triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна виробництва
    Акція
    No Brand
    Очистити все

    Бакалія

    Гранола
    Дивіться також 👉Сумка-візок для продуктів
    кешбек від 3 ₴
    -19%

    Неймовірна ціна на Борошно пшеничне від компанії Зоовектор. Екологічно чиста та корисна
    кешбек від 4 ₴
    -22%

    Сіль харчоваі. Екологічно чиста та корисна.
    кешбек від 5 ₴
    -19%

    Крупа пшенична від. Екологічно чиста та корисна.
    кешбек від 7 ₴
    -21%

    Неймовірна ціна на Борошно кукурудзяне від компанії Зоовектор. Екологічно чиста та корисна
    кешбек від 9 ₴
    -21%

    Пластівці вівсянні. Екологічно чисті та корисні.
    кешбек від 10 ₴
    -3%

    Ласкаво просимо до нашого онлайн магазину! Ми раді представити вам наш продукт - Ерітрітол, який є кристалічним порошком натурального походження. Еритритол - це натуральний низькокалорійний підсолоджувач, який виготовляється з рослинної сировини, такої як кукурудзяний крохмаль або пшенична клейковина. Еритритол не містить калорій і не підвищує рівень глюкози в крові, тому він ідеально підходить для людей, які стежать за своєю вагою або страждають на діабет. Кристалічний вигляд Ерітрітолу робить його ідеальним для використання у різних стравах та напоях. Він добре розчиняється у воді і не залишає ніякого післясмаку. Еритритол має солодкий смак, схожий на цукор, але без його шкідливого впливу на здоров'я. У нашому магазині ви можете придбати Ерітрітол у зручній упаковці за доступною ціною. Ми гарантуємо якість та безпеку нашого продукту, тому що він виробляється тільки з натуральної сировини та відповідає всім необхідним стандартам якості. Якщо ви хочете вести здоровий спосіб життя і не жертвувати при цьому смаком, то Ерітрітол – ідеальний вибір для вас. Замовте його прямо зараз і насолоджуйтесь приємним солодким смаком ваших улюблених страв та напоїв!
    кешбек від 11 ₴
    -8%

    НЕ ПЕРЕБІТИЙ ЗМЕЛЬЧЕННИЙ ЖМОВИХ — а саме борошно Тонкодисперсійний порошок (мука) з насіння розторопші. Борошно з насіння рослини містить флавоноїд силімарин — речовину, що надає комплексний вплив на печінку людини. Силімарин бере участь в оновленні, регенерації, зміцненні та харчуванні клітин органа. Завдяки його впливу, відновлюється структура печінки, усуваються наслідки негативного впливу токсинів, орган очищається й оздоровлюється. Розторопша багата Природні антиоксиданти — ретинол і токоферол (вітаміни А й Е). Наявність речовин дає змогу боротися з розвитком ракових клітин, перешкоджає природному старінню, сприятливо впливає на шкіру; Вітамін Д, К: вітаміни Д-групи беруть участь у формуванні, розвитку та зміцненні (живлення кальцієм) кістково-м'язового апарату людини, посиленні імунітету, вітамін Крегує надходження кальцію, запобігає його переїданню; Вітаміни В-групи, що стабілізують функціонування нервової системи на клітинному рівні. Має ранозагоювальну, протизахищену дію. Приймання рослини прискорює загоєння будь-яких пошкоджень тканин, оскільки посилює процеси регенерації на клітинному рівні; Антиоксидантний ефект дає змогу протистояти розвитку ракових пухлин; Захищає, відновлює та зміцнює клітини печінки, нормалізує детоксикаційну, травну, обмінну функції органа, сприяє утворенню та виведенню жовчі Зміцнює захисні сили організму, підвищує опірність до інфекційних і вірусних атак; Прискорює метаболічні процеси, сприяє схудненню, виведенню шлаків і токсинів; Покращує функціонування ендокринної, серцево-судинної, репродуктивної, травної систем; борошно з розторопші користь і шкоду як приймати Протистоїть розвитку діабету, нормалізує рівень глюкози в крові; Бореться з атеросклерозом; Покращує стан шкіри, волосся; Перешкоджає виникненню алергічних реакцій. Застосовується борошно розторопші у разі: - токсичних уражень печінки (лекарських, алкогольних, харчових, сполуками важких металів), - хронічних запальних захворювань печінки (гепатит, цироз, коліти), - у разі уражень печінки, - захворювань жовчного міхура та жовчовивідних шляхів (холоесистіт, холангіт, дискінезія, жовчокам'яна хвороба), - порушення обмінно-репаративних процесів в організмі, - дисбактериозе, - відшаровування солей, - суглобових болів, — остеохондрозу. Протипоказання: Діти, які не досягли 12-річного віку. У рослині містяться речовини, що мають виражений ефект. Їхній активний вплив може пошкодити дитячому організму; Вагітні жінки. Лікарський засіб посилює кровообіг в органах малого таза, що може спровокувати переривання вагітності; Захворювання органів шлунково-кишкового тракту в гострій формі. Приймання препарату дозволене після проведення лікування, стабілізації стану пацієнта. У реабілітаційний період муку розторопші ефективно використовувати як допоміжне лікування; Індивідуальна нестерпність компонентів біодобавки. Як правильно приймати засіб Порошок із насіння розторопші використовуються для лікування та профілактики таких захворювань і станів: Порушення в роботі органів шлунково-кишкового тракту: лікування печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, кишківника; Розлади функціонування репродуктивної системи; Шкірні захворювання, алергічні реакції; Сприятливо впливає на стан серцево-судинної системи; Бере участь у лікуванні та запобіганні нервовим розладам; Ефективно бореться з надмірною вагою. Молоче насіння має легкий проносний ефект, а клітковина, що міститься в зернах, дає змогу знизити апетит; Погіршення стану шкіри та волосся. Споживання борошна розторопші покращує якість шкірних покривів, забезпечує їх щільність і пружність, гладкість і зволоженість. Припиняється випадання волосся, яке стає густим і блискучим. Важливо! Користь та шкоду від споживання борошна розторопші багато в чому визначається схемою приймання. Якщо ви будете дотримуватися правил вживання продукту, не порушуючи дозування, зможете досягти максимального ефекту, без шкоди для здоров'я. борошно з розторопші користь і шкоду як приймати Борошно розторопші — унікальний засіб для боротьби з багатьма захворюваннями Як приймати розторопшу в порошку? Це залежить від кінцевої мети приймання продукту: Лікування печінки. Приймає тричі на день, за 30 хв до їди, по 1-3 ложки. Панкреатит Спочатку дозування обговорюється з лікарем. Здебільшого, у реабілітаційний період, приймання починається з 1 чайної ложки на день, перед прийманням їжі. Порошок запивається водою; Холецистит. Вживання починається з 1 ч. л. один раз на день, поступово доза збільшується до 3-кратного приймання щодня за 30 хв до їди; Для схуднення. 1-3 ч.л. за 25 хв до приймання їжі, тричі на день; Чищення. Починати приймання з 1 год. л. тричі на день, за пів години до їди; Профілактика. 1 ч. л. раз на день, за 30 хв до приймання їжі. Коли вашій печінці потрібна допомога, якщо вас не влаштовує вага та стан шкіри — необхідно приймати борошно розторопші. У найкоротші терміни печінка зможе відновитися, ви позбудетеся ненависних кілограмів, отримаєте чисту та пружну шкіру, гарне та густе волосся. Рецепти Кок
    кешбек від 11 ₴
    -5%

    Купити очищене, несмажене насіння соняшнику в нашому інтернет-магазині - значить отримати якісний продукт за адекватною ціною. Відмінний снек, можна використовувати у випічці або для приготування сироїдних страв. Можна підсмажити і підсолити. Насіння соняшнику - виняткове джерело вітаміну Е, головного жиророзчинного антиоксиданту в людському організмі. Вітамін Е переміщується по всьому організму, нейтралізує дію вільних радикалів, які могли б зашкодити жировмісним структурам і молекулам, таким як мембрани клітин, тканини головного мозку і холестерол. Соняшникове насіння володіє високим вмістом фітостеролів. Це хімічні сполуки рослинного походження, за структурою схожі на холестерол. При їх регулярному вживанні в достатній кількості можна досягти зниження рівня холестеролу, поліпшити імунну реакцію і знизити ризик виникнення деяких онкологічних захворювань. Як уже згадувалося, для насіння соняшнику характерна надзвичайно висока концентрація магнію. Численні дослідження підтверджують здатність магнію позитивно впливати на прояви симптомів астми, знижувати кров'яний тиск і запобігати головний біль при мігрені, а також зменшувати ризик серцевого нападу.
    кешбек від 11 ₴
    -5%

    Амарант названий ідеальним продуктом 21-го століття завдяки своїй високій біологічній цінності. Особливість амаранту полягає в тому, що він омолоджує клітини, а також стримує ріст і поширення злоякісних утворень. Амарант (насіння, зерно) за поживними властивостями важко переоцінити. Для порівняння: показник поживної цінності білка амаранту дорівнює 75 одиниць, а молока тільки 72 одиниці. Корені, стебла, листя, квіти і насіння, в тій чи іншій мірі являються джерелом олії, крохмалю, вітамінів, пектину, каротину, протеїну, мікроелементів, мінеральних солей, цукру. Це ціла комора унікального білку вищої якості, що містить лізин - цінну і незамінну для людського організму амінокислоту, якої в білку 6-9%, що значно більше ніж у білку кукурудзи, пшениці чи рису. В Японії поживність зелені амаранту порівнюють з м'ясом кальмару. Амарант зерно. Застосування в кулінарії. Борошно та крупа з насіння використовуються в якості найцінніших харчових (до 20%) добавок у виробництві дієтичних продуктів харчування: каш, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів, дитячого харчування. При додаванні його в пшеничне борошно (10%), випечений хліб і здоба набувають цілющі властивості і довго не черствіють. Вже зараз у різних країнах світу виробляють більше тридцяти видів харчових "амарантоскладових" продуктів: вермішель, макарони, соуси, чіпси, бісквіти, кекси, вафлі, печиво, безалкогольні напої та пиво. І це, по суті, тільки початок великого ходу по планеті "золотого зерна Бога", покликаного, за словами Н.І. Вавілова, нагодувати людство. В одному немає сумніву - амарант просто зобов'язаний увійти в наш щоденний раціон! Насіння амаранту, в першу чергу, є джерелом дивовижної по своїм властивостям олії, більш цінної, ніж обліпихова. Його можна вживати обсмаженим. При нагріванні зерна розтріскуються і набувають приємний горіховий смак. Обсмаженими і сирими їх додають в запіканки, оладки, пудинги, торти, здобу. "АЛЕГРІЮ" — поживні цукерки, назва яких іспанською мовою означає «радість» або «щастя». Можна легко знайти їх серед різноманітних прилавків на мексиканських ринках. Робляться вони з насіння амаранту, тропічної рослини з яскраво-червоними квітами. Цукеркова маса зберігає певну форму завдяки натуральному меду, і її прикрашають волоськими і кедровими горіхами, а також родзинками. З меленого насіння амаранту також виходить крупа і борошно, з якого виготовляють хліб і тістечка. З товченого насіння амаранту ацтеки пекли коржі, це ж насіння застосовувалося і для приготування одної мексиканського м'ясної страви. Крім того, амарант був важливим атрибутом в релігійних ритуалах ацтеків. В газеті «Ньюс», яку видавали в Мехіко, говорилося: «При одному з своїх численних ритуалів ацтеки вмочали шматок амарантового хліба в кров своїх полонених і [убитих] ворогів, а потім з'їдали його». В іншому випадку мелені насіння амаранту змішували із зерном і медом, а потім з цієї маси ацтеки робили невеликі статуетки своїх ідолів або божеств. Пізніше, під час ритуалу, статуетки з'їдалися; цей звичай нагадує католицьке прийняття причастя. Обидва цих давніх обряду обурили іспанського конкістадора Ернана Кортеса настільки, що він оголосив вирощування і вживання амаранту в їжу поза законом. Будь-кого, хто був непокірливий, вбивали, або ж на знак безчестя йому відрубували руку. Тому те, що колись в Мексиці було однією з найпоширеніших культур, майже зникло. Тим не менш амарант зумів вижити, невідомо як перекочувавши з Центральної Америки в Гімалаї. За останнє століття він став основним продуктом харчування в Індії, Китаї, Непалі, Пакистані та Тибеті. Нещодавно мексиканські дослідники спробували з насіння цієї рослини отримати білок, щоб виготовити молоко амаранту — напій, який за своїми поживними властивостями не поступається коров'ячому молоку. Вони хочуть використовувати білок в якості добавки в їжу та напої; така харчова добавка буде доступна тим, хто не може дозволити собі купувати яйця, молоко, рибу або м'ясо. Незважаючи на те, що в минулому амарант застосовували в жахливих церемоніях, до цього часу різноманітні і поживні страви, приготовані з цієї рослини, приносять радість багатьом людям. Зовсім неважко самим винаходити салати з амаранту, оскільки він чудово поєднується з будь-якими салатними овочами. Можна сказати, що "салат амарантом не зіпсуєш". При традиційному весняному авітамінозі будь-які страви та напої з цією незвичайною зеленню допоможуть дуже швидко усунути вітамінний дефіцит. Ось кілька рецептів страв з амаранту: Каша з насіння амаранту. Важливо: Каша з насіння амаранту не містить глютену і може вживатися в їжу людьми, що перебувають на безглютенової дієті. А також всі бажаючі - людьми, які піклуються про своє здоров'я. Інгредієнти: 1 склянку насіння амаранту, 1 маленький зубчик часнику, очищений і порубаний, 1 середня цибулина, очищена і нарізана, 3 склянки води або овочевого бульйону, морська сіль, соєвий соус за смаком, гострий соус за смаком (оптимально); гарнір: 2 сливових помідора і 1 великий м'ясистий помідор
    кешбек від 12 ₴
    -7%

    Калінджі (рід NIGELLA SATIVA) - це дрібні чорні насіння трав'янистої однорічної рослини із сімейства Лютикові. Друга назва - чорний кмин. Насіння калінджі мають приємний пряний аромат і гострим, злегка гіркуватим, з нотками терпкості смаком, що зігріває організм. Насіння чорного кмину додають в страви з овочів і сочевиці, салати, супи з бобових, страви з рису, круп'яні гарніри, в різні соуси. Пряність використовують при квашенні капусти, при засолюванні, маринуванні і консервації овочів (огірки, капуста, кабачки, помідори), фруктів і ягід (яблука, кавуни і ін.). Крім того, насіння заварюють як чай, додають в киселі і компоти. У промислових масштабах використовується для отримання масла, яке має лікувальні властивості. Форма: тригранні, зморшкувато-горбкуваті насіння Розмір: 1,5 - 3 мм в довжину, 1 мм в ширину Колір: чорний, з матовим відтінком Країна походження: Індія
    кешбек від 12 ₴
    -13%

    Макарелла — смачних макаронів Королева. Склад харчового продукту: Борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна Умови зберігання: від 0 °С до 30 °С
    кешбек від 12 ₴
    -5%

    Борошно лляне O’freshly, 250 г – це натуральний продукт, виготовлений шляхом подрібнення знежиреного насіння льону. Завдяки спеціальній технології обробки воно зберігає максимум корисних властивостей, при цьому має приємний горіховий присмак та легку текстуру. Лляне борошно є цінною альтернативою традиційному пшеничному борошну, оскільки не містить глютену та підходить людям із його непереносимістю, а також тим, хто дотримується принципів здорового харчування. Продукт відрізняється високим вмістом розчинних та нерозчинних харчових волокон, що позитивно впливають на травну систему. Клітковина сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, забезпечує відчуття ситості на тривалий час та допомагає підтримувати здоровий баланс мікрофлори кишечника. Крім того, лляне борошно багате рослинними білками (36 г на 100 г), які легко засвоюються організмом і є відмінним джерелом енергії та поживних речовин. Користь лляного борошна O’freshly: Високий вміст клітковини покращує травлення та обмін речовин. Рослинний білок підтримує м’язи та є корисним для вегетаріанців і спортсменів. Багате на мікроелементи: магній, калій, цинк та залізо. Сприяє зміцненню серцево-судинної системи та нормалізації рівня холестерину. Не містить глютену – підходить для людей із целіакією та тих, хто обирає безглютенове харчування. Застосування в кулінарії: Лляне борошно має широку сферу використання. Його додають у випічку – хліб, печиво, кекси, млинці та оладки, де воно надає стравам легкий горіховий смак і робить їх більш поживними. Його можна змішувати з іншими видами борошна для покращення текстури тіста. Також лляне борошно ідеально підходить для приготування сніданків – каш, граноли, йогуртів або смузі, збільшуючи їхню харчову цінність. Завдяки високому вмісту клітковини, цей продукт часто рекомендують у дієтичному та діабетичному харчуванні. Харчова цінність на 100 г продукту: Білки – 36 г Жири – 9 г Вуглеводи – 10 г Калорійність – 270 ккал Термін придатності: 6–12 місяців (за умови зберігання у сухому місці при кімнатній температурі). Об’єм: 250 г. Борошно лляне O’freshly – це універсальний продукт, який легко стане частиною вашого щоденного раціону. Воно поєднує у собі користь суперфуду та простоту використання у різних стравах. Якщо ви прагнете збагатити своє меню клітковиною, рослинними білками та мінералами, лляне борошно стане ідеальним вибором для здорового та збалансованого харчування.
    кешбек від 13 ₴
    -7%

    Купити насіння розторопші плямистої свіже і якісне, недорого в інтернет-магазині "Здорове харчування". УВАГА: В насінні бур'яну, трапляється досить багато великих гілочок (стеблинок розторопші). але воно органічне (вирощене на чистих грунтах, напівручному способом). Розторопша - унікальна рослина, біохімічний склад якої вже багато років пильно вивчають вчені, а фармакологи намагаються відтворити, синтезувати і випустити в продаж в аптечних мережах, як дорогі і ефективні ліки. Але до сьогоднішнього дня не вдається створити хімічний препарат настільки ж ефективний і не токсичний для лікування печінки (і не лише!), як просте насіння розторопші плямистої. Яке знайшли застосування в клінічній практиці в першу чергу, як потужний гепатопротектор і антиоксидант. Основна діюча речовина в розторопші, а точніше комплекс речовин - силімарин (силібін А і В, ізосілібін А і В, силікристин, ізосілікрістин, силідіанін, таксіфолін). Ефективність силімарину для лікування багатьох хвороб, навіть таких важких, як гепатит С - доведено клінічно у величезних кількостях досліджень. Він покращує роботу клітинних мембран, стимулює утворення нових клітин, жовчовиділення, синтез білка, допомагає знешкодити отруйні речовини і боротися з вільними радикалами, має сильний антиоксидантний вплив. Розторопша містить у великій кількості всі жиророзчинні вітаміни, ПНЖК, селен, мідь і цинк. Насіння розторопші застосовують як лікувально-профілактичний засіб і в складі комплексних харчових добавок. Розторопшу рекомендовано вживати для комплексного очищення печінки і, як наслідок, всього організму, при жовчнокам'яній хворобі, цирозі, гепатиті, токсичних ураженнях печінки, для реабілітації людей які працюють і проживають на екологічно забруднених територіях, для поліпшення імунітету, в комплексній терапії нирок, селезінки, щитовидки, будь-яких отруєнь, для боротьби з передчасним старінням органів і систем людського організму.
    кешбек від 13 ₴
    -8%

    Порошок з плодів конопель Конопляна борошно є багатим джерелом нерозчинної і водорозчинній клітковини. Містяться в конопляної борошні грубі харчові волокна і пектини надають комплексне оздоровлюючу дію на організм людини, і, зокрема, сприяють: Поліпшенню перистальтики кишечника і усуненню запорів Відновлення нормального складу кишкової мікрофлори Зниження ризику утворення на стінках артерій небезпечних атеросклеротичних бляшок Відновлення нормального вмісту в крові глюкози, перешкоджають розвитку цукрового діабету ІІ-го типу Позбавлення від зайвої ваги, перешкоджають розвитку ожиріння Підвищують ефективність очищення організму від різних шкідливих речовин У складі конопляного насіння присутні 20 амінокислот, 9 з яких – незамінні, не синтезуються організмом людини (аргінін (умовно-незамінна амінокислота), гістидин, фенілаланін, метіонін, ізолейцин, лейцин, лізин, треонін, триптофан, валін). За амінокислотним складом конопляна борошно схожа з курячим яйцем і соєвим протеїном. Лідируючі позиції в білковому складі борошна, виготовленого із конопляного насіння, займають наступні амінокислоти: глутамінова амінокислота (5,31%), аргінін (3,35%), аспарагінова кислота (2,97%), серин (1,6%) валін (1,42%), гліцин (1,2%), фенілаланін (1,14%), лізин (0,9%). Варто також відзначити, що володіє високої харчової та біологічної цінністю і не містить в своєму складі білок глютен конопляна борошно також по праву може зайняти гідне місце в раціоні харчування хворих на целіакію (захворювання, при якому протипоказано вживання глютеновміщуючі продуктів на , , і ). Вітамінний склад конопляної борошна досить різноманітний (борошно насіння конопель містить каротиноїди (попередники вітаміну А), вітаміни Е, С, D і К, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B4 (холін), B5, B6, B8 (інозитол), B7 (біотин), В9 та В12).
    кешбек від 13 ₴
    -4%

    Борошно гарбузове O’freshly, 250 г – це натуральний продукт, виготовлений зі знежиреного насіння гарбуза. Воно зберігає всі корисні властивості насіння, має приємний легкий горіхово-гарбузовий присмак і є справжнім джерелом цінних вітамінів та мінералів. Гарбузове борошно активно застосовується у кулінарії як здоровий інгредієнт для приготування різноманітних страв, а також як харчова добавка для збагачення раціону. Цей продукт відзначається високим вмістом рослинних білків, клітковини та мікроелементів. Зокрема, у складі гарбузового борошна є магній, залізо, цинк, фосфор та калій, які сприяють зміцненню серцево-судинної системи, підтримують нормальний рівень гемоглобіну та позитивно впливають на нервову систему. Крім того, гарбузове борошно є джерелом вітамінів A, B, C, D та E, що допомагають підтримувати імунітет, здоров’я шкіри, зору та обмін речовин. Користь гарбузового борошна O’freshly: Допомагає нормалізувати рівень холестерину та цукру в крові, що особливо важливо для людей із цукровим діабетом. Покращує роботу шлунково-кишкового тракту завдяки високому вмісту клітковини, допомагає боротися із закрепами. Має легку засвоюваність та сприяє детоксикації організму. Є джерелом білка, тому добре підходить для спортсменів, вегетаріанців та тих, хто шукає рослинну альтернативу тваринним продуктам. Завдяки комплексу вітамінів та мінералів зміцнює імунну систему та підтримує життєвий тонус. Застосування в кулінарії: Гарбузове борошно можна використовувати як добавку до різних страв: воно чудово поєднується з кашами, йогуртом, смузі, коктейлями, супами та соусами. У випічці цей продукт може частково замінити пшеничне борошно, роблячи хліб, млинці чи печиво більш поживними та корисними. Його також додають у м’ясні або овочеві страви для підвищення харчової цінності та насиченості смаку. Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Білки – 7 г Жири – 9 г Вуглеводи – 23 г Калорійність – 305 ккал Термін придатності: 8 місяців (при зберіганні в сухому місці за температури до +20°С). Об’єм: 250 г. Борошно гарбузове O’freshly – це корисна та смачна добавка для тих, хто цінує натуральні продукти та прагне збагатити свій раціон вітамінами, мінералами та клітковиною. Воно підходить як для щоденного використання, так і для спеціальних дієт, у тому числі діабетичного харчування та раціону людей, що дотримуються принципів здорового способу життя.
    кешбек від 15 ₴
    -8%

    Склад: Насіння кунжуту Також досить популярною пряністю є чорний кунжут. Це плоди того ж рослини, але очищені від оболонки. Альтернативне назва: Сезам. В кулінарії: Є одна корисна і відома фішка, яка допомагає розкрити його властивості. Особливо, приємний аромат. Перед використанням його можна трохи підсмажити. Буквально 20-30 секунд на розігрітій сковорідці. В кунжуті майже 50% олії і за цей час воно почне виділятися з насіння. З'явиться золотистий відтінок і виражений аромат сезаму. Прекрасно поєднується з рибними стравами. Обов'язковий компонент багатьох приправи для риби. Особливо, річковий. Кунжут посипають хліб і булочки. Відома Тахіна паста (або тхина, тахін) теж виготовляється з кунжуту. Дуже здорово додати до рису. Особливо, підсмажений кунжут. Ще один напрямок використання ― салати. Наприклад, з пекінською капустою, з яйцями. Ну і казинаки всі ми знаємо. Для здоровья: Для здоров'я найкорисніший чорний, не очищений кунжут. У його оболонках міститься максимальна кількість корисних речовин. Білий теж корисний, але концентрації вітамінів та мінералів менші. Тому для досягнення оздоровчих ефектів вживати його потрібно більше. Кунжут корисний для поліпшення згортання крові. У ньому величезний, серед рослинних продуктів, вміст кальцію та вапна. Це корисно для кісток, волосся та нігтів. Корисний людям страждає на занижену масу тіла. Особливості: За рахунок високого вмісту олії, кунжутне насіння дуже калорійне. Якщо є схильність до повноти, вживати його варто в помірних кількостях. Іноді буває складно ). Але не виключати. Норма витрати: За смаком. "М'яка" для використання пряність. Країна походження: Індія
    кешбек від 15 ₴
    -8%

    Золотистий льон. Насіння золотистого льону купити за низькою ціною. Харчова клітковина, що входить до складу насіння льону, знижує різкі коливання рівня вмісту ліпідів в крові після прийому їжі і таким чином регулює наш апетит. Вченими з Копенгагенського університету отримані експериментальні дані про здатність насіння льону пригнічувати апетит і сприяти зниженню зайвої ваги. Льон вирощується протягом багатьох століть і відомий своїми неперевершеними якостями в усьому світі. Ще Гіппократ писав про застосування льону для полегшення болю в животі, а французький імператор Карл Великий настільки любив цю рослину, що навіть видав закон, який зобов'язував його вживати. Головні корисні властивості насіння льону - високий вміст альфа-ліноленової кислоти, харчової клітковини і лінганов. Одна з основних жирних кислот, альфа-ліноленова кислота перешкоджає утворенню речовин, що провокують процеси запалення, а також знижує рівень вмісту в крові реактивного С-протеїну. Завдяки дії альфа-ліноленової кислоти і лінганов, льон блокує розвиток пухлин у тварин і може сприяти зниженню ризику виникнення онкологічних змін у людей. Лінгани - це рослинні естрогени, елементи рослинної тканини, що володіють естрогенним ефектом і антиоксидантними властивостями. Вони допомагають стабілізувати гормональний баланс, полегшують симптоми ПМС і менопаузи, а також потенційно здатні знижувати ризик виникнення раку грудей і простати. Клітковина насіння льону сприяє здоровому травленню. Одна столова ложка цільного насіння містить стільки клітковини, скільки половина склянки вівсяних висівок. Розчинна клітковина льону може знижувати ризик серцевого нападу. У подрібненому вигляді насіння льону навіть більш корисніше, ніж цільне. Його можна змолоти в кавомолці або блендері, а потім додати в пластівці, печені вироби або коктейлі.
    кешбек від 15 ₴
    -4%

    Спагеті “Добруся” – спагеті високої якості, виготовлені з пшениці твердих сортів. Вага – 500 грам. Продукт легко засвоюється в організмі та надовго забезпечує почуття насичення. Паста підсилює організм багатьма мінеральними речовинами: кальцієм, калієм, фосфором, магнієм та залізом. А завдяки наявності білків у складі організм наповнюється енергією. Вітаміни групи В сприяють зменшенню втоми. До того ж, відбувається поліпшення перистальтики кишечника завдяки клітковині, що міститься в муці. І знижується ймовірність виникнення хвороб серцево-судинної системи. Інгредієнти: борошно пшеничне, куркума. Продукт може містити яйця. Спосіб приготування: Закип’ятіть воду з сіллю в пропорції 1 л води на 100 г макаронів. Поступово додайте макарони в киплячу воду, не припиняючи кипіння. Варіть 6-8 хвилин на повільному вогні, періодично помішуючи. Відрегулюйте точний час варіння відповідно до ваших особистих уподобань щодо твердості звареної пасти. Після варіння злийте пасту, промийте водою та подавайте. В упаковки 500 грам виходить 5 порцій. Зберігати в сухому, провітрюваному та затіненому місці. Харчова цінність продукту до варіння: Енергетична цінність – 1493 кДж/352 ккал Жири – 1,1 г включаючи насичені жирні – 0,5 г Вуглеводи – 73 г Клітковина – 2,8 г Білок – 11 г Сіль – 0,01 г. 📲 Долучайтеся до нашої Вайбер-групи - ✅ Ви першими дізнаєтеся про наші продукти, ціни на них та вигідні акції.
    кешбек від 15 ₴
    -7%

    До складу макових насіння входить велика кількість рослинного білка, харчові волокна, вітаміни А, В1, В2, ніацин, В4, В6, В9, С, Е, мінеральні елементи: кальцій, калій, натрій, магній, мідь, фосфор, залізо, цинк, селен, марганець. Насіння маку очищають судини від холестерину, надають в'яжучу дію, покращують травлення, заспокоюють нерви, полегшують стан при бронхітах, піднімають рівень гемоглобіну, зміцнюють кістки. Відвар насіння маку значно впливає на роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту і застосовується як засіб для поліпшення травлення, до того ж насіння маку чинять негативний вплив на кишкових паразитів. З насіння маку виготовляють знеболювальний засіб, який застосовують при зубних і вушних болях. Для тих, хто страждає безсонням, настій з висушених насіння маку допоможе заспокоїти нервову систему і заснути. Потрібно всього лише залити 5-10 р. насіння маку склянкою окропу і настоювати до повного охолодження. Чверть склянки на ніч гарантує спокійний сон. В онкології для попередження появи метастазів застосовують екстракт насіння маку. У косметології також використовують насіння маку. Їх розтирають і роблять з них так зване макове молочко, яке дуже ефективно усуває темні кола під очима, почервоніння повік. Мак не рекомендують вживати при індивідуальній непереносимості, емфіземі легенів, запорах, захворюваннях печінки, жовчнокам'яної хвороби. У великих кількостях його не варто їсти людям похилого віку та маленьким дітям.
    кешбек від 16 ₴
    -7%

    Гірчичний порошок - це пікантна приправа, яка виробляється шляхом помелу зерен гірчиці. Її широко застосовують в кулінарії, медицині та інших галузях, завдяки насиченому смаку і її корисним властивостям. Вона завжди знайде своє застосування в домі. Часто на прилавках можна знайти приправи низької якості, грубого помелу чи з сировини гарячого віджиму. У нас можна купити гірчичний порошок дрібного помелу, який виробляється з сировини високої якості (зерен холодного віджиму) і без домішок. У своєму складі гірчиця містить безліч корисних компонентів. · Вітаміни А, Е, РР, К, С і групи В. · Білки, жири, вуглеводи, амінокислоти. · Клітковина. · Ефірна, гірчична олії. · Натрій. · Селен. · Залізо. · Фосфор. · Марганець. · Магній. · Калій. · Кальцій. Сфери застосування і корисні властивості гірчичного порошку. 1. Кулінарія. Спеція найчастіше застосовується для приготування соусів, а також додається як приправа в різні страви. Завдяки її використанню підкреслюється і розкривається смак м'яса, риби або овочів. Вживання гірчиці підвищує апетит за рахунок стимуляції виділення шлункового соку. Рецепт домашньої гірчиці: · Гірчичний порошок - 3 ст. л. · Оцет - 3 ст. л. · Цукор - 2 ст. л. · Сіль - 1 ч. л. Гірчичний порошок перемішується з цукром і сіллю, потім додається оцет і знову перемішується до однорідної маси. Чим довше його перемішувати, тим краще буде смак. 2. Медицина. Застосовують порошок як протизапальний, зігріваючий і антибактеріальний засіб. При простудних захворюваннях ефективно допомагають ванночки з гірчичним порошком (розвести в теплій воді і парити ноги), а також легендарні гірчичники. При ревматизмі, ударах або розтягненнях можна використовувати розтирку з цим продуктом. Гіппократ писав про гірчиці, що з її допомогою можна вилікувати кашель, зняти біль в м'язах і поліпшити апетит. 3. Косметологія. Втирання гірчичного порошку в голову (обов'язково змити) стимулює ріст волосся. Також його додають в косметичні маски. Гірчиця очищає і тонізує шкіру. 4. Дім, сад, город. Для боротьби з шкідливими комахами в саду і на городі гірчичний порошок необхідно розвести водою і оприскувати рослини. Також його використовують як добриво. У побуті можна застосовувати для миття посуду, прання вовняних речей і виведення плям. Обмеження. Не слід вживати в їжу гірчицю людям з алергією на продукт, хворим на цукровий діабет, а також вагітним жінкам. При зовнішньому застосуванні важливо бути уважним і не перетримувати компреси, щоб не отримати опік шкіри.
    кешбек від 16 ₴
    -4%

    Олігофруктозу отримують з інуліну, який одержують з коріння цикорію. Олігофруктоза це натуральні розчинні харчові волокна. Часто застосовується як інгредієнт заміщає цукор у продукції зі зниженою калорійністю, а також у продукції зі зниженим вмістом/без цукру. Олігофруктоза є пребіотиком. Здатна стимулювати розмноження та зріст корисних біфідобактерій, сприяє нормалізації мікрофлори кишечника людини, зміцненню імунітету, покращує засвоєння кальцію з їжі, сприяє зниженню почуття голоду, дозволяє вирішити проблему запорів. Підходить для діабетичного харчування, тому що має дуже низький глікемічний індекс. Фруктоолігосахароза та фруктополіолігосахароза – це два типи пребіотичних вуглеводів, що належать до групи олігосахаридів. Вони використовуються в харчовій та фармацевтичній промисловості, а також у дієтології. 🔬 1. Фруктоолігосахароза (ФОС) Що це: Фруктоолігосахариди - це коротколанцюгові вуглеводи, що складаються з глюкози та кількох залишків фруктози. Виходять зазвичай з інуліну або ферментативним способом із сахарози. ✅ Застосування: Харчова промисловість: Додається до продуктів як низькокалорійний підсолоджувач. Використовується у функціональних продуктах (йогурти, мюслі, батончики) за рахунок пребіотичного ефекту. Дієтологія та медицина: Стимулює зріст корисних бактерій (біфідобактерій та лактобацил) у кишечнику. Покращує травлення та підтримує здоров'я ШКТ. Може використовуватися при запорах та синдромі подразненого кишечника. Помірно знижує рівень глюкози та холестерину в крові. Фармацевтика: Додається в пробіотики та нутрицевтики як носій та пребіотик. Широко використовується у всіх галузях харчової промисловості для продуктів з додатковою споживчою цінністю, зокрема для продуктів дитячого харчування. Має дуже низьку калорійність. 🥣 1. Йогурт з ягодами та ФОС Інгредієнти (на 1 порцію): Найменування Маса (г) Йогурт натуральний 200 Ягоди свіжі/мороз. 100 ФОС 5 Насіння чиа 5 Лимонна кислота 0.2 Сорбат калію 0.2 Харчова цінність: Ккал: 160 | Б: 7,5 г | Ж: 5.8 р | У: 17.5 г Термін зберігання: 7 діб при 4 °C (в герметичній ємності) Приготування: У мисці з'єднайте йогурт, ягоди та фруктоолігосахариди. Додайте чіа, лимонну кислоту та сорбат калію. Перемішайте до однорідності. Охолодіть 30-60 хвилин перед подачею (насіння чиа розбухне). 🧁 2. Вівсяне печиво з ФОС Інгредієнти (на 6–8 печива): Найменування Маса (г) Вівсяні пластівці 100 Банан стиглий 100 ФОС 10 Кориця мелена 1 Горіхи/родзинки 30 Лимонна кислота 0.3 Сорбат калію 0.3 Харчова цін | Б: 14,1 г | Ж: 16.4 р | У: 101.8 г Термін зберігання: 5 днів при кімнатній температурі, 12 у холодильнику, 30 у морозильнику Приготування: Розімніть банан у пюре. Додайте вівсянку, ФОС, горіхи/родзинки, корицю, лимонну кислоту та сорбат калію. Замісити цупке тісто. Сформуйте коржики і викладіть на лист. Випікати при 180 °C 15–20 хвилин до золотистої скоринки. Остудіть, зберігайте у герметичній упаковці. 🥤 3. Смузі на кефірі з ФОС Інгредієнти (на 1 склянку): Найменування Маса (г) Кефір 200 Банан 50 Ягоди 50 ФОС 5 Лляне насіння 5 Лимонна кислота 0.2 Бензоат натрію 0.2 Харчова цінність: Ккал: 170 | Б: 6,7 г | Ж: 4.3 г | У: 26 г Термін зберігання: До 3 діб у холодильнику (у закритій пляшці) Приготування: У блендер завантажте кефір, банан, ягоди, ФОС, лляне насіння. Додайте лимонну кислоту та бензоат натрію. Збийте до однорідності (30-60 сек). Перелийте в пляшку та охолодіть. 🍫 4. Пребіотичні батончики з ФОС Інгредієнти (на 6 батончиків): Найменування Маса (г) Фініки без кісточок 150 Вівсяні пластівці 100 Горіхи будь-які 50 ФОС 10 Какао-порошок 5 Лимонна кислота 0.3 Сорбат калію 0.3 Харчування: | Б: 20,5 г | Ж: 34 г | У: 151 г Термін зберігання: Кімната - 6 днів, холодильник - 20, морозилка - 60 днів Фініки подрібніть у блендері до пасти. Змішайте з вівсянкою, горіхами, какао, ФОС, лимонною кислотою та сорбатом калію. Розкладіть масу у форму, розрівняйте. Ущільніть та охолодіть 1 годину. Наріжте батончики, загорніть у папір чи плівку.
    кешбек від 17 ₴
    -4%
    кешбек від 18 ₴
    -8%

    Купити арахіс сирий, не смажений, якісний недорого можна в нашому інтернет-магазині. У ста грамах арахісу міститься більше 25 грамів білка, відповідно цей горіх є джерелом білків, які допомагають поліпшити метаболізм. Як би незвично це не звучало, арахіс допомагає поліпшити настрій і допомагає відновити занепад сил. Це пояснюється тим, що горіхи багаті такою амінокислотою як триптофан, вона стимулює вироблення серотоніну, і настрій поліпшується. Арахіс має багато властивостей, одна з яких є антиоксидантна, яка сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Арахіс містить багато магнію, а такий елемент допомагає виробляти енергію, а також позитивно впливає на процес виведення токсинів з організму. Якщо жінці або чоловікові потрібно поліпшити свої сексуальні функції, то кілька сирих горіхів чудово впораються з поставленим завданням. Арахіс активізує процес вироблення гормонів в організмі людини. Для поліпшення пам'яті вживання арахісу просто необхідне і його кількість на день має бути близько 15 горішків. Так як в арахісі міститься залізо, то він допомагає підвищити гемоглобін при його зниженні і уникнути проблеми крововиливу. Зміст вітамінів в арахісі (на 100 г їстівної частини): Вітамін В1 ------------------- 0.7 мг Вітамін В2 ------------------- 0.1 мг Вітамін PP ------------------- 13,2 мг Вітамін С -------------------- 5 мг