triangle

    Гарбузове насіння (Бренд - Десналенд)

    Дивіться також 👉Насіння соняшника
    -4%

    Висівки з насіння гарбуза рекомендується використовувати як фізіологічно активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини. Людям з надмірною вагою вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води. Склад: висівки зі знежиреного насіння гарбуза Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність (калорійність) - 380 ккал / 1590 к Дж Білки - 42÷43 г Вуглеводи - 15÷16 г Жири - 6÷7 г Клітковина - 29÷33 г Не містить: ГМО, глютену, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму приймати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 склянку рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щодня як замінник хліба. ТЕРМІН ПРИГОДНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від впливу сонячного проміння при температурі не вище 20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання за температури 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ "Десналенд"
    -3%

    Висівки з насіння гарбуза рекомендується використовувати як фізіологічно активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини. Людям з надмірною вагою вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води. Склад: висівки зі знежиреного насіння гарбуза Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність (калорійність) - 380 ккал / 1590 к Дж Білки - 42÷43 г Вуглеводи - 15÷16 г Жири - 6÷7 г Клітковина - 29÷33 г Не містить: ГМО, глютену, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму приймати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 склянку рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щодня як замінник хліба. ТЕРМІН ПРИГОДНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від впливу сонячного проміння при температурі не вище 20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання за температури 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ "Десналенд"
    -7%

    Гарбузове борошно Гарбузове борошно виготовляється з макухи, що залишилося після віджиму олії. Будучи джерелом багатого вітамінно-мінерального комплексу, амінокислот і рослинної клітковини, воно надає безліч позитивних впливів на організм. Таке борошно рекомендується ввести в раціон харчування вегетаріанцям і сироїдам для поповнення запасу корисних речовин. Завдяки відсутності в складі глютену її можна вживати людям з целіакію. Користь гарбузового борошна Корисні властивості борошна з макухи гарбузового насіння пояснюються цінністю компонентів її складу. Так, продукт багатий рослинним білком (його вміст досягає 40%), який містить ряд незамінних для нормального функціонування організму амінокислот: · Аргінін сприяє зростанню м'язових тканин, перешкоджаючи їх виснаженню, нормалізує підвищений тиск, покращує функції головного мозку і серцевого м'яза. · Глутамін і гліцин стабілізують роботу нервової системи, покращують настрій і підвищують працездатність. · Лейцин є незамінним учасником вуглеводного обміну, поліпшує регенерацію шкіри і кісткових тканин. · Кукурбітин має виражений противопаразитарний вплив, допомагаючи боротися з ектопаразитами. Також в продукті містяться вітаміни А, Е, С, К, групи В, близько 50 мікро і макроелементів (цинк, залізо, магній, кальцій, натрій, фосфор і інші). Завдяки їх комплексному впливу вживання гарбузового борошна ефективне для підвищення міцності стінок судин, попередження патологій серцево-судинної системи, підвищення стійкості до надмірних емоційних навантажень, зміцнення м'язових і кісткових тканин, активізації захисних сил організму. Рецепти страв з гарбузовим борошном Гарбузове борошно використовується з лікувальною метою для виведення глистів з організму. Також корисно додавати невелику кількість порошку при випіканні домашнього хліба (пропорція 1:10). Такий виріб має прекрасні смако-ароматичні властивості і довго зберігає свої цінні якості. Приємний смак дозволяє додавати борошно до складу салатів, супів і соусів. Приготування простих рецептів доступно кожному: · Корисна каша. Насипати гарбузове борошно в киплячу вода або молоко і проварити не більше 3 хвилин, постійно помішуючи. Посолити за смаком. Подавати зі сметаною. · Енергетичний напій. Розбавити 1 ст. л. порошку в склянці теплої води до отримання однорідної консистенції. Пити натщесерце для тонізації організму. Використання в косметології Гарбузове борошно активно використовується для проведення омолоджуючих косметичних процедур. Наприклад, для вирівнювання тону обличчя та надання йому свіжості - залийте порошок теплою водою в такій кількості, щоб вийшла сметаноподібна суміш. Потім змастіть шкіру рослинною олією і нанесіть маску тонким шаром, а через 20 хвилин змийте. Щоб зміцнити волосся і зробити його більш блискучими змішайте порошок і воду в співвідношенні 1 до 10. Нанесіть суміш на корені, закутайте голову і через 30 хвилин змийте. Інтернет магазин «Здорове харчування» пропонує купити високоякісне гарбузове борошно за найкращою ціною в Україні. Ми здійснюємо доставку по всій країні і проводимо консультативну допомогу по всіх наявних питаннях. Звертайтеся!
    -7%

    Борошно з знежиреного насіння гарбуза Для того щоб отримати незвичайний смак і оригінальний зовнішній вигляд кондитерських виробів, кулінарові знадобиться гарбузове борошно. Досвідчені пекарі рекомендують додавати цей інгредієнт в комплексі з пшеничним борошном у співвідношенні 1: 1. Таким чином, можна приготувати корисне печиво або бісквіт. Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів. Слід підкреслити, що борошно гарбузове - це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку. Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів. Борошно з насіння гарбуза містить комплекс вітамінів групи В, вітамін С, каротиноїди, макро- і мікроелементи (К, Са, P, Mg, Zn), харчові волокна. Продукт нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, покращує функціонування основних органів і систем організму людини, перш за все, серцево-судинної, органів кровотворення, печінки і нирок, підвищує розумову та фізичну працездатність. Борошно з насіння гарбуза знімає токсичне навантаження на печінку, має оздоровчу дію. Продукт ефективний для профілактики цукрового діабету, атеросклерозу, ожиріння, хвороб печінки і передміхурової залози Використання борошна з насіння гарбуза при виготовленні різних страв дозволяє збільшити вміст білка в готових виробах. Білок борошна з гарбузового насіння містить лімітуючу амінокислоту – лізин. Строк придатності – 12 місяців від дати виготовлення. Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище + 20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0 – 8 °С. Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 286 ккал/1195 к Дж Білки – 39÷40 г Вуглеводи – 19÷21 г Жири – 9÷10 г Клітковина – 12÷13 г Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.