Шпроти в олії ТМ «Ризьке Золото» в скляному пакуванні – це відбірна балтійська кілька виготовлена за внутрішнім Золотим Стандартом Якості, який передбачає традиційну технологію приготування шпрот – натуральне копчення на вільховій стружці. Перед копченням риба дефростується, сортується по розміру на спеціальні прути рамки спеціальної вагонетки. Риба з вагонеткою проходить копчення у автоматичній коптильній камері. Комп’ютерне управління контролює рівень копчення та димності шпротів, що дозволяє досягти ідеального копченого смаку. Копчення шпрот «Ризьке Золото» проходить класичним способом у диму з натуральної щепи вільхи. Для виготовлення щепи підбирається якісна деревина вільхи. Після копчення шпроти у стерильних умовах дбайливо укладаються вишуканою косичкою в баночки. Наповнені рибою банки заливаються олією, додається сіль. Закриті баночки проходять процес стерилізації в автоклаві. Консерви етикетуються та маркуються охолодженими. Шпроти в олії ТМ «Ризьке Золото» мають золотистий колір та натуральний копчений смак. Кожна рибка – цільна та щільна. Апетитний вигляд. Переваги шпротів в олії ТМ «Ризьке Золото»: Відома міжнародна марка – перевірена якість Виготовлено за Золотим Стандартом Якості Традиційна балтійська рецептура Натуральне копчення на вільховій стружці власного виробництва Дбайлива ручна викладка косичкою в кожній баночці Відбірна рибка найвищої якості – не меньше 8 см Доскональний вигляд кожної рибки Джерело вітамінів – А, В, E, D, PP, кальцію, хрома, натрію, фосфору, калію, фтору, поліненасичених жирів. Скляне пакування – екологічне та безпечне.