triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Клітковина

    кешбек від 17 ₴
    -7%

    Клітковина з насіння льону – це продукт, який одержують із оболонок насіння льону. Вона містить велику кількість розчинної та нерозчинної клітковини, необхідної для правильного функціонування шлунковокишкового тракту та загального здоров'я. Корисні властивості клітковини з насіння льону: Клітковина лляна має багату харчову цінність, але містить дуже мало калорій, що робить її ідеальним продуктом для тих, хто прагне схуднути. Її вживання також зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань та діабету. Область застосування клітковини з насіння льону: Існує кілька способів використання лляної клітковини для харчування. Її можна додавати в каші, йогурти та салати. Додавання лляної клітковини до каш додає не тільки більше текстури, а й відчуття ситості. Для більшої користі, лляну клітковину рекомендується змолоти перед вживанням, оскільки вона краще засвоюється організмом. Клітковина лляна також може бути включена до випічки та інших десертів. Вона надає більше текстури та смаку, а також робить випічку кориснішою. Харчова цінність на 100 грам продукту: ➢білки — 34,0 г; ➢ вуглеводи — 9,0 г; ➢жири — 12,0 г; ➢енергетична цінність ккал — 275 ккал. Склад: 100% клітковина із насіння льону. У сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75% . Термін придатності до споживання: 12 місяців. Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, які містять у собі глютен). Характеристика
    кешбек від 15 ₴
    -6%

    Висівки пшениці - це побічний продукт при виготовленні борошна. Високопоживні плодові оболонки в процесі обробки зерна видаляються, що надає очищеному продукту товарного вигляду і робить смачнішим для споживача. Втрату цінних елементів можна заповнити, включивши пшеничні висівки в повсякденний раціон. Корисні властивості: ➢ рекомендуються за проблем з обміном речовин (нормалізують обмінні процеси в шлунково-кишковому тракті), ➢ за розладів травлення. Область застосування: ➢як інгредієнти для безлічі різноманітних страв: (салати, супи, каші, м'яса і випічка), як інгредієнти для цілющих настоянок і напоїв (киселі, компоти), Перед приготуванням рекомендується пшеничні висівки попередньо замочувати в гарячій воді (для кращого засвоєння і подальшого перетравлення в шлунку). Склад висівок пшениці: ➢ клітковина груба, вітаміни груп А, Е і В, ➢макро- і мікроелементи: сірка, фосфор, мідь, цинк, йод. Харчова цінність на 100 грамів продукту: ➢ БІЛКИ, Г - 15.5 ЖИРИ, Г - 4.25 ВУГЛЕВОДИ, г - 64.5 ➢ ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ - 216 Склад: 100% пшеничні висівки Умови зберігання: у сухих, чистих, добре провітрюваних складах, не заражених шкідниками зерна, за температури нижче 20С і відносної вологості повітря не вище 75%.
    кешбек від 16 ₴
    -7%

    Клітковина з вівса виготовляється із зовнішньої оболонки вівса, що містить найбільшу кількість клітковини. Цей продукт має низьку калорійність та високу харчову цінність, що дозволяє використовувати його як частину дієти при вагітності, схудненні та здоровому способі життя. Корисні властивості: ➢допомагає підтримувати нормальну роботу шлунково-кишкового тракту; ➢знижує рівень холестерину та цукру в крові; ➢ покращує перетравлення їжі. Крім того, вівсяна клітковина містить багато вітамінів та мінералів, таких як залізо, магній та фосфор, які підтримують здоров'я кісток та зубів, роблять шкіру красивішою та здоровішою. Галузь застосування: Клітковина з вівса може використовуватися як самостійний продукт або на додаток до інших страв. Один із способів вживання клітковини вівсяної – додавання до каш або йогурту. Вона надає не тільки хрусткості, але й корисних властивостей, що допомагають налаштувати роботу шлунково-кишкового тракту і знизити рівень холестерину в крові. Також вівсяна клітковина може бути додана до супів і соусів, де вона надасть більше смаку і зробить їх кориснішими. Застосування вівсяної клітковини може також включати випічку, наприклад, використання її при приготуванні хліба, печива та інших виробів. Вона допомагає зберегти свіжість виробів та зробити їх кориснішими. Харчова цінність на 100 грам продукту: ➢білки — 15,0 г; ➢вуглеводи — 12,0 г; ➢жири — 10,0 г; ➢енергетична цінність ккал — 315 ккал. Склад: 100% клітковина із вівса. У сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75% . Термін придатності до споживання: 12 місяців. Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, які містять у собі глютен).
    кешбек від 40 ₴
    розстрочка
    -7%

    Борошно із зародків пшениці Корисні властивості борошна із зародків пшениці обумовлені наявністю в них цінних речовин в підвищеній концентрації. Завдяки великому вмісту протеїнів з великим амінокислотним складом, таке борошно є кращою альтернативою м'ясному білку. Тому його рекомендується включати в раціон харчування всім, хто не вживає продукти тваринного походження за переконаннями або за лікарськими показаннями. Особливості вмісту Борошно зародків пшениці в великій кількості містить: · Незамінні поліненасичені амінокислоти. Надаючи позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи, вони знижують ризик появи атеросклерозу, активізують кровообіг, нормалізують тиск і серцевий ритм. Крім цього, вони перешкоджають розвитку запалень і покращують перебіг метаболічних процесів в організмі. · Селен і цинк. Перший, будучи вираженим антиоксидантом, підсилює природний захист організму для боротьби з негативними факторами зовнішнього середовища, другий незамінний для нормальної роботи сечостатевої системи. · Вітамін Е. Захищає від вільних радикалів, що провокують розвиток процесів старіння клітин. · Вітаміни групи В. Покращуючи роботу нервової системи, допомагають боротися зі стресовими ситуаціями. Також беруть участь в енергетичних обмінах і нормалізують процеси травлення. Крім цього, в борошні із зародків пшениці присутній потужний імуномодулятор коензим Q10. Завдяки цьому компоненту вживання продукту підсилює імунний захист організму. Рецепти з борошном із зародків пшениці Борошно з пшеничних зародків має приємний солодкуватий смак, що дозволяє вживати його в сирому вигляді. Для безпечного схуднення рекомендується приймати по 1 ст.л. порошку, запиваючи водою, тричі на день. Протягом наступних трьох годин не можна нічого їсти. Щоб підвищити ефективність процедури в раціоні повинні переважати низькокалорійні продукти. Також його можна включати до складу різних страв. Ось деякі з них: 1. Корисний хліб. Замісити опару на 150 г пшеничного борошна, 150 мл кефіру, 10 г фруктози і живих дріжджів. Через 6 годин, коли вона підійде, додати 300 г борошна із зародків, 30 г вершкового масла, 125 г теплої води і щіпку солі. Ще через 2 години добре обм'яти і сформувати хліб. Випікати близько 40 хвилин при температурі 180 ° С. 2. Цукрове печиво. Приготувати суміш з 300 г зародкової і 200 г пшеничного борошна. Додати в неї 80 г цукрового піску, 2 яйця, 250 г вершкового масла, трохи солі і ванілі. Замісити пружне тісто і розкачати його в пласт товщиною 1 см. Вирізати печиво і запікати в розігрітій духовці до готовності. На нашому сайті Ви можете купити борошно із зародків пшениці за доступною ціною в розфасовці - 1 кг. Якщо у Вас лишилися питання, звертайтеся за вказаними телефонами, і ми з радістю на них відповімо.
    кешбек від 190 ₴
    розстрочка
    -8%

    MULTI BRAN – мікс різних видів клітковини з зерен, насіння, рослин, фруктів і ягід Детокс Здоровий кишечник Контроль апетиту Mіцний імунітет Переваги Multi Bran Вміст різних видів клітковини Найкращі пребіотики для здоров’я кишечника Низький глікемічний індекс Комплекс вітамінів, мінералів та БАР Без цукру, барвників, штучних ароматизаторів і цукрозамінників Для чого? Поживний перекус для швидкого насичення в програмах схуднення Для якісного очищення в програмах детоксу.Виводить пестициди, мікотоксини плісневих грибів, важкі і радіоактивні метали, вільні радикали, надлишковий холестерин, шкідливі метаболіти перетравлення їжі Для здоров’я кишечника та всієї системи травлення Для позбавлення від цукрової залежності Результат Multi Bran Відчуття легкості Глибоке очищення кишечника Посилення моторики кишечника Зниження ваги Відновлення енергії Покращення стану шкіри та волосся Підсилення опірності організму до інфекційних та алергічних захворювань Склад: яблучна та смородинова клітковина, цикорій, гуарова камідь, інулін, рисові та вівсяні отрубі, клітковина насіння льону, амаранту, кунжуту, коноплі, цитрусові волокна, фруктоолігосахариди, псіліум, ерітролол (сукралоза) Харчова (поживна) цінність в одній порції 10 г(g) сухого продукту: білки – 0,93 г (g), жири – 0,38 г (g), вуглеводи – 3,92 г (g). Енергетична цінність (калорійність) 10 г(g) сухого продукту: 20,67 ккал (kcal) / 86,48 кДж (kJ). Спосіб вживання Спосіб приготування однієї порції: розмішати порцію 10 г (приблизно 1 столова ложка) у склянці (200 мл) теплої питної води. Спосіб вживання: 1 раз на день до їди. Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Зберігати в недоступному для дітей місці. Протипоказання: індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітність, період лактації, дитячий вік. Умови зберігання: за температури від 5 до 25 градусів С та відносній вологості повітря не вище 70%. Строк придатності: 24 місяці. Маса нетто: 300 г(g) +-2%.
    кешбек від 15 ₴
    -8%

    Висівки пшениці - це побічний продукт при виготовленні борошна. Високопоживні плодові оболонки в процесі обробки зерна видаляються, що надає очищеному продукту товарного вигляду і робить смачнішим для споживача. Втрату цінних елементів можна заповнити, включивши пшеничні висівки в повсякденний раціон. Корисні властивості: ➢ рекомендуються за проблем з обміном речовин (нормалізують обмінні процеси в шлунково-кишковому тракті), ➢ за розладів травлення. Область застосування: ➢як інгредієнти для безлічі різноманітних страв: (салати, супи, каші, м'яса і випічка), як інгредієнти для цілющих настоянок і напоїв (киселі, компоти), Перед приготуванням рекомендується пшеничні висівки попередньо замочувати в гарячій воді (для кращого засвоєння і подальшого перетравлення в шлунку). Склад висівок пшениці: ➢ клітковина груба, вітаміни груп А, Е і В, ➢макро- і мікроелементи: сірка, фосфор, мідь, цинк, йод. Харчова цінність на 100 грамів продукту: ➢ БІЛКИ, Г - 15.5 ЖИРИ, Г - 4.25 ВУГЛЕВОДИ, г - 64.5 ➢ ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ - 216 Склад: 100% пшеничні висівки Умови зберігання: у сухих, чистих, добре провітрюваних складах, не заражених шкідниками зерна, за температури нижче 20С і відносної вологості повітря не вище 75%.