triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна виробництва
    Акція
    No Brand
    Очистити все

    Бакалія

    Гранола
    Дивіться також 👉Сумка-візок для продуктів
    кешбек від 517 ₴
    розстрочка
    -5%

    Бажаєте купити спіруліну або хлорелу, але не знаєте що обрати? Купити спіруліну або хлорелу в інтернет- магазині "Здорове харчування", розібратися в різниці між цими продуктами, вибрати оптимальні для себе дози і отримати максимум користі - читайте, замовляйте, телефонуйте! Почнемо з того, що по суті своїй і спіруліна і хлорела - це висушені водорості, які, завдяки своїй унікальній корисності рік від року стають все більш популярним! Вони заслужили всесвітнє визнання від авторитетних організацій - Організація Охорони Здоров'я (WHO), Організація з харчування і сільського господарства (FAO), ЮНЕСКО (UNESCO, Світове Співтовариство з Харчуваня при ООН (UNWFS), 72-а Міжнародна Конференція по Протеїновим Мікроорганізмам, 74-а конференція по Харчуванню ООН, Американська Адміністрація по Їжі і Лікам, Японське Суспільство здорового харчування, Китайське Міністерство здоров'я, які дали спіруліні і хлорелі такі визначення: Суперживильна їжа, найкраще джерело протеїну, високоякісна здорова їжа, ідеальний продукт харчування в 21-му столітті і тому подібне. Білок в спіруліні і хлорелі містить всі необхідні людині амінокислоти і з успіхом може замінити їжу тваринного походження. Завдяки високоякісному білку спіруліна і хлорела вважаються повноцінною їжею, яка, до того ж, дуже добре засвоюється організмом людини. Багатий вміст жирних кислот, особливо Омега -3, також виділяє їх серед харчових продуктів. Адже Омега-3 жирні кислоти повинні надходити в наш організм з їжею щодня, але містяться в достатній кількості лише в жирній рибі (риб'ячому жирі), в лляній, рижієвій, конопляній оліях, в спіруліні і хлорелі. Спіруліна містить у великих кількостях кальцій, калій, мідь, вітаміни К, С і В12. Хлорела теж містить ці вітаміни, тільки в ще більшій кількості, плюс вона багата на магній, цинк, хлорофіл (рекордна кількість!) І має більш урівноважений склад поживних речовин, ніж спіруліна. В хлорелі вчені налічують понад 650-ти корисних речовин: кальцій, фосфор, йод, магній, калій, мідь, залізо, сірка, цинк, кобальт, марганець, цирконій, рубідій, провітамін А-каротин, вітаміни А, D, В1, В2 , В6, В12, С, К, РР, Е, фолієву кислоту, пантотенову кислоту, біотин, лейковорин і безліч інших. Концентрація життєво-необхідних корисних елементів в хлорелі значно вище ніж в овочах, фруктах, традиційних м'ясних і молочних продуктах харчування. Суха хлорела складається з: білка (близько 50%), вуглеводів приблизно 30%, жирів 10% (80% з яких - поліненасичені!), А також близько 10% мінералів. Білок хлорели включає більше 40 амінокислот, серед яких всі необхідні людському організму для повноцінного здорового існування! Таким чином хлорела більш якісна, з точки зору поживності, ніж яловичина, курятина, молоко, сир, тощо. Корисний вплив хлорели на організм людини: завдяки хлорофілу, який при потраплянні в кров насичує її киснем і перетворюється в гемоглобін, хлорела являється ефективним засобом для боротьби з анемією, пригнічує активність герпес вірусів, цитомегаловірусу, вірусу грипу, вірусу Епштейна-Барра та інших, ефективний лікувально-профілактичний засіб від панкреатиту, детоксикація - виводить кадмій, уран, ртуть, мідь, свинець; пестициди та інсектициди, екзогенні та ендогенні токсиканти, знімає алкогольне похмілля, пригнічує патогенні організми завдяки наявності хлореліну (природний, м'який, селективний антибіотик, покращує травлення, регенерацію клітин і роботу імунної системи, регулює рівень холестерину і цукру в крові, кров'яного тиску, кислотності в організмі, допомагає зменшити жирові відкладення, впоратися з відчуттям голоду і в результаті - схуднути, бореться з патогенними і запальними процесами, так як являється сильним антиоксидантом. Хлорелу призначають при: слабкому імунітеті, порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту, діабеті онкологічних захворюваннях, проблемах зі шкірою, інфекціях ясен, стоматиті, пародонтозі, чутливості очей до яскравого світла, ревматизмі, артриті, високому тиску, вірусних, бактеріальних, грибкових інфекціях, алергії, ранах (так як її вживання прискорює загоєння ран), отруєннях, алергії, хіміотерапії тощо. (Так як хлорела відмінно підходить для детоксикації організму), і при безлічі інших патологій. Хлорелу приймають зазвичай по 2-5 г на добу. Протипоказання одне - індивідуальна непереносимість.
    кешбек від 489 ₴
    розстрочка
    -5%

    Бажаєте купити спіруліну або хлорелу, але не знаєте що обрати? Купити спіруліну або хлорелу в інтернет- магазині "Здорове харчування", розібратися в різниці між цими продуктами, вибрати оптимальні для себе дози і отримати максимум користі - читайте, замовляйте, телефонуйте! Почнемо з того, що по суті своїй і спіруліна і хлорела - це висушені водорості, які, завдяки своїй унікальній корисності рік від року стають все більш популярним! Вони заслужили всесвітнє визнання від авторитетних організацій - Організація Охорони Здоров'я (WHO), Організація з харчування і сільського господарства (FAO), ЮНЕСКО (UNESCO, Світове Співтовариство з Харчуваня при ООН (UNWFS), 72-а Міжнародна Конференція по Протеїновим Мікроорганізмам, 74-а конференція по Харчуванню ООН, Американська Адміністрація по Їжі і Лікам, Японське Суспільство здорового харчування, Китайське Міністерство здоров'я, які дали спіруліні і хлорелі такі визначення: Суперживильна їжа, найкраще джерело протеїну, високоякісна здорова їжа, ідеальний продукт харчування в 21-му столітті і тому подібне. Білок в спіруліні і хлорелі містить всі необхідні людині амінокислоти і з успіхом може замінити їжу тваринного походження. Завдяки високоякісному білку спіруліна і хлорела вважаються повноцінною їжею, яка, до того ж, дуже добре засвоюється організмом людини. Багатий вміст жирних кислот, особливо Омега -3, також виділяє їх серед харчових продуктів. Адже Омега-3 жирні кислоти повинні надходити в наш організм з їжею щодня, але містяться в достатній кількості лише в жирній рибі (риб'ячому жирі), в лляній, рижієвій, конопляній оліях, в спіруліні і хлорелі. Спіруліна містить у великих кількостях кальцій, калій, мідь, вітаміни К, С і В12. Хлорела теж містить ці вітаміни, тільки в ще більшій кількості, плюс вона багата на магній, цинк, хлорофіл (рекордна кількість!) І має більш урівноважений склад поживних речовин, ніж спіруліна. В хлорелі вчені налічують понад 650-ти корисних речовин: кальцій, фосфор, йод, магній, калій, мідь, залізо, сірка, цинк, кобальт, марганець, цирконій, рубідій, провітамін А-каротин, вітаміни А, D, В1, В2 , В6, В12, С, К, РР, Е, фолієву кислоту, пантотенову кислоту, біотин, лейковорин і безліч інших. Концентрація життєво-необхідних корисних елементів в хлорелі значно вище ніж в овочах, фруктах, традиційних м'ясних і молочних продуктах харчування. Суха хлорела складається з: білка (близько 50%), вуглеводів приблизно 30%, жирів 10% (80% з яких - поліненасичені!), А також близько 10% мінералів. Білок хлорели включає більше 40 амінокислот, серед яких всі необхідні людському організму для повноцінного здорового існування! Таким чином хлорела більш якісна, з точки зору поживності, ніж яловичина, курятина, молоко, сир, тощо. Корисний вплив хлорели на організм людини: завдяки хлорофілу, який при потраплянні в кров насичує її киснем і перетворюється в гемоглобін, хлорела являється ефективним засобом для боротьби з анемією, пригнічує активність герпес вірусів, цитомегаловірусу, вірусу грипу, вірусу Епштейна-Барра та інших, ефективний лікувально-профілактичний засіб від панкреатиту, детоксикація - виводить кадмій, уран, ртуть, мідь, свинець; пестициди та інсектициди, екзогенні та ендогенні токсиканти, знімає алкогольне похмілля, пригнічує патогенні організми завдяки наявності хлореліну (природний, м'який, селективний антибіотик, покращує травлення, регенерацію клітин і роботу імунної системи, регулює рівень холестерину і цукру в крові, кров'яного тиску, кислотності в організмі, допомагає зменшити жирові відкладення, впоратися з відчуттям голоду і в результаті - схуднути, бореться з патогенними і запальними процесами, так як являється сильним антиоксидантом. Хлорелу призначають при: слабкому імунітеті, порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту, діабеті онкологічних захворюваннях, проблемах зі шкірою, інфекціях ясен, стоматиті, пародонтозі, чутливості очей до яскравого світла, ревматизмі, артриті, високому тиску, вірусних, бактеріальних, грибкових інфекціях, алергії, ранах (так як її вживання прискорює загоєння ран), отруєннях, алергії, хіміотерапії тощо. (Так як хлорела відмінно підходить для детоксикації організму), і при безлічі інших патологій. Хлорелу приймають зазвичай по 2-5 г на добу. Протипоказання одне - індивідуальна непереносимість.
    кешбек від 432 ₴
    розстрочка
    -30%

    Розкішні вельможі Стародавнього Сходу і Фараони Єгипту перевертаються в своїх муміях від заздрощів. Ще б! Адже такого цукру з каркаде у них не було. А у вас може бути. :-)
    кешбек від 432 ₴
    розстрочка
    -30%

    Ну я можу зрозуміти - захотілося чаю з цукром. Ну можу зрозуміти - забув ложку. Але як можна забути цукор ??? В загальному відмінна штука - і цукор, і ложки не треба! Ще й з іранським шафраном!
    кешбек від 432 ₴
    розстрочка
    -30%

    Тростинний цукор-дуже корисний. Кориця - мега корисна. Єдине, що не зовсім їстівне - це паличка. Але їсти її необов'язково!
    кешбек від 358 ₴
    розстрочка
    -5%

    Рис для суші Косіхікарі — японський сорт якісного рису, який здобув популярність завдяки своїм високим смаковим і текстурним властивостям. Ідеальний для приготування традиційних японських страв, таких як суші, роли, донбурі, оскільки має оптимальний рівень клейкості. Рис має ніжний, м'який, злегка солодкуватий смак, що добре поєднується з соусами, овочами та рибою. Чому обрати наш рис Косіхікарі для вашого ресторану? Ідеальний для суші та ролів: Це один з найкращих сортів рису для приготування суші, оскільки він має ідеальну клейкість і форму, що робить страви з рису максимально смачними та естетично привабливими. Відмінний баланс ціни та якості: наш рис Косіхікарі є чудовим варіантом для ресторанів, які хочуть використовувати якісний продукт за доступною ціною. Рис вирощено та оброблено з дотриманням стандартів ISO 22000:2018, HACCP. Упаковка: 10 кілограмові поліпропіленові мішки.
    кешбек від 333 ₴
    розстрочка
    -5%

    Італійська цільнозренова пшенична мука з м'яких сортів пшениці. Створена на основі цільної м'якої пшениці грубої помелу - з цільними злаками та висівками . Ідеально підходить для професійного та домашнього приготування різноманітної корисної випічки: хліба та булочок до завтраку, до пирогів та цільнозернової піци.
    кешбек від 309 ₴
    розстрочка
    -5%

    Борошно м’яких сортів пшениці Caputo Pizzeria “00” – ідеальний вибір для всіх, хто прагне створити справжню італійську піццу вдома. Це борошно виробляється відомою італійською компанією Caputo, яка спеціалізується на виробництві високоякісних інгредієнтів для піцци та хліба з 1924 року. Меланісте борошно: Caputo Pizzeria “00” виготовляється зі спеціальної сорту пшениці, що забезпечує вишуканий смак і текстуру піцци. Це борошно має дуже низький вміст клейковини, що робить його ідеальним для приготування тонкого тіста. Висока рівномірність: Кожна партія Caputo Pizzeria “00” борошна має стандартизований склад і якість, що робить його надійним інгредієнтом для професійних пекарів і аматорів. Виключна якість: Це борошно володіє чудовою спроможністю розтягування, допомагаючи вам створити тонке, легке і легкої структури тісто, яке буде рівномірно запікатися та мати смак, схожий на справжню італійську піццу. Універсальність: Помимо приготування піци, це борошно також ідеально підходить для виготовлення свіжого хліба, пирогів, пасти та інших кулінарних страв.
    кешбек від 286 ₴
    розстрочка
    -5%

    Борошно м’яких сортів пшениці Caputo Saccorosso “00” – ідеальний вибір для професійних кухарів і ентузіастів домашньої пекарні, які прагнуть створити найсмачніші і найкращі страви. Це високоякісне борошно виробляється італійською компанією Caputo, яка має багаторічний досвід і репутацію лідера у світі борошновиробництва. Основні переваги: Вищий сорт “00”: Це борошно відповідає найвищим стандартам якості і досконало підходить для виробництва піци, пасти, хліба, тістечок та інших вишуканих страв. Чистота і чистота: Caputo Saccorosso “00” борошно відзначається високою чистотою, воно не містить домішок і допомагає створити структуру тіста, що вам потрібна для ідеальних результатів. Смачний смак і аромат: Борошно Caputo додає у ваші страви чудовий смак і аромат, що зробить ваші кулінарні шедеври незабутніми для всіх, хто їх спробує. Універсальність в застосуванні: Від хрусткого хліба до тонкого шару піци – це борошно відмінно підходить для будь-якого виду тіста. Додайте смак та італійську автентичність у ваші кулінарні експерименти з борошном м’яких сортів пшениці Caputo Saccorosso “00”. Відчуйте смак і якість італійської кухні у кожній страві, яку ви готуєте!
    кешбек від 282 ₴
    розстрочка
    -5%

    Псиліум (іспагол) - це лушпиння насіння подорожника, але не нашого, а того, що виростає в Індії і Пакистані. Це унікальний продукт, який на 75-80% складається з розчинних і нерозчинних харчових волокон (клітковини). Лушпиння насіння подорожника сприяє схудненню і нормалізує випорожнення. Розчинні волокна при контакті з водою набухають і перетворюються в желеподібну масу. Вона зв'язує всі шлаки, токсини та інші шкідливі речовини і виводить їх. Крім того, клітковина дає відчуття ситості і покращує мікрофлору в шлунково-кишковому тракті. Приймають псиліум як харчову добавку. Денна норма становить 2 чайних ложки. Його можна просто запивати водою, але краще псиліум додавати в салати або гарнір. Він не має вираженого запаху і смаку, тому не зіпсує страву. Купити лушпиння подорожника можна в нашому інтернет-магазині за вигідною ціною.
    кешбек від 282 ₴
    розстрочка
    -5%

    Рис "басматі" вирощується біля підніжжя Гімалаїв на півночі Індії та районах Пакистану, що межують з нею. Цей сорт по праву визнається у всьому світі королем рису. Басматі має приємний аромат і вишуканий смак.Його зерна довші і тонші від звичайного довгозерного рису, а при варінні вони ще більше подовжуються, залишаючись майже незмінними в ширину. Рис "басматі" придатний для практично будь-якої страви східної кухні і просто чудовий у пловах і гарнірах. Для цього сорту рису найбільше підходить метод варіння "під кришкою" або "на пару".
    кешбек від 281 ₴
    розстрочка
    -5%

    Борошно з м'яких сортів пшениці типу "00", вищого сорту. Описание: Ідеальне для тіста високої гідратації, легко і відмінно піднімається. Рекомендується для приготування класичної неаполітанської піци, а також підходить для виготовлення свіжого хліба, пирогів, пасти та інших кулінарних страв. Борошно має чудову спроможність розтягування, допомагаючи створити тонке, легке тісто, яке рівномірно запікається та має смак, схожий на справжню італійську піцу. Харчові властивості (на 100 г): Калорійність: 354 ккал. Білки: 12.5 г, Жирі: 1.0 г, Вуглеводи: 72.0 г. Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному місці при температурі 0.25°C. Термін зберігання: 12 місяців.
    кешбек від 279 ₴
    розстрочка
    -5%

    Купити якісну спіруліну в інтернет-магазині "Здорове харчування". Вага однієї таблетки - 0,25гр. В одному грамі - 4 таблетки. Склад: білок 65-72%, вуглеводи 10-20%, жири 5%, вітаміни (мг / кг): В-каротин (провітамін А) -1700, В1-55, В2-350, В5-11, В6-3 , В12-1.6, ВС-0.5, Е-190, С-15, РР-118, мінерали і мікроелементи (мг / кг): кальцій -1180, фосфор - 8280, залізо - 528, натрій - 344, магній -1663, йод - 3, селен - 2 та ін. Енергетична цінність 100 г продукту - 337 ккал. Властивості: - забезпечує профілактику і лікування атеросклерозу, захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, онкологічних захворювань; - очищає організм від радіонуклідів, токсинів і шлаків; - компенсує вітамінно-мінеральну недостатність; - нормалізує обмін речовин і діяльність щитовидної залози; - підвищує опір організму до захворювань; - зміцнює імунну систему; - знижує рівень холестерину; - нормалізує артеріальний тиск; - стабілізує вміст цукру в крові; - уповільнює процес старіння; - підвищує і забезпечує стійку потенцію у чоловіків; - прискорює рубцювання ран і загоєння опіків; - зміцнює нервову систему; - перешкоджає накопиченню надлишкової ваги. Рекомендації щодо застосування: Добову дозу використовують в 2 прийоми за 20-30 хв. до їжі. Добова норма споживання: - дітям дошкільного віку - 1 г; - дітям шкільного віку - 2-3 г; - дорослим - 2-4 г; - спортсменам і особам, зайнятим важкою фізичною працею - 10-15 г. Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці. Термін зберігання - 12 місяців. "На думку Всесвітньої організації охорони здоров'я їжею №1 вважається спіруліна" - академік М. Ільченко. ВООЗ вважає, що за потенційними можливостями спіруліна не має собі рівних в оздоровчому впливі на організм людини.
    кешбек від 276 ₴
    -14%

    Рис для суші ЯПОНІКА PREMIUM 10 кг
    кешбек від 262 ₴
    розстрочка
    -5%

    Бажаєте купити спіруліну або хлорелу, але не знаєте що обрати? Купити спіруліну або хлорелу в інтернет- магазині "Здорове харчування", розібратися в різниці між цими продуктами, вибрати оптимальні для себе дози і отримати максимум користі - читайте, замовляйте, телефонуйте! Почнемо з того, що по суті своїй і спіруліна і хлорела - це висушені водорості, які, завдяки своїй унікальній корисності рік від року стають все більш популярним! Вони заслужили всесвітнє визнання від авторитетних організацій - Організація Охорони Здоров'я (WHO), Організація з харчування і сільського господарства (FAO), ЮНЕСКО (UNESCO, Світове Співтовариство з Харчуваня при ООН (UNWFS), 72-а Міжнародна Конференція по Протеїновим Мікроорганізмам, 74-а конференція по Харчуванню ООН, Американська Адміністрація по Їжі і Лікам, Японське Суспільство здорового харчування, Китайське Міністерство здоров'я, які дали спіруліні і хлорелі такі визначення: Суперживильна їжа, найкраще джерело протеїну, високоякісна здорова їжа, ідеальний продукт харчування в 21-му столітті і тому подібне. Білок в спіруліні і хлорелі містить всі необхідні людині амінокислоти і з успіхом може замінити їжу тваринного походження. Завдяки високоякісному білку спіруліна і хлорела вважаються повноцінною їжею, яка, до того ж, дуже добре засвоюється організмом людини. Багатий вміст жирних кислот, особливо Омега -3, також виділяє їх серед харчових продуктів. Адже Омега-3 жирні кислоти повинні надходити в наш організм з їжею щодня, але містяться в достатній кількості лише в жирній рибі (риб'ячому жирі), в лляній, рижієвій, конопляній оліях, в спіруліні і хлорелі. Спіруліна містить у великих кількостях кальцій, калій, мідь, вітаміни К, С і В12. Хлорела теж містить ці вітаміни, тільки в ще більшій кількості, плюс вона багата на магній, цинк, хлорофіл (рекордна кількість!) І має більш урівноважений склад поживних речовин, ніж спіруліна. В хлорелі вчені налічують понад 650-ти корисних речовин: кальцій, фосфор, йод, магній, калій, мідь, залізо, сірка, цинк, кобальт, марганець, цирконій, рубідій, провітамін А-каротин, вітаміни А, D, В1, В2 , В6, В12, С, К, РР, Е, фолієву кислоту, пантотенову кислоту, біотин, лейковорин і безліч інших. Концентрація життєво-необхідних корисних елементів в хлорелі значно вище ніж в овочах, фруктах, традиційних м'ясних і молочних продуктах харчування. Суха хлорела складається з: білка (близько 50%), вуглеводів приблизно 30%, жирів 10% (80% з яких - поліненасичені!), А також близько 10% мінералів. Білок хлорели включає більше 40 амінокислот, серед яких всі необхідні людському організму для повноцінного здорового існування! Таким чином хлорела більш якісна, з точки зору поживності, ніж яловичина, курятина, молоко, сир, тощо. Корисний вплив хлорели на організм людини: завдяки хлорофілу, який при потраплянні в кров насичує її киснем і перетворюється в гемоглобін, хлорела являється ефективним засобом для боротьби з анемією, пригнічує активність герпес вірусів, цитомегаловірусу, вірусу грипу, вірусу Епштейна-Барра та інших, ефективний лікувально-профілактичний засіб від панкреатиту, детоксикація - виводить кадмій, уран, ртуть, мідь, свинець; пестициди та інсектициди, екзогенні та ендогенні токсиканти, знімає алкогольне похмілля, пригнічує патогенні організми завдяки наявності хлореліну (природний, м'який, селективний антибіотик, покращує травлення, регенерацію клітин і роботу імунної системи, регулює рівень холестерину і цукру в крові, кров'яного тиску, кислотності в організмі, допомагає зменшити жирові відкладення, впоратися з відчуттям голоду і в результаті - схуднути, бореться з патогенними і запальними процесами, так як являється сильним антиоксидантом. Хлорелу призначають при: слабкому імунітеті, порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту, діабеті онкологічних захворюваннях, проблемах зі шкірою, інфекціях ясен, стоматиті, пародонтозі, чутливості очей до яскравого світла, ревматизмі, артриті, високому тиску, вірусних, бактеріальних, грибкових інфекціях, алергії, ранах (так як її вживання прискорює загоєння ран), отруєннях, алергії, хіміотерапії тощо. (Так як хлорела відмінно підходить для детоксикації організму), і при безлічі інших патологій. Хлорелу приймають зазвичай по 2-5 г на добу. Протипоказання одне - індивідуальна непереносимість.
    кешбек від 262 ₴
    розстрочка
    -5%

    Купити якісну спіруліну в інтернет-магазині "Здорове харчування". Склад: білок 65-72%, вуглеводи 10-20%, жири 5%, вітаміни (мг / кг): В-каротин (провітамін А) -1700, В1-55, В2-350, В5-11, В6-3 , В12-1.6, ВС-0.5, Е-190, С-15, РР-118, мінерали і мікроелементи (мг / кг): кальцій -1180, фосфор - 8280, залізо - 528, натрій - 344, магній -1663, йод - 3, селен - 2 та ін. Енергетична цінність 100 г продукту - 337 ккал. Властивості: - забезпечує профілактику і лікування атеросклерозу, захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, онкологічних захворювань; - очищає організм від радіонуклідів, токсинів і шлаків; - компенсує вітамінно-мінеральну недостатність; - нормалізує обмін речовин і діяльність щитовидної залози; - підвищує опір організму до захворювань; - зміцнює імунну систему; - знижує рівень холестерину; - нормалізує артеріальний тиск; - стабілізує вміст цукру в крові; - уповільнює процес старіння; - підвищує і забезпечує стійку потенцію у чоловіків; - прискорює рубцювання ран і загоєння опіків; - зміцнює нервову систему; - перешкоджає накопиченню надлишкової ваги. Рекомендації щодо застосування: Добову дозу використовують в 2 прийоми за 20-30 хв. до їжі. Добова норма споживання: - дітям дошкільного віку - 1 г; - дітям шкільного віку - 2-3 г; - дорослим - 2-4 г; - спортсменам і особам, зайнятим важкою фізичною працею - 10-15 г. Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці. Термін зберігання - 12 місяців. "На думку Всесвітньої організації охорони здоров'я їжею №1 вважається спіруліна" - академік М. Ільченко. ВООЗ вважає, що за потенційними можливостями спіруліна не має собі рівних в оздоровчому впливі на організм людини.
    кешбек від 255 ₴
    розстрочка
    -5%

    Do Ghazal Basmati Rice 1121 Sella – це добірний індійський рис з надзвичайно довгими зернами, які залишаються розсипчастими після приготування. Його природний аромат, ніжна текстура та поживність роблять його фаворитом у кухнях по всьому світу. Рис чудово поєднується з овочами, м’ясом, морепродуктами, підливами або використовується як основа для плову, бір’яні, різотто чи гарніру до стейків.
    кешбек від 247 ₴
    розстрочка
    -5%

    Рис басматі Виробництва Індія. Рис "басматі" вирощується біля підніжжя Гімалаїв на півночі Індії і районах Пакистану, що межують з нею. Цей сорт по праву визнається в усьому світі королем рису. Басматі має приємний аромат і вишуканим смаком. Його зерна довше і тонше звичайного довгого рису, а при варінні вони ще більше подовжуються, залишаючись майже незмінними в ширину. Рис "басматі" придатний для практично будь-якої страви східної кухні і просто чудовий у пловах і гарнірів. Для цього сорту рису найбільш підходить метод варіння "під кришкою" або "на пару".
    кешбек від 245 ₴
    розстрочка
    -5%

    Бажаєте купити спіруліну або хлорелу, але не знаєте що обрати? Купити спіруліну або хлорелу в інтернет- магазині "Здорове харчування", розібратися в різниці між цими продуктами, вибрати оптимальні для себе дози і отримати максимум користі - читайте, замовляйте, телефонуйте! Почнемо з того, що по суті своїй і спіруліна і хлорела - це висушені водорості, які, завдяки своїй унікальній корисності рік від року стають все більш популярним! Вони заслужили всесвітнє визнання від авторитетних організацій - Організація Охорони Здоров'я (WHO), Організація з харчування і сільського господарства (FAO), ЮНЕСКО (UNESCO, Світове Співтовариство з Харчуваня при ООН (UNWFS), 72-а Міжнародна Конференція по Протеїновим Мікроорганізмам, 74-а конференція по Харчуванню ООН, Американська Адміністрація по Їжі і Лікам, Японське Суспільство здорового харчування, Китайське Міністерство здоров'я, які дали спіруліні і хлорелі такі визначення: Суперживильна їжа, найкраще джерело протеїну, високоякісна здорова їжа, ідеальний продукт харчування в 21-му столітті і тому подібне. Білок в спіруліні і хлорелі містить всі необхідні людині амінокислоти і з успіхом може замінити їжу тваринного походження. Завдяки високоякісному білку спіруліна і хлорела вважаються повноцінною їжею, яка, до того ж, дуже добре засвоюється організмом людини. Багатий вміст жирних кислот, особливо Омега -3, також виділяє їх серед харчових продуктів. Адже Омега-3 жирні кислоти повинні надходити в наш організм з їжею щодня, але містяться в достатній кількості лише в жирній рибі (риб'ячому жирі), в лляній, рижієвій, конопляній оліях, в спіруліні і хлорелі. Спіруліна містить у великих кількостях кальцій, калій, мідь, вітаміни К, С і В12. Хлорела теж містить ці вітаміни, тільки в ще більшій кількості, плюс вона багата на магній, цинк, хлорофіл (рекордна кількість!) І має більш урівноважений склад поживних речовин, ніж спіруліна. В хлорелі вчені налічують понад 650-ти корисних речовин: кальцій, фосфор, йод, магній, калій, мідь, залізо, сірка, цинк, кобальт, марганець, цирконій, рубідій, провітамін А-каротин, вітаміни А, D, В1, В2 , В6, В12, С, К, РР, Е, фолієву кислоту, пантотенову кислоту, біотин, лейковорин і безліч інших. Концентрація життєво-необхідних корисних елементів в хлорелі значно вище ніж в овочах, фруктах, традиційних м'ясних і молочних продуктах харчування. Суха хлорела складається з: білка (близько 50%), вуглеводів приблизно 30%, жирів 10% (80% з яких - поліненасичені!), А також близько 10% мінералів. Білок хлорели включає більше 40 амінокислот, серед яких всі необхідні людському організму для повноцінного здорового існування! Таким чином хлорела більш якісна, з точки зору поживності, ніж яловичина, курятина, молоко, сир, тощо. Корисний вплив хлорели на організм людини: завдяки хлорофілу, який при потраплянні в кров насичує її киснем і перетворюється в гемоглобін, хлорела являється ефективним засобом для боротьби з анемією, пригнічує активність герпес вірусів, цитомегаловірусу, вірусу грипу, вірусу Епштейна-Барра та інших, ефективний лікувально-профілактичний засіб від панкреатиту, детоксикація - виводить кадмій, уран, ртуть, мідь, свинець; пестициди та інсектициди, екзогенні та ендогенні токсиканти, знімає алкогольне похмілля, пригнічує патогенні організми завдяки наявності хлореліну (природний, м'який, селективний антибіотик, покращує травлення, регенерацію клітин і роботу імунної системи, регулює рівень холестерину і цукру в крові, кров'яного тиску, кислотності в організмі, допомагає зменшити жирові відкладення, впоратися з відчуттям голоду і в результаті - схуднути, бореться з патогенними і запальними процесами, так як являється сильним антиоксидантом. Хлорелу призначають при: слабкому імунітеті, порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту, діабеті онкологічних захворюваннях, проблемах зі шкірою, інфекціях ясен, стоматиті, пародонтозі, чутливості очей до яскравого світла, ревматизмі, артриті, високому тиску, вірусних, бактеріальних, грибкових інфекціях, алергії, ранах (так як її вживання прискорює загоєння ран), отруєннях, алергії, хіміотерапії тощо. (Так як хлорела відмінно підходить для детоксикації організму), і при безлічі інших патологій. Хлорелу приймають зазвичай по 2-5 г на добу. Протипоказання одне - індивідуальна непереносимість.
    кешбек від 241 ₴
    розстрочка
    -5%

    Caputo — Італія. Традиційне італійське пшеничне борошно вищої якості — Манітоба. Створена в процесі максимального подрібнення пшеничних зерен м'яких сортів — типу "0" — з підвищеним вмістом білків. Має повітряну текстуру й білий колір. Ідеально підходить для професійного та домашнього приготування різноманітної солодкої та солоної випічки: хліба та булочок, млинчиків і панкейків, пирогів, різдвяного кексу Панетоне тактичних Коломби. Борошно Манітоба дає змогу створити особливо еластичне, здатне до активного росту, повітряне тісто. Містить високу кількість білків — 14 г/100 г борошна.
    кешбек від 231 ₴
    розстрочка
    -5%

    Індійський рис басматі Indian Super 1 кг – це довгі зерна, які залишаються пухкими і не злипаються після приготування, що робить його ідеальним вибором для приготування плову, біляша та інших страв.
    кешбек від 218 ₴
    розстрочка
    -5%

    Борошно без глютену Caputo Fioreglut для піци – це чудова альтернатива для людей з непереносимістю глютену, які люблять готувати борошняні вироби в домашніх умовах. Вона створена з пшеничного безглютенового крохмалю, кукурудзяного та рисового крохмалю, гречаного борошна, рослинних волокон та декстрози. З таким складом це борошно також можуть споживати діабетики. При цьому даний продукт нічим не поступається звичайному борошну.
    кешбек від 201 ₴
    розстрочка
    -6%

    ПАСТА ШОКОЛАДНА на сиропі цикорію Найкраще поєднання антиоксиданту (какао) та гепапротектора (цикорій). Склад: сироп цикорію (понад 50%), терте какао, крохмаль, сіль, лимонна кислота, сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г: білків – 1 г, жирів – 6 г, вуглеводів – 30 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 728 кДж/174 ккал. все без цукру Напої розчинна з жолудями купажована кава Сиропи сироп цикорію концентрат Солодощі кокосова згущене молоко паста шоколадна 200 г паста шоколадна 100 г паста шоколадна 400 г паста шоколадна 600г Гірчиця з цикорієм з цикорієм та інуліном косової олії +24. При температурі нижче цієї воно твердне, що може змінити консистенцію препарату (перехід у желеподібний стан без зміни якості товару). Для отримання рідкішого, плинного продукту, його слід потримати в теплій не гарячій воді і перемішати. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту при температурі нижче +1 (це веде до розшаровування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поштамат взимку. Споживач відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури близької до кипіння і перемішати. Сиропи та розчини на еритріолі. При перенасичених концентратах еритритолу допускається його кристалізація при температурі зберігання нижче +12+14. Для відновлення властивостей сиропів його слід потримати у теплій не гарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИП'ЯТИТИ. 3) гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння та гниття. Не допускається попадання слини, води у продукт після його відкриття, що значно скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШІ ПРОДУКТИ В ПРОЗОРУ УПАКОВКУ, ЩОБ СПОЖИВАЧ БАЧИВ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИКА 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпоштою, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару у службі доставки - у день надання такого Акту Виробнику. 2) Виробник протягом 14 днів від дати отримання товару Споживачем компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1 При температурі нижче цієї воно твердне, що може змінити консистенцію препарату (перехід у желеподібний стан без зміни якості товару). Для отримання рідкішого, плинного продукту, його слід потримати в теплій не гарячій воді і перемішати. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту при температурі нижче +1 (це веде до розшаровування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поштамат взимку. Споживач відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури близької до кипіння і перемішати. Сиропи та розчини на еритріолі. При перенасичених концентратах еритритолу допускається його кристалізація при температурі зберігання нижче +12+14. Для відновлення властивостей сиропів його слід потримати у теплій не гарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИП'ЯТИТИ. 3) гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння та гниття. Не допускається попадання слини, води у продукт після його відкриття, що значно скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШІ ПРОДУКТИ В ПРОЗОРУ УПАКОВКУ, ЩОБ СПОЖИВАЧ БАЧИВ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИКА 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпоштою, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару у службі доставки - у день надання такого Акту Виробнику. 2) Виробник протягом 14 днів від дати отримання товару Споживачем компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.
    кешбек від 193 ₴
    розстрочка
    -5%

    Паста "Амосова" - це натуральне та поживне поєднання сухофруктів, горіхів, меду та лимону, яке створене для підтримки здоров'я та підвищення рівня енергії. Завдяки унікальному складу, що включає чорнослив, курагу, інжир, изюм, лимон, волоський горіх та мед, ця паста збагачена вітамінами, мінералами та антиоксидантами. Основні особливості: Склад: чорнослив, курага, інжир, изюм, лимон, волоський горіх, мед Без гмо, підсилювачів смаку, повністю натуральний склад Як вживати пасту: Дорослим рекомендовано вживати по 1ст.л 2-3 десь у день Дітям віком від трьох років до 1ч.л. двічі на день Навіщо корисно вживати пасту: Зміцнює імунітет, серце і судини, підвищуючи їх еластичність Нормалізує кровообіг, живлячи серце та інші органи киснем Має протизапальну дію, забезпечуючи профілактику та лікування атеросклерозу Відновлює організм після хвороби, операції, важких фізичних навантажень, нервового виснаження Містить вітамін С, що допомагає у засвоєнні заліза Попереджає застуду, ГРЗ та грип Паста "Амосова" ідеально підходить для вживання в чистому вигляді, додавання до йогуртів, сиру або вівсянки, а також для використання в приготуванні десертів та випічки. Цей продукт не тільки насичує організм корисними речовинами, але й робить ваше харчування різноманітнішим та смачнішим. Упаковка – скляна банка