triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння льону (Сорт - )

    Дивіться також 👉Насіння чіа
    -17%

    Насіння льону-це дрібні, плоскі насінини, які вирощуються з рослини льону (Linum usitatissimum). Ці насіння відомі своєю великою користною цінністю та різноманітністю застосувань у харчовій та медичній галузях. Високий вміст омега-3 жирних кислот, зокрема альфа-ліноленової кислоти (ALA), яка корисна для здоров'я серця та мозку. Джерело рослинного білка, амінокислот, вітамінів (зокрема вітаміну Е) та мінералів (магній, фосфор, мідь). Насіння льону можна вживати сирим, додаючи його до смузі, йогуртів або овочевих страв. Важливо помічати, що для забезпечення оптимального споживання омега-3 кислот насіння слід перетерти або замочувати перед вживанням.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Золотистий льон. Насіння золотистого льону купити за низькою ціною. Харчова клітковина, що входить до складу насіння льону, знижує різкі коливання рівня вмісту ліпідів в крові після прийому їжі і таким чином регулює наш апетит. Вченими з Копенгагенського університету отримані експериментальні дані про здатність насіння льону пригнічувати апетит і сприяти зниженню зайвої ваги. Льон вирощується протягом багатьох століть і відомий своїми неперевершеними якостями в усьому світі. Ще Гіппократ писав про застосування льону для полегшення болю в животі, а французький імператор Карл Великий настільки любив цю рослину, що навіть видав закон, який зобов'язував його вживати. Головні корисні властивості насіння льону - високий вміст альфа-ліноленової кислоти, харчової клітковини і лінганов. Одна з основних жирних кислот, альфа-ліноленова кислота перешкоджає утворенню речовин, що провокують процеси запалення, а також знижує рівень вмісту в крові реактивного С-протеїну. Завдяки дії альфа-ліноленової кислоти і лінганов, льон блокує розвиток пухлин у тварин і може сприяти зниженню ризику виникнення онкологічних змін у людей. Лінгани - це рослинні естрогени, елементи рослинної тканини, що володіють естрогенним ефектом і антиоксидантними властивостями. Вони допомагають стабілізувати гормональний баланс, полегшують симптоми ПМС і менопаузи, а також потенційно здатні знижувати ризик виникнення раку грудей і простати. Клітковина насіння льону сприяє здоровому травленню. Одна столова ложка цільного насіння містить стільки клітковини, скільки половина склянки вівсяних висівок. Розчинна клітковина льону може знижувати ризик серцевого нападу. У подрібненому вигляді насіння льону навіть більш корисніше, ніж цільне. Його можна змолоти в кавомолці або блендері, а потім додати в пластівці, печені вироби або коктейлі.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Харчова клітковина, що входить до складу насіння льону, знижує різкі коливання рівня вмісту ліпідів в крові після прийому їжі і таким чином регулює наш апетит. Вченими з Копенгагенського університету отримані експериментальні дані про здатність насіння льону пригнічувати апетит і сприяти зниженню зайвої ваги. Льон вирощується протягом багатьох століть і відомий своїми неперевершеними якостями в усьому світі. Ще Гіппократ писав про застосування льону для полегшення болю в животі, а французький імператор Карл Великий настільки любив цю рослину, що навіть видав закон, який зобов'язував його вживати. Головні корисні властивості насіння льону - високий вміст альфа-ліноленової кислоти, харчової клітковини і лінганов. Одна з основних жирних кислот, альфа-ліноленова кислота перешкоджає утворенню речовин, що провокують процеси запалення, а також знижує рівень вмісту в крові реактивного С-протеїну. Завдяки дії альфа-ліноленової кислоти і лінганов, льон блокує розвиток пухлин у тварин і може сприяти зниженню ризику виникнення онкологічних змін у людей. Лингани - це рослинні естрогени, елементи рослинної тканини, що володіють естрогенним ефектом і антиоксидантними властивостями. Вони допомагають стабілізувати гормональний баланс, полегшують симптоми ПМС і менопаузи, а також потенційно здатні знижувати ризик виникнення раку грудей і простати. Клітковина насіння льону сприяє здоровому травленню. Одна столова ложка цільного насіння містить стільки клітковини, скільки половина склянки вівсяних висівок. Розчинна клітковина льону може знижувати ризик серцевого нападу. У подрібненому вигляді насіння льону навіть більш корисніше, ніж цільне. Його можна змолоти в кавомолці або блендері, а потім додати в пластівці, печені вироби або коктейлі.
    -10%

    Насіння льону-це дрібні, плоскі насінини, які вирощуються з рослини льону (Linum usitatissimum). Ці насіння відомі своєю великою користною цінністю та різноманітністю застосувань у харчовій та медичній галузях. Високий вміст омега-3 жирних кислот, зокрема альфа-ліноленової кислоти (ALA), яка корисна для здоров'я серця та мозку. Джерело рослинного білка, амінокислот, вітамінів (зокрема вітаміну Е) та мінералів (магній, фосфор, мідь). Насіння льону можна вживати сирим, додаючи його до смузі, йогуртів або овочевих страв. Важливо помічати, що для забезпечення оптимального споживання омега-3 кислот насіння слід перетерти або замочувати перед вживанням.
    -25%

    Золотий льон (білий льон) – спеціально культивована рослина. Харчова цінність білого льону набагато вище коричневого, але й вирощувати цю культуру набагато складніше. Білий льон трохи відрізняється за смаком від коричневого, тому деякі вважають за краще саме білий льон. Насіння білого льону або золотистого льону кращий засіб для підтримки здоров’я і краси. Корисні властивості льону: оздоровлює травну систему; покращує імунні функції організму; покращує стан шкіри і волосся; активізує обмінні процеси; скорочує число зморшок; прибирають сухість і роздратування; підсилює перистальтику кишечника; згубно діє на всі види гельмінтів, окрім аскариди. Він також не залишає в живих грибки, віруси гепатиту; підвищує потенцію; знижує рівень холестерину в крові; покращує функції нирок, щитовидної залози, нормалізує гормональний баланс; нормалізують мікрофлору і моторику кишечника, що сприяє зниженню зайвої ваги і очищенню організму.
    -7%

    Клітковина з насіння льону – це продукт, який одержують із оболонок насіння льону. Вона містить велику кількість розчинної та нерозчинної клітковини, необхідної для правильного функціонування шлунковокишкового тракту та загального здоров'я. Корисні властивості клітковини з насіння льону: Клітковина лляна має багату харчову цінність, але містить дуже мало калорій, що робить її ідеальним продуктом для тих, хто прагне схуднути. Її вживання також зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань та діабету. Область застосування клітковини з насіння льону: Існує кілька способів використання лляної клітковини для харчування. Її можна додавати в каші, йогурти та салати. Додавання лляної клітковини до каш додає не тільки більше текстури, а й відчуття ситості. Для більшої користі, лляну клітковину рекомендується змолоти перед вживанням, оскільки вона краще засвоюється організмом. Клітковина лляна також може бути включена до випічки та інших десертів. Вона надає більше текстури та смаку, а також робить випічку кориснішою. Харчова цінність на 100 грам продукту: ➢білки — 34,0 г; ➢ вуглеводи — 9,0 г; ➢жири — 12,0 г; ➢енергетична цінність ккал — 275 ккал. Склад: 100% клітковина із насіння льону. У сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75% . Термін придатності до споживання: 12 місяців. Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, які містять у собі глютен). Характеристика
    -8%

    Золотистий льон. Насіння золотистого льону купити за низькою ціною. Харчова клітковина, що входить до складу насіння льону, знижує різкі коливання рівня вмісту ліпідів в крові після прийому їжі і таким чином регулює наш апетит. Вченими з Копенгагенського університету отримані експериментальні дані про здатність насіння льону пригнічувати апетит і сприяти зниженню зайвої ваги. Льон вирощується протягом багатьох століть і відомий своїми неперевершеними якостями в усьому світі. Ще Гіппократ писав про застосування льону для полегшення болю в животі, а французький імператор Карл Великий настільки любив цю рослину, що навіть видав закон, який зобов'язував його вживати. Головні корисні властивості насіння льону - високий вміст альфа-ліноленової кислоти, харчової клітковини і лінганов. Одна з основних жирних кислот, альфа-ліноленова кислота перешкоджає утворенню речовин, що провокують процеси запалення, а також знижує рівень вмісту в крові реактивного С-протеїну. Завдяки дії альфа-ліноленової кислоти і лінганов, льон блокує розвиток пухлин у тварин і може сприяти зниженню ризику виникнення онкологічних змін у людей. Лінгани - це рослинні естрогени, елементи рослинної тканини, що володіють естрогенним ефектом і антиоксидантними властивостями. Вони допомагають стабілізувати гормональний баланс, полегшують симптоми ПМС і менопаузи, а також потенційно здатні знижувати ризик виникнення раку грудей і простати. Клітковина насіння льону сприяє здоровому травленню. Одна столова ложка цільного насіння містить стільки клітковини, скільки половина склянки вівсяних висівок. Розчинна клітковина льону може знижувати ризик серцевого нападу. У подрібненому вигляді насіння льону навіть більш корисніше, ніж цільне. Його можна змолоти в кавомолці або блендері, а потім додати в пластівці, печені вироби або коктейлі.
    -23%

    Льон — це щось звичне і нецікаве, чіа – щось модне і загадкове. Насправді, вони досить подібні за складом та впливом на здоров'я. Об'єднує їх також і те, що так просто взяти й розжувати суху насінину й отримати з неї все корисне не вийде. І льон, і чіа люблять замочування та перемелювання, і не люблять температуру. Льон та чіа багаті на альфа-ліноленову жирну кислоту, клітковину, тіамін, містять відносно багато цинку, міді, заліза, магнію, марганцю, селену. Регулярне споживання цього насіння пов'язують зі зменшенням тиску, меншим ризиком кількох типів раку, здоровим балансом холестеролу. Ці корисні ефекти спостерігаються, якщо їсти принаймні 2 столові ложки насіння щодня. Щоб здобути з насіння льону та чіа все корисне, варто їх замочити в ягідному пюре, йогурті, соусі, кефірі, або ж додати до гарячої каші і дати постояти.
    -7%

    Користь і особливості вживання льону Лев’яні зерна бувають двох видів: коричневі з твердою шкіркою і золоті — з м’якою. Обидва види мають приємний смак і аромат та лікувальні властивості. На сайті магазину «Зорове харчування» можна купити насіння льон за доступними цінами в різній розфасовці — від 500 до 10 кілограмів у зіп-пакетах. Наша співпраця з постачальниками без посередників гарантує незмінну якість і свіжість продукції. Для Вашої зручності ми здійснюємо доставку по всій Україні, а упаковку виробляємо за свій рахунок. Цікаві факти про продукт 1. Лев’яні зерна мають лідруючу позицію за вмістом лігнанів, рослинних фенольних сполук, які діють протиопухолевих і антиоксидантних дій. 2. Семетки льон є найбагатшим джерелом альфа-лінолевої кислоти рослинного походження. Незамінна жирна кислота є критичною для того, щоб підтримувати функції міжклітинних та клітинних мембран. 3. Широко відома користь льону при гастриті зумовлена тим, що під час контакту з водою з’являється слизова оболонка, яка обволожує кишечник і шлунок. Через цей бар’єр агресивна кислота не може проникнути в уражені ділянки слизової оболонки, що сприяє лікуванню. Корисне насіння льону Область застосування Лечебна дія Шлунково-кишечний тракт Велика кількість водорозчинної клітини швидко виводить токсини з організму. Замочування, що утворюється під час замочування слизу, усуває запалення і перешкоджає виникненню гастриту та інших проблем зі шлунком. Також вона знижує секретну функцію, зменшуючи виділення солоної кислоти, і усуває проблеми зі стільцями. Серце і посудини Омега-3 жирні кислоти перешкоджають закупорці судин шляхом розжовування крові, запобігають атеросклерозу і знижують концентрацію шкідливого холестерину. Не менш важливий для серцево-судинної системи селен, достатньої кількості якого знижує ризик виникнення відповідних патологій. Нервова система Ліцитин і вітаміни групи В лікують хронічну втому, безсоння, нервозність і тривогу. Опухоли Рослинні лігни допомагають зменшити ризик виникнення злоякісних новоформацій і зупинити розвиток пухлин. Повна система У складі достатньо цинку можна поліпшити чоловічі статеві функції. Лінійна вага Поживане клітковину запобігає сильному перепаду ліпидів у крові після споживання їжі. Його регулярне пригнічення сприяє безпечному схудненню. Гормональна система Фітоестрогени сприяють стабілізації гормонального фону жінок у період ПМС та менопаузи, поліпшуючи загальний стан у ці періоди. Відеки Калій у найсприятливішому вигляді покращує виведення рідини з організму, допомагаючи боротися з відічністю тканин. Іммуніт Насіння льону має імуномодушну дію завдяки наміні речовин з антиоксидантними властивостями. Окрім індивідуальної непереносимості, льон майже не має протипоказів. Як приймати льон З профілактичною метою можна використовувати від 30 до 40 г насіння на день. Як універсальний продукт, вони добре поєднується з вівсяними пластівцями, натуральними йогуртами, творогом, салатами, бутербродами та кашами. У подрібненому вигляді насіння розкриють свої корисні властивості найповніші. Щоб отримати однорідну текстуру, їх можна перемолоти в кав’ярні або блендері. Для лікувальних цілей насіння обробляють відповідно до рецептів: 1. При проблемах з шлунком. Заварювати цільне насіння льону в діаметрі 20 г на 1 літр кип’ятка, настоюючи в термосі близько 5 годин. Відвар, якого ми отримали, рекомендується двічі на день пити по 100 г наток протягом 1 місяця. 2. Щоб відновити імунітет після хвороб. 3 частини перемолотого насіння змішують з 1 частиною меду. Помножити по 5 г суміші від 2 до 3 разів на день протягом 2 тижнів. 3. Зайва вага. Заварити 2 ст.л. насіння в литрі кип'ятка, пити два рази на день перед їдою. Для збереження цінних властивостей ціни слід зберігати у герметичному тарі в затемненому місці.
    -5%

    Молоді паростки з нейтральним смаком підходять в якості харчової добавки до будь-якої страви. Це найкраще рішення для збагачення раціону в будь-який час року, особливо в зимовий сезон ГРВІ та грипу, оскільки містять в 5-8 разів більше вітамінів, ніж доросла рослина. Виростити мікрозелень льону дуже просто, а користь організму він приносить величезну, насичуючи його омега-кислотами, антиоксидантами, вітамінами та мінералами. Кучерява мікрозелень (на фото) прикрасить будь-який салат або бутерброд. Вона корисна і для дорослих, і для дітей. Властивості мікрозелені Льону органічного: листочки овальні, світло-зелені на стеблі до 5-7 см; урожай зривають через 7-10 днів; можливе вирощування без субстрату; всі частини рослини придатні для вживання в їжу; аромат приємний, вираженого смаку немає; містить омега-3 та омега-6 кислоти, вітаміни A, групи B, C, F, K, E, кальцій, магній, залізо, хром, фосфор, калій і ін. Як виростити смачну мікрозелень льону? За відгуками, мікрозелень має дуже просту агротехніку. Досить знайти підходящу ємність (плоский контейнер із бортиками 2-4 см або банку). На дно укладають згорнуту в кілька шарів марлю, лляну тканину або просто вату. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні так, щоб воно не торкалося одне одного, обприскують із пульверизатора, накривають склом або поліетиленом на 1-2 дня. Краща температура для проростання — близько 22-24 градусів. Паростки періодично зволожують, не допускаючи застою води. Зрізають на висоті 6-8 см.