triangle

    Соус унагі (Сорт - )

    -20%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус, що широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці, або овочів. Відмінно поєднується з унаги варений рис чи запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Склад: кукурудзяний сироп, соус соєвий, вода питна, ферментований рисовий екстракт, сіль кухонна харчова, цукор, загусник крохмаль, натуральний барвник карамель (Е 150), гідролізований білок Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 9,6 г, вуглеводів - 10.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 80 ккал (334.94 кДж) Об'єм продукту: 200 мл
    -20%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус, який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Наприклад, добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Склад: кукурудзяний сироп, соус соєвий, вода питна, ферментований рисовий екстракт, сіль кухонна харчова, цукор, загусник крохмаль, натуральний барвник карамель (Е 150), гідролізований білок Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки -9,6 г, вуглеводів -10.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 80 ккал (334.94 кДж) Об'єм продукту: 200 мл
    -35%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту: 200 мл
    -35%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту: 200 мл
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -36%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту:500 мл
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -36%

    Солодкий густий ароматний соєвий соус "Унагі", який широко використовується в японській кухні. Найпоширеніше застосування його - соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка. З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком. Об'єм продукту: 1000 мл
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соус для вугра (унагі, unagi) - солодкий густий ароматний соус, що широко використовується в японській кухні. Соус для вугра готується на основі соєвого з додаванням цукру, оцту, солі. Найпоширеніше застосування унаги - соус, у якому обсмажується вугор.
    -25%

    Унагі соус YOSHI 1,8л
    кешбек від 6 ₴
    розстрочка
    -36%

    Соус унагі або соус з вугра, являє собою густий соєвий соус золотисто-коричневого кольору, приготований з карамелізованим цукром. Традиційно маринад із солено-копченим смаком подають із вугром на грилі, але в наші дні його часто подають із усіма видами суші і ролів. Об'єм: 975мл.