Маринований імбир Akura - це один з основних інгредієнтів для суші. Пряний смак і аромат імбиру відтіняє неповторний смак суші і ролів, пом'якшує різкий смак і запах риби. Цю вишукану пряність готують з наймолодших корінців імбиру, ніжних за текстурою і смаком. Рожевий колір маринованого імбиру прикрасить не тільки суші, але і темпуру, овочеві страви, стане прекрасним доповненням до салату. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951 ), сіль кухонна, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 180 г