triangle

    Клітковина

    кешбек від 22 ₴
    -4%

    Конопляні висівки (конопляна клітковина) Конопляні висівки (конопляна клітковина) - використовують в харчуванні, як фізіологічно-активну добавку до їжі людиниз метою покращення травлення. Висівки конопляні містять біля 45% клітковини, яка має властивості видаляти токсини, що містяться в товстому кишнечнику, і запобігає їх подальшому утвореню. Регулярне вживання висівок конопляних допомагає зменшити надмірну вагу організму людини, відновити обмін речовин і зменшити рівень цукру в крові. Це унікальне джерело протеїнів та природного каротину. Конопляні висівки містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини. Висівки конопляні не містять психоактивних речовин та не містять глютен. СКЛАД: висівки зі знежиреного насіння конопель Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 245 ккал/1024 к Дж Білки – 13÷14 г Вуглеводи – 10÷11 г Жири – 9÷10 г Клітковина – 42÷43 г Масова частка мінеральних речовин (в перерахунку на сухі речовини): Фосфор – 6,46 г/кг Цинк - 51,88 мг/кг Кальцій – 1,35 г/кг Кобальт – 0,67 мг/кг Магній – 1,75 г/кг Манган - 67,43 мг/кг Ферум – 78,06 мг/кг Купрум - 12,47 мг/кг В чому користь конопляних висівок (конопляної клітковини) ? Конопляні висівки містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С. Вживання висівок конопель покращує стан імунної системи. Ці висівки мають протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагають знизити больові синдроми. А ще вони допомагають у схудненні. Вплив на організм: допомогає в зниженні ваги; нормалізують роботу кишечника; виводять з печінки токсини; підвищують імунітет; знижують рівень холестерину; насичують організм омега-3 і омега-6. Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму вживати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 стакан рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щоденно як замінник хліба. КРАЇНИ ПРИДАТНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ “Десналенд”
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -20%

    Рослинна клітковина Формула очищення має широкий спектр дії: нормалізація обміну речовин, підтримка імунітету, поліпшення складу крові та підвищення гемоглобіну. Формула очищення це раціонально підібрані фітосорбенти Клітковина допомагає засвоювати з їжі життєво важливі вітаміни, мінерали, антиоксиданти. Є джерелом збалансованих природою есенціальних для життєдіяльності організму речовин. Показання до застосування: - інтоксикації (харчові, лікарські, алкогольні, променеві); - при очевидних симптомах інтоксикацій ( підвищена стомлюваність, запори, здуття, гази, погане травлення, поганий запах тіла, з рота); - паразитарна і глистова інвазія; - програми з очищення організму; - вірусні захворювання на тлі зниженого імунітету та інтоксикації; - запори, атонія кишечника, у т.ч. літній вік, малорухливий спосіб життя, рафінована їжа; - ожиріння; - метаболічний синдром; - цукровий діабет; - атеросклероз судин, ішемічна хвороба серця, гіпертонія; - порушення обмінних процесів; - подагра; - нирковокамяна, жовчнокамяна хвороба; - - захворювання нирок (пієлонефрити, гломерулонефрити); - поганий стан і колір шкірних покривів; - професії повязані з частими переїздами, зміною води; - період гормональної перебудови організму; - в комплексній хіміо- та променевій терапії, для зниження інтоксикації та побічних явищ. Склад : зародки та висівки пшениці, насіння льону, лист сіни, насіння дорого жника, плоди кропу, коріандру, насіння розторопші, трава споришу, хвоща польового, плоди горобини звичайної, шипшини, екстракти грибів Плеврот (Глива)/Лисички. Спосіб застосування та дози: по 1-2 чайні ложки продукту двічі на день між їдою, запиваючи водою або кефіром. Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів. При необхідності повторити. Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, пе ріод годування груддю, діти до 12 років Енергетична цінність та калорійність на 100 г продукту: 414 кКал, білки-15.1 г, вуглеводи – 59,2 г, жири – 5,2 г. Зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не більше +25С та відносній вологості не більше 75%, у недоступному для дітей місці. Термін зберігання: 24 місяці Виготовлено в Україні: ТУ У 10.8-40894057-001-2016 Якість гарантуємо !!!
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -20%

    Клітковина Детоксан овес - активний продукт очищувальної дії. Сприяє усуненню інтоксикацій, запорів на тлі ожиріння, цукрового діабету, алергічних проявів, глистних і паразитарних інвазій. Показання до застосування: - інтоксикація різного походження (харчові, лікарські, алкогольні, променеві); - атеросклероз, ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба; - гіпо-авітамінози, елементози; - захворювання печінки та жовчного міхура; - порушення обмінних процесів, у тому числі ожиріння, цукровий діабет, подагра, ниркова хвороба, жовчнокамяна хвороба; - запори; - глистна та паразитарна інвазії; - для осіб, які контролюють свою вагу; Склад: зернівки та висівки вівса, лист сенни, корінь солодки, стальника; плоди гарбуза, насіння кмину, коріандру. Містить білки з високобальним амінокислотним складом, полісахариди, ентеросорбенти, бетаглюкани, пектини, тирозин, флаваноїди, біотин, холін, бетаїн, стероїди, вітаміни А, Е, D3, К, С, В1, В2, , РР; мінерали: Ca, Mn, K, Na, P, Cu, Zn, Mg, Fe, Cr, F, I, Se, S та інші біологічно активні речовини. Спосіб застосування: дорослим по 1-2 чайні ложки 2 рази на день між їдою, або на ніч, запивати водою або кефіром. Курс прийому 8-12 тижнів. За потреби повторити через 2-3 тижні. Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітні жінки, у період годування груддю, діти віком до 14 років. Калорійність на 100 г: білки - 12,3 г, жири - 3,8 г, вуглеводи - 60,9 г. Не є лікарським препаратом. Зберігання: у сухому захищеному від світла місці при кімнатній температурі не більше +25С та вологості не більше 85% Термін придатності: 2 роки від дати виготовлення. Виробник: Україна ТУ У 10.8-34466386-003-2013 Якість гарантуємо !!!
    кешбек від 17 ₴
    -3%

    Висівки з насіння гарбуза рекомендується використовувати як фізіологічно активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини. Людям з надмірною вагою вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води. Склад: висівки зі знежиреного насіння гарбуза Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність (калорійність) - 380 ккал / 1590 к Дж Білки - 42÷43 г Вуглеводи - 15÷16 г Жири - 6÷7 г Клітковина - 29÷33 г Не містить: ГМО, глютену, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму приймати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 склянку рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щодня як замінник хліба. ТЕРМІН ПРИГОДНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від впливу сонячного проміння при температурі не вище 20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання за температури 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ "Десналенд"
    кешбек від 27 ₴
    -4%

    Висівки з насіння гарбуза рекомендується використовувати як фізіологічно активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини. Людям з надмірною вагою вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води. Склад: висівки зі знежиреного насіння гарбуза Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність (калорійність) - 380 ккал / 1590 к Дж Білки - 42÷43 г Вуглеводи - 15÷16 г Жири - 6÷7 г Клітковина - 29÷33 г Не містить: ГМО, глютену, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму приймати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 склянку рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щодня як замінник хліба. ТЕРМІН ПРИГОДНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від впливу сонячного проміння при температурі не вище 20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання за температури 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ "Десналенд"
    кешбек від 31 ₴
    розстрочка
    -5%

    Висівки лляні (лляна клітковина) – використовують в харчуванні, як фізіологічно-активну добавку до їжі людини з метою покращення травлення. Висівки лляні містять біля 65% клітковини, яка має властивості видаляти токсини, що накопичуються в товстому кишнечнику, і запобігає їх подальшому утвореню. Регулярне вживання висівок лляних допомагає зменшити надмірну вагу організму людини, відновити обмін речовин і зменшити рівень цукру в крові. Висівки лляні (лляна клітковина) - отримують шляхом помолу лляної макухи після віджимання олії. Користь лляних висівок стає очевидною, як тільки дізнаєшся їх склад. Лляні висівки багаті білками рослинного походження, життєво важливими вітамінами (А, Е, В1, В2, В6, фолієва кислота) і мінералами (калій, магній, цинк, мідь, хром, натрій, селен), жирними кислотами. Але своєю репутацією, як одного з найбільш здорових продуктів, висівки зобов'язані трьом основними компонентами: Омега-3, лігнан і клітковина та відсутності глютену - пшеничного білка або клейковини, яка викликає непереносимість у багатьох людей і є провокатором безліч захворювань. Омега-3 - це поліненасичені жирні кислоти, які є «хорошим» жиром і не виробляється нашим організмом. Необхідно вживати більше продуктів, в яких вона міститься, тому що Омега - 3 нормалізує роботу серця, допомагає впоратися з діабетом і астмою, покращує стан шкіри, знижує рівень холестерину в крові. Лляне насіння містить в рази більше цієї жирної кислоти, ніж будь-який інший рослинний продукт. Лігнан рослинного походження - це фітоестрогени і антиоксиданти, що мають протиалергічну і протипухлинну дію. Клітковина - основний компонент льяних висівок (звідси й друга назва продукту). Харчові волокна (клітковина), розчинні і нерозчинні, нормалізують роботу травної системи і сприяють очищенню організму. Завдяки такому унікальному складу льняне висівки (клітковина) ефективні для: • очищення організму від шлаків і токсинів; • нормалізації ваги і роботи шлунково-кишкового тракту (корисні людям, що страждають запорами, гастритом і виразковою хворобою шлунка або дванадцятипалої кишки); • профілактики зростання і розмноження ракових клітин; • зміцнення стінок судин і профілактики тромбоутворення. Застосування лляних висівок Лляні висівки можна вживати в їжу додаючи їх в випічку, в кефір або інші кисломолочні продукти. Досить часто ними в якості харчових добавок приправляють салати, каші або супи. Також висівки можна використовувати для панірування м'яса і риби перед їх приготуванням, що збільшує харчову цінність приготованого блюда. СКЛАД: висівки зі знежиреного насіння льону Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 250 ккал/1045 к Дж Білки – 17÷18 г Вуглеводи – 5÷6 г Жири – 8÷9 г Клітковина – 64÷65 г Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму вживати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 стакан рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щоденно як замінник хліба. СТРОК ПРИДАТНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ “Десналенд”
    кешбек від 17 ₴
    -7%

    Клітковина з насіння льону – це продукт, який одержують із оболонок насіння льону. Вона містить велику кількість розчинної та нерозчинної клітковини, необхідної для правильного функціонування шлунковокишкового тракту та загального здоров'я. Корисні властивості клітковини з насіння льону: Клітковина лляна має багату харчову цінність, але містить дуже мало калорій, що робить її ідеальним продуктом для тих, хто прагне схуднути. Її вживання також зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань та діабету. Область застосування клітковини з насіння льону: Існує кілька способів використання лляної клітковини для харчування. Її можна додавати в каші, йогурти та салати. Додавання лляної клітковини до каш додає не тільки більше текстури, а й відчуття ситості. Для більшої користі, лляну клітковину рекомендується змолоти перед вживанням, оскільки вона краще засвоюється організмом. Клітковина лляна також може бути включена до випічки та інших десертів. Вона надає більше текстури та смаку, а також робить випічку кориснішою. Харчова цінність на 100 грам продукту: ➢білки — 34,0 г; ➢ вуглеводи — 9,0 г; ➢жири — 12,0 г; ➢енергетична цінність ккал — 275 ккал. Склад: 100% клітковина із насіння льону. У сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75% . Термін придатності до споживання: 12 місяців. Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, які містять у собі глютен). Характеристика
    кешбек від 12 ₴
    -5%

    Конопляні висівки (конопляна клітковина) Конопляні висівки (конопляна клітковина) - використовують в харчуванні, як фізіологічно-активну добавку до їжі людиниз метою покращення травлення. Висівки конопляні містять біля 45% клітковини, яка має властивості видаляти токсини, що містяться в товстому кишнечнику, і запобігає їх подальшому утвореню. Регулярне вживання висівок конопляних допомагає зменшити надмірну вагу організму людини, відновити обмін речовин і зменшити рівень цукру в крові. Це унікальне джерело протеїнів та природного каротину. Конопляні висівки містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини. Висівки конопляні не містять психоактивних речовин та не містять глютен. СКЛАД: висівки зі знежиреного насіння конопель Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 245 ккал/1024 к Дж Білки – 13÷14 г Вуглеводи – 10÷11 г Жири – 9÷10 г Клітковина – 42÷43 г Масова частка мінеральних речовин (в перерахунку на сухі речовини): Фосфор – 6,46 г/кг Цинк – 51,88 мг/кг Кальцій – 1,35 г/кг Кобальт – 0,67 мг/кг Магній – 1,75 г/кг Манган – 67,43 мг/кг Ферум – 78,06 мг/кг Купрум – 12,47 мг/кг В чому користь конопляних висівок (конопляної клітковини) ? Конопляні висівки містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С. Вживання висівок конопель покращує стан імунної системи. Ці висівки мають протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагають знизити больові синдроми. А ще вони допомагають у схудненні. Вплив на організм: допомогає в зниженні ваги; нормалізують роботу кишечника; виводять з печінки токсини; підвищують імунітет; знижують рівень холестерину; насичують організм омега-3 і омега-6. Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму вживати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 стакан рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щоденно як замінник хліба. СТРОК ПРИДАТНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ “Десналенд”
    кешбек від 15 ₴
    -6%

    Висівки пшениці - це побічний продукт при виготовленні борошна. Високопоживні плодові оболонки в процесі обробки зерна видаляються, що надає очищеному продукту товарного вигляду і робить смачнішим для споживача. Втрату цінних елементів можна заповнити, включивши пшеничні висівки в повсякденний раціон. Корисні властивості: ➢ рекомендуються за проблем з обміном речовин (нормалізують обмінні процеси в шлунково-кишковому тракті), ➢ за розладів травлення. Область застосування: ➢як інгредієнти для безлічі різноманітних страв: (салати, супи, каші, м'яса і випічка), як інгредієнти для цілющих настоянок і напоїв (киселі, компоти), Перед приготуванням рекомендується пшеничні висівки попередньо замочувати в гарячій воді (для кращого засвоєння і подальшого перетравлення в шлунку). Склад висівок пшениці: ➢ клітковина груба, вітаміни груп А, Е і В, ➢макро- і мікроелементи: сірка, фосфор, мідь, цинк, йод. Харчова цінність на 100 грамів продукту: ➢ БІЛКИ, Г - 15.5 ЖИРИ, Г - 4.25 ВУГЛЕВОДИ, г - 64.5 ➢ ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ - 216 Склад: 100% пшеничні висівки Умови зберігання: у сухих, чистих, добре провітрюваних складах, не заражених шкідниками зерна, за температури нижче 20С і відносної вологості повітря не вище 75%.
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -20%

    Клітковина Ваговий коректор формула стрункої фігури виготовлена ​​на основі лікарських грибів та рослинної сировини. Оптимальний склад високомолекулярних полісахаридів вищих лікарських грибів та рослин – є ідеальним коректором ваги; безпечним способом зниження рівня холестерину; запобігає травним розладам, підтримує біоценоз кишечника та його моторику; справляється з почуттям голоду, потягом до солодкому, не допускає надлишок інсуліну; перешкоджає застою, гниття та бродінню в кишечнику; сприятливо впливає на абсорбцію поживних речовин, захисні та функціональні можливості слизової оболонки кишечника; служить живильним середовищем для біфідум і лактобактерій; активізує виведення канцерогенів, зайвих жирів, глюкози; сприятиме нормалізації показників тиску, рівня холестерину та цукру в крові; мяко регулює метаболічні процеси, ферментативну активність, захищає організм від патологій повязаних із зайвою вагою, ракових пухлин. сприяють їх життєдіяльності в просвіті кишечника і подальшій аплікації на стінки кишечника, надає лікувальну дію при дисбактеріозі перешкоджає набору зайвої ваги, дозволяє прогнозовано керувати своєю вагою. низькокалорійній білковій дієті. Показання для застосування: - інтоксикації різного походження (харчові, лікарські, алкогольні, променеві); - надмірна вага, ожиріння, у тому числі його патологічні види; - запори, атонія кишечника; - порушення вуглеводного обміну (цукровий діабет); - порушення сольового обміну ( подагра, нирковокамяна, жовчнокамяна хвороба); - порушення ліпідного обміну (атеросклероз судин, гіперхолестеринемія); - метаболічний синдром на тлі несприйнятливості тканин до інсуліну; - ІХС, гіпертонічна хвороба; - паразитарна та глистна інвазія; - гіпофункція щитовидної залози; - для осіб, що контролюють свою вагу. Склад: зернівки та висівки гречки та вівса, кора жостеру, плоди жостеру, корінь цикорію, імбиру, насіння пажитника сінного (фенугрек), слані цистозіри, фукуса, плоди лимона, екстракт ананасу, екстракт грибів Мейтаке, Плеврот (Глива). Спосіб застосування та дози: по 1-2 чайні ложки продукту двічі на день між прийомами їжі, запиваючи водою або кефіром. Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів. При необхідності повтори через 2-3 тижні. Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період годування груддю, діти до 12 років Енергетична цінність та калорійність на 100 г продукту: 419 кКал, білки-14,9 г, вуглеводи – 60,5 г, жири – 5,5 г. Зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не більше +25С та відносній вологості не більше 75%, у недоступному для дітей місці. Термін зберігання: 24 місяці Виготовлено в Україні: ТУ У 10.8-40894057-001-2016 Якість гарантуємо !!!
    кешбек від 16 ₴
    -7%

    Клітковина з вівса виготовляється із зовнішньої оболонки вівса, що містить найбільшу кількість клітковини. Цей продукт має низьку калорійність та високу харчову цінність, що дозволяє використовувати його як частину дієти при вагітності, схудненні та здоровому способі життя. Корисні властивості: ➢допомагає підтримувати нормальну роботу шлунково-кишкового тракту; ➢знижує рівень холестерину та цукру в крові; ➢ покращує перетравлення їжі. Крім того, вівсяна клітковина містить багато вітамінів та мінералів, таких як залізо, магній та фосфор, які підтримують здоров'я кісток та зубів, роблять шкіру красивішою та здоровішою. Галузь застосування: Клітковина з вівса може використовуватися як самостійний продукт або на додаток до інших страв. Один із способів вживання клітковини вівсяної – додавання до каш або йогурту. Вона надає не тільки хрусткості, але й корисних властивостей, що допомагають налаштувати роботу шлунково-кишкового тракту і знизити рівень холестерину в крові. Також вівсяна клітковина може бути додана до супів і соусів, де вона надасть більше смаку і зробить їх кориснішими. Застосування вівсяної клітковини може також включати випічку, наприклад, використання її при приготуванні хліба, печива та інших виробів. Вона допомагає зберегти свіжість виробів та зробити їх кориснішими. Харчова цінність на 100 грам продукту: ➢білки — 15,0 г; ➢вуглеводи — 12,0 г; ➢жири — 10,0 г; ➢енергетична цінність ккал — 315 ккал. Склад: 100% клітковина із вівса. У сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20С та відносній вологості повітря не вище 75% . Термін придатності до споживання: 12 місяців. Може містити сліди глютену (мається на увазі, що продукція виготовлена на одному підприємстві з продуктами, які містять у собі глютен).
    кешбек від 40 ₴
    розстрочка
    -7%

    Борошно із зародків пшениці Корисні властивості борошна із зародків пшениці обумовлені наявністю в них цінних речовин в підвищеній концентрації. Завдяки великому вмісту протеїнів з великим амінокислотним складом, таке борошно є кращою альтернативою м'ясному білку. Тому його рекомендується включати в раціон харчування всім, хто не вживає продукти тваринного походження за переконаннями або за лікарськими показаннями. Особливості вмісту Борошно зародків пшениці в великій кількості містить: · Незамінні поліненасичені амінокислоти. Надаючи позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи, вони знижують ризик появи атеросклерозу, активізують кровообіг, нормалізують тиск і серцевий ритм. Крім цього, вони перешкоджають розвитку запалень і покращують перебіг метаболічних процесів в організмі. · Селен і цинк. Перший, будучи вираженим антиоксидантом, підсилює природний захист організму для боротьби з негативними факторами зовнішнього середовища, другий незамінний для нормальної роботи сечостатевої системи. · Вітамін Е. Захищає від вільних радикалів, що провокують розвиток процесів старіння клітин. · Вітаміни групи В. Покращуючи роботу нервової системи, допомагають боротися зі стресовими ситуаціями. Також беруть участь в енергетичних обмінах і нормалізують процеси травлення. Крім цього, в борошні із зародків пшениці присутній потужний імуномодулятор коензим Q10. Завдяки цьому компоненту вживання продукту підсилює імунний захист організму. Рецепти з борошном із зародків пшениці Борошно з пшеничних зародків має приємний солодкуватий смак, що дозволяє вживати його в сирому вигляді. Для безпечного схуднення рекомендується приймати по 1 ст.л. порошку, запиваючи водою, тричі на день. Протягом наступних трьох годин не можна нічого їсти. Щоб підвищити ефективність процедури в раціоні повинні переважати низькокалорійні продукти. Також його можна включати до складу різних страв. Ось деякі з них: 1. Корисний хліб. Замісити опару на 150 г пшеничного борошна, 150 мл кефіру, 10 г фруктози і живих дріжджів. Через 6 годин, коли вона підійде, додати 300 г борошна із зародків, 30 г вершкового масла, 125 г теплої води і щіпку солі. Ще через 2 години добре обм'яти і сформувати хліб. Випікати близько 40 хвилин при температурі 180 ° С. 2. Цукрове печиво. Приготувати суміш з 300 г зародкової і 200 г пшеничного борошна. Додати в неї 80 г цукрового піску, 2 яйця, 250 г вершкового масла, трохи солі і ванілі. Замісити пружне тісто і розкачати його в пласт товщиною 1 см. Вирізати печиво і запікати в розігрітій духовці до готовності. На нашому сайті Ви можете купити борошно із зародків пшениці за доступною ціною в розфасовці - 1 кг. Якщо у Вас лишилися питання, звертайтеся за вказаними телефонами, і ми з радістю на них відповімо.
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -20%

    Клітковина Детоксан Лен - це смачний та потрібний для організму 100% натуральний продукт. Складається з 7 унікальних по очищувальній та оздоровчій дії харчових та лікарських рослин. Вміст рослинних волокон, у вигляді розчинної та нерозчинної клітковини, забезпечує постійний баланс та дотацію вашого раціону комплексами вітамінів та мінералів, а також незамінними поліненасиченими жирними кислотами Омега 3, Омега 6, Омега 9. Щоденний раціон повинен містити 25 – 30 г харчових волокон. Від кількості рослинних волокон, що надійшли в організм, залежить стан здоровя і ланок імунної системи. Харчові волокна є універсальною їжею для кишечника та його мікрофлори Показання для застосування: - профілактика та комплексна терапія серцево-судинних захворювань; - профілактика та комплексна терапія захворювань шлунково-кишкового тракту (гастрити, виразкова хвороба шлунка та 12 палої кишки, коліт, метеоризм, запори); - порушення гормонального балансу, - ожиріння, - цукровий діабет, - гормонозалежні пухлини в комплексній терапії; - алергічні прояви; - захворювання нирок та сечовивідних шляхів у комплексній терапії; - випадання волосся, слабке, січене, тьмяне волосся; - для покращення стану шкіри, волосся; - у програмах очищення організму; - профілактика передчасного старіння. Дія на організм: активізуює обмінні процеси, знижуює ризик атеросклерозу, ожиріння, цукрового діабету; попереджає запори, усуває явища метеоризму, осередки запалення у слизовій оболонці; виводить з організму токсини загального порядку, холестерин, солі важких металів, нітрати та нітрити; посилює імунний захист. Склад: шрот та насіння льону, плоди гарбуза, зміна розторопші, фенхелю; квіти ромашки, морква посівна, фруктовий пектин, мікроелементи та вітаміни. Спосіб застосування та дози: по 1-2 чайні ложки продукту двічі на день між їдою, запиваючи водою або кефіром. Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів. При потребі повторити. Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період годування груддю, діти віком до 12 років Енергетична цінність та калорійність на 100 г продукту: 351,8 кКал, білки-3.1 г, вуглеводи – 62,8 г, жири – 9,8 г. Зберігання : зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не більше +25С та відносній вологості не більше 75%, у недоступному для дітей місці. Термін зберігання : 24 місяці Виготовлено в Україні : ТУ У 10.8-40894057-001-2016 Якість гарантуємо !!!
    кешбек від 190 ₴
    розстрочка
    -8%

    MULTI BRAN – мікс різних видів клітковини з зерен, насіння, рослин, фруктів і ягід Детокс Здоровий кишечник Контроль апетиту Mіцний імунітет Переваги Multi Bran Вміст різних видів клітковини Найкращі пребіотики для здоров’я кишечника Низький глікемічний індекс Комплекс вітамінів, мінералів та БАР Без цукру, барвників, штучних ароматизаторів і цукрозамінників Для чого? Поживний перекус для швидкого насичення в програмах схуднення Для якісного очищення в програмах детоксу.Виводить пестициди, мікотоксини плісневих грибів, важкі і радіоактивні метали, вільні радикали, надлишковий холестерин, шкідливі метаболіти перетравлення їжі Для здоров’я кишечника та всієї системи травлення Для позбавлення від цукрової залежності Результат Multi Bran Відчуття легкості Глибоке очищення кишечника Посилення моторики кишечника Зниження ваги Відновлення енергії Покращення стану шкіри та волосся Підсилення опірності організму до інфекційних та алергічних захворювань Склад: яблучна та смородинова клітковина, цикорій, гуарова камідь, інулін, рисові та вівсяні отрубі, клітковина насіння льону, амаранту, кунжуту, коноплі, цитрусові волокна, фруктоолігосахариди, псіліум, ерітролол (сукралоза) Харчова (поживна) цінність в одній порції 10 г(g) сухого продукту: білки – 0,93 г (g), жири – 0,38 г (g), вуглеводи – 3,92 г (g). Енергетична цінність (калорійність) 10 г(g) сухого продукту: 20,67 ккал (kcal) / 86,48 кДж (kJ). Спосіб вживання Спосіб приготування однієї порції: розмішати порцію 10 г (приблизно 1 столова ложка) у склянці (200 мл) теплої питної води. Спосіб вживання: 1 раз на день до їди. Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Зберігати в недоступному для дітей місці. Протипоказання: індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітність, період лактації, дитячий вік. Умови зберігання: за температури від 5 до 25 градусів С та відносній вологості повітря не вище 70%. Строк придатності: 24 місяці. Маса нетто: 300 г(g) +-2%.
    кешбек від 17 ₴
    -3%

    Висівки лляні (лляна клітковина) – отримують шляхом помолу макухи насіння льону після віджимання масла. Лляні висівки багаті білками рослинного походження, життєво важливими вітамінами (А, Е, В1, В2, В6, фолієва кислота,) і мінералами (калій, магній, цинк, мідь, хром, натрій, селен), жирними кислотами. Клітковина насіння льону є грубою, важко перетравлюваною частиною рослини (переплетіння волокон, що містяться в самому насіння і його оболонці), яка піддається спеціальній обробці. Вона є прекрасним продуктом харчування, здатним забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами. За рахунок такого багатого складу лляна клітковина має оздоровчий і очищаючий ефект на організм. Під час вживання клітковини нормалізується мікрофлора кишечника, мінімізується кількість шкідливих мікроорганізмів і поліпшується загальне самопочуття і здоров'я. Більш того, антиоксидантні властивості даної продукції позитивно впливають на поліпшення діяльності сечостатевої системи і резистентність організму до утворення злоякісних пухлин. Властивості: насичує організм корисними мікроелементами і вітамінами; запобігає розвитку запальних процесів; покращує роботу травної системи; відновлює і нормалізує водно-сольовий баланс; виводити холестерин; знижує рівень цукру в крові; позбавляє від відчуття голоду. При всіх позитивних властивостях лляної клітковини рекомендується уникати її надмірного споживання, а то і зовсім виключити її з раціону при таких захворюваннях, як полікістоз, фіброма матки, ендометрит, а також при вагітності та під час годування груддю.
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -20%

    Актофуд смак здоровя природне джерело здоровя та краси вашої шкіри. Актофуд смак здоровя допомагає без косметичних підтяжок, зберегти молодість шкіри та здоровий колір обличчя. Клітковина Актофуд – смак здоровя ідеально поєднується з косметичними процедурами та посилює ефект будь-якого косметичного засобу. Першорядним напрямком комплексу є надійний захист від руйнівної дії вільних радикалів. Почесну місію виконує група потужних антиоксидантів – амарант, виноградна кісточка, розторопша. Показання для застосування: - незадовільний стан шкіри, для покращення кольору обличчя; - випадання волосся; - для поліпшення стану та зростання волосся; - підвищені фізичні та психоемоційні навантаження; - для нормального фізичного розвитку організму, підтримки вразливих органів та систем; - для підтримки функціональних можливостей кишківника, попередження запорів; - профілактики захворювань кишківника (дисбактеріоз, хронічний коліт); - для мобілізації захисних сил організму; - в комплексній терапії при захворюваннях серцево-судинної, ендокринної систем (атеросклероз, ожиріння, цукровий діабет, порушення гормонального тла; - гіпофункція щитовидної залози, ендемічний зоб); - профілактика передчасного старіння. Склад : бульби топінамбура, насіння амаранту, плоди моркви, трава люцерни, насіння розторопші, плоди цитрусових, глоду, обліпихи, яблук; слані ламінарії, виноградна, яблучна кісточка, насіння кунжуту/соняшника Спосіб застосування та дози: по 1 чайній ложці продукту двічі на день або 1 раз на ніч, запиваючи водою або кефіром. Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів. За необхідності повторити через 2-3 тижні. Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період годування груддю, діти віком до 12 років Енергетична цінність та калорійність на 100 г продукту: 337 кКал, білки-37,8 г, вуглеводи – 44,3 г, жири – 19,1 г. Зберігання : зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не більше +25С та відносній вологості не більше 75%, у недоступному для дітей місці. Термін зберігання : 24 місяці Виготовлено в Україні : ТУ У 10.8-40894057-001-2016 Якість гарантуємо !!!
    кешбек від 15 ₴
    -8%

    Висівки пшениці - це побічний продукт при виготовленні борошна. Високопоживні плодові оболонки в процесі обробки зерна видаляються, що надає очищеному продукту товарного вигляду і робить смачнішим для споживача. Втрату цінних елементів можна заповнити, включивши пшеничні висівки в повсякденний раціон. Корисні властивості: ➢ рекомендуються за проблем з обміном речовин (нормалізують обмінні процеси в шлунково-кишковому тракті), ➢ за розладів травлення. Область застосування: ➢як інгредієнти для безлічі різноманітних страв: (салати, супи, каші, м'яса і випічка), як інгредієнти для цілющих настоянок і напоїв (киселі, компоти), Перед приготуванням рекомендується пшеничні висівки попередньо замочувати в гарячій воді (для кращого засвоєння і подальшого перетравлення в шлунку). Склад висівок пшениці: ➢ клітковина груба, вітаміни груп А, Е і В, ➢макро- і мікроелементи: сірка, фосфор, мідь, цинк, йод. Харчова цінність на 100 грамів продукту: ➢ БІЛКИ, Г - 15.5 ЖИРИ, Г - 4.25 ВУГЛЕВОДИ, г - 64.5 ➢ ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ, ККАЛ - 216 Склад: 100% пшеничні висівки Умови зберігання: у сухих, чистих, добре провітрюваних складах, не заражених шкідниками зерна, за температури нижче 20С і відносної вологості повітря не вище 75%.
    кешбек від 40 ₴
    розстрочка
    -20%

    Клітковина Овесил - активний продукт очищувальної дії та джерело клітковини в організмі Рекомендується при наступному: порушення обміну речовин, включаючи ожиріння, цукровий діабет (сприяє зниженню рівня цукру в крові); подагрі (з метою виведення солей); нирково-камяної хвороби (має протизапальну властивість); інтоксикації різного походження (харчові, лікарські , алкогольні, променеві); атеросклерозі, ІХС, гіпертонічної хвороби (сприяє зниженню рівня холестерину, завдяки своєму складу має кардіотонічну дію); авітамінозах (до складу входять вітаміни А, D, Е, К, групи В, пектини, фітостерини, лецитин, мікро- та макроелементи, необхідні для повноцінного забезпечення організму: залізо, калій, магній, селен, цинк, марганець та ін.); захворюваннях печінки та жовчного міхура (надає загальнозміцнюючу дію); для виведення токсинів, радіонуклідів, солей важких металів; сприяє схуднення в області рятувального кола на стегнах. Склад: Висівки та зернівки вівса, коренеплід буряка, коріння стальника, коріння солодки, трава сенни, насіння кропу, насіння гарбуза, шрот амаранту, колаген. Спосіб застосування: дорослим по 1-2 чайні ложки 2 рази на день між їдою, або на ніч, запивати водою або кефіром. Курс прийому 8-12 тижнів. За потреби повторити через 2-3 тижні. Якість гарантуємо !!!
    кешбек від 267 ₴
    розстрочка
    -13%

    Псилліум - лушпиння насіння індійського подорожника, є нерозчинною клітковиною, яка набухає в кишечнику, вбираючи великий обєм води і утворюючи велику кількість слизу. Полегшує проходження стільця Пребіотик, покращує роботу кишечника та метаболізм Регулює рівень цукру та холестерину в крові Загальмовує всмоктування жирів, виводить шлаки, токсини. Знижує апетит та допомагає підтримувати вагу в ідеальному стані. Рекомендується від запорів та для очищення кишечника від токсинів та шлаків. Будучи пребіотиком, сприяє зростанню корисних мікроорганізмів у кишечнику, важливих для роботи імунної системи та перешкоди розвитку інфекцій та запалень в організмі. Склад: лушпиння насіння індійського подорожника. Спосіб застосування: приймати на початку курсу по 1 ч. л., розвівши в 1 склянці теплої води, за півгодини до їди 1-2 рази на день. Протягом дня обовязково багато пити. За тиждень можна збільшити дозу до 1-1,5 ст. л. Можна приймати довго. Поживна цінність 100 г продукту: білки – 2,9 г, жири – 0,1 г, вуглеводи – 7,3 г. Енергетична цінність/калорійність 100 г продукту – 176 кДж/42 ккал. Не є лікарським засобом. Пропоновані схеми лікування та профілактики найпоширеніших станів від валеологів Тібетської формули Дуйко А. А.) Виготовлено в Україні : Тибетська формула. Сертифіковано у МОЗ України Не є лікарським засобом

    Клітковина — ключ до здорового травлення

    Клітковина — це незамінний компонент раціону, який допомагає підтримувати нормальну роботу травної системи, контролювати апетит і рівень цукру в крові. Вона міститься в зернових, насінні, овочах і фруктах, але сучасний ритм життя часто не дозволяє отримувати її у достатній кількості. Додаючи продукти з високим вмістом клітковини або харчові добавки з клітковиною у щоденний раціон, ти підтримуєш своє здоров’я і відчуваєш легкість навіть після ситного обіду.

    Чому нам потрібна клітковина

    Регулярне вживання клітковини має багато переваг для організму:

    • нормалізує роботу травної системи та запобігає закрепам;
    • підтримує здоровий обмін речовин і контроль ваги;
    • клітковина допомагає підтримувати рівень холестерину та цукру в крові;
    • сприяє відчуттю ситості, зменшуючи спокусу перекусити шкідливими продуктами;
    • покращує засвоєння корисних речовин з їжі.

    Як їдять клітковину

    Клітковину можна додавати у смузі, каші, йогурти, салати або випічку. Суміші з клітковиною або готові добавки дозволяють легко контролювати щоденну норму, навіть якщо твій раціон не завжди збалансований. Для кращого ефекту почни з невеликої кількості і поступово збільшуй дозу, щоб дати організму звикнути до високого вмісту клітковини.

    Де знайти клітковину

    У каталозі Kasta представлено широкий вибір продуктів з клітковиною: від натурального насіння і цільнозернових сумішей до готових порошків та міксів. Замовлення онлайн забезпечує швидку доставку та можливість отримати бонуси і кешбек.

    Додай клітковину до свого раціону сьогодні! Регулярне вживання клітковини — це простий і ефективний спосіб дбати про своє здоров’я щодня.