Розігрійте камінь в духовці, попередньо знявши його з дерев'яної підставки. Попередньо вибрана температура визначає тривалість тепловіддачі каменю і відповідним чином впливає на підготовлювану на грилі блюдо. Ми рекомендуємо нагрівати камінь протягом прим. 90 хвилин в режимі великих / нижнього спека при температурі 250 ° C. Вам знадобиться жароміцний підкладка, оскільки дерев'яна підставка також сильно нагрівається. Попередньо перевірте, чи витримають відповідну температуру настільні килимки або скатертину! Обережно: про дерев'яну підставку також можна обпектися! Час тепловіддачі каменю обмежена, тому рекомендується підготувати всі інгредієнти заздалегідь. Після того, як камінь нагрівся, злегка змастіть його маслом або жиром. Після цього можете викладати продукти для обсмажування. Залежно від готується продуктів і температури нагріву час використання каменю становить бл. 20 хвилин. Камінь: 20x12 см, 2,5 см; Дошка: 24x16 см 1,5 см.