triangle

    Рослинна олія

    Дивіться також 👉АерогриліНабори посуду
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Має виражений аромат та смак кокоса, оскільки вона виготовляється без додаткового оброблення. Багата жирними кислотами. Є чудовою веганською альтернативою вершковому маслу. Особливості: можна зберігати тривалий час; має нижчу температурну стійкість; містить лауринову кислоту, яка є «добрим» холестерином; лауринова кислота відома своїми антимікробними властивостями, які допомагають боротися зі шкідливими бактеріями та вірусами; містить мононенасичені жири, які можуть бути корисними для здоров'я серця альтернатива вершкового масла для людей, що мають лактозну непереносність. Як використовувати? На відміну від рафінованої олії має нижчу температурну стійкість. Тому вона часто використовується у сирому вигляді або при низьких температурах, наприклад у салатах чи нарізаних овочах. Можна використовувати нерафіновану кокосову олію для приготування їжі, проте слід враховувати, що для цього може знадобитися більше часу на приготування при нижчих температурах. Підходить для: смаження млинців, сирників, оладків; заправки салатів, у приготуванні соусів; приготування солодких чи солоних страв, для приготування печива, випічки, десертів тощо. Застереження Рекомендовано свідомо ставитись до кількості вживання, адже продукт достатньо калорійний з високим вмістом жирів. Не рекомендовано вживати: при індивідуальній непереносності; у великій кількості; при значних проблемах шлунково-кишкового тракту.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Олія кокосова рафінована харчова (холодного віджиму) не містить шкідливих домішок та підсолоджувачів. Альтернатива соняшниковій олії, добре підходить для смаження та запікання. Особливості: має нейтральний запах та смак; має високу точку димлення, що робить її ідеальною для смаження та запікання при високих температурах, оскільки вона менше піддається окисленню; можна використовувати для смаження у фритюрі; містить лауринову кислоту, яка є «добрим» холестерином; лауринова кислота відома своїми антимікробними властивостями, які допомагають боротися зі шкідливими бактеріями та вірусами; містить мононенасичені жири, які можуть бути корисними для здоров'я серця альтернатива вершкового масла для людей, що мають лактозну непереносність; Як використовувати? Кокосова олія – це універсальний продукт, що надає стравам приємного смаку та ніжного аромату. Вона не горить під час смаження і не виділяє канцерогенів. Може використовуватися: для запікання овочів, м'яса, риби; для смаження млинців, сирників, оладків; для заправки салатів, у приготуванні соусів; для приготування солодких чи солоних страв, для приготування печива, випічки, десертів тощо. Застереження: Рекомендовано свідомо ставитись до кількості вживання, адже продукт достатньо калорійний з високим вмістом жирів. Не рекомендовано вживати: при індивідуальній непереносності; у великій кількості; при значних проблемах шлунково-кишкового тракту.