triangle
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Діаметр, см
    Сумісність з джерелами тепла
    Кількість секцій для випікання
    Форма
    Висота стінок, мм
    Хлібпром
    Очистити все

    Форми для випікання (Бренд - Хлібпром)

    кешбек від 92 ₴
    розстрочка
    -40%

    Форма подвійна для випікання хліба Л12а підходить для домашнього хлібного виробництва і мініпекарень. Складається з двох форм Л12а, які скріплені міцними сталевими напрямними. Щоб уникнути розбовтування, хитання і порушення кріплень при температурних перепадах напрямні клепаются. Такі кріплення зручні при установці хлібних форм в розстоєчну шафу, переміщенні їх в пекарську шафу, вийманні з пекарської шафи або духовки. Таку форму, на відміну від керамічної, можна ставити в розігріту духовку і вона не зіпсується від перепаду температури. Алюмінієві форми нагріваються швидше керамічних або чавунних форм, тому випічка готується швидше. Маса хліба – 670-1250 , в залежності від використаного борошна. Форма для хліба виготовлена з алюмінію за технологією лиття під тиском. Надійний сплав забезпечує міцність форми та її довгий термін використання (сплав не дряпається, на відміну від тефлонових хлібних форм, відмінний варіант для щоденного використання). Форма для хліба Л12а прямокутна, по всім сторонам трохи звужується до низу. Дуже просто уявити, як вона виглядає, згадавши стандартну хлібину бородинського хліба. Тобто випічка в даній формі виходить у вигляді цеглинки. Розміри форми Л12а наступні (в см): — По верхньому краю — 16,9*11,4; — По нижньому краю — 13,5*8,0; — Висота: 9,0. — Вага однієї форми становить 273 г, а об'єм — 1,74 літри. Назва «форма Л12а з алюмінієвого сплаву» містить у собі декілька позначень: 1. Буква «Л» означає, що виріб виготовлено методом лиття під тиском. Форми з буквою Л – литі, без будь-яких швів. 2. Цифра «12а» у назві співвідноситься з прямокутною формою і розмірами, що вказані вище. Існують також форми Л10, Л12 та ін. Кожній цифрі відповідають свої певні розміри. Форма для випічки хліба Л12а Матеріал: алюміній. Наявність ручок: немає Загальний розмір: 235 x 169 x 90 мм Розмір однієї форми: 169 x 114 x 90 мм Вага: 656 г Модель: Л12а
    кешбек від 114 ₴
    розстрочка
    -40%

    Святковий хліб стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу та подарує відчуття свята дітям та дорослим. Ця форма для випікання хліба відомого під назвою "Паляниця" з повітряним м'якушем і хрусткою скоринкою. Цим рецептом користуються цілі покоління, визнаючи його як найвдаліший, найсмачніший і найпростіший у приготуванні. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання святкових кексів. Все тому, що алюміній – найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не буде розшаровуватися. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випікання з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів та домогосподарок. Характеристики Матеріал: харчовий алюміній Діаметр верху: 24.0 см Діаметр низу: 17.0 см Висота: 8.0 см Товщина: 4 мм Вага: 560 г Можна мити в посудомийній машині: так Країна-виробник: Україна
    кешбек від 144 ₴
    розстрочка
    -40%

    Алюмінієва форма для випікання кексу паски з втулкою – це ідеальне рішення для створення прекрасних святкових кексів у вигляді великого бублика, які стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу та подарують відчуття радості та свята як дітям, так і дорослим. Форма для кексу з втулкою посередині має ще одну значну перевагу в порівнянні з іншими класичними формами без отворів: завдяки такому дизайну тісто пропікається набагато швидше, що означає, що кекс приготується в цілому за менший час. Вона дозволяє поверхні форми для випікання швидко і рівномірно прогріватися. Така форма забезпечує більш ефективний теплообмін і кращу циркуляцію гарячого повітря навколо кексу, що сприяє рівномірному приготуванню по всій поверхні та всередині виробу. Завдяки швидкому пропіканню, кекс виходить більш повітряним та легким, з ніжною текстурою та апетитним зовнішнім виглядом. Досвідчені кондитери надають перевагу алюмінієвим формам для випікання святкових кексів, і це не випадково. Алюміній є ідеальним матеріалом для використання у пекарській продукції. Він має високу стійкість до корозії і не розшаровується з часом. Тому форма буде служити вам довгий час, зберігаючи свою форму та якість. Крім того, алюмінієва форма дуже проста та практична у використанні, що особливо важливо при готуванні в домашніх умовах. Переваги використання алюмінієвої форми для випікання кексу паски з втулкою очевидні. Вона не схильна до корозії, не розшаровується і легко очищається. Форма також проста та зручна у використанні, що робить процес приготування кексу максимально комфортним та приємним. Алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, що дозволяє рівномірно і швидко розподілити тепло при випіканні. Це забезпечує ідеальне приготування кексу, досягаючи бажаного результату щоразу. Характеристики Матеріал: харчовий алюміній Діаметр верху: 20 см Діаметр низу: 10 см Висота: 11 см Вага: 568 г Можна мити в посудомийній машині: так Країна-виробник: Україна
    кешбек від 100 ₴
    розстрочка
    -40%

    Необов'язково купувати пончики в магазині - їх можна спекти вдома за своїм рецептом. Додайте творчий підхід для приготування святкових пончиків з цією формою, спеціально розробленою, щоб зробити величезні пончики швидко та легко. Ви завжди отримаєте чудові результати. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання кондитерських виробів. Все тому, що алюміній – найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не буде розшаровуватися. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випікання з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів та домогосподарок. Характеристики Матеріал: харчовий алюміній Діаметр верху: 9.5 см Діаметр низу: 6.5 см Висота: 3.5 см Товщина: 2 мм Вага: 85 г Можна мити в посудомийній машині: так Країна-виробник: Україна
    кешбек від 24 ₴
    розстрочка
    -40%

    Це класичні форми для кексів, за допомогою яких Ви приготуєте смачні домашні кекси. Їх роблять із бісквітного або дріжджового солодкого тіста, додаючи до смаку родзинки, горіхи чи фрукти. Готувати кекси легко і швидко, і за всієї своєї простоти завжди хочеться, щоб кондитерський виріб виглядав апетитно. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання святкових кексів. Все тому, що алюміній – найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не буде розшаровуватися. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випікання з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів та домогосподарок. Характеристики Матеріал: харчовий алюміній Діаметр верху: 8.0 см Діаметр низу: 5.5 см Висота: 3.7 см Вага: 50 г Можна мити в посудомийній машині: так Країна-виробник: Україна
    кешбек від 139 ₴
    розстрочка
    -40%

    Форма потрійна для випікання хліба Л7 підходить для домашнього хлібного виробництва та мініпекарень. Складається з трьох форм Л7, які скріплені сталевими міцними напрямними. Щоб уникнути розбовтування, хитання та порушення кріплень при температурних перепадах напрямні клепаються. Такі кріплення зручні при встановленні хлібних форм у шафу для розстоювання, переміщенні їх в пекарську шафу, вийманні з пекарської шафи або духовки. Таку форму, на відміну від керамічної, можна ставити в розігріту духовку і не зіпсується від перепаду температури. Алюмінієві форми нагріваються швидше за керамічні або чавунні форми, тому випічка готується швидше. Маса хліба 670-1250 г, залежно від борошна, що використовується. Форма для хліба виготовлена з алюмінію за технологією лиття під тиском. Надійний сплав забезпечує міцність форми та її тривалий термін використання (сплав не дряпається, на відміну тефлонових хлібних форм, відмінний варіант для щоденного застосування). Форма для хліба Л7 прямокутна, з усіх боків трохи звужується донизу. Дуже просто уявити, як вона виглядає, згадавши стандартний буханець «Дарницького» хліба. Тобто випічка у цій формі виходить у вигляді цеглинки. Розміри форми Л7 такі (в см): - По верхньому краю - 11 * 22; - По нижньому краю - 8 * 19; - Висота: 11,5. - Вага однієї форми становить 265 г, а об'єм - 1,82 літри. Назва «форма Л7 з алюмінієвого сплаву» містить кілька позначень: 1. Літера «Л» означає, що виріб виготовлено методом лиття під тиском. Форми з літерою Л – литі, без швів. 2. Цифра «7» у назві співвідноситься з прямокутною формою та розмірами, зазначеними вище. Існують також форми Л10, Л12 та ін. Кожній цифрі відповідають певні розміри. Форма для випікання хліба Л7 Матеріал: алюміній. Наявність ручок: ні Загальний розмір: 355 x 215 x 115 мм Розмір однієї форми: 215 x 110 x 115 мм. Вага: 1666 г Модель: Л7
    кешбек від 130 ₴
    розстрочка
    -40%

    Форма потрійна для випікання хліба Л11 підходить для домашнього хлібного виробництва і мініпекарень. Складається з трьох форм Л11, які скріплені міцними сталевими напрямними. Щоб уникнути розбовтування, хитання і порушення кріплень при температурних перепадах, напрямні клепаются. Такі кріплення зручні при встановленні хлібних форм в розстоєчну шафу, переміщенні їх в пекарську шафу, вийманні з пекарської шафи або духовки. Таку форму, на відміну від керамічної, можна ставити в розігріту духовку і вона не зіпсується від перепаду температури. Алюмінієві форми нагріваються швидше керамічних або чавунних форм, тому випічка готується швидше. Маса хліба — 330-620 г, в залежності від використаного борошна. Форма для хліба виготовлена з алюмінію за технологією лиття під тиском. Надійний сплав забезпечує міцність форми і її довгий термін використання (сплав не дряпається, на відміну від тефлонових хлібних форм, відмінний варіант для щоденного використання). Форма для випічки хліба Л11 Матеріал: алюміній Наявність ручок: немає Загальний розмір: 32 x14.5 x 10.0 см Розмір однієї форми: 14.5 x 10.0 x 10.0 см Вага: 1040 г Модель: Л11
    кешбек від 72 ₴
    розстрочка
    -40%

    Святкові ромові баби стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу та подарують відчуття свята дітям та дорослим. Ця форма для випікання ромових баб — кексів, виготовлених зі здобного дріжджового тіста з додаванням родзинок, іноді цукатів. Цим рецептом користуються цілі покоління, визнаючи його як найвдаліший, найсмачніший і найпростіший у приготуванні. Приготувавши солодкий, ароматний, здобний кекс із звичайних продуктів, залишиться лише прикрасити його глазур'ю та присипкою, і свято урочисто увійде до будинку. Вашим дітям святковий кекс, випечений у спеціальній формі, принесе величезну радість. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання святкових кексів. Все тому, що алюміній – найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не буде розшаровуватися. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випікання з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів та домогосподарок. Характеристики Матеріал: харчовий алюміній Діаметр верху: 10.0 см Діаметр низу: 6.0 см Висота: 4.3 см Вага: 105 г Можна мити в посудомийній машині: так Країна-виробник: Україна
    кешбек від 127 ₴
    розстрочка
    -40%

    Форма потрійна для випікання хліба Л12 підходить для домашнього хлібного виробництва і мініпекарень. Складається з трьох форм Л12, які скріплені міцними сталевими напрямними. Щоб уникнути розбовтування, хитання і порушення кріплень при температурних перепадах напрямні клепаются. Такі кріплення зручні при установці хлібних форм в розстоєчну шафу, переміщенні їх в пекарську шафу, вийманні з пекарської шафи або духовки. Таку форму, на відміну від керамічної, можна ставити в розігріту духовку і вона не зіпсується від перепаду температури. Алюмінієві форми нагріваються швидше керамічних або чавунних форм, тому випічка готується швидше. Маса хліба – 370-460 г, в залежності від використаного борошна. Форма для хліба виготовлена з алюмінію за технологією лиття під тиском. Надійний сплав забезпечує міцність форми і її довгий термін використання (сплав не дряпається, на відміну від тефлонових хлібних форм, відмінний варіант для щоденного використання). Форма для випічки хліба Л12 Матеріал: алюміній. Наявність ручок: ні Загальний розмір: 245х165х72 мм Розмір однієї форми: 165х75х72 мм Вага: 980 г Модель: Л12