triangle

    Соус песто (Сорт - )

    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -24%

    Ідеально підходить як доповнення до макаронних виробів, зварених круто яєць, сиру, тостів і бутербродів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -24%

    Ідеально підходить як доповнення до макаронних виробів, зварених круто яєць, сиру, тостів і бутербродів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Брускета Italiamo Bruschetta Pepper Bruschetta Toping Glilled Peppers овочі гриль 190 г
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Polli Pesto Pomodori secchi e formaggio – це італійський соус з базиліку, сушених помідорів, сиром Пармезан та іншими інгредієнтами, виготовлений компанією Polli. Цей соус має характерний солодкуватий смак і аромат завдяки сушеним помідорам, які є одним з основних інгредієнтів у цьому соусі. Також він містить сир Пармезан, що надає багато смаку та текстури до соусу.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Polli Pesto alla Calabrese - це італійський соус з базиліку, сиром Пекоріно Романо, оливковою олією та іншими інгредієнтами, вироблений компанією Polli. Цей соус має неповторний смак та аромат завдяки додаванню гострого перцю чилі та інших італійських трав, що робить його надзвичайно смачним та пікантним.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соус Pesto з базиліком — популярний соус італійської кухні на основі оливкової олії, базиліка і сиру. Зазвичай песто продається в маленьких баночках і має специфічний зелений колір. Найбільш часто Pesto використовують при приготуванні пасти супів і лазаньї, з крекерами або намазують на хліб. Походить з регіону Лігурія (північної Італія), в основному — з Генуї. Класичний Pesto alla Genovese готується за допомогою мармурової ступки і дерев'яного товкачика з базиліка, вирощеного в околицях Генуї, солі, насіння пінії, часнику, лігурійської оливкової олії extra virgin (першого віджиму) і сиру пекоріно. Склад: соняшникова олія, базилік, горіхи кеш'ю, оливкова олія Extra vergine, сіль, фруктоза, овечий сир, кедрові горішки, часник, ароматизатор, кислота аскорбінова.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соус песто Barilla Basilico e mozzarella di bufala compana dop 190 г
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соус Pesto Rosso походить з північної Італії, з регіону Лігурія, в основному — з Генуї. Вважається, що песто відомий ще з часів Римської імперії, проте перше документальне свідчення про приготування такого соусу відносять до 1865 року. Соус Песто Россо — італійський соус на основі томатної пасти готовий до вживання. Особливо смакує з макаронами, підійде також для інших страв з курки, риби, а також для приготування різних соусів. Склад: томатна паста (35 %), соняшникова олія, вода, горіхи кеш'ю, сушені томати (5 %), сир Пекоріно Романо, сир Грано Падано (у т. ч. консервант лізоцим), базилік (4 %), сіль, часник, чилі, регулятор кислотності. Вміст солі в продукті 2,1 %. Енергетична цінність: 100 г містить: 1350 кДж/ 320 ккал, білки 5,5 г, вуглеводи 6,5 г, жири 3 г.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Genovese senza aglio (Песті алла Дженовізе сінця агліо) ТМ Barilla (Барилла) – це один з популярних італійських соусів, приготований на основі базиліка та оливкової олії з додаванням традиційного італійського сиру Пармезан та волоських горіхів. Пармезан - твердий ароматний сир з тонкою гіркуватістю і тривалим післясмаком. Соус можна додати до пасти або спагетті. Соус з сиром Пармезан та горіхами стане відмінним доповненням до м'ясних страв, піци та овочевих запіканок. Формат поставки - скляна банка вагою 190 г, яка зберігає свіжість та смакові якості продукту.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Barilla Pesto Ricotta e Noci - італійський соус песто з вершковою сумішшю, в якому гармонійно поєднуються ніжна рікотта та насичений смак волоських горіхів.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Новий формат традиційного італійського соусу песто. Створений на основі добірної оливкової олії Extra Vergine, ароматного базиліку, вишуканого сиру, хрустких горішків та пряної руколи. Має насичений пряний смак і м'який аромат. Ідеально підходить для приготування справжньої італійської пасти, салатів, страв із риби та птиці, а також легких закусок. Абсолютно натуральний склад. Скляна баночка з кришкою зберігає насичений смак та аромат соусу надовго.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    BARILLA Pesto Basilico e Pistacchio - це соус песто об'ємом 190 мл, який поєднує в собі ароматний базилік і ніжні фісташки. Цей соус є унікальною інтерпретацією традиційного італійського песто, де класичні складники збагачуються смаком фісташок, додаючи кремовості та глибини смаку. Відмінно підходить для пасти, маринування м'яса та як доповнення до багатьох страв.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соус Песто з трюфелями Італія принесе вам справжнє задоволення. Трюфелі – це сумчасті гриби з підземними м'ясистими плодовими тілами, специфічний п'янкий запах і смак яких не може зрівнятися ні з однією іншою спецією в світі. Будь-які кулінарні експерименти з соусом Pesto з трюфелів принесуть масу задоволення. Ці дивовижні гриби з успіхом доповнюють м'ясні страви, рибні, страви з дичини, салати. Неповторний аромат може зробити вишуканим навіть звичайну їжу. Соус Песто з трюфелями є інноваційним продуктом, який принесе різноманітність для приготування повсякденних страв. Цей продукт з Італії задовольнить смак найвибагливішого гурмана. Він не вимагає особливого приготування, це готовий продукт-гарнір до основного блюда. Чудовий соус для спагетті, ідеально підходить для закусок. Все що потрібно- це прогріти в каструлі соус на невеликому вогні, намазати на грінки і подавати або просто додати його прогрітим в улюблену пасту. Для м'яса або риби: прогріти в каструлі на невеликому вогні, соусом полити варене або приготоване на грилі м'ясо або рибу. Соус володіє сильним ароматом і смаком чорного трюфеля. Без ГМО і консервантів. Склад: соняшникова олія, базилік, горіхи кеш'ю, мигдаль, сіль, трюфель, овечий сир, кедрові горішки, часник, ароматизатор, кислота аскорбінова, лимонна кислота.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соус Песто Barilla Pesto Basilico e Limone готується на основі базиліку (34%), до якого додається соняшникова олії, сіль, кеш'ю, лимонна цедра (2,5%), концентрований лимонний сік (0,8%) і інші інгредієнти. Не містить глютену. Песто з базиліком і лимоном додає свіжості та несподіваного вишуканого смаку в кожну страву. Суміш кремової текстури з цедрою лимону. Базиліковий соус чудово поєднується з макаронними виробами найрізноманітніших форм. Готовий до вживання без нагрівання. Після відкриття зберігати в холодильнику та використати протягом 5 днів.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соус Pesto rosso – це соковиті помідори, оливкова олія найвищої якості з Модени та ніжний сир разом створюють неповторне поєднання простих та водночас насичених смакових відтінків. Приготовлений із свіжих натуральних продуктів і без застосування консервантів, цей соус відкриє новий смак середземноморської кухні. Завдяки своєму яскравому смаку соус Pesto rosso чудово поєднується з легкими, химерними форматами пасти, такими як Фарфалле – мінімум зусиль і у Вас на обід буде по-справжньому особлива страва.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Гуакамоле — це традиційний мексиканський соус, який готується переважно з пюре з авокадо, змішаного з лимонним соком, сіллю, а іноді й помідорами, цибулею та свіжою кінзою. Він має гладку текстуру та насичений кремовий смак, який часто посилюється додаванням часнику, халапеньйо, зеленого гострого перцю та інших спецій. Гуакамоле зазвичай подають як соус до тортильї або як начинку до таких страв, як тако, буріто та начос. Це популярна та універсальна приправа, яку можна легко адаптувати до різних смаків та уподобань. Таку пасту використовують для тостів, сендвічів, канапе та інших закусок. Ідеально поєднується з тунцем та червоною рибкою. Вага: 300г Виробник: Німеччина
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%
    кешбек від 10 ₴
    розстрочка
    -25%

    Цей соус песто з фісташок – це інтенсивний аромат фісташки для справжнього гурмана. Песто чудово доповнить перші страви унікальним смаком, збиті разом із маскарпоне або кулькою вершкового масла. Виробництво, дуже обмежене, має виняткові особливості: сицилійська фісташка вважається найкращою у світі за своїми органолептичними властивостями. У майстерні ремісника плоди просто очищаються, підсмажуються і змішуються в холодному стані з олією та сіллю. Фісташкове песто виробляється без додавання консервантів, воно містить інтенсивний смак сицилійської фісташки, що дозріла під сонцем Етни.