Італійський соус Barilla Arrabbiata для тих, хто любить гарячіше. Гострий перець чилі та часник роблять його по-справжньому обпікаючим. Густу текстуру соусу надають стиглі томати. Виготовлений із високоякісних інгредієнтів. Без консервантів, без глютену та ГМО. Соус додасть вашій страві неповторного смаку. Добре підходить до пасти, спагетті, до лазаньї, гарно смакує зі стравами з м'яса, риби та овочів. Традиційно продукт подають з пенне ригатте, оскільки завдяки ребристій поверхні ця паста добре утримує соус як усередині, так і на поверхні. Рекомендації щодо використання: розігрійте соус у сковороді і змішайте з щойно відвареною пастою. Щоб урізноманітнити смак страви перед подачею додайте трохи подрібненої петрушки. А кілька листків базиліка, вбитих разом з оливковою олією, зроблять смак більш насиченим.