triangle

    Рослинна олія (Бренд - Goccia D'Oro)

    Дивіться також 👉АерогриліНабори посуду
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -28%

    Кукурудзяна олія — жирна рослинна олія, яка використовується багатьма господинями. Кукурудзяна олія Goccia D'Oro відноситься до найкращих сортів рослинної олії. Вона містить безліч корисних для нашого здоров'я речовин. У своєму складі кукурудзяна олія має близько 85% ненасичених жирних кислот — олеїнової, лінолевої. Ця олія також насичена жирними кислотами — стеариновою, пальмітиновою. Є в ній також вітаміни F, Е, B1, PP, провітамін А і лецитин.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Арахісова олія торгової марки «Goccia D'oro» характеризується високою харчовою цінністю, має відмінні смакові якості, містить велику кількість легкозасвоюваних жирів, амінокислот, макро- і мікрокомпонентів, вітамінів, а також інших компонентів, що сприятливо впливають на функціональність серцево-судинної, травної, а також нервової системи. Для виготовлення арахісової олії ідеально підходить арахіс сорту «Раннер», так як його зерна однакового розміру, що дозволяє рівномірно їх прожарювати. Плоди обсмажуються, очищаються від шкірки і дробляться. Потім додається сіль, цукор, в невеликій кількості гідрогенізована олія, яка використовується як стабілізатор. Арахісова олія не містить барвників, консервантів. Через свій унікальний склад олія з арахісу є відмінним дієтичним продуктом. За своєю енергетичною та харчової цінністю арахісова олія TM «Goccia D'oro» не поступається більшості видів олії, молочним вершкам та курячим яйцям. Вона сприяє загальному зміцненню організму, поліпшенню нервової системи, а також зниженню кількості холестерину в крові. Також ця олія має виражені жовчогінні властивості. Арахісова олія приємно пахне, має виражений м'який смак і характеризується яскраво-коричневим кольором. Де використовується Арахісову олію використовують для смаження, додають в легкі салати, супи, застосовують в приготуванні м'ясних страв, десертів, а також в хлібопекарської та кондитерської промисловості. Також цю олію використовують для догляду за шкірою (для всіх типів шкіри). Вона розгладжує зморшки, надає шкірі свіжого кольору і пружності. Переваги олії з арахісу Олія арахісу дуже популярна у всьому світі, адже вона володіє такими корисними властивостями: цінний дієтичний продукт, який поліпшує травний процес; сприяє загальному зміцненню організму; виводить «погані» холестерини з крові; покращує стан нервової системи; характеризується жовчогінними властивостями; містить вітаміни А, Е, Д, РР, В1, В, а також фосфор, йод, цинк, калій, кальцій, залізо і кобальт; запобігає серцево-судинним захворюванням; нормалізує роботу печінки, а також сечового міхура; відповідає європейському стандарту якості ISO 9001; найвигідніша ціна в Україні на арахісову олію преміум-класу.
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -25%

    Олія оливкова Sansa - суміш рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму без ГМО і консервантів. Склад олії отриманий шляхом обробки продукту, отриманого після екстракції оливкової олії з додаванням олії Extra Vergine. Харчова цінність 100 мл: жири — 91,6 р. Енергетична цінність (калорійність) 3389 кДж (824 ккал). Вуглеводи — 0 г, цукор — 0 г, білки — 0 г, сіль — 0 р. Італійська оливкова олія Sansa ідеально підходить для смаження, випікання і заправки салатів. Не утворює канцерогенів при нагріванні, що дозволяє кілька разів використовувати для смаження та приготування страв у фритюрі.
    кешбек від 35 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкову олію вищої категорії Extra Virgin виробляють шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя,тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8 ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Virgin виходить шляхом першого холодного віджиму маслин сорту "Сoratine" та "Oliarole", вирощених у районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями та сирами. Зібрані оливки вручну сортуються, після чого віджимаються механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, що не потребують теплової обробки. Також можливе її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі до двох років. Його можна використовувати, як будь-яке інше масло, але найкраще використовувати для приготування соусів та заправки салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя та застосовувати його потрібно таким, як він є. Усі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8% (у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з часником. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку Ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії - і Ваша страва набуде неповторного смаку. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної , а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Ця олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 8 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Virgin Prestige Line виходить шляхом першого холодного віджиму оливок сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями та сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin Prestige Line нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок для салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджін мають максимальну кислотність 0,5-0,8% ( в перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 9 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati Goccia d'oro – це органічна оливкова олія високої якості, яку віджимають з елітних сортів маслин, при вирощенні яких застосовувалися лише органічні добрива та засоби захисту рослин. Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati не містить ГМО, барвників, підсилювачів смаку та інших добавок. При виробництві олії методом холодного віджиму маслини не піддаються хімічному або тепловому впливу. Дозрілі, зібрані вручну і ретельно вимиті оливки віддають одразу під прес, щоб зберегти корисні властивості олії. Extra Virgin Organic характеризується яскравим золотисто-зеленим кольором і має характерну гірчинку. Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati Goccia d'oro нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок для салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя,тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджин мають максимальну кислотність 0,5-0,8% ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -25%

    Олія виноградної кісточки Goccia d'oro завдяки унікальному набору корисних речовин активно бореться з підвищеним рівнем холестерину в крові, атеросклерозом, а також служить в якості відмінного протизапального і бактерицидного засобу. Застосувати олію виноградних кісточок дуже корисно через її здатність гальмувати процес руйнування клітин, перешкоджати старінню організму. Така особливість олії пов'язана з тим, що в її складі присутні потужні антиоксиданти, які не дозволяють клітинам тканин працювати неправильно. Відомо, що олія виноградних кісточок набагато більш ефективно бореться з вільними радикалами, ніж той же вітамін С. А вітамін Е в її складі не тільки позитивно впливає на шкіру, але й здатний протистояти розвитку онкологічних захворювань і хвороб серцево-судинної системи. Застосування олії виноградних кісточок дуже різнобічне. Зокрема, цю унікальну олію часто використовують у кулінарії для випічки і навіть для смаження, оскільки вона не змінює своїх корисних властивостей і смакових якостей при підвищених температурах. Вона починає диміти при високій температурі (близько 216 °C), саме тому її можна використовувати у високотемпературних методах обробки продуктів. Завдяки чистому і легкому смаку, його часто використовують для приготування маринаду для м'яса і риби, заправки салатів та в майонезах, а також як основу для олійних витяжок з часнику, розмарину та інших прянощів або спецій. Також ви можете купити оливкову олію та інші продукти компанії Goccia d'oro. Гуртом і вроздріб. ПП офіційний імпортер оливкових олій і інших продуктів "Goccia D'oro™" в Україні. Доставка по Україні будь-якою службою доставки або іншим способом. Готові обговорити з вами умови співпраці. Доставка продукції до складу партнера безкоштовно при покупці від цілої палети! Шукаємо територіальних представників по Україні.
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Virgin виходить шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя,тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8 ( у перерахунку на олеїнову кислоту). Також ви можете купити Оливкову олію та інші продукти компанії Goccia d'oro. Гуртом і в роздріб. ПП офіційний імпортер оливкових олій і інших продуктів "Goccia D'oro™" в Україні. Доставка по Україні будь-якою службою доставки або іншим способом. Готові обговорити з вами умови співпраці. Доставка продукції до складу партнера безкоштовно при покупці від цілої палети! Шукаємо територіальних представників по Україні.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з трюфелями. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку Ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії і Ваша страва придбає неповторний смак. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, і холодних страв, а також салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 6 ₴
    розстрочка
    -25%

    Рисова олія є воістину унікальною олією. Це і незамінний дієтичний продукт високої біологічної цінності, і універсальний косметичний засіб догляду за шкірою і волоссям. Натуральна олія з рисових висівок визнана в усьому світі «олією здоров'я». Це прекрасне природне джерело амінокислот, вітаміну E, а також 3-ьох винятково рідкісних антиоксидантів. Це токоферол, оризанол і токотриенол – тріада біологічно активних речовин, що уповільнюють старіння клітин. Вітамін E (токоферол і токотриенол). Обидві різновиди вітаміну є природними антиоксидантами, які борються з вільними радикалами. Токотриенол (TRF) – більш рідкісний компонент, ніж токоферол, але в рисових висівках його більше, ніж у висівках вівса і ячменю. Для зниження рівня холестерину в крові і профілактики пухлин Оризанол – ще один ефективний антиоксидант, знайдений в олії з рисових висівок вченими з Університету Луізіани. У боротьбі з вільними радикалами, він діє більш агресивно, ніж вітамін C завдяки кращій проникності крізь клітинні мембрани. Потрапляючи в організм, ця речовина знижує рівень синтезу холестерину печінкою, нормалізує менструації, знімає неприємні симптоми в період менопаузи. Фітостероли науковці не відносять до антиоксидантів, але вони також дуже корисні і їх багато в складі олії з рисових висівок. Останні дослідження підтверджують їх ефективність в боротьбі з холестерином, різними запаленнями, швидко зростаючими раковими пухлинами та ін. Тільки уявіть: у олії рисових висівок налічується 27 фітостеролів! Ця олія підходить для салатів і випічки. Можна використовувати для смаження, адже воно не залишає після себе зайвого і стійкого гару. Менше диму, а значить і мінімальний розпад жирних кислот, яким «грішать» інші харчові олії під час термічної обробки. Гарна рисова олія - густа і в'язка, поліпшує смак випічки і перешкоджає шкідливим окислювальним процесам в шлунково-кишковому тракті. Вона витримує високі температури (до 254 градусів), а ще робить продукти куди менш жирними. Якщо ви перейнялися корисними властивостями рисової олії, саме час знайти її в продажі. Тим більше, що вона може зберігатися роками без втрати цілющих якостей.
    кешбек від 10 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Grezzo Naturale ― це "домашня" нефільтрована оливкова олія з яскраво вираженим смаком і ароматом. Це та олія, в яку італійці, іспанці, греки люблять просто вмочати хліб і їсти. Його отримують шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Grezzo Naturale нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. ЇЇ краще всього використовувати для приготування соусів і заправки для салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджін мають максимальну кислотність 0,5-0,8% (в перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -25%

    Олія з гарбузового насіння вважається дуже ефективним засобом для здоров'я шкіри. Олія володіє відмінними зволожуючими, поживними і поновлюючими властивостями, може допомогти зменшити набряклість і зморшки, зробити шкіру більш пружною і еластичною, а також сповільнити старіння шкіри завдяки високому вмісту антиоксидантів і вітаміну Е. Крім того, ця олія застосовується для боротьби з такими недугами, як екзема, псоріаз, дерматит, діатез, герпес, сухість шкіри, відмороження та опіки, укуси комах, порізи або інші фізичні ушкодження, свербіж, запалення, виразки, висипання і т. д. Хімічний склад: У складі олії з гарбузового насіння переважають переважно поліненасичені жирні кислоти і цинк. Також у складі є вітаміни (бета-каротин, А, Е), мінерали, фосфоліпіди та біофлавоноїди. Гарбузову олію вживають як профілактичний засіб для зниження ризику серцево-судинних захворювань, вона запобігає накопиченню жиру в печінці і знижує рівень холестерину в крові. Також прийом олії перешкоджає випаданню волосся, підвищує імунітет, сприятливо діє на нервову систему і шлунково-кишковий тракт. Крім цього гарбузова олія корисна при сечокам'яній хворобі, діабеті, безсонні, хронічній втомі, жіночих хворобах і хворобах печінки.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з орегано-смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії, і ваша ваша страва набуде неповторного смаку. Аромат спецій, приправлений високоякісною оливковою олією Extra Vergine, виходить через суміш оливкової олії та натуральних добавок, які надають їй свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодніих страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Ця олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 6 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія ― це продукт суміші рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму Екстра Вірджин 85%/15%. Максимальна кислотність допускається до 1% в перерахунку на олеїнову кислоту. Ця оливкова олія має жовто-зеленуватий колір, який особливо популярний для любителів делікатесного і вишуканого смаку. Оливкова олія є прекрасним доповненням до смажених і сирих страв і для приготування кондитерських виробів. Ця олія відмінної якості, яку ви можете використовувати в будь-якій страві. В Італії ця категорія оливкової олії є самою споживаною. Вона ідеальна для смаження, бо наявність у ній більш стабільних жирних кислот більша, ніж в інших рослинних оліях, робить температуру димоутворення значно вище температури для нормального смаження їжі. При смаженні їжі на оливковій олії не утворюється канцерогенів. Цю олію також можна використовувати для заправки салатів, приготування соусів.
    кешбек від 8 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкову олію вищої категорії Extra Virgin виробляють шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8 ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з базиліком-смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії - і ваша страва набуде неповторного смаку. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія - це продукт суміші рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму Екстра Вірджін 95% / 5%. Максимальна кислотність допускається до 1% в перерахунку на олеїнову кислоту. Це оливкова олія має жовто-зелений колір, який особливо популярний для любителів делікатесного і вишуканого смаку. Оливкова олія є прекрасним доповненням до смажених і сирих страв, і для смаження, і для приготування кондитерських виробів. Ця олія відмінної якості, яку також ви можете використовувати в будь-якій страві. В Італії ця категорія оливкової олії є самою споживаною. Вона ідеальна для смаження, так як наявність в ній більш стабільних жирних кислот більше, ніж в інших рослинних оліях, робить температуру димоутворення значно вище температури для нормального смаження їжі. При смаженні їжі на оливковій олії не утворюється канцерогенів. Цю олію також можна використовувати для заправки салатів, приготування соусів.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -25%

    Лляна олія — важливий і незамінний продукт для здоров'я. Регулярне вживання лляної олії нормалізує роботу організму і допомагає при багатьох захворюваннях. Тут ви знайдете детальну інформацію про застосування лляної олії. Саме із-за високого вмісту Омега-3 і Омега-6, олія насіння льону сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі і володіє корисними лікувальними властивостями. Регулярне застосування в раціоні харчування лляної олії допомагає знизити рівень холестерину і в'язкість крові, підвищити еластичність судин, що, в кінцевому рахунку, попереджує розвиток інфаркту міокарда, атеросклерозу, гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, знижує ризик інсульту і утворення тромбів. Крім того, олія насіння льону нормалізує роботу всієї травної системи людини: покращує функцію печінки, сприяє лікуванню колітів, гастритів, усуває запори, печію, надає протипаразитарну дію. Неоціненні імунозахисні властивості олії: її застосування в якості продукту харчування профілактично попереджає деякі онкологічні захворювання (рак молочної залози та рак прямої кишки). Також у медицині рекомендують олію з насіння льону приймати післяопераційним і ослабленим хворим в період реабілітації. Рекомендується регулярне вживання олії льону і дітям для повноцінного, здорового розвитку організму. Дуже важлива роль олії насіння льону як корисного продукту для здоров'я в житті будь-якої жінки. Ця олія обов'язково має входити в раціон харчування вагітних, так як компоненти її позитивно впливають на правильний розвиток мозку майбутньої дитини, полегшують перебіг вагітності і пологів. Щоденне вживання олії з насіння льону нормалізує гормональний фон, пом'якшуючи передменструальний синдром і покращуючи самопочуття жінки в клімактеричний період. Натуральна лляна олія також знайшла широке застосування в комплексному лікуванні і профілактиці захворювань легенів і бронхів, захворювань нервової системи, хвороб нирок і сечового міхура, захворювань щитовидної залози, при лікуванні порушень потенції у чоловіків. У сучасній косметології лляна олія знаходить застосування у складі всіляких масок для шкіри і волосся завдяки високому вмісту вітамінів. Крім того вана має омолоджуючі, пом'якшувальні, бактерицидні властивостивості.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з чилі. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії і ваша страва придбає неповторний смак. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби).
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -25%

    Унікальні властивості фісташок і фісташкової олії були відомі ще древнім ассірійцям і вавилонянам, які вирощували фісташкові дерева і вживали горіхи в їжу. Знаменитий арабський лікар Ібн Сіна (Авіценна) прописував пацієнтам фісташкову олію для лікування захворювань серця, шлунка, омолодження і поліпшення настрою. Фісташкову олію отримують в результаті холодного пресування, і вона має темно-зелений колір. При рафінуванні вона стає світло-жовтою, але зберігає всі свої незвичайні властивості. В олії фісташки містяться такі незамінні речовини, як олеїнова (Омега-9) та ліноленова (Омега-6) кислоти, вітаміни А, В1, Е, фолієва кислота, танін і різні мінерали. Фісташкова олія має наступні властивості : завдяки антиоксидантним властивостям, сприяє омолодженню організму; допомагає відновитися при великих фізичних навантаженнях; корисно в харчуванні ослаблених хворих; знижує ризик пошкоджень серця і судин; очищає печінку; володіє аналгетичними властивостями при різних колітах; допомагає боротися з туберкульозом; тонізує і зміцнює організм; допомагає подолати хронічне недокрів'я; підвищує потенцію у чоловіків; очищає шкіру від пігментних плям і веснянок; лікує обмороження і тріщини; зміцнює нігті і сприяє росту волосся.