Форма для випікання хліба Л12а підходить для домашнього хлібного виробництва і мініпекарень.
Таку форму, на відміну від керамічної, можна ставити в розігріту духовку і вона не зіпсується від перепаду температури.
Алюмінієві форми нагріваються швидше керамічних або чавунних форм, тому випічка готується швидше.
Маса хліба – 670-1250 г, в залежності від використаного борошна.
Форма для хліба виготовлена з алюмінію за технологією лиття під тиском.
Надійний сплав забезпечує міцність форми та її довгий термін використання (сплав не дряпається, на відміну від тефлонових хлібних форм, відмінний варіант для щоденного використання).
Форма для хліба Л12а прямокутна, по всім сторонам трохи звужується до низу. Дуже просто уявити, як вона виглядає, згадавши стандартну хлібину бородинського хліба. Тобто випічка в даній формі виходить у вигляді цеглинки. Розміри форми Л12а наступні (в см):
— По верхньому краю — 16,9*11,4;
— По нижньому краю — 13,5*8,0;
— Висота: 9,0.
— Вага становить 273 г, а об'єм — 1,74 літри.
Назва «форма Л12а з алюмінієвого сплаву» містить у собі декілька позначень:
1. Буква «Л» означає, що виріб виготовлено методом лиття під тиском. Форми з буквою Л – литі, без будь-яких швів.
2. Цифра «12а» у назві співвідноситься з прямокутною формою і розмірами, що вказані вище. Існують також форми Л10, Л12 та ін. Кожній цифрі відповідають свої певні розміри.
Форма для випічки хліба Л12а
Матеріал: алюміній.
Наявність ручок: немає
Розміри: 169 x 114 x 90 мм
Вага: 273 г
Модель: Л12а