triangle

    Синій чай

    кешбек від 202 ₴
    розстрочка
    -5%

    Опис Матча синя чай блакитна матчу (Анчан) 100 г Блакитна матчу - це перемелені (за японською технологією виготовлення матчі) квітки кліторії. Завдяки помелу, квіти відразу віддають всі свої корисні властивості воді та напій виходить максимально концентрованим. Порошок із кліторії також ідеально підходить для кондитерських та кулінарних цілей. Чим відрізняється від зеленої Блакитна (синя) матчу - це напій з порошку тайської орхідеї - кліторії трійчастої, і тому не є чаєм на відміну від зеленої матчі, яка виготовляється з чайного листа. Синій чай має прекрасні тонізуючі властивості, хоча в його складі повністю відсутні кофеїн і теанін. Екзотичний напій родом з Таїланду та Малайзії, має неповторний синій колір та вишуканий смак. Напій повністю натуральний, не містить барвників та ароматизаторів, характерний колір виходить від того, що при заварюванні використовуються сині квіткові бутони. Квітки кліторії трійчастої містять у собі криницю цілющих речовин. За допомогою блакитного матчу тайці готують напій під назвою "місячне молоко", який п'ють перед сном, він заспокоює, знімає стрес і допомагає заснути. Тайська орхідея виростає виключно на території Таїланду та Малайзії, хоча порошок із цієї рослини можна зустріти на прилавках магазинів інших країн. Чагарники орхідеї виростають до 3,5 м заввишки, квіти великі, їх діаметр становить 6 див. При виробництві блакитного чаю квіткові бутони перетираються у дрібний порошок. Заварена блакитна матчу має насичений тонкий трав'яний та землістий смак. При її вживанні виразно можна відчути насолоду з кислуватим післясмаком. Має квітковий і деревний аромат. При заварюванні напій набуває кольору від блакитного до яскраво-синього. Смак такого чаю не насичений, тому він може легко поєднуватися з чайними добавками, наприклад, лимоном, м'ятою або медом. При додаванні лимона, матч стає фіолетовим. Збір кліторії трійчастої Квітки кліторії трійчастої збирають виключно вручну. Збір здійснюється рано вранці в сонячну та ясну погоду. Саме в цей період у квітках міститься максимальна кількість корисних речовин та ефірних олій, завдяки яким чай має чудовий аромат. У період дощів збір припиняють, квіти швидко насичуються вологою та стають непридатними у використанні. Збирають сировину в період цвітіння чагарників – з травня до вересня. Зриваються виключно молоді квітки, що напіврозпустилися. Виробництво Після збору сировина добре просушується на відкритій місцевості, що добре провітрюється, або поміщається в спеціально обладнані парники. Самий насичений колір чаю надає порошок із квітів, які були висушені саме у парниках. Процес висушування триває близько десятої години. Потім висушені квіти згортають трубочки і вирушають на ферментацію. Процес ферментації відбувається у прохолодному середовищі з підвищеною вологістю повітря, у період квітки періодично перемішують, ніж дати їм заборону. На наступному етапі бутони ретельно перебирають і знову добре просушують. Далі сухі квітки за допомогою спеціальної техніки перетираються в порошок і вирушають на фасування. склад У блакитному матчі міститься велика кількість корисних елементів та з'єднань. Чай багатий потужним біохімічним складом, вітамінами (особливо групою В), мікро- та макроелементами. У складі присутні такі компоненти: флавоноглікозиди – покращують роботу центральної нервової системи, зміцнюють серце, підвищують еластичність кровоносних судин, відновлюють зорову функцію; антоціани – потужні природні антиоксиданти, які надають чаю характерного синього відтінку, здатні виводити з організму вільні радикали; пептиди – покращують метаболізм, зміцнюють кісткову тканину, сприяють регенерації тканин, стимулюють вироблення гормонів; тритерпеноїди – стимулюють скорочення серцевого м'яза, зміцнюють та очищають стінки судин, сприяють підвищенню імунітету; поліфеноли – запобігають виникненню серцевих та онкологічних захворювань, усувають запалення, знижують холестерин та перешкоджають утворенню тромбів; мікро- та макроелементи (фосфор, залізо, марганець, магній, калій, мідь, селен, цинк) – зміцнюють кістки, підвищують імунітет, стимулюють діяльність мозку, запобігають розвитку онкологічних захворювань, покращують стан шкірного покриву та нігтів, зміцнюють серцево-судинну систему; вітаміни (А, В1, В2, В3, В12, С, D, Е, К) – підвищують імунітет, покращують стан шкіри, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, покращують процес кровообігу, нормалізують обмін речовин, зміцнюють нервову систему, уповільнюють старіння організму. Корисні властивості чаю блакитна матчу Чай має ряд корисних для організму властивостей: Сприяє очищенню та зміцненню кровоносних судин. Покращує кровообіг у головному мозку. Заспокійливо діє нервову систему, усуває стрес і нормалізує сон. Прискорює обмін речовин, тим самим допомагає боротися із зайвою вагою.
    кешбек від 108 ₴
    розстрочка
    -5%

    Опис Матча синя чай блакитна матчу (Анчан) 100 г Блакитна матчу - це перемелені (за японською технологією виготовлення матчі) квітки кліторії. Завдяки помелу, квіти відразу віддають всі свої корисні властивості воді та напій виходить максимально концентрованим. Порошок із кліторії також ідеально підходить для кондитерських та кулінарних цілей. Чим відрізняється від зеленої Блакитна (синя) матчу - це напій з порошку тайської орхідеї - кліторії трійчастої, і тому не є чаєм на відміну від зеленої матчі, яка виготовляється з чайного листа. Синій чай має прекрасні тонізуючі властивості, хоча в його складі повністю відсутні кофеїн і теанін. Екзотичний напій родом з Таїланду та Малайзії, має неповторний синій колір та вишуканий смак. Напій повністю натуральний, не містить барвників та ароматизаторів, характерний колір виходить від того, що при заварюванні використовуються сині квіткові бутони. Квітки кліторії трійчастої містять у собі криницю цілющих речовин. За допомогою блакитного матчу тайці готують напій під назвою "місячне молоко", який п'ють перед сном, він заспокоює, знімає стрес і допомагає заснути. Тайська орхідея виростає виключно на території Таїланду та Малайзії, хоча порошок із цієї рослини можна зустріти на прилавках магазинів інших країн. Чагарники орхідеї виростають до 3,5 м заввишки, квіти великі, їх діаметр становить 6 див. При виробництві блакитного чаю квіткові бутони перетираються у дрібний порошок. Заварена блакитна матчу має насичений тонкий трав'яний та землістий смак. При її вживанні виразно можна відчути насолоду з кислуватим післясмаком. Має квітковий і деревний аромат. При заварюванні напій набуває кольору від блакитного до яскраво-синього. Смак такого чаю не насичений, тому він може легко поєднуватися з чайними добавками, наприклад, лимоном, м'ятою або медом. При додаванні лимона, матч стає фіолетовим. Збір кліторії трійчастої Квітки кліторії трійчастої збирають виключно вручну. Збір здійснюється рано вранці в сонячну та ясну погоду. Саме в цей період у квітках міститься максимальна кількість корисних речовин та ефірних олій, завдяки яким чай має чудовий аромат. У період дощів збір припиняють, квіти швидко насичуються вологою та стають непридатними у використанні. Збирають сировину в період цвітіння чагарників – з травня до вересня. Зриваються виключно молоді квітки, що напіврозпустилися. Виробництво Після збору сировина добре просушується на відкритій місцевості, що добре провітрюється, або поміщається в спеціально обладнані парники. Самий насичений колір чаю надає порошок із квітів, які були висушені саме у парниках. Процес висушування триває близько десятої години. Потім висушені квіти згортають трубочки і вирушають на ферментацію. Процес ферментації відбувається у прохолодному середовищі з підвищеною вологістю повітря, у період квітки періодично перемішують, ніж дати їм заборону. На наступному етапі бутони ретельно перебирають і знову добре просушують. Далі сухі квітки за допомогою спеціальної техніки перетираються в порошок і вирушають на фасування. склад У блакитному матчі міститься велика кількість корисних елементів та з'єднань. Чай багатий потужним біохімічним складом, вітамінами (особливо групою В), мікро- та макроелементами. У складі присутні такі компоненти: флавоноглікозиди – покращують роботу центральної нервової системи, зміцнюють серце, підвищують еластичність кровоносних судин, відновлюють зорову функцію; антоціани – потужні природні антиоксиданти, які надають чаю характерного синього відтінку, здатні виводити з організму вільні радикали; пептиди – покращують метаболізм, зміцнюють кісткову тканину, сприяють регенерації тканин, стимулюють вироблення гормонів; тритерпеноїди – стимулюють скорочення серцевого м'яза, зміцнюють та очищають стінки судин, сприяють підвищенню імунітету; поліфеноли – запобігають виникненню серцевих та онкологічних захворювань, усувають запалення, знижують холестерин та перешкоджають утворенню тромбів; мікро- та макроелементи (фосфор, залізо, марганець, магній, калій, мідь, селен, цинк) – зміцнюють кістки, підвищують імунітет, стимулюють діяльність мозку, запобігають розвитку онкологічних захворювань, покращують стан шкірного покриву та нігтів, зміцнюють серцево-судинну систему; вітаміни (А, В1, В2, В3, В12, С, D, Е, К) – підвищують імунітет, покращують стан шкіри, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, покращують процес кровообігу, нормалізують обмін речовин, зміцнюють нервову систему, уповільнюють старіння організму. Корисні властивості чаю блакитна матчу Чай має ряд корисних для організму властивостей: Сприяє очищенню та зміцненню кровоносних судин. Покращує кровообіг у головному мозку. Заспокійливо діє нервову систему, усуває стрес і нормалізує сон. Прискорює обмін речовин, тим самим допомагає боротися із зайвою вагою.
    кешбек від 39 ₴
    розстрочка
    -5%

    Ця цілюща рослина має багато назв: Кліторія, Анчан, тайська орхідея. Сировиною для чаю служать квіти і листочки метеликового горошку - рослина, що в'ється, з блакитними або фіолетовими квітами. Смак - легкий та трав'яний. Дехто помітить нотки вареної кукурудзи та свіжого зеленого горошку. Післясмак досить довгий і солодкуватий, добре освіжає. Склад У синьому тайському чаї міститься унікальний комплекс біологічно активних сполук, велика кількість вітамінів та мікроелементів: Фосфор (сприяє зміцненню та підтримці цілісності кісток та зубів. Бере участь у передачі нервових імпульсів до м'язів, покращує мозкову активність. Невід'ємний учасник обмінних процесів) Залізо (забезпечує процес кровотворення, бере участь у освіті червоних кров'яних тілець, насичує кров киснем. Необхідно для прекрасного стану волосся, шкіри та нігтів). Марганець (зміцнює серцево-судинну систему, покращує емоційний фон та імунітет. Бере участь у будівельному процесі клітин та сприяє засвоєнню заліза). Вітамін D (сприяє засвоєнню кальцію, захищає від перевтоми, підвищує імунітет). Вітамін K (знижує артеріальний тиск, уповільнює процеси старіння організму). Вітамін C (зміцнює імунітет, акумулює енергію в організмі, надає міцності кровоносних судин, попереджає розвиток атеросклерозу, допомагає засвоєнню заліза, бере активну участь у великій кількості обмінних процесів організму). Цинк (впливає на репродуктивне здоров'я, підвищує активність сперматозоїдів, бере участь у виробленні статевих гормонів, необхідний росту нігтів і волосся, сприяє стабілізації функцій нервової системи, формує міцний імунітет, стабілізує вміст цукру на крові. Вітамін В12 (допомагає перемогти депресію та подолати стреси. Сприяє засвоєнню амінокислот, стимулює зростання клітин). Вітамін B1 (покращує роботу шлунково-кишкового тракту, позитивно впливає на роботу центральної нервової системи, м'язів та серця). Вітамін B3 (стимулює мікроциркуляцію крові та розширює дрібні судини, зміцнює нервову систему, стимулює функції мозку). Вітамін B2 (забезпечує зростання клітин, покращує стан шкіри. Нормалізує обмін речовин та роботу серцево-судинної системи). Антиоксиданти (вони не можуть самостійно утворюватися і накопичуватися в організмі людини, тому вони повинні регулярно надходити). Як пити Синій чай для схуднення До складу метеликового горошку входять поліфеноли, які прискорюють метаболізм і сприяють більш ефективному розщепленню та виведенню жирів. Синій чай для схуднення п'ють через день протягом тижня, після чого роблять перерву. Через те, що організм швидко звикає, його слід припинити приймати на 21 день, а потім знову повторити курс. Як заварювати Анчан Воду для заварювання чаю з квіток Анчан слід закип'ятити і дати їй охолонути до 90 градусів. За такої температури всі цілющі властивості перейдуть у напій. Сухі квіти заварюють гарячою водою, але за кілька секунд її зливають і потім повторно заварюють чай, дають йому настоятися близько 5 хвилин. У готовий синій чай до смаку можна додати лимонний сік, мед або цукор.