triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    ZernoTrade
    Очистити все

    Бакалія

    Гранола
    -19%

    Борошно з зеленого гороху (цільнозернове) - це продукт з цільного, зеленого гороху - смачного і дуже корисного продукту, насиченого вуглеводами, білками, вітамінами, мікро- і макроелементами. Застосування цільнозерновий борошна з зеленого гороху: Широке застосування цей продукт має в кулінарії. З горохової муки готують супи-пюре і паштети, смажать котлети, печуть хліб, печиво, пироги, млинці. Тісто з додаванням горохового цільнозерновий борошна, розсипчасте і дуже ароматне. Користь: Включати в раціон харчування страви з горохової муки рекомендується страждають анемією, серцево-судинними захворюваннями, ожирінням, діабетом. Особливо корисний цей продукт дітям і підліткам: він покращує апетит, стимулює зростання. Цельнозерновую борошно із зеленого гороху, цінують перш за все за зміст в ній рослинного білка, який схожий з м'ясним. Вона містить ряд незамінних амінокислот, мікро- і макроелементів. Зелений горох відрізняється високим вмістом вітаміну С, вітамінів групи РР, В, крохмалю, каротину, клітковини. Також продукт багатий вітаміном Н володіє антиоксидантними властивостями, що підтримують в нормі стан шкіри і слизових оболонок.
    -25%

    Натуральне кукурудзяне борошно дрібного помелу, виготовлене зі стиглого зерна без домішок. Має приємний золотистий колір і ніжний смак. Підходить для приготування хліба, млинців, каш, кондитерських виробів та дієтичних страв. ✅ Без глютену ✅ Багате на вітаміни групи В, мінерали та клітковину ✅ Ідеальне для здорового харчування всієї родини
    -22%

    Зелений горох – бобова крупа темно-зеленого або світло-зеленого кольору зерна. На відміну від жовтого, він м'який, солодкий і насичений. Збирається він у недозрілому вигляді. З сушеного зеленого горошку виготовляють крупи. Виробництво крупи починається з очищення зерна із включенням двох систем сепарування. З гороху отримують цілу лущену та колоту крупу. Смак і запах повинні бути властиві нормальній гороховій крупі. Зелений гороховий плід є свіжим, м'ясистим, соковитим та солодким. При пересушуванні або зберіганні в невідповідних умовах, неякісному очищенні, крупа втрачає смакові якості і стає борошнистою, сухою та твердою. Зелений горох є гідним джерелом клітковини, білка, амінокислот, вітамінів та мінералів. Він очищає органи травлення від шлаків, токсинів, підвищує імунітет, позбавляє нерегулярного спорожнення кишечника, покращує кровообіг, роботу мозку, нормалізує рівень холестерину в крові, омолоджує шкіру, наповнює силою та енергією, перешкоджає утворенню пухлин, підвищує. Також горох корисний тим, хто хоче наростити м'язову масу без збільшення жирової тканини.
    -33%

    Просо – найбагатший корисними речовинами, завдяки своїм оболонці та лушпинню. Таке захищене зерно може За своїми якостями просо відрізняється високою стійкістю до засухи і жаростійкістю (тому його часто вирощують в районах з високими температурами і нестачею вологи). Просо - культура світлового дня, яка має швидку вегетацію. З огляду на ці властивості, просо сіють і як проміжну культуру з можливістю обробки після збору інших зернових у цьому ж році. За своїми якостями просо відрізняється високою стійкістю до засухи і жаростійкістю (тому його часто вирощують в районах з високими температурами і нестачею вологи). Просо - культура світлового дня, яка має швидку вегетацію. З огляду на ці властивості, просо сіють і як проміжну культуру з можливістю обробки після збору інших зернових у цьому ж році. Продукт від компанії зберігається відповідно до санітарних норм і фасується в день замовлення. Покупець отримує свіжі вівсяні зерна з останнього врожаю. Доставка здійснюється зручними сервісами
    -33%

    Кукурудзяна крупа виробляється з високоякісної сировини, що надається українськими сільгоспвиробниками. Вона має високі смакові якості і великий набір корисних речовин. В її складі присутні такі мінерали, як кремній, фосфор, цинк, мідь і залізо. Також вона багата вітамінами групи В, фолієвою кислотою і вітаміном молодості Е. Особливу популярність кукурудзяна крупа має в українській і молдавській кухні. З неї готують мамалигу, банош і кукурудзяні коржі. Також відомим стравою з неї є полента. Основною перевагою кукурудзяної крупи є відсутність в її складі глютену, непереносимістю якого страждає все більше людей на планеті. Саме тому її все частіше вводять в дитяче та дієтичне харчування.
    -26%

    Горох риболовний натуральний жовтий - це високоякісний натуральний горох, спеціально призначений для використання в риболовній промисловості. Жовтий колір гороху надає йому привабливого вигляду та помітності на воді, що допомагає привернути увагу риби. Розмір гороху натурального жовтого забезпечує його добру стійкість на гачку та збільшує ймовірність зловлення риби. Цей горох є натуральним продуктом, вирощеним з увагою до якості. Він має чудову текстуру та свіжий аромат, що приваблює рибу. Горох може бути використаний як основна приманка або в поєднанні з іншими приманками для покращення ефективності риболовлі. Горох жовтий є незамінним доповненням до вашого риболовного арсеналу. Він допоможе забезпечити вам успішний улов і принесе задоволення в процесі риболовлі. Використовуйте цей горох для приваблення риби та досягнення ваших риболовних цілей.
    -27%

    Борошно з зеленого гороху (цільнозернове) - це продукт з цільного, зеленого гороху - смачного і дуже корисного продукту, насиченого вуглеводами, білками, вітамінами, мікро- і макроелементами. Застосування цільнозерновий борошна з зеленого гороху: Широке застосування цей продукт має в кулінарії. З горохової муки готують супи-пюре і паштети, смажать котлети, печуть хліб, печиво, пироги, млинці. Тісто з додаванням горохового цільнозерновий борошна, розсипчасте і дуже ароматне. Користь: Включати в раціон харчування страви з горохової муки рекомендується страждають анемією, серцево-судинними захворюваннями, ожирінням, діабетом. Особливо корисний цей продукт дітям і підліткам: він покращує апетит, стимулює зростання. Цельнозерновую борошно із зеленого гороху, цінують перш за все за зміст в ній рослинного білка, який схожий з м'ясним. Вона містить ряд незамінних амінокислот, мікро- і макроелементів. Зелений горох відрізняється високим вмістом вітаміну С, вітамінів групи РР, В, крохмалю, каротину, клітковини. Також продукт багатий вітаміном Н володіє антиоксидантними властивостями, що підтримують в нормі стан шкіри і слизових оболонок.
    -32%

    Соя це унікальна культура, яка використовується як самостійний продукт і як основа для виготовлення вегетаріанського харчування, вегетаріанських страв. Спосіб приготування сої: Сою промити, залити водою і залишити на 6-8 годин. Воду злити, сою добре промити. Залити сою великою кількістю холодної води і варити на повільному вогні до готовності (приблизно 50-60 хвилин). Посолити через 30 хвилин після початку варіння.
    -22%

    Зелений горох – бобова крупа темно-зеленого або світло-зеленого кольору зерна. На відміну від жовтого, він м'який, солодкий і насичений. Збирається він у недозрілому вигляді. З сушеного зеленого горошку виготовляють крупи. Виробництво крупи починається з очищення зерна із включенням двох систем сепарування. З гороху отримують цілу лущену та колоту крупу. Смак і запах повинні бути властиві нормальній гороховій крупі. Зелений гороховий плід є свіжим, м'ясистим, соковитим та солодким. При пересушуванні або зберіганні в невідповідних умовах, неякісному очищенні, крупа втрачає смакові якості і стає борошнистою, сухою та твердою. Зелений горох є гідним джерелом клітковини, білка, амінокислот, вітамінів та мінералів. Він очищає органи травлення від шлаків, токсинів, підвищує імунітет, позбавляє нерегулярного спорожнення кишечника, покращує кровообіг, роботу мозку, нормалізує рівень холестерину в крові, омолоджує шкіру, наповнює силою та енергією, перешкоджає утворенню пухлин, підвищує. Також горох корисний тим, хто хоче наростити м'язову масу без збільшення жирової тканини.