triangle

    Горішки мигдаль

    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -22%

    Три потужні джерела користі — мигдаль, кеш’ю та гарбузове насіння. Разом вони дарують силу, концентрацію та спокій. Без солі, без смаження — лише природна гармонія смаку й енергії. • Мигдаль — джерело вітаміну E, магнію та білка, підтримує роботу серця й мозку, зміцнює нервову систему. • Кеш’ю — насичує енергією, містить залізо та цинк, сприяє відновленню після навантажень і покращує настрій. • Гарбузове насіння — природне джерело цинку, корисне для імунітету, шкіри та травлення. Природно. Повноцінно. Для гармонії тіла й думок.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -23%
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -42%

    Мигдаль сирий Склад: калій, фосфор, магній, кальцій, магній, кальцій, залізо, вітаміни групи В, білки, харчові волокна і лінолева кислота. Країна: Каліфорнія Енергетична цінність: 645 кКал на 100 г. Основні і корисні властивості: Очищає органи від токсинів і шлаків, допомагає виведенню піску з нирок, нормалізує роботу печінки і селезінки, покращує стан волосся і шкіри. Застосування: Мигдаль можна вживати як окрему страву, з сіллю або цукром (медом). Підходить для прикраси десертів, додання пікантного смаку салатам, відвареним або обсмаженою овочам. Мелений мигдаль використовується у випічці і для додання густоти супів, гуляшу і соусів, традиційно додається в марципан і нугу. Опис: Мигдаль чагарник або невелике дерево з підроду Мигдаль (Amygdalus) роду Слива. Мигдаль часто зараховується до горіхів, хоча насправді він є кісточковим плодом. Терміни та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в щільно закритій банці в холодильнику.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -40%

    Смачна в'ялена вишня в поєднанні з відбірним мигдалем, залита медом - це готовий десерт із східнимми нотками. Смак розкриваться за рахунок вишні. Цей десерт не купиш в магазині на районі, тому він буде також чудовим смачним подарунком для коханої, матусі, сестри і просто колеги. Його завжди замовляють повторно. Цей десрт є ТОП в нашому асортименті. Оригінальний смак, повністю натуральні складові роблять цей десерт просто розкішним та корисним для здоров'я
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -35%

    Маса порції: 100 г Енергетична цінність: 458,5 Ккал Білки: 8,7 г Жири: 25,6 г Вуглеводи: 48,1 г Термін придатності: 1 рік З гордістю виготовлено в Україні методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Життя таке динамічне — завжди треба кудись бігти та чимось займатися. Тож на нормальний обід часу може і не вистачити. Бренд потурбувався, щоб ви завжди були енергійними та мали гарний настрій! Достатньо купити горіхи з родзинками та покласти зручний пакетик у самочку або кишеню. Чому варто горіхи з родзинками купити? Все просто! Адже це джерело корисного білка, вуглеводів та жирів, які збалансовані самою природою! Хочете смачно перекусити, відриваючись від роботи чи навчання? Тож варто купити горіхи фундука, мигдалю, волоського горіха та чилійські родзинки.
    -76%

    Мигдаль смажений Країна: Каліфорнія Обжарка від The ​​Spiceroom. Смажимо мигдаль в спеціальному обладнанні⚡️ Калорійність: 598 кКал на 100 г. • Джерело багатьох мінералів • Нормалізує роботу печінки • Покращує волосся і шкіру
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -22%

    Три потужні джерела користі — мигдаль, кеш’ю та гарбузове насіння. Разом вони дарують силу, концентрацію та спокій. Без солі, без смаження — лише природна гармонія смаку й енергії. • Мигдаль — джерело вітаміну E, магнію та білка, підтримує роботу серця й мозку, зміцнює нервову систему. • Кеш’ю — насичує енергією, містить залізо та цинк, сприяє відновленню після навантажень і покращує настрій. • Гарбузове насіння — природне джерело цинку, корисне для імунітету, шкіри та травлення. Природно. Повноцінно. Для гармонії тіла й думок.
    кешбек від 1 ₴
    -4%

    Солодкий мигдаль містить вітаміни В, В2, В5, В6, С, РР, Е, каротин, дубильні речовини, аспарагін та холін, макро- і мікроелементи: кальцій, магній, натрій, залізо, марганець, мідь, барій та інші. Також жирну олію, білок, сахарозу, глюкозу, гумоподібні речовини, слиз, емульсин, ліпазу та інші ферменти. У жирній олії мигдалю солодкого та гіркого мітиться олеїнова, лінолева, пальмітинова та інші кислоти, а також фітостерин. Можна смакувати свіжим, підсоленим, підсмаженим, а також як прянощі при приготуванні різних виробів з тіста, шоколаду, солодощів, лікерів, надаючи їм тонкого смаку.