triangle

    Соєвий соус

    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -36%

    Справжній Корейський соус натурального бродіння! Соєвий соус Преміум Akura піддається більш тривалій витримці в порівнянні зі звичайним соєвим соусом, тому його відрізняє більш насичена консистенція та особливі, неповторні відтінки смаку. Для поціновувачів цього соєвого соусу "Преміум" буде улюбленим продуктом. Преміум - говорить сам за себе, в міру солоний і в міру густий, він підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканості навіть звичайним продуктам та стравам. Рекомендовано розводити 1:1 Об'єм продукту: 1000 мл
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -36%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту: 1000 мл
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -36%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Цей ароматний і смачний соус завоював популярність по всьому світу через свою універсальність. Його можна використовувати при приготуванні м'ясних, рибних страв, а так само салатів. В Японії традиційно його використовують при приготуванні риби, у західних країнах - при приготуванні м'яса і овочів. У деяких закладах швидкого харчування він також використовується при приготуванні гамбургерів. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Об'єм продукту: 1000 мл
    -20%

    Соєвий соус "Преміум" АKURA Соєвий соус Преміум Akura піддається більш тривалій витримці в порівнянні із звичайним соєвим соусом, тому його відрізняє більш насичена консистенція і особливі, неповторні відтінки смаку. Використання цього соусу дозволяє скоротити споживання солі, що актуально для прихильників здорового харчування. Соєвий соус використовують для приготування маринаду до риби, м'яса, а також морепродуктів, які готуються на грилі. В результаті страви набувають насичений смак апетитну глазур. Склад: соусу преміум: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соус соєвий, сіль кухонна харчова, цукор), сіль кухонна харчова, консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію). Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводи - 9.3 м Енергетична цінність (калорійність): 163 кДж / 39 ккал. Об'єм продукту: 1000 мл
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -35%

    Справжній Корейський соус натурального бродіння! Соєвий соус Преміум Akura піддається більш тривалій витримці в порівнянні зі звичайним соєвим соусом, тому його відрізняє більш насичена консистенція та особливі, неповторні відтінки смаку. Для поціновувачів цього соєвого соусу "Преміум" буде улюбленим продуктом. Преміум - говорить сам за себе, в міру солоний і в міру густий, він підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканості навіть звичайним продуктам та стравам. Рекомендовано розводити 1:1 Об'єм продукту: 500 мл
    -20%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Цей ароматний і смачний соус завоював популярність по всьому світу через свою універсальність. Його можна використовувати при приготуванні м'ясних, рибних страв, а так само салатів. В Японії традиційно його використовують при приготуванні риби, у західних країнах - при приготуванні м'яса і овочів. У деяких закладах швидкого харчування він також використовується при приготуванні гамбургерів. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Енергетична цінність: 500 кДж (120ккал). Харчова цінність: білки-5.5 г вуглеводи-25 г. Склад: вода, соєві боби, пшениця, цукор, сіль, ананаси, імбир, часник, регулятор кислотності, оцтова кислота, підсилювач смаку глутамат натрію, цукровий колер, консервант бензоат натрію. Об'єм продукту: 1000 мл
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -36%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту:500 мл
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -36%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Стравам він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Об'єм продукту: 1000 мл
    -35%

    Соус соєвий Акура Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Цей ароматний і смачний соус завоював популярність по всьому світу через свою універсальність. Його можна використовувати при приготуванні м'ясних, рибних страв, а так само салатів. В Японії традиційно його використовують при приготуванні риби, у західних країнах - при приготуванні м'яса і овочів. У деяких закладах швидкого харчування він також використовується при приготуванні гамбургерів. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Об'єм продукту: 500 мл
    -20%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соус соєвий, сіль кухонна харчова, цукор білий), консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводи - 9.3 г Енергетична цінність 100 г продукту: 163 кДж Об'єм продукту: 1000 мл
    -20%

    Соус соєвий Акура Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Склад: вода, соєві боби, пшениця, цукор, сіль, ананаси, імбир, часник, регулятор кислотності, оцтова кислота, підсилювач смаку глутамат натрію, цукровий колер, консервант бензоат натрію. Енергетична цінність: 500 кДж (120ккал). Харчова цінність: білки-5.5 г вуглеводи-25 г. Об'єм продукту: 500 мл
    -35%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Стравам він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Об'єм продукту: 500 мл
    -36%

    Справжній Корейський соус натурального бродіння! Соєвий соус Преміум Akura піддається більш тривалій витримці в порівнянні зі звичайним соєвим соусом, тому його відрізняє більш насичена консистенція та особливі, неповторні відтінки смаку. Для поціновувачів цього соєвого соусу "Преміум" буде улюбленим продуктом. Преміум - говорить сам за себе, в міру солоний і в міру густий, він підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканості навіть звичайним продуктам та стравам. Рекомендовано розводити 1:1 Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соєвий соус Преміум Akura піддається більш тривалій витримці в порівнянні зі звичайним соєвим соусом, тому його відрізняє більш насичена консистенція та особливі, неповторні відтінки смаку. Для поціновувачів цього соєвого соусу преміум буде улюбленим продуктом. Преміум - говорить сам за себе, в міру солоний і в міру густий, він підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканості навіть звичайним продуктам та стравам. Рекомендовано розводити 1:1 Склад соусу преміум: вода підготовлена, знежирена соя, сироп з високим вмістом фруктози, сіль, пшениця, бензоат натрію, екстракт дріждів, сукролоза. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 250,0кДж (kJ)/60,0 ккал(kcal). Жири-0,0г(g), вугеводи-7 г(g), білки-7г(g), сіль-4,9г(g) Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус, який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Наприклад, добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Склад: кукурудзяний сироп, соус соєвий, вода питна, ферментований рисовий екстракт, сіль кухонна харчова, цукор, загусник крохмаль, натуральний барвник карамель (Е 150), гідролізований білок Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки -9,6 г, вуглеводів -10.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 80 ккал (334.94 кДж) Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Цей ароматний і смачний соус завоював популярність по всьому світу через свою універсальність. Його можна використовувати при приготуванні м'ясних, рибних страв, а так само салатів. В Японії традиційно його використовують при приготуванні риби, у західних країнах - при приготуванні м'яса і овочів. У деяких закладах швидкого харчування він також використовується при приготуванні гамбургерів. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соус соєвий, сіль кухонна харчова, цукор білий), консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводи - 9.3 г Енергетична цінність 100 г продукту: 163 кДж Об'єм продукту: 500 мл
    -36%

    Густий соєвий соус для салату Akura - зі зниженим вмістом солі. Соус тонко підкреслює природні відтінки смаку і аромату улюблених продуктів. Такий соєвий соус, можна використовувати не тільки для салатів, він також підійде для приготування маринаду до риби, м'яса, а також морепродуктів. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соєвий соус для морепродуктів з соком лимона Akura - це оптимальний інгредієнт для приготування риби, креветок, водоростей і інших морепродуктів. Соєвий соус використовують для приготування маринаду до риби, м'яса, морепродуктів, які готуються на грилі. В результаті страви набувають насичений смак та апетитну глазур. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соєвий соус для смаження Akura ідеально підходить для приготування м'яса або овочів у фритюрі, для смаження в сковороді Вок, для маринування м'яса, яке готуватиметься на грилі або барбекю. Соєвий соус використовують для приготування маринаду до риби, а також морепродуктів, що готуються на грилі. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соєвий соус для суші Akura - невід'ємна частина традиційної японської кухні. Аромат соусу визначає основну тональність смакової композиції суші, в якому б варіанті вони не були представлені, роблячи їх смак більш насиченим і повним. Соєвий соус для суші є достатньо концентрованим, його можна розводити до смаку. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соєвий соус для суші Akura - невід'ємна частина традиційної японської кухні, стала мега популярною останнім часом у всьому світі. Аромат соусу визначає основну тональність смакової композиції суші, в якому б варіанті вони не були представлені, роблячи їх смак більш насиченим і повним. Соєвий соус для суші є достатньо концентрованим, його можна розводити до смаку. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соєвий соус, сіль кухонна, цукор), сіль кухонна, консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку і аромату (глутамат натрію) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводів - 9.3 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 163 кДж (39 ккал) Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соєвий соус для салату Akura - зі зниженим вмістом солі. Соус тонко підкреслює природні відтінки смаку і аромату улюблених продуктів. Такий соєвий соус, можна використовувати не тільки для салатів, він також підійде для приготування маринаду до риби, м'яса, а також морепродуктів. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соєвий соус, сіль кухонна, цукор), сіль кухонна, консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку і аромату (глутамат натрію) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводів - 9.3 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 163 кДж (39 ккал). Об'єм продукту: 200 мл