triangle

    Борошно: пшеничне, цільнозернове, гречане, житнє, безглютенове (Бренд - Десналенд)

    -8%

    Борошно кмину насичене вітамінами А, С, Е, РР, групи В, макро- і мікроелементи, замінні і незамінні АМК, жирні кислоти Омега-3, 6, 9. Калорійність 100 г становить 332 ккал. Продукт здатний усунути больовий синдром, поліпшити лактацію, зміцнити імунітет, зменшити запальні процеси, налагодити травлення, очистити кишківник, нормалізувати кров'яний тиск, посилити потенцію. З його допомогою жінки успішно долають безпліддя, ерозію, мастопатію, міому. Для чоловіків - це відмінний профілактичний засіб проти аденоми простати, інфекції сечостатевої системи, зниження потенції. Максимальна добова доза для дорослого становить 5 ч. л., для дітей 3-12 років - 2 ч. л. Для підвищення тонусу організму, загального зміцнення, усунення головного болю потрібно з'їдати щодня по 1 ч. л. борошна чорного кмину. Поліпшити сон допоможе коктейль 1 ч. л. кминного борошна + така ж кількість меду + 100 мл теплого молока. А для профілактики і лікування застуди натур продукт насипають в окріп і проводять інгаляції. Головне - підібрати правильний, "свій" рецепт, щоб досягти максимального оздоровчого ефекту.
    -6%

    Борошно розторопші Розторопша - лікарська рослина, цілющі властивості якої використовувалися з давніх часів. Але тільки в середині ХХ століття почалося цілеспрямоване вивчення особливостей компонентів складу. На сьогоднішній день її ефективність для лікування безлічі захворювань науково доведена. Борошно розторопші рекомендується до вживання з профілактичною метою всім, хто регулярно піддається впливу токсичних речовин на виробництві або в життя при проживанні в екологічно несприятливих районах. Користь борошна розторопші Склад борошна розторопші вражає великою кількістю компонентів з різноманітними корисними властивостями. Особливе значення має її гепатопротекторні якості, які обумовлюються наявністю силімарину. Цей комплекс, що включає 8 біологічно активних речовин, позитивно впливає на пошкоджені клітини печінки, сприяючи їх відновленню, і захищає від атрофічних процесів. Крім цього, силімарин виступає в якості потужного иммуномодулятора і антиоксиданту. Він володіє протипухлинними і противірусними властивостями, а також є загальновизнаним засобом проти вірусів, що провокують такі небезпечні захворювання, як гепатит С, грип, везикулярний стоматит. Інші компоненти борошна розторопші представлені омега 3 і 6 жирними кислотами, вітамінами А, Е, К, D, F, групи В, макро і мікроелементами (магній, калій, кальцій, залізо, цинк, селен, марганець), алкалоїдами, сапонінами і смолами. Завдяки їх цілющими властивостями прийом борошна розторопші сприяє: · Усуненню шкідливого холестерину, запобіганню атеросклерозу і тромбоутворенню; · Стабілізації жовчогінних процесів, очищенню кишківника і шлунка від токсинів і шлаків; · Профілактики та боротьбі з причиною вугрової висипки, прищів і висипань алергічного характеру; · Зниженню рівня глюкози в крові, попередженню ускладнень при діабеті 2 типу; · Поліпшенню засвоєння кальцію в кісткових тканинах, збереженню їх міцності і прискоренню регенерації при переломах; · Зменшенню зайвої ваги і нормалізації обмінних процесів. Застосування борошна з розторопші Залежно від поставленої мети борошно з розторопші рекомендується приймати відповідно до рекомендацій: 1. Для усунення проблем з печінкою - по 2 ч.л. за півгодини до їди тричі на день, запиваючи водою. 2. При хронічному панкреатиті - по 1 ч.л. ложці 3 рази щодня перед їжею. 3. Для лікування холециститу - починаючи з 1 ч.л. в день, збільшувати дозування до 3 ч.л. перед їжею. 4. Для схуднення - по 1 - 3 ч.л. три рази в день за 20 хвилин до їди. 5. Для очищення організму і профілактики - по 1 ч.л. в день три рази натщесерце. Для отримання помітного лікувального ефекту рекомендується приймати порошок протягом 2 місяців. Для збагачення щоденного раціону також можна додавати борошно в уже готові страви або в якості одного з інгредієнтів. Щоб приготувати смачні кекси необхідно змішати 150 г пшеничного борошна і 50 г порошку розторопші, 30 г цукрового піску, 0,5 ч. л. розпушувача, дрібку солі. Збити білок 1 яйця, додати 5 ст. л. натуральної рослинної олії, півсклянки молока і ванілі, змішати з сухою сумішшю. В останню чергу покласти жовток і розмішати до сметаноподібної консистенції. Розлити в підготовані формочки і запікати близько 40 хвилин в розігрітій духовці. В інтернет магазині «Здорове харчування» Ви можете купити борошно розторопші за найдоступнішими цінами в Україні. Ми пропонуємо виключно якісні продукти, перевірені нами особисто і ті, що володіють відповідними сертифікатами.
    -7%

    Гарбузове борошно Гарбузове борошно виготовляється з макухи, що залишилося після віджиму олії. Будучи джерелом багатого вітамінно-мінерального комплексу, амінокислот і рослинної клітковини, воно надає безліч позитивних впливів на організм. Таке борошно рекомендується ввести в раціон харчування вегетаріанцям і сироїдам для поповнення запасу корисних речовин. Завдяки відсутності в складі глютену її можна вживати людям з целіакію. Користь гарбузового борошна Корисні властивості борошна з макухи гарбузового насіння пояснюються цінністю компонентів її складу. Так, продукт багатий рослинним білком (його вміст досягає 40%), який містить ряд незамінних для нормального функціонування організму амінокислот: · Аргінін сприяє зростанню м'язових тканин, перешкоджаючи їх виснаженню, нормалізує підвищений тиск, покращує функції головного мозку і серцевого м'яза. · Глутамін і гліцин стабілізують роботу нервової системи, покращують настрій і підвищують працездатність. · Лейцин є незамінним учасником вуглеводного обміну, поліпшує регенерацію шкіри і кісткових тканин. · Кукурбітин має виражений противопаразитарний вплив, допомагаючи боротися з ектопаразитами. Також в продукті містяться вітаміни А, Е, С, К, групи В, близько 50 мікро і макроелементів (цинк, залізо, магній, кальцій, натрій, фосфор і інші). Завдяки їх комплексному впливу вживання гарбузового борошна ефективне для підвищення міцності стінок судин, попередження патологій серцево-судинної системи, підвищення стійкості до надмірних емоційних навантажень, зміцнення м'язових і кісткових тканин, активізації захисних сил організму. Рецепти страв з гарбузовим борошном Гарбузове борошно використовується з лікувальною метою для виведення глистів з організму. Також корисно додавати невелику кількість порошку при випіканні домашнього хліба (пропорція 1:10). Такий виріб має прекрасні смако-ароматичні властивості і довго зберігає свої цінні якості. Приємний смак дозволяє додавати борошно до складу салатів, супів і соусів. Приготування простих рецептів доступно кожному: · Корисна каша. Насипати гарбузове борошно в киплячу вода або молоко і проварити не більше 3 хвилин, постійно помішуючи. Посолити за смаком. Подавати зі сметаною. · Енергетичний напій. Розбавити 1 ст. л. порошку в склянці теплої води до отримання однорідної консистенції. Пити натщесерце для тонізації організму. Використання в косметології Гарбузове борошно активно використовується для проведення омолоджуючих косметичних процедур. Наприклад, для вирівнювання тону обличчя та надання йому свіжості - залийте порошок теплою водою в такій кількості, щоб вийшла сметаноподібна суміш. Потім змастіть шкіру рослинною олією і нанесіть маску тонким шаром, а через 20 хвилин змийте. Щоб зміцнити волосся і зробити його більш блискучими змішайте порошок і воду в співвідношенні 1 до 10. Нанесіть суміш на корені, закутайте голову і через 30 хвилин змийте. Інтернет магазин «Здорове харчування» пропонує купити високоякісне гарбузове борошно за найкращою ціною в Україні. Ми здійснюємо доставку по всій країні і проводимо консультативну допомогу по всіх наявних питаннях. Звертайтеся!
    -7%

    Борошно лляне - містить велику кількість рослинних білків і жирних поліненасичених кислот, зокрема цінних Омега-3 і Омега-6. Багатий набір мінеральних речовин і вітамінів виводить лляне борошно в розряд здорових продуктів. Завдяки своїм корисним властивостям лляне борошно широко застосовується в кулінарії, косметології та для лікування багатьох захворювань. Склад лляного борошна: Клітковина (до 30%) - забезпечує повноцінну роботу шлунково-кишкового тракту, запобігає закрепам і виводить з організму шкідливі речовини. Рослинний білок (до 50%) - легко засвоюється організмом, добре насичує його. Поліненасичені жирні кислоти (Омега-3, Омега-6) - вважаються відмінними антиоксидантами, знижують рівень "поганого" холестерину, регулюють жировий обмін. Вітаміни - В1, В2, В6, фолієва кислота. Мікроелементи - калій, магній, цинк. Користь лляного борошна для шлунково-кишкового тракту. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Багате харчовими волокнами лляне борошно благотворно впливає на метаболізм. А клейкі речовини, що входять до його складу, активізують перистальтику кишечника. Крім того, антиоксиданти збагачують кишкову мікрофлору, стимулюючи правильне засвоєння корисних речовин з їжі. Лляне борошно для нашого серця і судин. Попереджає розвиток захворювань серцево-судинної системи. Калій, що входять до складу лляного борошна (його тут, до речі, в шість разів більше, ніж у бананах) і поліненасичені жирні кислоти зміцнюють стінки судин, знижують рівень холестерину. Користь лляного борошна для жіночого здоров'я. Позитивно позначається на жіночому здоров'ї, оскільки містить фітоестрогени - рослинні речовини, що допомагають зберегти молодість і відрегулювати роботу "жіночої системи". Лляне борошно для профілактики онкології. Бореться з ростом і розмноженням ракових клітин. Лігнани, що містяться в лляному борошні, можуть запобігати процесам появи пухлин. Цей факт визнаний вченими, і лляне насіння, так само як і борошно з нього, вироблене, рекомендується як профілактичний засіб у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Лляне борошно для схуднення. Сприяє схудненню, нормалізує вагу, допомагає в лікуванні цукрового діабету. Є прекрасним дієтичним продуктом.
    -7%

    Борошно з знежиреного насіння гарбуза Для того щоб отримати незвичайний смак і оригінальний зовнішній вигляд кондитерських виробів, кулінарові знадобиться гарбузове борошно. Досвідчені пекарі рекомендують додавати цей інгредієнт в комплексі з пшеничним борошном у співвідношенні 1: 1. Таким чином, можна приготувати корисне печиво або бісквіт. Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів. Слід підкреслити, що борошно гарбузове - це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку. Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів. Борошно з насіння гарбуза містить комплекс вітамінів групи В, вітамін С, каротиноїди, макро- і мікроелементи (К, Са, P, Mg, Zn), харчові волокна. Продукт нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, покращує функціонування основних органів і систем організму людини, перш за все, серцево-судинної, органів кровотворення, печінки і нирок, підвищує розумову та фізичну працездатність. Борошно з насіння гарбуза знімає токсичне навантаження на печінку, має оздоровчу дію. Продукт ефективний для профілактики цукрового діабету, атеросклерозу, ожиріння, хвороб печінки і передміхурової залози Використання борошна з насіння гарбуза при виготовленні різних страв дозволяє збільшити вміст білка в готових виробах. Білок борошна з гарбузового насіння містить лімітуючу амінокислоту – лізин. Строк придатності – 12 місяців від дати виготовлення. Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище + 20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0 – 8 °С. Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 286 ккал/1195 к Дж Білки – 39÷40 г Вуглеводи – 19÷21 г Жири – 9÷10 г Клітковина – 12÷13 г Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -8%

    Мигдалеве борошно - ідеальний інгредієнт для вишуканих десертів, фруктових салатів, перших і других страв. Відрізняється воно оригінальним смаком та ароматом. Не містить глютену, що виключає можливість алергічних реакцій (при наявності целіакії). Борошно з мигдальних горіхів оздоровлює весь організм. Що ще під силу мигдальному борошну? усунення авітамінозу; полегшення болю; поліпшення травних процесів; підвищення еластичності судин; розщеплення холестеринових бляшок; виведення токсинів. Мигдалеве якісне борошно зробить Вашу шкіру і волосся здоровими та доглянутими. Щоб прискорити клітинну регенерацію. Введіть продукт в свій раціон для заповнення запасу вітамінів Е, А, С, В, D, антиоксидантів, жирних кислот та мінеральних сполук.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -14%

    Лляне борошно Лляне борошно виготовляється в процесі помелу зерен і часткового видалення з них олії. В результаті виходить продукт, придатний для використання в кулінарії та домашньої косметології. Корисні властивості Завдяки компонентам складу з цінними властивостями, вживання лляного порошку дуже корисне для людського організму. В першу чергу він являється джерелом рослинного білка, займаючи передові позиції за кількістю незамінних амінокислот серед інших продуктів рослинного походження. Він допомагає наростити, зміцнити і захистити м'язову масу від виснаження. Тому лляне борошно особливо рекомендоване до прийому спортсменам, дітям і підліткам. Також в продукті міститься багато натуральної клітковини і харчових волокон, які очищають організм від токсинів, покращують перистальтику і провокують тривале підтримання почуття ситості. В результаті контролюється поява несподіваних спалахів голоду, що при дотриманні здорового способу життя та спеціальної дієти сприяє зниженню ваги. Іншими важливими компонентами складу лляного порошку є: · Фітоестрогени. Стабілізуючи гормональний фон, благотворно впливають на жіночий організм під час менструації і клімаксу, підвищують утворення молока в лактаційний період. · Омега 3 і 6 жирні кислоти. Прискорюють обмінні процеси, поліпшують розумову активність, перешкоджають появі атеросклерозу, активізують кровообіг, нормалізують артеріальний тиск. · Вітаміни групи В. Відповідальні за підтримку роботи нервової системи, мінімізують негативний вплив регулярних стресів, допомагають боротися з безсонням. · Мінеральні речовини (селен, магній, калій). Запобігають розвитку патологій серцево-судинної системи. Крім цього в складі міститься бассорін - рослинна слиз, яка утворюється при контакті з водою. Завдяки її впливу поліпшується спорожнення кишківника і нормалізується дефікація. Варіанти рецептів З профілактичною метою і для накопичення щоденного раціону поживними речовинами рекомендується вживати по 1 ст.л. порошку. При цьому можливе його потрапляння в організм, як самостійний продукт, так і в складі салатів, кисломолочних напоїв, соусів, каш та інших страв. Список рецептів, в яких використовується лляне борошно, досить великий. Ми пропонуємо скористатися наступними варіантами: · Бананово-лляне смузі. Змішати в чаші блендера 1 стиглий банан, 2 ст.л. очищених і трохи підсмажених волоських горіхів, 2 ст.л. лляного борошна, 1 ч.л. рідкого меду. Додати 300 мл натурального йогурту без добавок. Збити до однорідної маси, подавати разом з листям м'яти. · Імбирно-лляне печиво. Змішати в глибокій посуді 50 г вівсяних пластівців, 2 ч.л. дрібно меленого імбиру, щіпку солі і 1 ст.л. цукру. Додати 2 ст.л. лляного борошна, 4 ст.л. рослинної олії і 100 мл кефіру. Вимісити тісто і сформувати невеликі коржі. Розкласти заготовки на деку, випікати близько 30 хвилин при температурі 180° . · Кавово-лляний тонізуючий напій. 1 ч.л. меленої кави заварити одним з доступних способів. Додати до готового напою 1,5 ч.л. меду і трохи остудити. Налити в шейкер охолоджене або злегка підігріте молоко (150 мл), додати каву і 1 ч.л. порошку лляного насіння. Свіже лляне борошно Ви можете купити в інтернет магазині «Здорове харчування». Ми реалізуємо товари високої якості за найбільш доступними цінами в Україні з доставкою в будь-яке місто країни.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Борошно розторопші Розторопша - лікарська рослина, цілющі властивості якої використовувалися з давніх часів. Але тільки в середині ХХ століття почалося цілеспрямоване вивчення особливостей компонентів складу. На сьогоднішній день її ефективність для лікування безлічі захворювань науково доведена. Борошно розторопші рекомендується до вживання з профілактичною метою всім, хто регулярно піддається впливу токсичних речовин на виробництві або в життя при проживанні в екологічно несприятливих районах. Користь борошна розторопші Склад борошна розторопші вражає великою кількістю компонентів з різноманітними корисними властивостями. Особливе значення має її гепатопротекторні якості, які обумовлюються наявністю силімарину. Цей комплекс, що включає 8 біологічно активних речовин, позитивно впливає на пошкоджені клітини печінки, сприяючи їх відновленню, і захищає від атрофічних процесів. Крім цього, силімарин виступає в якості потужного иммуномодулятора і антиоксиданту. Він володіє протипухлинними і противірусними властивостями, а також є загальновизнаним засобом проти вірусів, що провокують такі небезпечні захворювання, як гепатит С, грип, везикулярний стоматит. Інші компоненти борошна розторопші представлені омега 3 і 6 жирними кислотами, вітамінами А, Е, К, D, F, групи В, макро і мікроелементами (магній, калій, кальцій, залізо, цинк, селен, марганець), алкалоїдами, сапонінами і смолами. Завдяки їх цілющими властивостями прийом борошна розторопші сприяє: · Усуненню шкідливого холестерину, запобіганню атеросклерозу і тромбоутворенню; · Стабілізації жовчогінних процесів, очищенню кишківника і шлунка від токсинів і шлаків; · Профілактики та боротьбі з причиною вугрової висипки, прищів і висипань алергічного характеру; · Зниженню рівня глюкози в крові, попередженню ускладнень при діабеті 2 типу; · Поліпшенню засвоєння кальцію в кісткових тканинах, збереженню їх міцності і прискоренню регенерації при переломах; · Зменшенню зайвої ваги і нормалізації обмінних процесів. Застосування борошна з розторопші Залежно від поставленої мети борошно з розторопші рекомендується приймати відповідно до рекомендацій: 1. Для усунення проблем з печінкою - по 2 ч.л. за півгодини до їди тричі на день, запиваючи водою. 2. При хронічному панкреатиті - по 1 ч.л. ложці 3 рази щодня перед їжею. 3. Для лікування холециститу - починаючи з 1 ч.л. в день, збільшувати дозування до 3 ч.л. перед їжею. 4. Для схуднення - по 1 - 3 ч.л. три рази в день за 20 хвилин до їди. 5. Для очищення організму і профілактики - по 1 ч.л. в день три рази натщесерце. Для отримання помітного лікувального ефекту рекомендується приймати порошок протягом 2 місяців. Для збагачення щоденного раціону також можна додавати борошно в уже готові страви або в якості одного з інгредієнтів. Щоб приготувати смачні кекси необхідно змішати 150 г пшеничного борошна і 50 г порошку розторопші, 30 г цукрового піску, 0,5 ч. л. розпушувача, дрібку солі. Збити білок 1 яйця, додати 5 ст. л. натуральної рослинної олії, півсклянки молока і ванілі, змішати з сухою сумішшю. В останню чергу покласти жовток і розмішати до сметаноподібної консистенції. Розлити в підготовані формочки і запікати близько 40 хвилин в розігрітій духовці. В інтернет магазині «Здорове харчування» Ви можете купити борошно розторопші за найдоступнішими цінами в Україні. Ми пропонуємо виключно якісні продукти, перевірені нами особисто і ті, що володіють відповідними сертифікатами.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -8%

    Кокосове борошно має калорійність 420 ккал на 100 г. Не містить глютену, добавок, ГМО. Багата вітамінами, мінералами, поліненасиченими жирними кислотами, клітковиною та білком. Кокосове натуральне борошно позитивно впливає на організм людини: зміцнює серце, судини; зменшує запальні процеси; допомагає в боротьбі з вірусами, грибками, бактеріями; очищає; стимулює травлення; нормалізує вагу; сприяє підтримці стабільного рівня цукру в крові. Завдяки натур продукту страви набувають нові смакові відтінки, стають більш повітряними, ніжними (кекси, хліб, торти, печиво, сирники). Кокосове унікальне борошно - інгредієнт, що зміцнює здоров'я і підкреслює зовнішню красу.
    -7%

    Кокосове борошно має калорійність 420 ккал на 100 г. Не містить глютену, добавок, ГМО. Багата вітамінами, мінералами, поліненасиченими жирними кислотами, клітковиною та білком. Кокосове натуральне борошно позитивно впливає на організм людини: зміцнює серце, судини; зменшує запальні процеси; допомагає в боротьбі з вірусами, грибками, бактеріями; очищає; стимулює травлення; нормалізує вагу; сприяє підтримці стабільного рівня цукру в крові. Завдяки натур продукту страви набувають нові смакові відтінки, стають більш повітряними, ніжними (кекси, хліб, торти, печиво, сирники). Кокосове унікальне борошно - інгредієнт, що зміцнює здоров'я і підкреслює зовнішню красу.
    -7%

    Соняшниковий протеїн виробляється з соняшникового шроту (сировина, яке залишилась від виробництва олії за допомогою преса). Його подрібнюють до порошкоподібного стану, завдяки чому зручно вживати в їжу або готувати коктейлі з фітопродукту. Купити високопротеїновий шрот дрібного помелу на нашому сайті можна значно дешевше його аналогів. При цьому наша продукція високої якості і має низку переваг. Склад: білки - 36 г; жири - 10 г; вуглеводи - 3 г; хлорогенова кислота; амінокислоти (лейцин, ізолейцин, валін, треонін, метіонін, фенілаланін, лізин, триптофан, глютамин, серин, аспарагін, аланін, цистеїн, тирозин, аргінін, гістидин); вітаміни Е і групи В; мінерали (Са, К, Р, Mg, Fe, Na). Енергетична цінність - 499 ккал. Переваги соняшникової протеїну • Рослинний продукт. Важливий аргумент для вегетаріанців, веганів і людей, які дотримуються посту. • Не містить лактози. У більшості людей, в тій чи іншій мірі, непереносимість лактози, тому рослинний протеїн є альтернативою популярному сироватковому, на основі молока. • Не містить глютен. Важливо для людей з целіакією. До того ж за вмістом білка соняшниковий протеїн не поступається сої, гороху і мигдалю. • Легко засвоюється. Вміст компонентів продукту підходить практично кожній людині і максимально засвоюється організмом. • Низька вартість. Ціна значно нижче аналогічних продуктів. Кому рекомендовано приймати соняшниковий протеїн 1. Спортсменам для комплексного насичення організму необхідними поживними речовинами. 2. Людям, які займаються спортом як для схуднення, так і для нарощування сухої м'язової маси. 3. Вегетаріанцям, веганам, сироїдам, людям, що дотримують пост і специфічну дієту. 4. Всім прихильникам здорового способу життя. Як фітопродукт впливає на організм • Насичує організм енергією, додає сил і витривалості. • Допомагає організму відновитися після важких фізичних навантажень. • Стимулює ріст «сухої» м'язової маси. • Сприяє спалюванню жиру. • Нормалізує тиск. • Стимулює роботу серцево-судинної системи. • Стабілізує рівень цукру в крові. • Зміцнює кісткові тканини. • Піднімає настрій. Як приймати Для загального повноцінного насичення організму кількість білка розраховується 1 г на 1 кг ваги від загального споживання на день. Для набору маси - 1,5 г на 1 кг. Приймати протеїн можна запиваючи водою, але краще розчиняти в соці, йогурті або додавати в каші. Вживати рекомендується вранці, а при наявності тренування - ще перед ним і через півгодини після. Зберігання: Продукт фасований в зіп-пакет, який оберігає від потрапляння вологи, повітря і впливу сонячних променів, що необхідно для більш тривалого терміну придатності. Термін зберігання складає 12 місяців.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -8%

    Борошно волоського горіху – розмелені очищені горіхи волоського горіху . Використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових та пісочно-горіхових напівфабрикатів, як добавка для всіх видів тіста, як прикраса і як самостійна страва. Борошно волоського горіху дуже корисне, так як навіть після переробки горіх не втрачає своїх властивостей. У ній міститься понад 70% корисних жирів, амінокислот, білків, які легко засвоюються організмом. Завдяки цьому горіхи є живильним, але дієтичним продуктом. З корисних речовин можна відзначити фосфор, магній, калій, цинк, які необхідні для зміцнення тканин і нормалізації обміну речовин, вітамін Е, вітаміни групи В, солі мінералів. Борошно волоського горіху не містить глютену, ароматизаторів, ГМО. Може містити невеликі шматочки подрібнених перегородок, які не менш корисні, ніж сам горіх Так як це борошно є безглютеновим продуктом, то може з успіхом замінити пшеничне борошно в різноманітних стравах. Пропорції використання борошна волоського горіху у випічці дещо відрізняються від пропорцій звичайного борошна, слід брати до уваги, що борошно з горіхів в процесі приготування практично не збільшується в обсязі і тому в рецепті рекомендується використовувати дещо більшу її кількість.