Олія кокосова рафінована харчова (холодного віджиму) не містить шкідливих домішок та підсолоджувачів. Альтернатива соняшниковій олії, добре підходить для смаження та запікання. Особливості: має нейтральний запах та смак; має високу точку димлення, що робить її ідеальною для смаження та запікання при високих температурах, оскільки вона менше піддається окисленню; можна використовувати для смаження у фритюрі; містить лауринову кислоту, яка є «добрим» холестерином; лауринова кислота відома своїми антимікробними властивостями, які допомагають боротися зі шкідливими бактеріями та вірусами; містить мононенасичені жири, які можуть бути корисними для здоров'я серця альтернатива вершкового масла для людей, що мають лактозну непереносність; Як використовувати? Кокосова олія – це універсальний продукт, що надає стравам приємного смаку та ніжного аромату. Вона не горить під час смаження і не виділяє канцерогенів. Може використовуватися: для запікання овочів, м'яса, риби; для смаження млинців, сирників, оладків; для заправки салатів, у приготуванні соусів; для приготування солодких чи солоних страв, для приготування печива, випічки, десертів тощо. Застереження: Рекомендовано свідомо ставитись до кількості вживання, адже продукт достатньо калорійний з високим вмістом жирів. Не рекомендовано вживати: при індивідуальній непереносності; у великій кількості; при значних проблемах шлунково-кишкового тракту.