triangle

    Соєвий соус (Бренд - Royal Tiger)

    -36%

    Соєвий соус – один із основних компонентів азійської кухні. Із соєвого соусу можна приготувати будь-які соуси. Також його можна використовувати як маринад для м'яса, риби, морепродуктів для подальшого приготування на грилі. Продукти набувають характерної «глазурі» і яскравого смаку. В нашій країні зазвичай любителі суші використовують цей соус. Об'єм продукту: 1000 мл
    -20%

    Один з найпоширеніших компонентів східної кухні - це соєвий соус, яким характерний різкий запах і являє собою темнувату рідина. У нашій країні зазвичай любителі суші використовують цей соус надає незвичайні смакові і ароматичні якості страви. Склад: вода питна, соєві боби, пшениця, цукор, сіль харчова, оцтова кислота, цукровий колер, підсилювач смаку глутамат натрію, консервант бензоат натрію. Харчова та енергетична цінність: білки 3.5 г, жири 0 г, вуглеводи 11 м Енергетична цінність (калорійність): 250 кДж / 58 ккал. Об'єм продукту: 1л
    -20%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який у японській кухні традиційно використовується для маринаду та барбекю. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Крім того, теріяки - чудовий маринад, який успішно розм'якшує навіть тверде м'ясо, надаючи йому ніжності та нового смаку. А якщо цей маринад п'ять хвилин покип'ятити - він стає соусом до приготованого м'яса. Склад: вода, соєві боби, пшениця, кухонна сіль, загусник крохмаль, барвник цукровий колор, підсилювач смаку глутамат натрію, натуральний екстракт солодкової трави, імбир свіжий, часник свіжий, регулятор кислотності оцтова кислота, консервант бензонат натрію. Енергетична цінність: 118 кДж (28ккал). Харчова цінність: білки-2,3 г, вуглеводи-4,6 г. Об'єм: 200мл
    -20%

    Royal Tiger - це бренд представляє виключно продукти і інгредієнти для азіатської кухні. Один з найбільш поширених компонентів східної кухні - це соєвий соус, яким характерний різкий запах і являє собою темнувато рідина. В нашій країні зазвичай любителі суші використовують цей соус надає незвичайні смакові і ароматичні якості страви. Склад: вода питна, соєві боби, пшениця, цукор, сіль харчова, оцтова кислота, цукровий колер, підсилювач смаку глутамат натрію, консервант бензоат натрію. Харчова і енергетична цінність: білки 3.5 г, жири-0 г, вуглеводи 11 р. Енергетична цінність (калорійність): 250 кДж / 58 ккал. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Один з найпоширеніших компонентів східної кухні - це соєвий соус, яким характерний різкий запах і являє собою темнувату рідина. У нашій країні зазвичай любителі суші використовують цей соус надає незвичайні смакові і ароматичні якості страви. Склад: вода питна, соєві боби, пшениця, цукор, сіль харчова, оцтова кислота, цукровий колер, підсилювач смаку глутамат натрію, консервант бензоат натрію. Харчова та енергетична цінність: білки 3.5 г, жири 0 г, вуглеводи 11 м Енергетична цінність (калорійність): 250 кДж / 58 ккал. Об'єм продукту: 500 мл
    -20%

    Багато хто вже звик до того, що соєвий соус - незамінний і потрібне доповнення до роллам і суші. Так як японці вважають за краще правильно харчуватися і наперед думають про свою здоров'я, соус використовується не тільки як повноцінна заміна солі і спецій. Доведено, що ця заправка, яка подається до роллам і суші, позитивно впливає на процес травлення, покращує кровообіг і навіть є відмінним профілактичним засобом від онкологічних захворювань. Попит на продукт пояснюється і низькою калорійністю, що також є важливим фактором для багатьох любителів японських страв. Склад: вода питна, соус соєвий концентрат 6,0% (вода питна, соя, сіль кухонна харчова), цукор білий, сіль кухонна виварена першого сорту екстра, барвник харчовий карамельний колор, підсилювач смаку і аромату глутамат натрію Е621, консервант: сорбат калію Е202, бензонат натрію Е211. Енергетична цінність: 30,0 ккал / 127,5 кДж. Об'єм: 200мл
    -36%

    Соєвий соус – один із основних компонентів азійської кухні. Із соєвого соусу можна приготувати будь-які соуси. Також його можна використовувати як маринад для м'яса, риби, морепродуктів для подальшого приготування на грилі. Продукти набувають характерної «глазурі» і яскравого смаку. В нашій країні зазвичай любителі суші використовують цей соус. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соєвий соус – один із основних компонентів азійської кухні. Із соєвого соусу можна приготувати будь-які соуси. Також його можна використовувати як маринад для м'яса, риби, морепродуктів для подальшого приготування на грилі. Продукти набувають характерної «глазурі» і яскравого смаку. В нашій країні зазвичай любителі суші використовують цей соус. Об'єм продукту: 500 мл
    -35%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Багато хто вже звик до того, що соєвий соус - незамінне і потрібне доповнення до суші. Так як японці вважають за краще правильно харчуватися і наперед думають про своє здоров'я, соус використовується не тільки як повноцінна заміна солі і спецій. Доведено, що ця заправка, яка подається до роллів і суші, позитивно впливає на процес травлення, покращує кровообіг і навіть є відмінним профілактичним засобом від онкологічних захворювань. Попит на продукт пояснюється і низькою калорійністю, що також є важливим фактором для багатьох любителів японських страв. Об'єм: 200мл
    -35%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Імбир і ананас що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Крім того, теріякі - чудовий маринад, який успішно розм'якшує навіть жорстке м'ясо, надаючи йому ніжність і новий смак. А якщо цей маринад п'ять хвилин покіпятіть - то він стає соусом до приготовленого м'яса. Об'єм: 500мл
    -20%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Що входять до складу соусу імбир і ананас додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Крім того, теріякі - чудовий маринад, який успішно розм'якшує навіть жорстке м'ясо, надаючи йому ніжність і новий смак. А якщо цей маринад п'ять хвилин покіпятіть - то він стає соусом до приготовленого м'яса. Склад: вода, соєві боби, пшениця, сіль кухонна, загущувач крохмаль, барвник цукровий колор, підсилювач смаку глутамат натрію, натуральний екстракт солодкового трави, імбир свіжий, часник свіжий, регулятор кислотності кислота оцтова, консервант бензонат натрію. Енергетична цінність: 118 кДж (28ккал). Харчова цінність: білки-2,3 м, вуглеводи-4,6 м Об'єм: 500мл
    -20%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус, що широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці, або овочів. Відмінно поєднується з унаги варений рис чи запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Склад: кукурудзяний сироп, соус соєвий, вода питна, ферментований рисовий екстракт, сіль кухонна харчова, цукор, загусник крохмаль, натуральний барвник карамель (Е 150), гідролізований білок Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 9,6 г, вуглеводів - 10.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 80 ккал (334.94 кДж) Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Імбир і ананас що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Крім того, теріякі - чудовий маринад, який успішно розм'якшує навіть жорстке м'ясо, надаючи йому ніжність і новий смак. А якщо цей маринад п'ять хвилин покіпятіть - то він стає соусом до приготовленого м'яса. Об'єм: 200мл