Рамен Roasting Seoul Jjajang (Сеул Ччачжан) від компанії Pulmuone поєднує пружну, делікатну локшину, приготовлену без смаження в олії, і густий соус ччачжан на основі ферментованої чорної квасолі, карамелізованого цукру та повільного обсмажування цибулі та часнику. Чотириразова обсмажування при контрольованій температурі надає соусу глибокого напівтонового карамельного відтінку, а легка насолода і помірна пікантність створюють багатошаровий букет смаку. У рамен Roasting Seoul Jjajang (Сеул Ччачжан) всього 370 ккал на порцію з мінімальним вмістом жиру — слушний варіант для тих, хто стежить за харчуванням, але не готовий відмовлятися від багатих, бархатистих соусів. Просто залийте локшину окропом, акуратно злийте воду, змішайте з соусом і бульйоном, що залишився, і смак Сеула буде у вас на столі.