triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння чіа

    Дивіться також 👉Клітковина
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -24%

    Чіа - це іспанська шавлія, а насіння цієї рослини знайшли світову популярність завдяки своїм унікальним властивостям. Вони вважаються дуже корисними і можуть допомагати вгамовувати голод. Рослина росте на південноамериканської території, і стародавні цивілізації використовували її і в їжу, і в медичних цілях. Цілющі і корисні для здоров'я властивості насіння обумовлюються їх складом, який представлений такими мікроелементами: кислоти Omega-3 і Omega-6;клітковина; залізо; калій, кальцій, магній, натрій; ніацин і тіамін; рибофлавін;вітаміни А, С і Е; цинк і фосфор; антиоксиданти. Такий унікальний якісний склад робить насіння Чіа просто унікальним продуктом, який при регулярному вживанні благотворно діє на організм людини. Серед його головних особливостей слід виділити такі: •Скорочення холестеринових накопичень. •Профілактика атеросклерозу. • Зміцнення серцевого м'яза і судин. • Сприятливо діє на нервову систему. •Нормалізує тиск. •Регулює цукор в крові. •Профілактика хвороби Альцгеймера, склерозу і епілепсії. •Допомагає в лікуванні депресії. •Виступає натуральним аналогом антибіотиків, зміцнює імунітет. •Профілактика простудних захворювань. •Нормалізує мікрофлору шлунково-кишкового тракту. •Активізує загоєння ран. •Допомагають зняти симптоми алергії. •Омолоджуючий ефект. •Відновлює гормональний баланс.
    -55%

    Країна: Мексика Склад: Омега-3 і 6, білки (близько 20%), клітковина, вітаміни А, С, Е, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, калій. Енергетична цінність: 500 кКал на 100 г. Основні і корисні властивості: Значно знижують рівень цукру в крові, стабілізують холестерин і знижують артеріальний тиск, підтримують нервову систему і серце, антиоксиданти, що містяться в насінні, роблять їх незамінним джерелом молодості і сили, замінюючи навіть свіжі фрукти взимку, позитивно впливають на роботу шлунка , запобігають запори, швидко накопичують енергію, запобігають слабоумство, роблять людину сильною і витривалим, є справжнім натуральним, природним енергетиком, сприяють активному схудненню. Вони надовго допомагають відчувати себе ситим, сприяють роботі травлення, тому що містять в собі розчинну клітковину, здатну поглинати в себе в 12 разів більше води, а це значить забирають зайвий холестерин, токсини і виводять їх з організму. При цьому прискорюється обмін речовин. Що відбувається в шлунку? Насіння рослини, потрапивши в організм людини, перетворюються в гель, здатний ставити заслін між травними ферментами і вуглеводами, що уповільнює перетворення вуглеводів в глюкозу. Застосування: - в сухому вигляді додавати в десерти, закуски, каші; - замочувати в будь-якої рідини (підходить вода, сік, йогурт або молоко); - вводити їх в якості згущувача в десерти і соуси; - пророщувати і додавати в салати та інші страви у сирому вигляді; - використовувати замість яєць в запіканках і випічці (настій з 1 ч. л. насіння настояних і 3 ст. л. води замінюють 1 яйце); - у вигляді борошна або масла. Добова норма - до 4 ст. л. У профілактичних цілях досить 2 ст. л. на добу. Як виготовляється: Дозрілі головки рослини повинні зрізати, потім сушитися, обмолочують, після чого просіваються. В обов'язковому порядку їх треба просівати, так як тільки таким чином вийде відокремити чисті насіння. Терміни та умови зберігання: Зберігати 36 місяців в сухому прохолодному місці.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Купити насіння Чіа - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Ось кілька фактів про зміст корисних для організму речовин, що містяться в насінні Чіа: - в 2,5 рази більше протеїну, ніж в квасолі - в 3 рази вища антиоксидантна активність, ніж у чорниці - в 3 рази більше заліза, ніж в шпинаті - в 6 разів більше кальцію, ніж у коров'ячому молоці - в 7 разів більше вітаміну С, ніж в апельсинах - в 8 разів більше омега-3 ненасичених жирних кислот, ніж в сьомзі - в 10 разів більше клітковини, ніж у рисі - в 15 разів більше магнію, ніж в броколі. Це дивовижні насіння, багате вітамінами і мінералами, є прекрасним джерелом клітковини, білка і антиоксидантів, а також найбільшим серед рослин вмістом омега-3 ненасичених жирних кислот. Вживання насіння Чіа може полегшувати біль в суглобах, сприяти зниженню ваги, давати додаткову енергію і захищати проти таких серйозних захворювань як діабет і серцева недостатність. Насіння не містить глютену, що робить його особливо привабливими для людей, які страждають глютеночутливою целіакією чи аверсією до глютену. Дослідження, проведені фахівцями Аппалачського державного університету і Університету Північної Кароліни, виявили, що вживання насіння Чіа здатне підвищити рівень вмісту в крові довголанцюгової омега-3 ейкозапентаєнової кислоти на 30 відсотків. Воно також є джерелами альфа-ліноленової кислоти, що відноситься до типу коротколанцюгових омега-3 жирних кислот, в той час як риба містить лише довголанцюгові жирні кислоти, такі як ейкозапентаенова і докозагексаенова. Раніше наукові дослідження пов'язували його вживання з оздоровленням серця, поліпшенням діяльності мозку і, можливо, такими корисними якостями як полегшення симптомів депресії і ревматоїдних артритів. Нещодавно отримані результати свідчать про взаємозв'язок вживання альфа-ліноленової кислоти, що міститься в насінні Чіа, з процесами відновлення серцевої функції і захисту печінки.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -8%

    Купити насіння Чіа - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Ось кілька фактів про зміст корисних для організму речовин, що містяться в насінні Чіа: - в 2,5 рази більше протеїну, ніж в квасолі - в 3 рази вища антиоксидантна активність, ніж у чорниці - в 3 рази більше заліза, ніж в шпинаті - в 6 разів більше кальцію, ніж у коров'ячому молоці - в 7 разів більше вітаміну С, ніж в апельсинах - в 8 разів більше омега-3 ненасичених жирних кислот, ніж в сьомзі - в 10 разів більше клітковини, ніж у рисі - в 15 разів більше магнію, ніж в броколі. Це дивовижні насіння, багате вітамінами і мінералами, є прекрасним джерелом клітковини, білка і антиоксидантів, а також найбільшим серед рослин вмістом омега-3 ненасичених жирних кислот. Вживання насіння Чіа може полегшувати біль в суглобах, сприяти зниженню ваги, давати додаткову енергію і захищати проти таких серйозних захворювань як діабет і серцева недостатність. Насіння не містить глютену, що робить його особливо привабливими для людей, які страждають глютеночутливою целіакією чи аверсією до глютену. Дослідження, проведені фахівцями Аппалачського державного університету і Університету Північної Кароліни, виявили, що вживання насіння Чіа здатне підвищити рівень вмісту в крові довголанцюгової омега-3 ейкозапентаєнової кислоти на 30 відсотків. Воно також є джерелами альфа-ліноленової кислоти, що відноситься до типу коротколанцюгових омега-3 жирних кислот, в той час як риба містить лише довголанцюгові жирні кислоти, такі як ейкозапентаенова і докозагексаенова. Раніше наукові дослідження пов'язували його вживання з оздоровленням серця, поліпшенням діяльності мозку і, можливо, такими корисними якостями як полегшення симптомів депресії і ревматоїдних артритів. Нещодавно отримані результати свідчать про взаємозв'язок вживання альфа-ліноленової кислоти, що міститься в насінні Чіа, з процесами відновлення серцевої функції і захисту печінки.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -8%

    Купити насіння Чіа - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Ось кілька фактів про зміст корисних для організму речовин, що містяться в насінні Чіа: - в 2,5 рази більше протеїну, ніж в квасолі - в 3 рази вища антиоксидантна активність, ніж у чорниці - в 3 рази більше заліза, ніж в шпинаті - в 6 разів більше кальцію, ніж у коров'ячому молоці - в 7 разів більше вітаміну С, ніж в апельсинах - в 8 разів більше омега-3 ненасичених жирних кислот, ніж в сьомзі - в 10 разів більше клітковини, ніж у рисі - в 15 разів більше магнію, ніж в броколі. Це дивовижні насіння, багате вітамінами і мінералами, є прекрасним джерелом клітковини, білка і антиоксидантів, а також найбільшим серед рослин вмістом омега-3 ненасичених жирних кислот. Вживання насіння Чіа може полегшувати біль в суглобах, сприяти зниженню ваги, давати додаткову енергію і захищати проти таких серйозних захворювань як діабет і серцева недостатність. Насіння не містить глютену, що робить його особливо привабливими для людей, які страждають глютеночутливою целіакією чи аверсією до глютену. Дослідження, проведені фахівцями Аппалачського державного університету і Університету Північної Кароліни, виявили, що вживання насіння Чіа здатне підвищити рівень вмісту в крові довголанцюгової омега-3 ейкозапентаєнової кислоти на 30 відсотків. Воно також є джерелами альфа-ліноленової кислоти, що відноситься до типу коротколанцюгових омега-3 жирних кислот, в той час як риба містить лише довголанцюгові жирні кислоти, такі як ейкозапентаенова і докозагексаенова. Раніше наукові дослідження пов'язували його вживання з оздоровленням серця, поліпшенням діяльності мозку і, можливо, такими корисними якостями як полегшення симптомів депресії і ревматоїдних артритів. Нещодавно отримані результати свідчать про взаємозв'язок вживання альфа-ліноленової кислоти, що міститься в насінні Чіа, з процесами відновлення серцевої функції і захисту печінки.