Вид Каструля / Колір Чорний / Бренд Biol / Країна виробництва Туреччина
Якщо Ви хочете володіти практично вічною сковородою, властивості якої згодом тільки покращуються, то чавунна сковорода від БІОЛ створена саме для цього. Класичний корпус підходить для приготування будь-яких страв. Висока теплоємність чавуну, дозволить отримати не тільки апетитну скоринку, а й рівномірне приготування всієї страви. А дерев’яна ручка значно спростить експлуатацію цієї сковороди. Рекомендації щодо використання чавунного посуду з поверхнею, обробленою органічною рослинною олією.
Чавунний посуд ТМ BIOL призначений для приготування їжі.
Підготовка нового посуду до використання.
• Перед першим використанням вимийте виріб в теплій воді м’якою губкою із застосуванням рідкого миючого засобу. Витріть виріб насухо.
• Нагрійте посуд для видалення залишків вологи, змастіть поверхню виробу олією і дайте охолонути.
Новий посуд готовий до використання.
Використання та догляд.
• Не залишайте готову їжу в чавунному посуді. Це може призвести до появи іржі.
• Під час миття чавунного посуду не застосовуйте абразивні миючі засоби, жорсткі металеві щітки.
• Після кожного миття посуд необхідно ретельно висушити, просушити на плиті, нанести тонкий шар олії на поверхню посуду.
• Не рекомендуємо мити чавунний посуд в посудомийній машині.
• Зберігайте чавунний посуд в чистому вигляді, в сухому вентильованому місці.
• При неправильному використанні або зберіганні на поверхні чавунного посуду можлива поява іржі. Однак це не є дефектом. Іржу можна видалити за допомогою металевої щітки, вимийте посуд у теплій воді, висушіть, нанесіть тонкий шар олії.