Характеристики Серія: Saku Призначення: шеф, сантоку, японські Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь Матеріал ручки: поліпропілен Довжина леза: 170 мм Загальна довжина: 300 мм Ширина леза: 4,4 см Товщина леза: 1,3 мм Твердість сталі: 56 HRc Заточення леза: двостороннє Колір: чорний Країна виробництва: Японія Універсальний японський кухонний ніж, призначений для нарізування овочів, фруктів, м'яса та риби. Широке лезо дозволяє легко перекладати нарізані продукти в салатницю або сковороду, а також знадобиться для подрібнення часнику. Високо розташована ручка запобігає ударам пальців об дошку. Завдяки великим габаритам ніж ідеально підходить для нарізування великих фруктів та овочів, таких як кавун, кабачки або капуста.