triangle

    Гарбузове насіння

    Дивіться також 👉Насіння соняшника
    кешбек від 48 ₴
    розстрочка
    -23%

    Гарбузове насіння багате на поліненасичені жирні кислоти, вітамін Е, білок, клітковину, магній та калій та цинк. Власне, більше цинку, ніж в гарбузовому насінні, буває лише в устрицях, якщо рахувати на вагу, а не на порцію. Насіння гарбуза та його екстракти використовують для полегшення симптомів в разі доброякісної пухлини простати. Гарбузове насіння пасує до крем-супів, в тому числі з гарбуза, посипання перепічки, салатів, та виготовлення густих соусів. З гарбузового та іншого насіння роблять так званий урбеч – пасту, яку можна робити солодкою чи солоною, намазувати на хліб, їсти ложкою тощо. Це своєрідна "нутелла" здорової людини.
    кешбек від 15 ₴
    -8%

    Рослинні жири займають дуже важливе місце в раціоні, адже вони є джерелом будівельного матеріалу для побудови нових клітин та живлять їх. Гарбузове насіння – це високомасляничний і високовітамінний продукт харчування, вживання якого принесе значну користь і дорослим, і дітям, і м'ясоїдам, і вегетаріанцям, і тим, хто постить. Гарбузові ядра можна вживати в сирому та смаженому вигляді, додавати в овочеві та фруктові салати, випічку, приправляти м'ясні страви, десерти, робити на їх основі поживні соуси або використовувати як снек. Інтернет-магазин "Здорове харчування" пропонує Вашій увазі насіння гарбуза. Цей натур продукт представлений у трохи підсушеному вигляді, тому підходить як для пророщування та посівів, так і для їжі. Очищене ж гарбузове насіння сушене (делікатне сушіння) підійдуть тільки в їжу. У нас можна замовити маленький пакетик на 200 г, так і великі упаковки на 1 кг і 3 кг. Скористатися послугами доставки або забрати товар самовивозом. Цей цінний рослинний продукт здатний наситити організм цілим комплексом біокомпонентів: вітамінами А, В, С, Е, К, фолієвою кислотою, мікроелементами, амінокислотами, жирними кислотами. Він успішно застосовується у лікувальних та профілактичних цілях. Зміцнює імунітет та підвищує резистентність до захворювань. 6 мегафактів для насіння гарбуза 1) На 32-52% складаються з олії, яка багата на цинк (справжній рекордсмен за вмістом цього мікроелемента). Цинк відповідає за здоровий стан шкіри, волосся та нігтів, є найпотужнішим засобом для профілактики та лікування простатиту, нормалізує гормональний фон, як у чоловіків, так і у жінок. Допомагає справлятися із хворобами в осінньо-весняний період, перешкоджає проникненню вірусних агентів у клітини. 2) Завдяки високому вмісту вітаміну Е, гарбузова олія допомагає організму придушити різні запалення та регенерувати клітини. Вітамін Е називають у народі «вітаміном молодості» тому, що він підтримує нашу шкіру в гарному та здоровому стані. 3) АМК триптофан, потрапляючи в людський організм, перетворюється на серотонін (“гормон щастя”). У зв'язку з цим насіння гарбуза потрапляє до ТОП-10 продуктів для підвищення настрою. А китайці вживають жменю цих ласощів щодня при фізичних навантаженнях, а також емоційних напруженнях. 4) Натурпродукт має унікальну якість - зменшує нудоту та заколисування. Тому часто призначається при симптомах токсикозу під час вагітності. 5) У 100 г насіння з гарбуза міститься 153% денної норми фосфору. А це у 2,5 рази більше, ніж у рибі. Така рекордна кількість покращує мозкову діяльність і допомагає “швидше розуміти”. 6) Гарбузове насіння – це один із кращих антипаразитарних засобів, у зв'язку з цим фактом особливо актуально включати їх у щоденний раціон дітей. Купити гарбузове насіння очищене - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Відмінний снек можна використовувати у випічці або для приготування сироїдчих страв. Можна підсмажити та підсолити. Вони є єдиним насінням, що сприяють створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння при щоденному прийомі забезпечують 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість з нас приймають таблетки для поповнення дефіциту вітамінів групи В, тоді як гарбузове насіння набагато ефективніше в цьому відношенні. Вони багаті на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолатами. Для тих, кому властиво падати духом, насіння гарбуза особливо корисне, оскільки допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполукі, що підвищує наш настрій. Вони також здатні запобігати формуванню певних видів ниркового каміння, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є чудовим засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 78 ₴
    розстрочка
    -8%

    Гарбуз голосонасіннєвий насіння Маленьке насіння гарбуза багате на різноманітні, без перебільшення, унікальні цінні речовини. Його насичений темно-зелений відтінок - результат наявності хлорофілу - природного аналога антибіотиків. Насіння має приємний, ніжний смак і прекрасно поєднуються з солоною та солодкою випічкою і салатами. Якщо щодня вживати хоча б невелику кількість цього продукту, вдасться наситити організм корисними жирами і мінералами (магнієм і цинком). Крім того, з гарбузового насіння можна робити сиродавлену олію. ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Компанія CraftOil суворо і скрупульозно контролює процес поставки насіння гарбуза кожному своєму клієнту. Під контролем все, починаючи від умов вирощування гарбуза і закінчуючи фасуванням його насіння. Вирощування. Гарбуз вирощується далеко від великих міст, підприємств і жвавих автотрас, в екологічно чистій зоні зі сприятливим кліматом. При цьому, не застосовуються пестициди, гербіциди, інсектициди і навіть мінеральні добрива. Зберігання. Насіння утримується у відповідності з основними санітарними нормами і розфасовується в день відправки замовлення. Кожен клієнт отримує максимально свіже насіння з останнього врожаю. Розфасовка. У день отримання замовлення насіння пакується в екологічно чисту, безпечну брендову тару з паперу. КОРИТЬ І СКЛАД НАСІННЯ ГАРБУЗА У сирому гарбузовому насінні містяться: · Вітаміни А, К, С, D, Е, T, P, групи В: В1, В2, В6, В9; · Мінерали: кальцій, калій, фосфор, мідь, магній, залізо, марганець, селен, цинк; · Цінні органічні сполуки: амінокислоти: аргінін, кукурбітин, триптофан, поліненасичені жирні омега-кислоти, антиоксиданти, лігнани, хлорофіл; Білки: 26,2 г. на 100 грам Жири: 49,05 г. на 100 грам Вуглеводи: 19 г. на 100 грам Калорійність: 556 Ккал на 100 грам Тип тари: паперовий крафт (пакет або мішок) Термін зберігання: 6 місяців в сухому, вентильованому прохолодному місці Країна походження насіння: Україна Контроль якості: ТМ CraftOil ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА ГОЛОНАСІННОГО Для вагітних: рекомендований щоденний прийом. У насінні гарбуза високий вміст фолієвої кислоти, яка виступає профілактикою викиднів на ранньому терміні виношування, зменшує прояви токсикозу та сприяє правильному формуванню головного мозку у плода. Для дітей: можна вживати дітям старше 2 років, якщо немає алергії або індивідуальної непереносимості. Для діабетиків: сприяють зниженню вмісту глюкози в крові, особливо ефективні при діабеті 2-го типу. Зберігання: не довше 6 міс. у сухому, провітрюваному прохолодному місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ ДЛЯ ПРИЙОМУ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Не варто вживати гарбузове насіння людям з індивідуальною непереносимістю даного продукту, а також у період загострення виразки (в тому числі, виразки шлунка). При цьому, гарбузова олія холодного віджиму корисна при всіх захворюваннях шлунково-кишкового тракту (включаючи виразку) Гарбузове насіння має жовчогінний ефект, людям із жовчнокам'яною хворобою або іншими проблемами видільної системи рекомендовано вживати його з обережністю. При занадто активному внутрішньому прийомі насіння гарбуза може спостерігатись головний біль та/або запаморочення, підвищене газоутворення і здуття живота (кишкові кольки). КОРИСТЬ НАСІННЯ ГАРБУЗА Регулярне додавання насіння гарбуза в їжу або вживання його в чистому вигляді дає потужний омолоджуючий ефект. Поліпшується обмін речовин, зменшуються прояви діабету, в тому числі, нудота при голоді. Насіння гарбуза дуже корисне літнім людям. Воно багате на антиоксиданти та виступає профілактикою онко-захворювань. Особливо корисне гарбузове насіння чоловікам, воно зменшує та запобігає росту ракових клітин простати. Не менш корисний даний продукт для профілактики і терапії раку молочної залози у жінок. Вважається, що насіння гарбуза може зменшити ризик онко-уражень легенів, шлунка і товстої кишки. Видільна система. Виведення токсинів, медикаментозних препаратів, а також радіонуклідів і солей важких металів. Зменшується гіперактивність сечового міхура. Кровоносна система. Стінки судин стають більш еластичними й міцними, зменшується ймовірність інсульту та інфаркту міокарда. Підвищується рівень «хорошого» холестерину. ШКТ. Нормалізується мікрофлора шлунка (в результаті цього підвищується імунітет). Загоєння виразок та інших пошкоджень слизових травних органів. Поліпшується функціонування печінки й кишківника (товстої кишки). Епідерміс. Шкіра стає більш пружною, еластичною, поліпшується відтінок обличчя, пошкоджені тканини швидше відновлюються. Виступає профілактикою надмірного випадіння волосся. Нервова система. Поліпшується мозкова діяльність і пам'ять. Гарбузове насіння допомагає справлятися з безсонням (особливо хронічним) і дає легкий розслаблюючий ефект. Також його регулярний прийом сприяє підвищенню гостроти зору і виступає профілактикою катаракти. Опорно-рухова система. Профілактика кокс-артрозу та остеопорозу, підвищення щільності кісткових тканин. Статева система. Нормалізується менструальний цикл у жінок. Зменшуються симп
    кешбек від 23 ₴
    -6%

    Відмінний снек, можна використовувати у випічці або для приготування сироїдних страв. Можна підсмажити і підсолити. Воно є єдиними насінням, що сприяє створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння при щоденному прийомі забезпечує 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість з нас приймають таблетки для заповнення дефіциту вітамінів групи В, в той час як насіння гарбуза набагато ефективніше в цьому відношенні. Воно багате на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолати. Для тих, хто іноді падає духом, насіння гарбуза особливо корисне, тому що допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполуці, що підвищує наш настрій. Воно також здатне запобігати формуванню певних видів ниркових каменів, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є відмінним засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 14 ₴
    -6%

    Гарбузовий шрот (клітковина) ― це дієтичний продукт, харчова добавка, яка легко засвоюється за рахунок високого вмісту повноцінного білка. Джерело біологічно активних речовин та клітковини. Сприяє нормалізації процесів травлення та функціонування кишківника, має загальнозміцнюючу, бактерицидну, протизапальну а протиалергічну дію. Шроти можна додавати до каш, салатів, йогуртів чи кефіру. Також можна додавати до борошна, або замінювати борошно шротом для випічки хліба та десертів. Корисно вживати у чистому вигляді: за 20 хв до сніданку, запити столову ложку шроту склянкою води. Корисний склад клітковини Вітаміни: A, C, K, E, група B, P. Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, селен, фосфор, цинк. Корисні сполуки: жирні кислоти, ефірні олії, антиоксиданти, хлорофіл. Амінокислоти: аргінін, валін, гліцин, глутамін, кукурбитин, триптофан, фенілаланін та ін. Білки: 21,2 г на 100 г продукту; Жири: 18 г на 100 г продукту; Вуглеводи: 16 г на 100 г продукту; Калорійність: 320 Ккал на 100 г продукту.
    кешбек від 17 ₴

    Висівки з насіння гарбуза рекомендується використовувати як фізіологічно активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини. Людям з надмірною вагою вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води. Склад: висівки зі знежиреного насіння гарбуза Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність (калорійність) - 380 ккал / 1590 к Дж Білки - 42÷43 г Вуглеводи - 15÷16 г Жири - 6÷7 г Клітковина - 29÷33 г Не містить: ГМО, глютену, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму приймати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 склянку рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щодня як замінник хліба. ТЕРМІН ПРИГОДНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від впливу сонячного проміння при температурі не вище 20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання за температури 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ "Десналенд"
    кешбек від 27 ₴

    Висівки з насіння гарбуза рекомендується використовувати як фізіологічно активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини. Людям з надмірною вагою вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води. Склад: висівки зі знежиреного насіння гарбуза Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність (калорійність) - 380 ккал / 1590 к Дж Білки - 42÷43 г Вуглеводи - 15÷16 г Жири - 6÷7 г Клітковина - 29÷33 г Не містить: ГМО, глютену, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму приймати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 склянку рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щодня як замінник хліба. ТЕРМІН ПРИГОДНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від впливу сонячного проміння при температурі не вище 20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання за температури 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ "Десналенд"
    кешбек від 44 ₴
    розстрочка
    -61%

    Насіння гарбуза очищене. Походження України. Термін придатності до 12 місяців.
    кешбек від 16 ₴
    -7%

    Борошно з знежиреного насіння гарбуза Для того щоб отримати незвичайний смак і оригінальний зовнішній вигляд кондитерських виробів, кулінарові знадобиться гарбузове борошно. Досвідчені пекарі рекомендують додавати цей інгредієнт в комплексі з пшеничним борошном у співвідношенні 1: 1. Таким чином, можна приготувати корисне печиво або бісквіт. Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів. Слід підкреслити, що борошно гарбузове - це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку. Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів. Борошно з насіння гарбуза містить комплекс вітамінів групи В, вітамін С, каротиноїди, макро- і мікроелементи (К, Са, P, Mg, Zn), харчові волокна. Продукт нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, покращує функціонування основних органів і систем організму людини, перш за все, серцево-судинної, органів кровотворення, печінки і нирок, підвищує розумову та фізичну працездатність. Борошно з насіння гарбуза знімає токсичне навантаження на печінку, має оздоровчу дію. Продукт ефективний для профілактики цукрового діабету, атеросклерозу, ожиріння, хвороб печінки і передміхурової залози Використання борошна з насіння гарбуза при виготовленні різних страв дозволяє збільшити вміст білка в готових виробах. Білок борошна з гарбузового насіння містить лімітуючу амінокислоту – лізин. Строк придатності – 12 місяців від дати виготовлення. Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище + 20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0 – 8 °С. Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 286 ккал/1195 к Дж Білки – 39÷40 г Вуглеводи – 19÷21 г Жири – 9÷10 г Клітковина – 12÷13 г Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.
    кешбек від 22 ₴
    -61%

    Насіння гарбуза очищене. Походження України. Термін придатності до 12 місяців.
    кешбек від 90 ₴
    розстрочка
    -8%

    Рослинні жири посідають дуже важливе місце в раціоні, адже вони є джерелом будівельного матеріалу для побудови нових клітин і живлять їх. Гарбузове насіння - це високоолійний і високовітамінний продукт харчування, вживання якого принесе значну користь і дорослим, і дітям, і м'ясоїдам, і вегетаріанцям, і тим, хто поститься. Гарбузові ядра можна вживати в сирому і смаженому вигляді, додавати в овочеві та фруктові салати, випічку, приправляти м'ясні страви, десерти, робити на їхній основі поживні соуси або ж використовувати як снек. Вона дуже корисна, тому її можна навіть не прибирати перед вживанням. Цей натурпродукт представлений у злегка підсушеному вигляді, тому підходить як для пророщування і посівів, так і для їжі. Очищене ж гарбузове насіння сушене (делікатна сушка) підійде тільки для їжі. У нас можна замовити як маленький пакетик на 250 г, так і великі упаковки на 1 кг і 3 кг. Скористатися послугами доставки або ж забрати товар самовивозом. Цей цінний рослинний продукт здатний наситити організм цілим комплексом біокомпонентів: вітамінами А, В, С, Е, К, фолієвою кислотою, мікроелементами, амінокислотами, жирними кислотами. Його успішно застосовують у лікувальних і профілактичних цілях. Зміцнює імунітет і підвищує резистентність до захворювань. 6 мегафактів про насіння гарбуза 1) На 32-52% складається з олії, яка багата на цинк (справжній рекордсмен за вмістом цього мікроелемента). Цинк відповідає за здоровий стан шкіри, волосся і нігтів, є найпотужнішим засобом для профілактики і лікування простатиту, нормалізує гормональний фон, як у чоловіків, так і у жінок. Допомагає справлятися з хворобами в осінньо-весняний період, перешкоджає проникненню вірусних агентів у клітини. 2) Завдяки високому вмісту вітаміну Е, гарбузова олія допомагає організму придушити різні запалення і регенерувати клітини. Вітамін Е називають у народі "вітаміном молодості" тому, що він підтримує нашу шкіру в гарному і здоровому стані. 3) АМК триптофан, потрапляючи в людський організм, перетворюється на серотонін ("гормон щастя"). У зв'язку з цим насіння гарбуза потрапляє в ТОП-10 продуктів для підвищення настрою. А китайці вживають жменю цих ласощів щодня в разі фізичних навантажень, а також емоційних напружень. 4) Натурпродукт має унікальну якість - зменшує нудоту та заколисування. Тому часто призначається за симптомів токсикозу в період вагітності. 5) У 100 г насіння з гарбуза міститься 153% денної норми фосфору. А це в 2,5 раза більше, ніж у рибі. Така рекордна кількість покращує мозкову діяльність і допомагає "швидше міркувати". 6) Гарбузове насіння - це один із найкращих антипаразитарних засобів, у зв'язку з цим фактом особливо актуально додавати його до щоденного раціону дітей. Відмінний снек, можна використовувати у випічці або для приготування сироїдних страв. Можна підсмажити і підсолити. Воно є єдиним насінням, що сприяє створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння за щоденного вживання забезпечують 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість із нас приймають таблетки для поповнення дефіциту вітамінів групи В, тоді як насіння гарбуза набагато ефективніше в цьому відношенні. Воно багате на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолати. Для тих, кому властиво падати духом, насіння гарбуза особливо корисне, оскільки допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполуці, що підвищує наш настрій. Воно також здатне запобігати формуванню певних видів ниркових каменів, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є чудовим засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 32 ₴
    розстрочка
    -3%

    Гарбуз голосонасіннєвий насіння Маленьке насіння гарбуза багате на різноманітні, без перебільшення, унікальні цінні речовини. Його насичений темно-зелений відтінок - результат наявності хлорофілу - природного аналога антибіотиків. Насіння має приємний, ніжний смак і прекрасно поєднуються з солоною та солодкою випічкою і салатами. Якщо щодня вживати хоча б невелику кількість цього продукту, вдасться наситити організм корисними жирами і мінералами (магнієм і цинком). Крім того, з гарбузового насіння можна робити сиродавлену олію. ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Компанія CraftOil суворо і скрупульозно контролює процес поставки насіння гарбуза кожному своєму клієнту. Під контролем все, починаючи від умов вирощування гарбуза і закінчуючи фасуванням його насіння. Вирощування. Гарбуз вирощується далеко від великих міст, підприємств і жвавих автотрас, в екологічно чистій зоні зі сприятливим кліматом. При цьому, не застосовуються пестициди, гербіциди, інсектициди і навіть мінеральні добрива. Зберігання. Насіння утримується у відповідності з основними санітарними нормами і розфасовується в день відправки замовлення. Кожен клієнт отримує максимально свіже насіння з останнього врожаю. Розфасовка. У день отримання замовлення насіння пакується в екологічно чисту, безпечну брендову тару з паперу. КОРИТЬ І СКЛАД НАСІННЯ ГАРБУЗА У сирому гарбузовому насінні містяться: · Вітаміни А, К, С, D, Е, T, P, групи В: В1, В2, В6, В9; · Мінерали: кальцій, калій, фосфор, мідь, магній, залізо, марганець, селен, цинк; · Цінні органічні сполуки: амінокислоти: аргінін, кукурбітин, триптофан, поліненасичені жирні омега-кислоти, антиоксиданти, лігнани, хлорофіл; Білки: 26,2 г. на 100 грам Жири: 49,05 г. на 100 грам Вуглеводи: 19 г. на 100 грам Калорійність: 556 Ккал на 100 грам Тип тари: паперовий крафт (пакет або мішок) Термін зберігання: 6 місяців в сухому, вентильованому прохолодному місці Країна походження насіння: Україна Контроль якості: ТМ CraftOil ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА ГОЛОНАСІННОГО Для вагітних: рекомендований щоденний прийом. У насінні гарбуза високий вміст фолієвої кислоти, яка виступає профілактикою викиднів на ранньому терміні виношування, зменшує прояви токсикозу та сприяє правильному формуванню головного мозку у плода. Для дітей: можна вживати дітям старше 2 років, якщо немає алергії або індивідуальної непереносимості. Для діабетиків: сприяють зниженню вмісту глюкози в крові, особливо ефективні при діабеті 2-го типу. Зберігання: не довше 6 міс. у сухому, провітрюваному прохолодному місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ ДЛЯ ПРИЙОМУ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Не варто вживати гарбузове насіння людям з індивідуальною непереносимістю даного продукту, а також у період загострення виразки (в тому числі, виразки шлунка). При цьому, гарбузова олія холодного віджиму корисна при всіх захворюваннях шлунково-кишкового тракту (включаючи виразку) Гарбузове насіння має жовчогінний ефект, людям із жовчнокам'яною хворобою або іншими проблемами видільної системи рекомендовано вживати його з обережністю. При занадто активному внутрішньому прийомі насіння гарбуза може спостерігатись головний біль та/або запаморочення, підвищене газоутворення і здуття живота (кишкові кольки). КОРИСТЬ НАСІННЯ ГАРБУЗА Регулярне додавання насіння гарбуза в їжу або вживання його в чистому вигляді дає потужний омолоджуючий ефект. Поліпшується обмін речовин, зменшуються прояви діабету, в тому числі, нудота при голоді. Насіння гарбуза дуже корисне літнім людям. Воно багате на антиоксиданти та виступає профілактикою онко-захворювань. Особливо корисне гарбузове насіння чоловікам, воно зменшує та запобігає росту ракових клітин простати. Не менш корисний даний продукт для профілактики і терапії раку молочної залози у жінок. Вважається, що насіння гарбуза може зменшити ризик онко-уражень легенів, шлунка і товстої кишки. Видільна система. Виведення токсинів, медикаментозних препаратів, а також радіонуклідів і солей важких металів. Зменшується гіперактивність сечового міхура. Кровоносна система. Стінки судин стають більш еластичними й міцними, зменшується ймовірність інсульту та інфаркту міокарда. Підвищується рівень «хорошого» холестерину. ШКТ. Нормалізується мікрофлора шлунка (в результаті цього підвищується імунітет). Загоєння виразок та інших пошкоджень слизових травних органів. Поліпшується функціонування печінки й кишківника (товстої кишки). Епідерміс. Шкіра стає більш пружною, еластичною, поліпшується відтінок обличчя, пошкоджені тканини швидше відновлюються. Виступає профілактикою надмірного випадіння волосся. Нервова система. Поліпшується мозкова діяльність і пам'ять. Гарбузове насіння допомагає справлятися з безсонням (особливо хронічним) і дає легкий розслаблюючий ефект. Також його регулярний прийом сприяє підвищенню гостроти зору і виступає профілактикою катаракти. Опорно-рухова система. Профілактика кокс-артрозу та остеопорозу, підвищення щільності кісткових тканин. Статева система. Нормалізується менструальний цикл у жінок. Зменшуються симп
    кешбек від 27 ₴

    Гарбузове насіння – це натуральний продукт, який є чудовим джерелом поживних речовин та корисних жирів. Вони ідеально підходять як для перекусів, так і для додавання до різних страв. Характеристики: Вага: 1 кг Склад: 100% натуральне насіння гарбуза Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 559 ккал Білки: 30 г Жири: 49 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 10 г Клітковина: 6 г Залізо: 8,8 мг Магній: 262 мг Цинк: 7,8 мг Упаковка: герметичний пакет, що зберігає свіжість продукту Корисні властивості гарбузового насіння: Джерело рослинного білка, що робить їх чудовим продуктом для вегетаріанців та веганів. Багати магнієм та цинком, що сприяє підтримці здоров'я серця, покращенню сну, зміцненню імунної системи. Утримують антиоксиданти, які допомагають захистити клітини організму від пошкоджень вільними радикалами. Високий вміст корисних жирів сприяє покращенню роботи мозку та підтримці здорового рівня холестерину. Зміцнення кісток завдяки високому вмісту мінералів, таких як кальцій та фосфор. Рекомендації до вживання: Гарбузове насіння можна вживати як самостійне перекушування. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, каші, випічку та десерти. Можна подрібнити та використовувати як приправу для супів або смузі. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.
    кешбек від 28 ₴
    -7%

    Гарбузове борошно Гарбузове борошно виготовляється з макухи, що залишилося після віджиму олії. Будучи джерелом багатого вітамінно-мінерального комплексу, амінокислот і рослинної клітковини, воно надає безліч позитивних впливів на організм. Таке борошно рекомендується ввести в раціон харчування вегетаріанцям і сироїдам для поповнення запасу корисних речовин. Завдяки відсутності в складі глютену її можна вживати людям з целіакію. Користь гарбузового борошна Корисні властивості борошна з макухи гарбузового насіння пояснюються цінністю компонентів її складу. Так, продукт багатий рослинним білком (його вміст досягає 40%), який містить ряд незамінних для нормального функціонування організму амінокислот: · Аргінін сприяє зростанню м'язових тканин, перешкоджаючи їх виснаженню, нормалізує підвищений тиск, покращує функції головного мозку і серцевого м'яза. · Глутамін і гліцин стабілізують роботу нервової системи, покращують настрій і підвищують працездатність. · Лейцин є незамінним учасником вуглеводного обміну, поліпшує регенерацію шкіри і кісткових тканин. · Кукурбітин має виражений противопаразитарний вплив, допомагаючи боротися з ектопаразитами. Також в продукті містяться вітаміни А, Е, С, К, групи В, близько 50 мікро і макроелементів (цинк, залізо, магній, кальцій, натрій, фосфор і інші). Завдяки їх комплексному впливу вживання гарбузового борошна ефективне для підвищення міцності стінок судин, попередження патологій серцево-судинної системи, підвищення стійкості до надмірних емоційних навантажень, зміцнення м'язових і кісткових тканин, активізації захисних сил організму. Рецепти страв з гарбузовим борошном Гарбузове борошно використовується з лікувальною метою для виведення глистів з організму. Також корисно додавати невелику кількість порошку при випіканні домашнього хліба (пропорція 1:10). Такий виріб має прекрасні смако-ароматичні властивості і довго зберігає свої цінні якості. Приємний смак дозволяє додавати борошно до складу салатів, супів і соусів. Приготування простих рецептів доступно кожному: · Корисна каша. Насипати гарбузове борошно в киплячу вода або молоко і проварити не більше 3 хвилин, постійно помішуючи. Посолити за смаком. Подавати зі сметаною. · Енергетичний напій. Розбавити 1 ст. л. порошку в склянці теплої води до отримання однорідної консистенції. Пити натщесерце для тонізації організму. Використання в косметології Гарбузове борошно активно використовується для проведення омолоджуючих косметичних процедур. Наприклад, для вирівнювання тону обличчя та надання йому свіжості - залийте порошок теплою водою в такій кількості, щоб вийшла сметаноподібна суміш. Потім змастіть шкіру рослинною олією і нанесіть маску тонким шаром, а через 20 хвилин змийте. Щоб зміцнити волосся і зробити його більш блискучими змішайте порошок і воду в співвідношенні 1 до 10. Нанесіть суміш на корені, закутайте голову і через 30 хвилин змийте. Інтернет магазин «Здорове харчування» пропонує купити високоякісне гарбузове борошно за найкращою ціною в Україні. Ми здійснюємо доставку по всій країні і проводимо консультативну допомогу по всіх наявних питаннях. Звертайтеся!
    кешбек від 63 ₴
    розстрочка
    -8%

    Рослинні жири займають дуже важливе місце в раціоні, адже вони є джерелом будівельного матеріалу для побудови нових клітин та живлять їх. Гарбузове насіння – це високомасляничний і високовітамінний продукт харчування, вживання якого принесе значну користь і дорослим, і дітям, і м'ясоїдам, і вегетаріанцям, і тим, хто постить. Гарбузові ядра можна вживати в сирому та смаженому вигляді, додавати в овочеві та фруктові салати, випічку, приправляти м'ясні страви, десерти, робити на їх основі поживні соуси або використовувати як снек. Інтернет-магазин "Здорове харчування" пропонує Вашій увазі насіння гарбуза. Цей натур продукт представлений у трохи підсушеному вигляді, тому підходить як для пророщування та посівів, так і для їжі. Очищене ж гарбузове насіння сушене (делікатне сушіння) підійдуть тільки в їжу. У нас можна замовити маленький пакетик на 200 г, так і великі упаковки на 1 кг і 3 кг. Скористатися послугами доставки або забрати товар самовивозом. Цей цінний рослинний продукт здатний наситити організм цілим комплексом біокомпонентів: вітамінами А, В, С, Е, К, фолієвою кислотою, мікроелементами, амінокислотами, жирними кислотами. Він успішно застосовується у лікувальних та профілактичних цілях. Зміцнює імунітет та підвищує резистентність до захворювань. 6 мегафактів для насіння гарбуза 1) На 32-52% складаються з олії, яка багата на цинк (справжній рекордсмен за вмістом цього мікроелемента). Цинк відповідає за здоровий стан шкіри, волосся та нігтів, є найпотужнішим засобом для профілактики та лікування простатиту, нормалізує гормональний фон, як у чоловіків, так і у жінок. Допомагає справлятися із хворобами в осінньо-весняний період, перешкоджає проникненню вірусних агентів у клітини. 2) Завдяки високому вмісту вітаміну Е, гарбузова олія допомагає організму придушити різні запалення та регенерувати клітини. Вітамін Е називають у народі «вітаміном молодості» тому, що він підтримує нашу шкіру в гарному та здоровому стані. 3) АМК триптофан, потрапляючи в людський організм, перетворюється на серотонін (“гормон щастя”). У зв'язку з цим насіння гарбуза потрапляє до ТОП-10 продуктів для підвищення настрою. А китайці вживають жменю цих ласощів щодня при фізичних навантаженнях, а також емоційних напруженнях. 4) Натурпродукт має унікальну якість - зменшує нудоту та заколисування. Тому часто призначається при симптомах токсикозу під час вагітності. 5) У 100 г насіння з гарбуза міститься 153% денної норми фосфору. А це у 2,5 рази більше, ніж у рибі. Така рекордна кількість покращує мозкову діяльність і допомагає “швидше розуміти”. 6) Гарбузове насіння – це один із кращих антипаразитарних засобів, у зв'язку з цим фактом особливо актуально включати їх у щоденний раціон дітей. Купити гарбузове насіння очищене - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Відмінний снек можна використовувати у випічці або для приготування сироїдчих страв. Можна підсмажити та підсолити. Вони є єдиним насінням, що сприяють створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння при щоденному прийомі забезпечують 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість з нас приймають таблетки для поповнення дефіциту вітамінів групи В, тоді як гарбузове насіння набагато ефективніше в цьому відношенні. Вони багаті на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолатами. Для тих, кому властиво падати духом, насіння гарбуза особливо корисне, оскільки допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполукі, що підвищує наш настрій. Вони також здатні запобігати формуванню певних видів ниркового каміння, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є чудовим засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 33 ₴
    розстрочка

    Гарбузове насіння – це натуральний продукт, який є чудовим джерелом поживних речовин та корисних жирів. Вони ідеально підходять як для перекусів, так і для додавання до різних страв. Характеристики: Склад: 100% натуральне насіння гарбуза Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 559 ккал Білки: 30 г Жири: 49 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 10 г Клітковина: 6 г Залізо: 8,8 мг Магній: 262 мг Цинк: 7,8 мг Корисні властивості гарбузового насіння: Джерело рослинного білка, що робить їх чудовим продуктом для вегетаріанців та веганів. Багати магнієм та цинком, що сприяє підтримці здоров'я серця, покращенню сну, зміцненню імунної системи. Утримують антиоксиданти, які допомагають захистити клітини організму від пошкоджень вільними радикалами. Високий вміст корисних жирів сприяє покращенню роботи мозку та підтримці здорового рівня холестерину. Зміцнення кісток завдяки високому вмісту мінералів, таких як кальцій та фосфор. Рекомендації до вживання: Гарбузове насіння можна вживати як самостійне перекушування. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, каші, випічку та десерти. Можна подрібнити та використовувати як приправу для супів або смузі. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.
    кешбек від 32 ₴
    розстрочка
    -3%

    Гарбузове насіння в шкаралупі У маленькому насінні гарбуза міститься неймовірна кількість корисних, поживних речовин. Воно має насичений зелений відтінок, оскільки багате на хлорофіл – природний антисептик, що допомагає позбавлятися від токсинів і очищає кров. У гарбузового насіння дуже приємний, ніжний смак, воно стане відмінним доповненням багатьох солоних і солодких страв. Якщо щодня з'їдати трохи насіння гарбуза, в організмі поповниться запас жирних кислот, а також магнію та цинку. З насіння гарбуза робиться корисна , яка вважається одним із кращих засобів від гастриту й виразки. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ CraftOil дуже ретельно і скрупульозно стежить за всіма етапами поставок гарбузового насіння в шкаралупі, починаючи від умов догляду за рослинами і закінчуючи розфасовкою насіння. Вирощування. Гарбузи ростуть в екологічно чистих регіонах, де поблизу немає великих заводів, фабрик, міст, не проходять автомагістралі й залізниці. Для догляду за ними не застосовуються пестициди, інсектициди, гербіциди і навіть мінеральні добрива. Зберігання. Продукція зберігається в повній відповідності з усіма санітарно-гігієнічними нормами, пакується безпосередньо в день отримання замовлення. Кожному клієнту відправляється максимально свіже насіння гарбуза з останнього врожаю. Фасування. Весь товар фасується в день замовлення в екологічно чисті, безпечні паперові пакети. КОРИСТЬ І СКЛАД НАСІННЯ ГАРБУЗА У свіжому гарбузовому насінні містяться: · Вітаміни: А, К, С, D, Е, T, P, вітаміни групи В: В1, В2, В6, В9; · Мінерали: кальцій, калій, мідь, фосфор, ферум, магній, марганець, селен, цинк. · Корисні сполуки: амінокислоти: аргінін, кукурбітин, триптофан, жирні омега-кислоти, антиоксиданти, лігнани, хлорофіл. Білки: 26,2 грам на 100 г. Жири: 49,05 грам на 100 г. Вуглеводи: 19 грам на 100 г. Калорійність: 556 Ккал на 100 г. Тип тари: паперовий крафт (пакет, мішок) Термін зберігання: 6 місяців ц сухому, затемненому прохолодному місці Країна походження насіння: Україна Контроль якості: ТМ CraftOil ОСОБЛИВОСТІ ВЖИВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА В ШКАРАЛУПІ Для вагітних: рекомендовані через високий вміст фолієвої кислоти, яка запобігає викидням на ранніх термінах виношування і бере участь у формуванні та розвитку мозку плода. Також фолієва кислота зменшує прояви токсикозу і гестозу. Для дітей: дозволені з дворічного віку при відсутності індивідуальної непереносимості та алергії. Для діабетиків: знижують вміст глюкози в крові, особливо корисні тим, хто має діабет 2-го типу. Зберігання: Не довше 6 місяців у провітрюваному, прохолодному, не сирому місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ПРИЙОМУ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Не варто вживати при індивідуальній непереносимості даного продукту і під час загострення виразки органів шлунково-кишкового тракту. Тим, хто має хвороби печінки, жовчного міхура, потрібно акуратно (потроху) вживати гарбузове насіння та олію з нього, оскільки дані продукти прискорюють відтік жовчі і можуть викликати рух каменів. При надмірному вживанні насіння з гарбуза може спостерігатися здуття живота, коліки й надмірне утворення газів, а також головний біль. КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ ГАРБУЗА Якщо регулярно ласувати свіжим насінням гарбуза, організм омолоджується, сповільнюються вікові процеси, поліпшується обмін речовин і знижується вміст цукру в крові (особливо важливо діабетикам). Насіння гарбуза дуже корисне для літніх людей. Цей рослинний продукт - потужний антиоксидант і ефективна профілактика онко-захворювань. Він знижує активність розростання ракових клітин простати, зменшує ймовірність онко-ураження молочної залози, а також раку шлунка, товстої кишки та легень. Видільна система. Виводить токсини, залишки ліків, важких металів, радіонуклідів. Зменшує гіперактивність і гіпертонус сечового міхура. Кровоносна система. Робить судинні стінки більш міцними й еластичними, зменшуючи ймовірність виникнення інсульту та інфаркту міокарда. Підвищує вміст хорошого холестерину в крові. ШКТ. Нормалізує мікрофлору кишківника (тим самим, підвищуючи імунітет), пригнічує патогенні бактерії, володіє антипаразитарним ефектом. Прискорює регенерацію пошкоджених слизових оболонок. Сприяє відновленню печінки та підвищує перистальтику товстої кишки. Покривна система. Епідерміс стає більш еластичним, пружним, поліпшується відтінок шкіри, прискорюється відновлення тканин, зменшуються висипання й акне. Насіння гарбуза корисне, як профілактика передчасного випадіння волосся. Нервова система. Поліпшується пам'ять, підвищується мозкова активність. Гарбузове насіння сприяє нормалізації сну, зменшує безсоння (навіть хронічне) і дає м'який розслаблюючий ефект. Продукт покращує роботу зорового апарату та є профілактикою появи катаракти. Опорно-руховий апарат. Допомагає полегшити стан при остеопорозі, підвищує міцність тканини кісток. Статева система. Насіння гарбуза допомагає налагодити менструальний цикл жінок і полегшує стан чоловіків при доброякісному збільшенні простати. Також поліпшується спермо утворення та підвищується активність спер
    кешбек від 46 ₴
    розстрочка
    -3%

    Гарбуз голосонасіннєвий насіння Маленьке насіння гарбуза багате на різноманітні, без перебільшення, унікальні цінні речовини. Його насичений темно-зелений відтінок - результат наявності хлорофілу - природного аналога антибіотиків. Насіння має приємний, ніжний смак і прекрасно поєднуються з солоною та солодкою випічкою і салатами. Якщо щодня вживати хоча б невелику кількість цього продукту, вдасться наситити організм корисними жирами і мінералами (магнієм і цинком). Крім того, з гарбузового насіння можна робити сиродавлену олію. ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Компанія CraftOil суворо і скрупульозно контролює процес поставки насіння гарбуза кожному своєму клієнту. Під контролем все, починаючи від умов вирощування гарбуза і закінчуючи фасуванням його насіння. Вирощування. Гарбуз вирощується далеко від великих міст, підприємств і жвавих автотрас, в екологічно чистій зоні зі сприятливим кліматом. При цьому, не застосовуються пестициди, гербіциди, інсектициди і навіть мінеральні добрива. Зберігання. Насіння утримується у відповідності з основними санітарними нормами і розфасовується в день відправки замовлення. Кожен клієнт отримує максимально свіже насіння з останнього врожаю. Розфасовка. У день отримання замовлення насіння пакується в екологічно чисту, безпечну брендову тару з паперу. КОРИТЬ І СКЛАД НАСІННЯ ГАРБУЗА У сирому гарбузовому насінні містяться: · Вітаміни А, К, С, D, Е, T, P, групи В: В1, В2, В6, В9; · Мінерали: кальцій, калій, фосфор, мідь, магній, залізо, марганець, селен, цинк; · Цінні органічні сполуки: амінокислоти: аргінін, кукурбітин, триптофан, поліненасичені жирні омега-кислоти, антиоксиданти, лігнани, хлорофіл; Білки: 26,2 г. на 100 грам Жири: 49,05 г. на 100 грам Вуглеводи: 19 г. на 100 грам Калорійність: 556 Ккал на 100 грам Тип тари: паперовий крафт (пакет або мішок) Термін зберігання: 6 місяців в сухому, вентильованому прохолодному місці Країна походження насіння: Україна Контроль якості: ТМ CraftOil ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА ГОЛОНАСІННОГО Для вагітних: рекомендований щоденний прийом. У насінні гарбуза високий вміст фолієвої кислоти, яка виступає профілактикою викиднів на ранньому терміні виношування, зменшує прояви токсикозу та сприяє правильному формуванню головного мозку у плода. Для дітей: можна вживати дітям старше 2 років, якщо немає алергії або індивідуальної непереносимості. Для діабетиків: сприяють зниженню вмісту глюкози в крові, особливо ефективні при діабеті 2-го типу. Зберігання: не довше 6 міс. у сухому, провітрюваному прохолодному місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ ДЛЯ ПРИЙОМУ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Не варто вживати гарбузове насіння людям з індивідуальною непереносимістю даного продукту, а також у період загострення виразки (в тому числі, виразки шлунка). При цьому, гарбузова олія холодного віджиму корисна при всіх захворюваннях шлунково-кишкового тракту (включаючи виразку) Гарбузове насіння має жовчогінний ефект, людям із жовчнокам'яною хворобою або іншими проблемами видільної системи рекомендовано вживати його з обережністю. При занадто активному внутрішньому прийомі насіння гарбуза може спостерігатись головний біль та/або запаморочення, підвищене газоутворення і здуття живота (кишкові кольки). КОРИСТЬ НАСІННЯ ГАРБУЗА Регулярне додавання насіння гарбуза в їжу або вживання його в чистому вигляді дає потужний омолоджуючий ефект. Поліпшується обмін речовин, зменшуються прояви діабету, в тому числі, нудота при голоді. Насіння гарбуза дуже корисне літнім людям. Воно багате на антиоксиданти та виступає профілактикою онко-захворювань. Особливо корисне гарбузове насіння чоловікам, воно зменшує та запобігає росту ракових клітин простати. Не менш корисний даний продукт для профілактики і терапії раку молочної залози у жінок. Вважається, що насіння гарбуза може зменшити ризик онко-уражень легенів, шлунка і товстої кишки. Видільна система. Виведення токсинів, медикаментозних препаратів, а також радіонуклідів і солей важких металів. Зменшується гіперактивність сечового міхура. Кровоносна система. Стінки судин стають більш еластичними й міцними, зменшується ймовірність інсульту та інфаркту міокарда. Підвищується рівень «хорошого» холестерину. ШКТ. Нормалізується мікрофлора шлунка (в результаті цього підвищується імунітет). Загоєння виразок та інших пошкоджень слизових травних органів. Поліпшується функціонування печінки й кишківника (товстої кишки). Епідерміс. Шкіра стає більш пружною, еластичною, поліпшується відтінок обличчя, пошкоджені тканини швидше відновлюються. Виступає профілактикою надмірного випадіння волосся. Нервова система. Поліпшується мозкова діяльність і пам'ять. Гарбузове насіння допомагає справлятися з безсонням (особливо хронічним) і дає легкий розслаблюючий ефект. Також його регулярний прийом сприяє підвищенню гостроти зору і виступає профілактикою катаракти. Опорно-рухова система. Профілактика кокс-артрозу та остеопорозу, підвищення щільності кісткових тканин. Статева система. Нормалізується менструальний цикл у жінок. Зменшуються симп
    кешбек від 27 ₴

    Гарбузове насіння – це натуральний продукт, який є чудовим джерелом поживних речовин та корисних жирів. Вони ідеально підходять як для перекусів, так і для додавання до різних страв. Характеристики: Вага: 1 кг Склад: 100% натуральне насіння гарбуза Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 559 ккал Білки: 30 г Жири: 49 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 10 г Клітковина: 6 г Залізо: 8,8 мг Магній: 262 мг Цинк: 7,8 мг Упаковка: герметичний пакет, що зберігає свіжість продукту Корисні властивості гарбузового насіння: Джерело рослинного білка, що робить їх чудовим продуктом для вегетаріанців та веганів. Багати магнієм та цинком, що сприяє підтримці здоров'я серця, покращенню сну, зміцненню імунної системи. Утримують антиоксиданти, які допомагають захистити клітини організму від пошкоджень вільними радикалами. Високий вміст корисних жирів сприяє покращенню роботи мозку та підтримці здорового рівня холестерину. Зміцнення кісток завдяки високому вмісту мінералів, таких як кальцій та фосфор. Рекомендації до вживання: Гарбузове насіння можна вживати як самостійне перекушування. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, каші, випічку та десерти. Можна подрібнити та використовувати як приправу для супів або смузі. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.
    кешбек від 20 ₴
    -3%

    Гарбузове насіння в шкаралупі У маленькому насінні гарбуза міститься неймовірна кількість корисних, поживних речовин. Воно має насичений зелений відтінок, оскільки багате на хлорофіл – природний антисептик, що допомагає позбавлятися від токсинів і очищає кров. У гарбузового насіння дуже приємний, ніжний смак, воно стане відмінним доповненням багатьох солоних і солодких страв. Якщо щодня з'їдати трохи насіння гарбуза, в організмі поповниться запас жирних кислот, а також магнію та цинку. З насіння гарбуза робиться корисна , яка вважається одним із кращих засобів від гастриту й виразки. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ CraftOil дуже ретельно і скрупульозно стежить за всіма етапами поставок гарбузового насіння в шкаралупі, починаючи від умов догляду за рослинами і закінчуючи розфасовкою насіння. Вирощування. Гарбузи ростуть в екологічно чистих регіонах, де поблизу немає великих заводів, фабрик, міст, не проходять автомагістралі й залізниці. Для догляду за ними не застосовуються пестициди, інсектициди, гербіциди і навіть мінеральні добрива. Зберігання. Продукція зберігається в повній відповідності з усіма санітарно-гігієнічними нормами, пакується безпосередньо в день отримання замовлення. Кожному клієнту відправляється максимально свіже насіння гарбуза з останнього врожаю. Фасування. Весь товар фасується в день замовлення в екологічно чисті, безпечні паперові пакети. КОРИСТЬ І СКЛАД НАСІННЯ ГАРБУЗА У свіжому гарбузовому насінні містяться: · Вітаміни: А, К, С, D, Е, T, P, вітаміни групи В: В1, В2, В6, В9; · Мінерали: кальцій, калій, мідь, фосфор, ферум, магній, марганець, селен, цинк. · Корисні сполуки: амінокислоти: аргінін, кукурбітин, триптофан, жирні омега-кислоти, антиоксиданти, лігнани, хлорофіл. Білки: 26,2 грам на 100 г. Жири: 49,05 грам на 100 г. Вуглеводи: 19 грам на 100 г. Калорійність: 556 Ккал на 100 г. Тип тари: паперовий крафт (пакет, мішок) Термін зберігання: 6 місяців ц сухому, затемненому прохолодному місці Країна походження насіння: Україна Контроль якості: ТМ CraftOil ОСОБЛИВОСТІ ВЖИВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА В ШКАРАЛУПІ Для вагітних: рекомендовані через високий вміст фолієвої кислоти, яка запобігає викидням на ранніх термінах виношування і бере участь у формуванні та розвитку мозку плода. Також фолієва кислота зменшує прояви токсикозу і гестозу. Для дітей: дозволені з дворічного віку при відсутності індивідуальної непереносимості та алергії. Для діабетиків: знижують вміст глюкози в крові, особливо корисні тим, хто має діабет 2-го типу. Зберігання: Не довше 6 місяців у провітрюваному, прохолодному, не сирому місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ПРИЙОМУ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Не варто вживати при індивідуальній непереносимості даного продукту і під час загострення виразки органів шлунково-кишкового тракту. Тим, хто має хвороби печінки, жовчного міхура, потрібно акуратно (потроху) вживати гарбузове насіння та олію з нього, оскільки дані продукти прискорюють відтік жовчі і можуть викликати рух каменів. При надмірному вживанні насіння з гарбуза може спостерігатися здуття живота, коліки й надмірне утворення газів, а також головний біль. КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ ГАРБУЗА Якщо регулярно ласувати свіжим насінням гарбуза, організм омолоджується, сповільнюються вікові процеси, поліпшується обмін речовин і знижується вміст цукру в крові (особливо важливо діабетикам). Насіння гарбуза дуже корисне для літніх людей. Цей рослинний продукт - потужний антиоксидант і ефективна профілактика онко-захворювань. Він знижує активність розростання ракових клітин простати, зменшує ймовірність онко-ураження молочної залози, а також раку шлунка, товстої кишки та легень. Видільна система. Виводить токсини, залишки ліків, важких металів, радіонуклідів. Зменшує гіперактивність і гіпертонус сечового міхура. Кровоносна система. Робить судинні стінки більш міцними й еластичними, зменшуючи ймовірність виникнення інсульту та інфаркту міокарда. Підвищує вміст хорошого холестерину в крові. ШКТ. Нормалізує мікрофлору кишківника (тим самим, підвищуючи імунітет), пригнічує патогенні бактерії, володіє антипаразитарним ефектом. Прискорює регенерацію пошкоджених слизових оболонок. Сприяє відновленню печінки та підвищує перистальтику товстої кишки. Покривна система. Епідерміс стає більш еластичним, пружним, поліпшується відтінок шкіри, прискорюється відновлення тканин, зменшуються висипання й акне. Насіння гарбуза корисне, як профілактика передчасного випадіння волосся. Нервова система. Поліпшується пам'ять, підвищується мозкова активність. Гарбузове насіння сприяє нормалізації сну, зменшує безсоння (навіть хронічне) і дає м'який розслаблюючий ефект. Продукт покращує роботу зорового апарату та є профілактикою появи катаракти. Опорно-руховий апарат. Допомагає полегшити стан при остеопорозі, підвищує міцність тканини кісток. Статева система. Насіння гарбуза допомагає налагодити менструальний цикл жінок і полегшує стан чоловіків при доброякісному збільшенні простати. Також поліпшується спермо утворення та підвищується активність спер
    кешбек від 52 ₴
    розстрочка
    -3%

    Гарбузове насіння в шкаралупі У маленькому насінні гарбуза міститься неймовірна кількість корисних, поживних речовин. Воно має насичений зелений відтінок, оскільки багате на хлорофіл – природний антисептик, що допомагає позбавлятися від токсинів і очищає кров. У гарбузового насіння дуже приємний, ніжний смак, воно стане відмінним доповненням багатьох солоних і солодких страв. Якщо щодня з'їдати трохи насіння гарбуза, в організмі поповниться запас жирних кислот, а також магнію та цинку. З насіння гарбуза робиться корисна , яка вважається одним із кращих засобів від гастриту й виразки. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ CraftOil дуже ретельно і скрупульозно стежить за всіма етапами поставок гарбузового насіння в шкаралупі, починаючи від умов догляду за рослинами і закінчуючи розфасовкою насіння. Вирощування. Гарбузи ростуть в екологічно чистих регіонах, де поблизу немає великих заводів, фабрик, міст, не проходять автомагістралі й залізниці. Для догляду за ними не застосовуються пестициди, інсектициди, гербіциди і навіть мінеральні добрива. Зберігання. Продукція зберігається в повній відповідності з усіма санітарно-гігієнічними нормами, пакується безпосередньо в день отримання замовлення. Кожному клієнту відправляється максимально свіже насіння гарбуза з останнього врожаю. Фасування. Весь товар фасується в день замовлення в екологічно чисті, безпечні паперові пакети. КОРИСТЬ І СКЛАД НАСІННЯ ГАРБУЗА У свіжому гарбузовому насінні містяться: · Вітаміни: А, К, С, D, Е, T, P, вітаміни групи В: В1, В2, В6, В9; · Мінерали: кальцій, калій, мідь, фосфор, ферум, магній, марганець, селен, цинк. · Корисні сполуки: амінокислоти: аргінін, кукурбітин, триптофан, жирні омега-кислоти, антиоксиданти, лігнани, хлорофіл. Білки: 26,2 грам на 100 г. Жири: 49,05 грам на 100 г. Вуглеводи: 19 грам на 100 г. Калорійність: 556 Ккал на 100 г. Тип тари: паперовий крафт (пакет, мішок) Термін зберігання: 6 місяців ц сухому, затемненому прохолодному місці Країна походження насіння: Україна Контроль якості: ТМ CraftOil ОСОБЛИВОСТІ ВЖИВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА В ШКАРАЛУПІ Для вагітних: рекомендовані через високий вміст фолієвої кислоти, яка запобігає викидням на ранніх термінах виношування і бере участь у формуванні та розвитку мозку плода. Також фолієва кислота зменшує прояви токсикозу і гестозу. Для дітей: дозволені з дворічного віку при відсутності індивідуальної непереносимості та алергії. Для діабетиків: знижують вміст глюкози в крові, особливо корисні тим, хто має діабет 2-го типу. Зберігання: Не довше 6 місяців у провітрюваному, прохолодному, не сирому місці. ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ПРИЙОМУ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ Не варто вживати при індивідуальній непереносимості даного продукту і під час загострення виразки органів шлунково-кишкового тракту. Тим, хто має хвороби печінки, жовчного міхура, потрібно акуратно (потроху) вживати гарбузове насіння та олію з нього, оскільки дані продукти прискорюють відтік жовчі і можуть викликати рух каменів. При надмірному вживанні насіння з гарбуза може спостерігатися здуття живота, коліки й надмірне утворення газів, а також головний біль. КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ ГАРБУЗА Якщо регулярно ласувати свіжим насінням гарбуза, організм омолоджується, сповільнюються вікові процеси, поліпшується обмін речовин і знижується вміст цукру в крові (особливо важливо діабетикам). Насіння гарбуза дуже корисне для літніх людей. Цей рослинний продукт - потужний антиоксидант і ефективна профілактика онко-захворювань. Він знижує активність розростання ракових клітин простати, зменшує ймовірність онко-ураження молочної залози, а також раку шлунка, товстої кишки та легень. Видільна система. Виводить токсини, залишки ліків, важких металів, радіонуклідів. Зменшує гіперактивність і гіпертонус сечового міхура. Кровоносна система. Робить судинні стінки більш міцними й еластичними, зменшуючи ймовірність виникнення інсульту та інфаркту міокарда. Підвищує вміст хорошого холестерину в крові. ШКТ. Нормалізує мікрофлору кишківника (тим самим, підвищуючи імунітет), пригнічує патогенні бактерії, володіє антипаразитарним ефектом. Прискорює регенерацію пошкоджених слизових оболонок. Сприяє відновленню печінки та підвищує перистальтику товстої кишки. Покривна система. Епідерміс стає більш еластичним, пружним, поліпшується відтінок шкіри, прискорюється відновлення тканин, зменшуються висипання й акне. Насіння гарбуза корисне, як профілактика передчасного випадіння волосся. Нервова система. Поліпшується пам'ять, підвищується мозкова активність. Гарбузове насіння сприяє нормалізації сну, зменшує безсоння (навіть хронічне) і дає м'який розслаблюючий ефект. Продукт покращує роботу зорового апарату та є профілактикою появи катаракти. Опорно-руховий апарат. Допомагає полегшити стан при остеопорозі, підвищує міцність тканини кісток. Статева система. Насіння гарбуза допомагає налагодити менструальний цикл жінок і полегшує стан чоловіків при доброякісному збільшенні простати. Також поліпшується спермо утворення та підвищується активність спер
    кешбек від 106 ₴
    розстрочка

    Гарбузове насіння – це натуральний продукт, який є чудовим джерелом поживних речовин та корисних жирів. Вони ідеально підходять як для перекусів, так і для додавання до різних страв. Характеристики: Вага: 1 кг Склад: 100% натуральне насіння гарбуза Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 559 ккал Білки: 30 г Жири: 49 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 10 г Клітковина: 6 г Залізо: 8,8 мг Магній: 262 мг Цинк: 7,8 мг Упаковка: герметичний пакет, що зберігає свіжість продукту Корисні властивості гарбузового насіння: Джерело рослинного білка, що робить їх чудовим продуктом для вегетаріанців та веганів. Багати магнієм та цинком, що сприяє підтримці здоров'я серця, покращенню сну, зміцненню імунної системи. Утримують антиоксиданти, які допомагають захистити клітини організму від пошкоджень вільними радикалами. Високий вміст корисних жирів сприяє покращенню роботи мозку та підтримці здорового рівня холестерину. Зміцнення кісток завдяки високому вмісту мінералів, таких як кальцій та фосфор. Рекомендації до вживання: Гарбузове насіння можна вживати як самостійне перекушування. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, каші, випічку та десерти. Можна подрібнити та використовувати як приправу для супів або смузі. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.
    кешбек від 64 ₴
    розстрочка

    Гарбузове насіння – це натуральний продукт, який є чудовим джерелом поживних речовин та корисних жирів. Вони ідеально підходять як для перекусів, так і для додавання до різних страв. Характеристики: Склад: 100% натуральне насіння гарбуза Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 559 ккал Білки: 30 г Жири: 49 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 10 г Клітковина: 6 г Залізо: 8,8 мг Магній: 262 мг Цинк: 7,8 мг Корисні властивості гарбузового насіння: Джерело рослинного білка, що робить їх чудовим продуктом для вегетаріанців та веганів. Багати магнієм та цинком, що сприяє підтримці здоров'я серця, покращенню сну, зміцненню імунної системи. Утримують антиоксиданти, які допомагають захистити клітини організму від пошкоджень вільними радикалами. Високий вміст корисних жирів сприяє покращенню роботи мозку та підтримці здорового рівня холестерину. Зміцнення кісток завдяки високому вмісту мінералів, таких як кальцій та фосфор. Рекомендації до вживання: Гарбузове насіння можна вживати як самостійне перекушування. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, каші, випічку та десерти. Можна подрібнити та використовувати як приправу для супів або смузі. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.
    кешбек від 55 ₴
    розстрочка

    Гарбузове насіння – це натуральний продукт, який є чудовим джерелом поживних речовин та корисних жирів. Вони ідеально підходять як для перекусів, так і для додавання до різних страв. Характеристики: Вага: 1 кг Склад: 100% натуральне насіння гарбуза Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 559 ккал Білки: 30 г Жири: 49 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 10 г Клітковина: 6 г Залізо: 8,8 мг Магній: 262 мг Цинк: 7,8 мг Упаковка: герметичний пакет, що зберігає свіжість продукту Корисні властивості гарбузового насіння: Джерело рослинного білка, що робить їх чудовим продуктом для вегетаріанців та веганів. Багати магнієм та цинком, що сприяє підтримці здоров'я серця, покращенню сну, зміцненню імунної системи. Утримують антиоксиданти, які допомагають захистити клітини організму від пошкоджень вільними радикалами. Високий вміст корисних жирів сприяє покращенню роботи мозку та підтримці здорового рівня холестерину. Зміцнення кісток завдяки високому вмісту мінералів, таких як кальцій та фосфор. Рекомендації до вживання: Гарбузове насіння можна вживати як самостійне перекушування. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, каші, випічку та десерти. Можна подрібнити та використовувати як приправу для супів або смузі. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, захищеному від світла.

    Гарбузове насіння — джерело користі для кожного дня

    Гарбузове насіння — це простий і смачний спосіб підтримати здоров’я. У кожній жмені насіння гарбуза міститься все необхідне: білок, цинк, магній, вітаміни групи B та корисні жири. Воно підтримує імунітет, покращує роботу серця й нервової системи, допомагає відновитися після стресу та фізичних навантажень. А ще гарбузове насіння чудово насичує, тому його часто додають у здорові перекуси.

    Як їсти гарбузове насіння

    Це універсальний продукт, який легко поєднати з багатьма стравами. Свіже або підсмажене гарбузове насіння додають у:

    • салати — для хрумкої текстури та горіхового смаку;
    • каші, гранолу чи смузі — щоб збагатити сніданок білком і мікроелементами;
    • випічку — воно чудово поєднується з хлібом, печивом, булочками;
    • соуси, наприклад песто з гарбузового насіння замість кедрових горішків.

    Висівки з гарбузового насіння — це концентроване джерело клітковини, білка, цинку й магнію. Ними посипають тости, вівсянку, йогурти, кладуть у кляр, випічку, салати та заправляють супи для легкої горіхової нотки.

    Найзручніше — мати під рукою очищене гарбузове насіння. Його можна взяти в офіс, на прогулянку чи у подорож. А якщо хочеться натуральності, необсмажене насіння гарбуза підійде для домашнього обсмаження або пророщування.

    Яке гарбузове насіння обрати

    Найкорисніше — гарбузове насіння без солі та олії. Для кулінарії зручно брати очищене, а для довшого зберігання — неочищене, у шкаралупі. Звертай увагу на упаковку: насіння гарбуза не любить вологи та світла.

    Гарбузове насіння — не просто перекус, а функціональний продукт, який допомагає відчувати себе енергійно щодня. Обери своє насіння гарбуза на Kasta — смачне, свіже та корисне.