Спосіб приготування: 1. На великому вогні добре розігрійте сковороду, додайте олію та добре її нагрійте, покладіть крильця. Намагайтесь, щоб вони лежали в один шар. Періодично помішуйте. Смажимо 13 хв. Вода має випаритись. Під час приготування не закривайте крильця у сковороді кришкою. 2. Поки смажаться крильця приготуйте гарнір. Крильця у кисло-солодкому соусі будуть добре смакувати зі спагеті або макаронами-гніздами. 3. Зменшіть вогонь та додайте упаковку соусу. Рівномірно розподіліть соус на крильця. Тушкуйте на повільному вогні 2 хв. Вечеря готова. Подавайте з гарніром до столу. Склад: вода питна, цукор білий, патока (сироп глюкозний), регулятор кислотності кислота оцтова харчова, сіль кухонна, загущувач крохмаль кукурудзяний модифікований, соєва паста (ферментовані соєві боби, сіль цукор), паста томатна, сік апельсина концентрований (1.5%), паприка (червона, зелена), солодовий екстракт (жито, ячмінь, вода), імбир (0.07%), натуральні ароматизатори (Апельсин, Чилі, та ін.), стабілізатор ксантанова камедь, антиоксидант натуральний суміш токоферолів (вітамін Є), коріандру олеорезин