triangle

    Соуси

    -20%

    Соєвий соус для суші Akura - невід'ємна частина традиційної японської кухні, стала мега популярною останнім часом у всьому світі. Аромат соусу визначає основну тональність смакової композиції суші, в якому б варіанті вони не були представлені, роблячи їх смак більш насиченим і повним. Соєвий соус для суші є достатньо концентрованим, його можна розводити до смаку. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соєвий соус, сіль кухонна, цукор), сіль кухонна, консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку і аромату (глутамат натрію) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводів - 9.3 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 163 кДж (39 ккал) Об'єм продукту: 50 мл
    -20%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Соус концентрований, тому можна розводити на смак і тим самим він стає дуже економний. Склад: Вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соус соєвий, сіль кухонна харчова, цукор білий), консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводи - 9.3 м Енергетична цінність 100 г продукту: 163 кДж Об'єм продукту: 100 мл
    -36%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Стравам він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Об'єм продукту: 100 мл
    -20%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соус соєвий, сіль кухонна харчова, цукор білий), консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводи - 9.3 г Енергетична цінність 100 г продукту: 163 кДж Об'єм продукту: 200 мл
    -34%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Стравам він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соєвий соус для салату Akura - зі зниженим вмістом солі. Соус тонко підкреслює природні відтінки смаку і аромату улюблених продуктів. Такий соєвий соус, можна використовувати не тільки для салатів, він також підійде для приготування маринаду до риби, м'яса, а також морепродуктів. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соєвий соус, сіль кухонна, цукор), сіль кухонна, консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку і аромату (глутамат натрію) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводів - 9.3 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 163 кДж (39 ккал). Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соєвий соус для морепродуктів Akura - це оптимальний інгредієнт для приготування риби, креветок, водоростей і інших морепродуктів. Соєвий соус використовують для приготування маринаду до риби, м'яса, а також морепродуктів, які готуються на грилі. В результаті страви набувають насичений смак, апетитну глазур. Обсяг продукту: 200 мл
    -20%

    Соєвий соус для смаження Akura ідеально підходить для приготування м'яса або овочів у фритюрі, для смаження в сковороді Вок, для маринування м'яса, яке готуватиметься на грилі або барбекю. Соєвий соус використовують для приготування маринаду до риби, а також морепродуктів, що готуються на грилі. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Склад: вода, соєві боби, пшениця, цукор, сіль, ананаси, імбир, часник, регулятор кислотності, оцтова кислота, підсилювач смаку глутамат натрію, цукровий колер, консервант бензоат натрію. Енергетична цінність: 500 кДж (120ккал). Харчова цінність: білки-5.5 г вуглеводи-25 г. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Цей соус ідеально підходить до страв з курки. Також з ним добре подавати креветки, мідії та інші морепродукти. Маючи пляшку цього соусу, можна взагалі не витрачатися на гострі приправи, просто додавати до міксів кілька крапель - і все заграє яскравими фарбами. Цей соус блискуче кооперується з оливковою олією і не менш добре - з вершковим соусом. Їм можна приправляти варені боби, змішавши з м'ясним бульйоном, і це буде краще чилі кон карне. Його можна навіть змішати з майонезом разом із шафраном та часником - і це буде блискучою смаковою добавкою. Склад: вода питна, оцет спиртовий з харчової сировини, цукор, сіль, загусник (модифікований крохмаль), перець червоний, паприка, регулятор кислотності (лимонна кислота), консервант (бензоат натрію та сорбат калію). Харчова (поживна) цінність: білки - 0 г, жири - 0.2 г. Енергетична цінність: 727 кДж (174кКал) Об'єм продукту: 200 мл.
    -20%

    Соєвий соус для суші Akura - невід'ємна частина традиційної японської кухні, стала мега популярною останнім часом у всьому світі. Аромат соусу визначає основну тональність смакової композиції суші, в якому б варіанті вони не були представлені, роблячи їх смак більш насиченим і повним. Соєвий соус для суші є достатньо концентрованим, його можна розводити до смаку. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соєвий соус, сіль кухонна, цукор), сіль кухонна, консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку і аромату (глутамат натрію) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводів - 9.3 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 163 кДж (39 ккал) Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Густий соєвий соус для салату Akura - зі зниженим вмістом солі. Соус тонко підкреслює природні відтінки смаку і аромату улюблених продуктів. Такий соєвий соус, можна використовувати не тільки для салатів, він також підійде для приготування маринаду до риби, м'яса, а також морепродуктів. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соєвий соус для морепродуктів з соком лимона Akura - це оптимальний інгредієнт для приготування риби, креветок, водоростей і інших морепродуктів. Соєвий соус використовують для приготування маринаду до риби, м'яса, морепродуктів, які готуються на грилі. В результаті страви набувають насичений смак та апетитну глазур. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соєвий соус для смаження Akura ідеально підходить для приготування м'яса або овочів у фритюрі, для смаження в сковороді Вок, для маринування м'яса, яке готуватиметься на грилі або барбекю. Соєвий соус використовують для приготування маринаду до риби, а також морепродуктів, що готуються на грилі. Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соєвий соус для суші Akura - невід'ємна частина традиційної японської кухні. Аромат соусу визначає основну тональність смакової композиції суші, в якому б варіанті вони не були представлені, роблячи їх смак більш насиченим і повним. Соєвий соус для суші є достатньо концентрованим, його можна розводити до смаку. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Склад: вода підготовлена, концентрат соєвого соусу (соус соєвий, сіль кухонна харчова, цукор білий), консервант (бензоат натрію), підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.6 г, вуглеводи - 9.3 г Енергетична цінність 100 г продукту: 163 кДж Об'єм продукту: 500 мл
    -36%

    Соус соєвий Теріякі - це унікальний соєвий соус, який в японській кухні традиційно використовується для маринаду і барбекю. Цей ароматний і смачний соус завоював популярність по всьому світу через свою універсальність. Його можна використовувати при приготуванні м'ясних, рибних страв, а так само салатів. В Японії традиційно його використовують при приготуванні риби, у західних країнах - при приготуванні м'яса і овочів. У деяких закладах швидкого харчування він також використовується при приготуванні гамбургерів. Імбир і ананас, що входять до складу соусу, додадуть вашим продуктам неповторний смак і аромат. Це досить відомий соус серед гурманів. Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус, який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Наприклад, добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Склад: кукурудзяний сироп, соус соєвий, вода питна, ферментований рисовий екстракт, сіль кухонна харчова, цукор, загусник крохмаль, натуральний барвник карамель (Е 150), гідролізований білок Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки -9,6 г, вуглеводів -10.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 80 ккал (334.94 кДж) Об'єм продукту: 200 мл
    -36%

    Соус соєвий Akura Класичний, без перебільшення є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні, а також прекрасно поєднується зі стравами європейської кухні. Класичний соус соєвий Akura в міру солоний і в міру густий, збалансований смак підходить до будь-яких продуктів. Стравам він надає ароматні нотки вишуканої східної екзотики. М'ясні страви стають ніжними і тануть у роті, салати набувають пікантність, навіть перші страви розкриваються по-новому. Об'єм продукту: 500 мл
    -36%

    Справжній Корейський соус натурального бродіння! Соєвий соус Преміум Akura піддається більш тривалій витримці в порівнянні зі звичайним соєвим соусом, тому його відрізняє більш насичена консистенція та особливі, неповторні відтінки смаку. Для поціновувачів цього соєвого соусу "Преміум" буде улюбленим продуктом. Преміум - говорить сам за себе, в міру солоний і в міру густий, він підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканості навіть звичайним продуктам та стравам. Рекомендовано розводити 1:1 Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Соєвий соус Преміум Akura піддається більш тривалій витримці в порівнянні зі звичайним соєвим соусом, тому його відрізняє більш насичена консистенція та особливі, неповторні відтінки смаку. Для поціновувачів цього соєвого соусу преміум буде улюбленим продуктом. Преміум - говорить сам за себе, в міру солоний і в міру густий, він підходить до будь-яких продуктів. Він надає ароматні нотки вишуканості навіть звичайним продуктам та стравам. Рекомендовано розводити 1:1 Склад соусу преміум: вода підготовлена, знежирена соя, сироп з високим вмістом фруктози, сіль, пшениця, бензоат натрію, екстракт дріждів, сукролоза. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 250,0кДж (kJ)/60,0 ккал(kcal). Жири-0,0г(g), вугеводи-7 г(g), білки-7г(g), сіль-4,9г(g) Об'єм продукту: 200 мл
    -24%

    Склад Склад: хрін васабі порошок, гірчиця порошок, глюкоза, регулятор лимонна кислота, штучний барвник Е 102, Е 133 Калорійність продукта: 10 ккал. Харчова цінність на 100г продукту: білки - 10 г, жири - 0 г, вуглеводи - 15 г Вага: 20 г
    -20%

    Імбир маринований (білий) AKURA. Вважається правильним імбиром, тому що не містить барвників. Імбир - культурна рослина з південних та східних країн, що широко використовується в кулінарії. Основну цінність є корінь рослини - і до того ж не тільки свіжий, але і маринований. Велика користь укладена у складі маринованого кореня. Він містить комплекс вітамінів С, В1 та В2, А; амінокислоти; ефірні масла; елементи натрій, кальцій, фосфор, залізо, цинк та калій. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: імбир маринований, вода питна, сіль кухонна, регулятори кислотності (кислота оцтова для харчової промисловості, кислота лимонна харчова), консервант (сорбат калію), підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію), підсолоджувач (аспартам, сахарин). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 0.7 г, жири - 0.3 г, вуглеводи - 14.06 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 64 ккал (268 кДж) Вага: 230 г
    -35%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту: 200 мл