робить його привабливим як інгредієнт для прикраси страв. Зелений перець горошком містить білки, жири, вуглеводи, а також вітаміни A, B, PP, E, K, C та різні макро- та мікроелементи. Застосування в Кулінарії Зелений перець горошком широко використовується у світовій кулінарії: Приправа для М'яса та Риби: Зелений перець горошком ідеально поєднується з м'ясом, рибою та морепродуктами, надаючи їм ніжного смаку. Соуси та Паштети: Його додають у соуси та паштети, щоб надати їм освіжаючий аромат та смак. Профілактика Інфекцій: Зелений перець горошком має антисептичні властивості та може допомогти у боротьбі з інфекціями. Травлення та обмін речовин: Він сприяє кращому засвоєнню їжі, виведенню токсинів з організму та поліпшенню роботи шлунка. Профілактика Захворювань: Зелений перець горошком може допомогти у профілактиці серцево-судинних захворювань, раку та зайвої ваги. Зняття Болю та Стресу: Його використання може допомогти зняти біль у м'язах та суглобах, а також покращити якість сну та зняти стрес.
    кешбек від 1620 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець кайєнський мелений - Суміш 5 перців солодко-гостра - Паприка копчена мелена - 4 перці з коріандром свіжомелені - Паприка зелена великі шматочки - Перець чорний мелений - Суміш 5 перців горошком - Суміш 5 перців з коріандром - Суміш паприк "Папрікаш" - Апельсиновий перець - Перець чорний мелений копчений - Перець чилі подрібнений - Перець запашний горошок - Перець чилий мелений - Лимонний перець - Паприка червона великі шматочки - Суміш 4 перцю свіжомелена - Суміш перців з коріандром свіжомелена - Перець чорний горошок - Паприка солодка мелена Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1619 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець білий мелений 100 грам - Паприка зелена великі шматочки 70 грам - Паприка копчена мелена 100 грам - 4 перці з коріандром свіжомелені 80 грам - Суміш 5 перців солодко-гостра 60 грам - Перець кайєнський мелений 75 грам - Паприка червона копчена шматочки 65 грам - Перець зелений горошок 60 грам - Перець чилі мелений копчений 80 грам - Апельсиновий перець 90 грам - Суміш 5 перців з коріандром 80 грам - Суміш паприк "Папрікаш" 75 грам - Суміш 5 перців горошком 70 грам - Перець чорний мелений 100 грам - Суміш 4 перцю горошком 80 грам - Перець запашний мелений 90 грам - Лимонний перець 100 грам - Часниковий перець 100 грам - Перець запашний горошок 65 грам - Перець чилий мелений 70 грам - Перець чилі подрібнений 70 грам - Перець чорний мелений копчений 100 грам - Перець білий горошок 110 грам - 4 перці з коріандром 80 грам - Суміш перців із коріандром 90 грам - Суміш перців з коріандром свіжомелена 70 грам - Паприка солодка мелена 100 грам - Перець чорний горошок 90 грам - Суміш 4 перцю свіжомелена 95 грам - Паприка червона великі шматочки 55 грам - Перець рожевий горошок 60 грам - Перець чилі подрібнений копчений 75 грам - Перець чилі стручок 30 грам - Перець чилі копчений стручок 30 грам - Суміш 5 перців свіжомелена 95 грам Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1518 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець білий мелений - Паприка зелена великі шматочки - Паприка копчена мелена - 4 перці з коріандром свіжомелені - Суміш 5 перців солодко-гостра - Перець кайєнський мелений - Паприка червона копчена шматочки - Перець зелений горошок - Перець чилі мелений копчений - Апельсиновий перець - Суміш 5 перців з коріандром - Суміш паприк "Папрікаш" - Суміш 5 перців горошком - Перець чорний мелений - Суміш 4 перцю горошком - Перець запашний мелений - Лимонний перець - Часниковий перець - Перець запашний горошок - Перець чилий мелений - Перець чилі подрібнений - Перець чорний мелений копчений - Перець білий горошок - 4 перці з коріандром - Суміш перців із коріандром - Суміш перців з коріандром свіжомелена - Паприка солодка мелена - Перець чорний горошок - Суміш 4 перцю свіжомелена - Паприка червона великі шматочки - Перець рожевий горошок - Перець чилі подрібнений копчений - Перець чилі стручок - Перець чилі копчений стручок - Суміш 5 перців свіжомелена Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1458 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець білий мелений 100 грам - Паприка зелена великі шматочки 70 грам - Паприка копчена мелена 100 грам - 4 перці з коріандром свіжомелені 80 грам - Суміш 5 перців солодко-гостра 60 грам - Перець кайєнський мелений 75 грам - Паприка червона копчена шматочки 65 грам - Перець чилі мелений копчений 80 грам - Апельсиновий перець 90 грам - Суміш 5 перців з коріандром 80 грам - Суміш паприк "Папрікаш" 70 грам - Суміш 5 перців горошком 75 грам - Перець чорний мелений 100 грам - Суміш 4 перцю горошком 80 грам - Лимонний перець 100 грам - Часниковий перець 100 грам - Перець запашний горошок 65 грам - Перець чилий мелений 70 грам - Перець чилі подрібнений 70 грам - Перець чорний мелений копчений 100 грам - Перець білий горошок 110 грам - Суміш перців із коріандром 90 грам - Паприка солодка мелена 100 грам - Суміш перців з коріандром свіжомелена 70 грам - Перець чорний горошок 90 грам - Суміш 4 перцю свіжомелена 95 грам - Паприка червона великі шматочки 55 грам - Перець рожевий горошок 60 грам - Перець чилі стручок 30 грам - 4 перці з коріандром 80 грам Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1417 ₴
    розстрочка
    -61%

    Уцхо-сунелі - традиційна спеція Грузії. На багатьох мовах блакитний пажитник називають по-різному, але у всіх назвах присутні епітети блакитний або запашний. Слід зауважити, що блакитний пажитник і грецький пажитник, який ще називають фенугрек або Шамбала, це зовсім різні рослини. Батьківщиною блакитного пажитника вважають Північний Захід Кавказького. Зустрічається в Південній Європі, Малій Азії, Криму, на Балканах. У перекладі з грузинського "уцхо" означає чужий, що говорить що спеція прийшла з кухні іншої країни, швидше за все з іранської. А ось уцхо-сунелі, в перекладі з того ж грузинської мови, можна перевести як "раптом запахнувшись", що говорить про прихований ароматі рослини, який з'являється тільки після сушіння. Уцхо-сунелі - це насіння сухої трави, схожою на конюшина з синіми квіточками. Однорічна рослина має прямий стовбур, спрямований вгору. Цвіте один раз на рік, в травні-червні. Суцвіття містять кулястий плід, схожий на боб, в два рази довше чашечки. Насіння розташовані в тендітній насіннєвий коробочці блакитного пажитника (трилисника, гуньба, блакитного буркуну, синього козячого трилисника). Зерна нагадують дрібну пшеницю. Свіжа трава не має яскравого запаху. Після висушування і прожарювання на сковороді розкриває сильний пряний аромат. Смак уцхо-сунелі - солодкуватий, горіховий з гірчинкою, а аромат - терпкий, освіжаючий. застосування: Спеція вирівнює гострий смак страв, зменшує пекучість перцю, регулює солодкість паприки. Сушені насіння блакитного пажитника використовують в Швейцарії: знамениті швейцарські зелені сири виготовляються з додаванням даної спеції. Пісні супи насичує запахом курячого бульйону Засолювання набувають хрустко структуру, багатий аромат Поєднується з коріандром, часником, чабером, кінзою, червоним перцем Додано в страви з наступними проудктамі: м'ясо птиці, баранина, бастурма, риба, лобіо, аджика, овочеві рагу, солоні кабачки, огірки, зелені помідори, квашена капуста Доповнює уцхо-сунелі перші страви, харчо, морепродукти (особливо креветки і мідії в томаті), соуси, пряні підливи, хліб, булочки Додають блакитний пажитник в відому сванські сіль (Сванурі марілі) Щіпка уцхо-сунелі забезпечує страві горіховий присмак, відчуття насичення, пікантність. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 8, жири - 2, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 186; Склад: уцхо-сунелі, він же блакитний пажитник, 100% оригінальна грузинська спеція Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек від 1417 ₴
    розстрочка
    -61%

    Бадьян - досить популярна спеція. Вона має своєрідний, насичений аромат. Зростає ця рослина в Китаї, Японії, Південної Кореї і Абхазії. Бадьян не 100% цілий. Кількість брухту 30-40%. До складу зірчастого бадьяна входить велика кількість ефірних масел і корисних речовин: сафол, фенол анетол, цинеол, солі, цинк, магній, калій, фосфор, мідь, марганець, вітаміни груп В, вітамін С. Аніс і бадьян - в чому різниця? Пряність має другу назву - аніс зірчастий. Це пов'язано з тим, що бадьян і аніс мають дуже схожі аромати. Але біологічної зв'язку між ними немає. Відмінності анісу і бадьяна очевидні: перший являє собою насіння, а другий схожий на зірочки з великими насінням всередині, як на фото вище. Застосовують пряність в кулінарії, косметології та медицині. У кулінарії бадьян анісовий додають в якості спеції до багатьох страв. Так як він практично не змінює свої смакові властивості при нагріванні, то його можна додавати на початку приготування їжі. Однією зірочки Вам вистачить на пару страв. Пряність чудово покращує смак солодких страв: пирогів, печива, тістечок, варення, компотів. У тісто приправу краще додавати в самому початку, а в інші солодкі страви і напої за пару хвилин до приготування. У косметології справжній бадьян використовують в основному для шкіри, тому що він надає тонізуючу дію, знімає набряки, підвищує пружність. Ефірні масла часто додають в ванну, для заспокоєння шкіри. Корисні властивості бадьяна. Корисний годуючим мамам, так як сприяє збільшенню кількості молока. Допомагає впоратися з неприємним запахом з рота. Бадьян - приправа, яку використовують для зміцнення організму, стабілізації нервової системи, підвищення імунітету. Корисний при кашлі, допомагає повернути зниклий або захриплість, сприяє відкашлюванню. Знижує частоту серцебиття. Відвар з зірчастого анісу використовують для лікування судом, лихоманок. Як і будь-яка пряність, бадьян має свої протипоказання. Не бажано вживати спецію дітям, які молодші за 12 років, вагітним жінкам і людям з нервовими розладами. Категорично забороняється вживати спецію епілептикам. Якщо Ви ставите питанням, де можна купити справжній бадьян, то його можна придбати в нашому інтернет-магазині за чудовою ціною. Купити пряність можна як оптом так і в роздріб. Виробництво - В'єтнам Термін зберігання, років - 5 Харчова цінність, г / 100г: білки - 18, жири - 16, вуглеводи - 50 Енергетична цінність, ккал / 100г - 337; Склад: Плоди бадьяна, діаметр квіток 0,5-2,5 см, без цвілі, колір натуральний. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек від 1417 ₴
    розстрочка
    -61%

    Кардамон одна з найніжніших і до сих пір, одна з найдорожчих прянощів, яка займає третє місце після шафрану і ванілі. Батьківщиною вважають Індію, Непал і Бутан. На сьогоднішній день виростає в інших тропічних країнах Азії, Китаї, Малайзії, Кореї і Японії. Цією пряністю користувалися греки і римляни. Вважається, що вирощування кардамону почалося в тропічному вологому кліматі Західної Гати в Індії. Кардамон зовні нагадує коробочку зеленого кольору, з чорними насіння всередині. Насіння прянощі дають приємний цитрусово-яблучний аромат і смак. Аромат кардамону - це окрема розмова. Його можна без перебільшення вважати одним з найприємніших серед усіх прянощів. Кардамон, який ми продаємо - має виражений приємний аромат купивши його у нас, Ви самі зможете в цьому переконатися! Широке застосування кардамон знаходить в кулінарії, особливо в випічці. Він надає стравам неповторний екзотичний смак і аромат. Кардамон мелений добре поєднується в тесті, соусах, кремах. Його додають в індійські солодощі, скандинавські десерти і данські солодощі. Чай з кардамоном - має тонкий пряний смак і знаменитий аромат, властивий тільки насіння кардамону. Досить додати дві-три коробочки на 200-300 мл. Також, для різноманітності, в чай з кардамоном можна додавати бадьян, м'яту, шавлія, лаванду, імбир. Як відомо, в Індій чай з кардамоном цінується нарівні з знаменитим імбирним чаєм. Є багато любителів змішати кардамон з кавовим ароматом вранці. Виходить просто відмінний напій, який дарує заряд бадьорості і сили на цілий день. В арабській культурі, кардамон є однією з найпопулярніших спецій, особливо якщо вас пригощають кавою з кардамоном - це означає, що сім'я гостинна і живе в достатку. Часто додають кардамон в соління, маринади для риби і в консервоване варення і мармелад. На Шрі-Ланці стручки кардамон додають в блюда з яловичини і курку-карі. Кардамон благотворно впливає на організм. Вміщені в ньому речовини пригнічують патогенну мікрофлору ротової порожнини, тому жування зерен кардамону освіжає подих і позитивно впливає на стан ясен. Так само кардамон буде корисний при запальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів. Кардамон має виражену тонізуючий ефект. Є однією з основних прянощів для приготування "Глінтвейну" і пряністю для кави. Корисні властивості меленого кардамону: активізує травлення Зміцнює стінки судин шлунка Виробляє шлунковий сік покращує апетит Зміцнює нервову систему Стабілізує роботу серця Позбавляє від кашлю Лікує бронхіт, астму Антисептик при застуді освіжає подих Прибирає нудоту і блювоту усуває запори виводить токсини Піднімає настрій покращує працездатність зміцнює імунітет афродизіак Виробництво - Індія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 11, жири - 6, вуглеводи - 40 Енергетична цінність, ккал / 100г - 311; Склад: кардамон в молотом вигляді свіжого помелу, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек від 1417 ₴
    розстрочка
    -61%

    Мускатний горіх - плід мускатного дерева-лише після певної обробки стає пряністю. Виходить він тільки з абсолютно зрілих, мимовільно лопнули плодів. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Додають в спиртні напої і аперитиви для їх ароматизації, в томатний сік, молочні напої, гарячий лимонад, глінтвейн, пунш, какао. Мускат використовується в приготуванні шарлоток, фруктових тортів, морозива, збитих вершків. Активно використовують мускат і в приготуванні м'ясних бульйонів, супів, рису, кольоровий і брюссельської капусти, риби, птиці, м'яса, овочевих салатів, томатного соусу. Мускатний колір підходить для тих же страв. Але його не застосовують для приготування грибів, макаронів. А ще мускатний колір знаходить більш широке застосування для соусів в порівнянні з мускатним горіхом. Але традиційна французька кухня використовує в соусах плоди, а не колір. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 28 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 525; Склад: добірний мускатний горіх, сушений, в цілому вигляді. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек від 1417 ₴
    розстрочка
    -61%

    Бадьян - досить популярна спеція. Вона має своєрідний, насичений аромат. Зростає ця рослина в Китаї, Японії, Південної Кореї і Абхазії. До складу зірчастого бадьяна входить велика кількість ефірних масел і корисних речовин: сафол, фенол анетол, цинеол, солі, цинк, магній, калій, фосфор, мідь, марганець, вітаміни груп В, вітамін С. Аніс і бадьян - в чому різниця? Пряність має другу назву - аніс зірчастий. Це пов'язано з тим, що бадьян і аніс мають дуже схожі аромати. Але біологічної зв'язку між ними немає. Відмінності анісу і бадьяна очевидні: перший являє собою насіння, а другий схожий на зірочки з великими насінням всередині, як на фото вище. Застосовують пряність в кулінарії, косметології та медицині. У кулінарії бадьян анісовий додають в якості спеції до багатьох страв. Так як він практично не змінює свої смакові властивості при нагріванні, то його можна додавати на початку приготування їжі. Однією зірочки Вам вистачить на пару страв. Пряність чудово покращує смак солодких страв: пирогів, печива, тістечок, варення, компотів. У тісто приправу краще додавати в самому початку, а в інші солодкі страви і напої за пару хвилин до приготування. У косметології справжній бадьян використовують в основному для шкіри, тому що він надає тонізуючу дію, знімає набряки, підвищує пружність. Ефірні масла часто додають в ванну, для заспокоєння шкіри. Корисні властивості бадьяна Корисний годуючим мама, так як сприяє збільшенню кількості молока. Допомагає впоратися з неприємним запахом з рота. Бадьян - приправа, яку використовують для зміцнення організму, стабілізації нервової системи, підвищення імунітету. Корисний при кашлі, допомагає повернути зниклий або захриплість, сприяє відкашлюванню. Знижує частоту серцебиття. Відвар з зірчастого анісу використовують для лікування судом, лихоманок. Як і будь-яка пряність, бадьян має свої протипоказання. Не бажано вживати спецію дітям, які молодші за 12 років, вагітним жінкам і людям з нервовими розладами. Категорично забороняється вживати спецію епілепсікам. Якщо Ви ставите питанням, де можна купити справжній бадьян, то його можна придбати в нашому інтернет-магазині за чудовою ціною. Купити пряність можна як оптом так і в роздріб. Виробництво - В'єтнам Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 17, жири - 16, вуглеводи - 50 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Склад: мелений бадьян, без домішок. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек від 1290 ₴
    -5%

    Кардамон зелений – чудова пряність, яка підходить для багатьох страв. Він дуже ароматний, його «коробочки» неймовірно гарно пахнуть. Росте приправа у Південній Індії та на Шрі-Ланці. Кардамон – капсули зеленого кольору, що мають всередині чорні насінини. Кардамон зелений має цікавий, дещо специфічний, гіркувато-солодкий смак. Пряність має виражену пекучість та легкі цитрусові освіжаючі нотки. Ця спеція допомагає скинути зайву вагу, тому вона особливо корисна тим, хто хоче схуднути. Крім того, кардамон надає сил і енергії, є антидепресантом, добре впливає на нервову систему. Кардамон поєднується з гвоздикою, мускатним горіхом, корицею. Цю спецію використовують у невеликих кількостях, адже вона досить концентрована. Зазвичай, кладуть кардамон на самому початку готування, адже він відкриває свій аромат не відразу. Його можна додавати до страв з м’яса, картоплі, супів, напоїв, молока, десертів, випічки. Вельми вишукано вважається пити каву з кардамоном, адже ця спеція робить напій більш елегантним, благородним, зменшує токсичну дію кофеїну. Кардамон зелений слід з обережністю вживати вагітним, матерям, що годують та людям, які мають виразку шлунка.
    кешбек від 1215 ₴
    розстрочка
    -61%

    Суміш перців "5 перців" є унікальним поєднанням п'яти різних видів перцю, кожен з яких приносить у страви різноманітність ароматів і смаків. Ця спеція широко використовується в кулінарії для надання страв складності та глибини смаку. Суміш "5 Перців" включає п'ять різних видів перцю: Чорний перець: Чорний перець славиться своєю гостротою та насиченим ароматом. Він надає суміші пікантності та легкої пряності. Зелений перець: Зелений перець горошком це молоді незрілі плоди перцю, які збирають до повної зрілості. Він має свіжий і ніжний смак з легкою пряною ноткою. Білий перець: Білий перець виготовляється із стиглих плодів, з яких видалена зовнішня оболонка. Він має м'якший і делікатніший смак, ніж чорний перець, і надає стравам ніжності. Рожевий перець: Рожевий перець не має відношення до справжнього перцю і походить від рожевого плодового дерева. Він має солодкуватий та ароматний смак і надає суміші яскравого кольору та аромату. Перець запашний: Перець запашний, також відомий як "ягоди піменту," має солодкувато-пряний аромат і смак, що нагадує суміш кориці, гвоздики та мускатного горіха. Застосування в Кулінарії Приправа для м'яса та риби: Суміш "5 Перців" ідеально підходить для приготування маринадів та приправ для м'яса та риби. Вона надає їм гостроти та аромату. Супи та соуси: Ця суміш відмінно працює в супах та соусах, надаючи їм глибину та насиченість. Пікантні закуски: Використовуйте суміш перців для створення пікантних закусок, таких як чатні та мариновані овочі. Суміш перців "5 Перців" є захоплюючим поєднанням різних видів перцю, які надають стравам різноманітність ароматів і смаків. Завдяки цій спеції, ви можете створювати кулінарні шедеври, додаючи їм складність та інтерес. Незалежно від того, чи ви готуєте м'ясо, рибу, салати, супи або соуси, суміш "5 Перців" завжди додасть вашим стравам особливий акцент і аромат.
    кешбек від 1215 ₴
    розстрочка
    -61%

    До складу набору входять: - Перець чорний мелений - Суміш 5 перців горошком - Апельсиновий перець - Суміш паприк "Папрікаш" - Суміш 5 перців з коріандром - Перець чорний мелений копчений - Лимонний перець - Перець чилі подрібнений - Перець чилий мелений - Перець запашний горошок - Паприка червона великі шматочки - Паприка солодка мелена - Суміш 4 перцю свіжомелена - Перець чорний горошок - Суміш перців з коріандром свіжомелена Перці є невід'ємною частиною кулінарного мистецтва, привносячи до страв різноманітність смакових відтінків і при цьому збагачуючи їх корисними властивостями. Вони додають не тільки аромату та насиченості в кулінарні композиції, але також несуть цілий спектр благотворних для здоров'я характеристик. Перці вносять особливий характер до страв, від свіжих салатів до смажених м'ясних страв. Вони не лише збагачують смак, а й є чудовим джерелом корисних речовин. Переваги Перцев: Багатство Вітамінів: Перці є джерелом вітамінів, включаючи вітамін С, який підтримує імунну систему, та вітаміни групи В, важливі для обміну речовин. Антиоксиданти: Овочі з сімейства перців містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і запобігають старінню клітин. Травлення та метаболізм: Деякі види перців, такі як чилі, містять капсаїцин, що сприяє покращенню травлення та активізації обміну речовин. Широкий спектр Застосування: Перці знаходять застосування у різних кулінарних традиціях. Вони можуть бути додані до м'яса, овочів, супів та соусів, створюючи унікальні смакові композиції. Перці не тільки роблять страви смачними, а й надають їм додаткових поживних та цілющих властивостей. Включення різноманітних перців до раціону збагатить ваш стіл і подарує не лише насолоду смаком, але й турботу про здоров'я.
    кешбек від 1215 ₴
    розстрочка
    -61%

    Перець духмяний мелений має виразний аромат і багатий смак. Властивості перцю духмяного меленого: Аромат і смак: Основна відмінність духмяного перцю - це його складний аромат і смак, який поєднує цитрусові, пряні і легкі квіткові нотки. Цей багатогранний аромат робить духмяний перець мелений ідеальним для збагачення різних страв. Текстура: Перець духмяний мелений має дрібну текстуру, схожу на мелений чорний перець. Це забезпечує легкість у його використанні та розподілі у стравах. Застосування у кулінарії: Перець духмяний мелений є універсальною спецією і знаходить застосування у багатьох стравах: М'ясні страви: Він додає аромат і смак м'ясним стравам, будь то яловичина, свинина, курка чи дичина. Перець духмяний ідеально поєднується зі спекотними стейками. Супи та соуси: Перець духмяний мелений збагачує смак супів, рагу та соусів, надаючи їм глибини. Випічка: Він може бути доданий у кекси, пряники та іншу випічку, щоб надати їм унікального аромату. Маринади та мариновані овочі: Перець духмяний використовується для маринування овочів та м'яса, надаючи їм особливого смаку. Десерти: Деякі десерти, такі як шоколад та фруктові салати, також можуть отримати перевагу від додавання трохи перцю духмяного меленого.