triangle

    Борошно: пшеничне, цільнозернове, гречане, житнє, безглютенове (Бренд - Granoro)

    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Борошно Granoro Farina ''0'' per pizza 1 кг виготовлена з м'яких сортів пшениці і є ідеальним варіантом для приготування піци, домашнього хліба і вишуканої випічки.⠀ ⠀ Пшеничне борошно🌾 «0», призначена для виготовлення піци, виготовляється на фабриці Granoro за спеціальною методикою, що включає помел і просіювання. Борошно «0» для піци виготовляється з пшениці🌾🌾 змішаних сортів високим вмістом білка.⠀
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    🥖 Ідеальний вибір для випічки з неймовірною текстурою! Granoro Farina "O" Tipo Manitoba – це високоякісне борошно з м'якої пшениці першого гатунку, що відзначається високим вмістом клейковини та еластичністю тіста. Воно ідеально підходить для приготування домашнього хліба, піци, фокачі, круасанів, слойоного тіста та довготривалих ферментаційних процесів. Особливості: ✅ Тип "O" Manitoba – висока сила борошна для еластичного тіста ✅ Високий вміст білка 12 г та клейковини – ідеально для пухкої випічки ✅ Підходить для традиційних італійських рецептів ✅ Надійна італійська якість від Granoro
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Granoro, Італія Semola Rimacinata – традиційне італійське борошно з твердих сортів пшениці – Семола, має крупчастою текстурою і легким жовтим кольором. Ідеально підходить для приготування різноманітної домашньої та професійної випічки: від булочок та фокаччі, до тіста для пасти та макаронних виробів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Борошно Granoro Farina "00" per dolci - це пшеничне борошно «00» для кондитерських виробів марки Granoro, яке базується на суміші кращих сортів добірної молодої пшениці. Це ідеальний вибір для випічки здобних пирогів, круасанів, тістечок, тортів і інших кондитерських виробів. Борошно «00» для кондитерських виробів відрізняється від класичного борошна «00» низьким вмістом клейковини. Тому вона придає випічці особливу крихкість. Це продукт з невисоким показником W, так як структура глютену який в ній міститься (клейковини) в повному обсязі сформована, що забезпечує кондитерським виробам легкість, м’якість і крихкість.