Кількість програм 3
Повільноварка рисоварка електрична з електронним управлінням ECG PH 6520 Розкриваємо головні переваги "повільного" приготування. Використовуваний метод характеризується тривалим часом готування за низької температури, тому він спрощено називається повільним приготуванням. Приготування страв без пригорання та необхідності постійного помішування. Головна перевага повільного приготування полягає в збереженні аромату та смаку. Такий спосіб приготування страв робить смак трав і спецій, що додаються, більш виразним, а м'ясо - більш ніжним. Наступною незаперечною перевагою є те, що страва практично не може підгоріти. Повільне готування в каструлі з внутрішньою керамічною чашею забезпечує чудове та рівномірне приготування передусім м'яса цілим шматком і птиці цілком, тобто качки, гуски тощо. Популярними також є страви "все в одній каструлі", коли страва готується вся разом, що економить час на її приготування. Внутрішня керамічна каструля нагрівається рівномірно і відмінно поширює тепло навколо страви, що готується. Керамічну каструлю можна також використовувати окремо для ґратинування та запікання в духовій шафі, а також для подачі страви на стіл. На панелі керування можна встановити три рівні робочої температури - високий, низький або підтримання страви в теплому вигляді. Можна також встановити час приготування страви. Попередньо встановлено 12-годинну фазу приготування, після закінчення якої повільноварка автоматично перемикається в режим підтримання страви в теплому вигляді протягом 6 годин. Натисканням кнопки можна в 30-хвилинних кроках запрограмувати свій час приготування в діапазоні від 30 хвилин до 12 годин. Характеристики: Тип: повільноварка Виробництво: ECG Потужність: 320 Вт Об'єм чаші: 6,5 л Тип управління: електронне Кількість режимів 3: варіння, тушкування, запікання Призначення: для дбайливого варіння, тушкування і запікання Приготування страв без пригорання і необхідності постійного помішування 3 режими роботи / 2 рівні температури: високий, низький або підтримання страви в теплому вигляді Встановлення часу приготування страви Час приготування: від 30 хвилин до 12 годин Електронна панель керування зі світлодіодним дисплеєм Знімна внутрішня керамічна чаша, що знімається Кришка: з жароміцного скла з термоізольованою ручкою з міцного пластику Зовнішня поверхня чаші з нержавіючої сталі Номінальна напруга: 220-240 В~ 50/60 Гц Відстрочка запуску Підтримання температури: до 6 годин Матеріал каструлі: кераміка Перевага повільного приготування: збереження аромату і смаку Приготування їжі в каструлі "Slow Cooker" Колір: нержавіюча сталь Габарити (ВхШхГ): 27.5 х 41.5 х 30 см Країна-виробник товару: Чехія Гарантія: 12 місяців * Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення