triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна виробництва
    Акція
    No Brand
    Очистити все

    Бакалія (Бренд - No Brand)

    Гранола
    Дивіться також 👉Сумка-візок для продуктів
    кешбек від 46 ₴
    розстрочка
    -7%

    Довгозернистий Індійський Рис Басматі Indian Super Extra Long 1 кг Indian Super це довгозернистий Індійський рис басматі. Рис "басматі" означає мовою хінді "Королева Аромату". Це довгозернистий рис, що має тонкий аромат і вишуканий смак. Цей сорт вирощується без ГМО та хімікатів біля підніжжя Гімалаї. Середня довжина зерна до виготовлення 7,4 мм. Середня довжина після приготування 18,5 мм - 22,2 мм. Вологість 12%. Ломкість: 0,50%.
    кешбек від 30 ₴
    розстрочка
    -8%

    Кокосові вершки (30% жирності) - натуральний рослинний продукт, замінник натуральних вершків. Виготовлений на основі кокосової олії з додаванням молочного білка, який надає їм характерний вершковий аромат і смак. Сухі кокосові вершки мають меншу калорійність, у порівнянні з оригінальним молочним продуктом, не містять холестерин і можуть використовуватися людьми з непереносимістю молока. Сухі рослинні вершки довго зберігаються, а тому в потрібний момент завжди будуть під рукою, щоб пом'якшити гіркоту кави або забілити ситний крем-суп. У сухих кокосових вершках немає жирів тваринного походження і холестерину, і, на відміну від натуральних молочних, при приготуванні вони легко розчиняються і не згортаються. Застосування в кулінарії 1. Сухі вершки можна додати в напої: гарячу і холодну каву, гарячий шоколад, молочні коктейлі; 2. При виготовлення хлібобулочних (як замінник молока, вершків), кондитерських виробів (крем, молочні начинки); 3. Використовувати сухі вершки можна і при виготовлення соусів (до м'яса, риби і тощо.); 4. Добре себе показали такі вершки в супах (крем суп, молочні супи тощо); Калорійність сухих кокосових вершків: у 100 г міститься 643 ккал. Спосіб застосування Для отримання густих вершків необхідно розвести сухий порошок з теплою водою в пропорції 1:1,5. Для отримання молока із сухих вершків необхідно розвести порошок з теплою водою в пропорції 1:4 - 1:10 (за смаком). Склад: кокосова олія (30% жирності), сироп глюкози, натуральний стабілізатор, розпушувач і барвник.
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -4%

    Купити якісну спіруліну в інтернет-магазині "Здорове харчування". Вага однієї таблетки - 0,25гр. В одному грамі - 4 таблетки. Склад: білок 65-72%, вуглеводи 10-20%, жири 5%, вітаміни (мг / кг): В-каротин (провітамін А) -1700, В1-55, В2-350, В5-11, В6-3 , В12-1.6, ВС-0.5, Е-190, С-15, РР-118, мінерали і мікроелементи (мг / кг): кальцій -1180, фосфор - 8280, залізо - 528, натрій - 344, магній -1663, йод - 3, селен - 2 та ін. Енергетична цінність 100 г продукту - 337 ккал. Властивості: - забезпечує профілактику і лікування атеросклерозу, захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, онкологічних захворювань; - очищає організм від радіонуклідів, токсинів і шлаків; - компенсує вітамінно-мінеральну недостатність; - нормалізує обмін речовин і діяльність щитовидної залози; - підвищує опір організму до захворювань; - зміцнює імунну систему; - знижує рівень холестерину; - нормалізує артеріальний тиск; - стабілізує вміст цукру в крові; - уповільнює процес старіння; - підвищує і забезпечує стійку потенцію у чоловіків; - прискорює рубцювання ран і загоєння опіків; - зміцнює нервову систему; - перешкоджає накопиченню надлишкової ваги. Рекомендації щодо застосування: Добову дозу використовують в 2 прийоми за 20-30 хв. до їжі. Добова норма споживання: - дітям дошкільного віку - 1 г; - дітям шкільного віку - 2-3 г; - дорослим - 2-4 г; - спортсменам і особам, зайнятим важкою фізичною працею - 10-15 г. Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці. Термін зберігання - 12 місяців. "На думку Всесвітньої організації охорони здоров'я їжею №1 вважається спіруліна" - академік М. Ільченко. ВООЗ вважає, що за потенційними можливостями спіруліна не має собі рівних в оздоровчому впливі на організм людини.
    кешбек від 13 ₴
    -7%

    Купити насіння розторопші плямистої свіже і якісне, недорого в інтернет-магазині "Здорове харчування". УВАГА: В насінні бур'яну, трапляється досить багато великих гілочок (стеблинок розторопші). але воно органічне (вирощене на чистих грунтах, напівручному способом). Розторопша - унікальна рослина, біохімічний склад якої вже багато років пильно вивчають вчені, а фармакологи намагаються відтворити, синтезувати і випустити в продаж в аптечних мережах, як дорогі і ефективні ліки. Але до сьогоднішнього дня не вдається створити хімічний препарат настільки ж ефективний і не токсичний для лікування печінки (і не лише!), як просте насіння розторопші плямистої. Яке знайшли застосування в клінічній практиці в першу чергу, як потужний гепатопротектор і антиоксидант. Основна діюча речовина в розторопші, а точніше комплекс речовин - силімарин (силібін А і В, ізосілібін А і В, силікристин, ізосілікрістин, силідіанін, таксіфолін). Ефективність силімарину для лікування багатьох хвороб, навіть таких важких, як гепатит С - доведено клінічно у величезних кількостях досліджень. Він покращує роботу клітинних мембран, стимулює утворення нових клітин, жовчовиділення, синтез білка, допомагає знешкодити отруйні речовини і боротися з вільними радикалами, має сильний антиоксидантний вплив. Розторопша містить у великій кількості всі жиророзчинні вітаміни, ПНЖК, селен, мідь і цинк. Насіння розторопші застосовують як лікувально-профілактичний засіб і в складі комплексних харчових добавок. Розторопшу рекомендовано вживати для комплексного очищення печінки і, як наслідок, всього організму, при жовчнокам'яній хворобі, цирозі, гепатиті, токсичних ураженнях печінки, для реабілітації людей які працюють і проживають на екологічно забруднених територіях, для поліпшення імунітету, в комплексній терапії нирок, селезінки, щитовидки, будь-яких отруєнь, для боротьби з передчасним старінням органів і систем людського організму.
    кешбек від 15 ₴
    -7%

    До складу макових насіння входить велика кількість рослинного білка, харчові волокна, вітаміни А, В1, В2, ніацин, В4, В6, В9, С, Е, мінеральні елементи: кальцій, калій, натрій, магній, мідь, фосфор, залізо, цинк, селен, марганець. Насіння маку очищають судини від холестерину, надають в'яжучу дію, покращують травлення, заспокоюють нерви, полегшують стан при бронхітах, піднімають рівень гемоглобіну, зміцнюють кістки. Відвар насіння маку значно впливає на роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту і застосовується як засіб для поліпшення травлення, до того ж насіння маку чинять негативний вплив на кишкових паразитів. З насіння маку виготовляють знеболювальний засіб, який застосовують при зубних і вушних болях. Для тих, хто страждає безсонням, настій з висушених насіння маку допоможе заспокоїти нервову систему і заснути. Потрібно всього лише залити 5-10 р. насіння маку склянкою окропу і настоювати до повного охолодження. Чверть склянки на ніч гарантує спокійний сон. В онкології для попередження появи метастазів застосовують екстракт насіння маку. У косметології також використовують насіння маку. Їх розтирають і роблять з них так зване макове молочко, яке дуже ефективно усуває темні кола під очима, почервоніння повік. Мак не рекомендують вживати при індивідуальній непереносимості, емфіземі легенів, запорах, захворюваннях печінки, жовчнокам'яної хвороби. У великих кількостях його не варто їсти людям похилого віку та маленьким дітям.
    кешбек від 59 ₴
    розстрочка
    -5%

    Цукрозамінник натуральний ЕРИТРІТОЛ,500 г Ерітрітол – це багатоатомний цукровий спирт, що використовується як замінник цукру. Його отримують з натурального овочевого цукру, який змішують з водою, зброджують, кристалізують, а потім ретельно сушать. Готовий продукт має форму білих кристалів або порошку, який виглядає як звичайний цукор. Солодкість ерітрітолу становить приблизно 70-80% від звичайного цукру, але натомість продукт має нульову калорійність. Відсутність калорійності досягається завдяки маленькому розміру молекул, які не проходять процес розчеплення та виводяться з організму у майже тому самому виді в якому надійшли. Оскільки ерітрітол в організмі не розпадається, то він не впливає ні на рівень глюкози, ні на рівень інсуліну у крові. Це свідчить по те, що ерітрітол є хорошою альтернативою звичайному цукру для людей з надмірною вагою або з діабетом. Рекомендації щодо вживання: використовується в якості столового цукру, у випічці, для приготування десертів, можна додавати у чай, каву тощо. Енергетична цінність 100 г: білки – 0 г, жири – 0 г, вуглеводи – 0 г. Калорійність – 0 Ккал Вага:500 г Виробник:Україна
    кешбек від 65 ₴
    розстрочка
    -5%

    Псиліум, ще відомий як іспагол - це лушпиння насіння подорожника, а точніше його індійського сорту. Такий продукт на 75 - 80% складається з клітковини і є відмінною дієтичною добавкою. Завдяки його властивості набухати при контакті з рідиною з'являється відчуття ситості і людина з'їдає менше. У кишківнику псиліум перетворюється в гель, завдяки чому він зв'язує і виводить з організму шкідливі речовини, до того ж він покращує мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Ще добавка нормалізує випорожнення, тиск, рівень холестерину і цукру в крові. У нашому магазині здорового харчування можна недорого купити лушпиння насіння подорожника. Продукт повністю натуральний і не містить хімічних добавок. Він зацікавить перш за все людей із зайвою вагою, непереносимістю глютену, цукровим діабетом, розладом шлунково-кишкового тракту і всіх прихильників здорового способу життя. Приймати лушпиння можна запиваючи водою або додавати в салати і гарніри. Добова норма становить 1 - 2 ч. ложки.
    кешбек від 31 ₴
    розстрочка
    -7%

    Купити арахіс сирий, не смажений, якісний недорого можна в нашому інтернет-магазині. У ста грамах арахісу міститься більше 25 грамів білка, відповідно цей горіх є джерелом білків, які допомагають поліпшити метаболізм. Як би незвично це не звучало, арахіс допомагає поліпшити настрій і допомагає відновити занепад сил. Це пояснюється тим, що горіхи багаті такою амінокислотою як триптофан, вона стимулює вироблення серотоніну, і настрій поліпшується. Арахіс має багато властивостей, одна з яких є антиоксидантна, яка сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. Арахіс містить багато магнію, а такий елемент допомагає виробляти енергію, а також позитивно впливає на процес виведення токсинів з організму. Якщо жінці або чоловікові потрібно поліпшити свої сексуальні функції, то кілька сирих горіхів чудово впораються з поставленим завданням. Арахіс активізує процес вироблення гормонів в організмі людини. Для поліпшення пам'яті вживання арахісу просто необхідне і його кількість на день має бути близько 15 горішків. Так як в арахісі міститься залізо, то він допомагає підвищити гемоглобін при його зниженні і уникнути проблеми крововиливу. Зміст вітамінів в арахісі (на 100 г їстівної частини): Вітамін В1 ------------------- 0.7 мг Вітамін В2 ------------------- 0.1 мг Вітамін PP ------------------- 13,2 мг Вітамін С -------------------- 5 мг
    кешбек від 5 ₴
    -19%

    Крупа пшенична від. Екологічно чиста та корисна.
    кешбек від 128 ₴
    розстрочка
    -22%

    Сипучий порошок без запаху. Має колір від білого до злегка жовтуватого. На смак - нейтральний або легкий білий, молочний присмак. Дуже добре розчиняється в теплій і гарячій воді. Не комкується. Харчова цінність на 100 г продукту: 720 ccl, 3651 кДж Кокосовий Жир - 50% Білки - 2 г Вуглеводи - 65 г Кокосове молоко – це дуже корисний продукт, в ньому міститься залізо, магній, калій, вітаміни А, В, Е, С. Низька калорійність продукту дозволяє вживати його людям, страждаючим надлишковою масою тіла. Вживання сухого кокосового молока покращує нервову і сечостатеву систему організму, а так само знижує прояви сезонного авітамінозу. Дієтологи рекомендують його людям, організм яких не переносить продуктів тваринного походження і людям з проблемами травлення. Застосування: у кулінарії з допомогою кокосового молока можна приготувати різні смачні десерти, воно виступає інгредієнтом в одному з рецептів тайського супу, можна додавати в каву замість вершків.
    кешбек від 23 ₴
    -6%

    Склад: кунжут білий та чорний, льон коричневий, насіння гарбуза, насіння соняшнику. Хочете перетворити свої салати на справжнє свято смаку та здоров'я? Тоді наш мікс насіння для салатів - ваш незамінний союзник на шляху до більш повноцінного харчування. У складі цього унікального міксу знаходиться ідеальне поєднання кунжуту білого та чорного, льону коричневого, насіння гарбуза, насіння соняшника. Що робить наш мікс особливим? Кунжут білий і чорний: Ці насіння додають характерний аромат та хруст у кожний салат. Вони багаті вітамінами та мінералами, такими як кальцій, залізо, магній і цинк, що сприяє зміцненню кісток, підтримці здоров'я шкіри та покращенню травлення. Льон коричневий: Джерело клітковини та омега-3 жирних кислот, льон подарує вашим салатам приємну текстуру та додаткову користь для серцево-судинної системи. Насіння гарбуза та соняшника: Ці насіння надають салатам насичений смак та яскравий зовнішній вигляд. Вони містять безліч антиоксидантів, вітамінів та мінералів, які сприяють зміцненню імунітету та загальному оздоровленню. Як використовувати мікс насіння? Дуже просто! Просто посипте їх поверх свого улюбленого салату, додайте до йогурту чи омлету, використовуйте при приготуванні випічки. Можливості безмежні! Кожна порція салату, кожна жувальна активність - це крок до кращого життя, і наш мікс насіння для салатів допоможе вам досягти цієї мети. Купити мікс насіння для салатів ви можете в нашому інтернет-магазині. Додайте вашим салатам більше смаку, текстури та користі з нашим унікальним міксом насіння!
    кешбек від 70 ₴
    розстрочка
    -7%

    Очищені ядра арахісу - це не тільки смачні, але і дуже корисні горіхи. У їх складі міститься велика кількість вітамінів, мінералів і амінокислот, які благотворно впливають на організм, допомагають поліпшити самопочуття людини і зарядити її енергією на цілий день. Арахіс без шкаралупи - користь для здоров'я Склад очищених ядер арахісу багатий різними вітамінами і мінералами. Ці горіхи відносять до переліку ефективних антиоксидантів природного походження, їх регулярне вживання допомагає уповільнити процеси, пов'язані з природним старінням організму, а також запобігти утворенню і розвитку ракових клітин. Багато лікарів радять їсти по кілька горіхів на день пацієнтам, що страждають від гастриту, а також виразки шлунка і дванадцятипалої кишки. У складі ядер достатньо природної клітковини, яка допомагає вивести токсини, прискорити відтік жовчі, а також підвищити ефективність роботи нирок і надниркових залоз. Крім того, прийом декількох очищених плодів арахісу на день допомагає знизити ризик захворювання гепатитом, цирозом і іншими хворобами печінки. Склад горіхів арахісу багатий залізом - елементом, необхідним для нормальної роботи серцево-судинної і кровоносної систем. Регулярне вживання плодів допомагає знизити рівень шкідливого холестерину і збільшити кількість корисного, прискорити циркуляцію крові, а також поліпшити еластичність стінок судин. Вживання очищених плодів арахісу приносить користь людям, що страждають на цукровий діабет. Його часто включають в свій раціон люди, які мають проблеми зі слухом, зором і пам'яттю. Вітаміни, що містяться в плодах, покращують концентрацію людини і прискорюють її реакцію. Склад очищеного арахісу багатий мінералами, які допомагають поліпшити роботу головного мозку. Вживання плодів дозволяє поліпшити кровообіг, прискорити передачу нервових імпульсів і запобігти зростанню пухлин мозку. Вживання ядер арахісу допомагає позбутися від стресу, дратівливості і безсоння. Калорійність і харчова цінність очищеного арахісу Як і всі представники родини горіхових, арахіс без шкаралупи - це висококалорійний продукт. У 100 г його очищених ядер міститься 567 ккал. Вміст плодів багатий жирами, їх в 100 г горіхів - близько 49 г, у тому числі 24 г - мононенасичені жири. Вони найбільш корисні для організму людини, так як допомагають травній системі отримувати від продуктів харчування більше вітамінів, мінералів і корисних хімічних сполук. У складі очищеного арахісу також міститься велика кількість білків, яких на 100 г продукту припадає близько 26 г. Вуглеводів в горіхах набагато менше - близько 16 г, з яких харчових волокон - 9 г, а цукру - близько 4 г на 100 г ядер без шкаралупи .
    кешбек від 64 ₴
    розстрочка
    -23%

    Сипучий порошок без запаху. Має колір від білого до злегка жовтуватого. На смак - нейтральний або легкий білий, молочний присмак. Дуже добре розчиняється в теплій і гарячій воді. Не комкується. Харчова цінність на 100 г продукту: 720 ccl, 3651 кДж Кокосовий Жир - 50% Білки - 2 г Вуглеводи - 65 г Кокосове молоко – це дуже корисний продукт, в ньому міститься залізо, магній, калій, вітаміни А, В, Е, С. Низька калорійність продукту дозволяє вживати його людям, страждаючим надлишковою масою тіла. Вживання сухого кокосового молока покращує нервову і сечостатеву систему організму, а так само знижує прояви сезонного авітамінозу. Дієтологи рекомендують його людям, організм яких не переносить продуктів тваринного походження і людям з проблемами травлення. Застосування: у кулінарії з допомогою кокосового молока можна приготувати різні смачні десерти, воно виступає інгредієнтом в одному з рецептів тайського супу, можна додавати в каву замість вершків.
    кешбек від 18 ₴
    -8%

    Купити натуральний кероб найвищої якості. Кероб являє собою солодкий порошок, що за смаком нагадує какао з цукром, тільки трохи в'яжучий. Порошок кероба можна використати замість какао. На відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру. Це замінник какао-порошку з високим природним вмістом вуглеводів (80%). Він не містить алергенних антитіл або теоброміну і вільний від стимуляторів кофеїну з низьким вмістом жиру. Він містить вітамін А, В1, В2 кальцій, магній та залізо. Як це природний, здоровий продукт, має широкий спектр застосування в харчовій промисловості в таких секторах, як кондитерські вироби, морозиво, напої, сиропи та фармакологією. Аналіз (для carochoc – 3): Вологість: 4-5%. Білок: 4-6%. Волокно: 4-6%. жир: 0,4-0,9%. Ash: 2,3-3,5%. Усього цукру: 40-45%. Інші вуглеводи: 40%. Лігнін: 18-21%. Целюлоза: 6-7,5%. Геміцелюлоза: 5-6,5%. Пектин: 2-3%. Інші: 2-3%. рН: 5-6. Продукт CAROCHOC це насамперед ПРОДУКТ ЗДОРОВ'Я з високим вмістом натурального волокна і без жирів, а містить НАТУРАЛЬНИЙ ЦУКОР (вміст цукру від 10% до 35%)!!! . У ньому немає ГМО і глютеїну, вільний від алергенів, а також без кофеїну і теоброміну (ці компоненти є в натуральному какао порошку, і не завжди і не всім корисні, наприклад діти та сердечники). Продукт CAROCHOC багатий на мінерали і працює як антиоксидант. ДУЖЕ ШИРОКИЙ СПЕКТР ЗАСТОСУВАННЯ: 1. У шоколадних виробах, у шоколадній глазурі, для покриття та начинок у вафлях... 2. У пекарнях, при виробництві печива та бісквітів... 3. У швидкорозчинних напоях (типу БАЙКАЛ) 4. У пластівцях (типу шоколадні)... 5. Як натуральний ароматизатор і як прикраса кондитерська (посипка)... 6. У кондитерських виробах (як здорове харчування)...
    кешбек від 75 ₴
    розстрочка
    -5%

    Купити якісну спіруліну в інтернет-магазині "Здорове харчування". Вага однієї таблетки - 0,25гр. В одному грамі - 4 таблетки. Склад: білок 65-72%, вуглеводи 10-20%, жири 5%, вітаміни (мг / кг): В-каротин (провітамін А) -1700, В1-55, В2-350, В5-11, В6-3 , В12-1.6, ВС-0.5, Е-190, С-15, РР-118, мінерали і мікроелементи (мг / кг): кальцій -1180, фосфор - 8280, залізо - 528, натрій - 344, магній -1663, йод - 3, селен - 2 та ін. Енергетична цінність 100 г продукту - 337 ккал. Властивості: - забезпечує профілактику і лікування атеросклерозу, захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, онкологічних захворювань; - очищає організм від радіонуклідів, токсинів і шлаків; - компенсує вітамінно-мінеральну недостатність; - нормалізує обмін речовин і діяльність щитовидної залози; - підвищує опір організму до захворювань; - зміцнює імунну систему; - знижує рівень холестерину; - нормалізує артеріальний тиск; - стабілізує вміст цукру в крові; - уповільнює процес старіння; - підвищує і забезпечує стійку потенцію у чоловіків; - прискорює рубцювання ран і загоєння опіків; - зміцнює нервову систему; - перешкоджає накопиченню надлишкової ваги. Рекомендації щодо застосування: Добову дозу використовують в 2 прийоми за 20-30 хв. до їжі. Добова норма споживання: - дітям дошкільного віку - 1 г; - дітям шкільного віку - 2-3 г; - дорослим - 2-4 г; - спортсменам і особам, зайнятим важкою фізичною працею - 10-15 г. Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці. Термін зберігання - 12 місяців. "На думку Всесвітньої організації охорони здоров'я їжею №1 вважається спіруліна" - академік М. Ільченко. ВООЗ вважає, що за потенційними можливостями спіруліна не має собі рівних в оздоровчому впливі на організм людини.
    кешбек від 35 ₴
    розстрочка
    -7%

    Купити натуральний кероб найвищої якості. Кероб являє собою солодкий порошок, що за смаком нагадує какао з цукром, тільки трохи в'яжучий. Порошок кероба можна використати замість какао. На відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру. Це замінник какао-порошку з високим природним вмістом вуглеводів (80%). Він не містить алергенних антитіл або теоброміну і вільний від стимуляторів кофеїну з низьким вмістом жиру. Він містить вітамін А, В1, В2 кальцій, магній та залізо. Як це природний, здоровий продукт, має широкий спектр застосування в харчовій промисловості в таких секторах, як кондитерські вироби, морозиво, напої, сиропи та фармакологією. Аналіз (для carochoc – 3): Вологість: 4-5%. Білок: 4-6%. Волокно: 4-6%. жир: 0,4-0,9%. Ash: 2,3-3,5%. Усього цукру: 40-45%. Інші вуглеводи: 40%. Лігнін: 18-21%. Целюлоза: 6-7,5%. Геміцелюлоза: 5-6,5%. Пектин: 2-3%. Інші: 2-3%. рН: 5-6. Продукт CAROCHOC це насамперед ПРОДУКТ ЗДОРОВ'Я з високим вмістом натурального волокна і без жирів, а містить НАТУРАЛЬНИЙ ЦУКОР (вміст цукру від 10% до 35%)!!! . У ньому немає ГМО і глютеїну, вільний від алергенів, а також без кофеїну і теоброміну (ці компоненти є в натуральному какао порошку, і не завжди і не всім корисні, наприклад діти та сердечники). Продукт CAROCHOC багатий на мінерали і працює як антиоксидант. ДУЖЕ ШИРОКИЙ СПЕКТР ЗАСТОСУВАННЯ: 1. У шоколадних виробах, у шоколадній глазурі, для покриття та начинок у вафлях... 2. У пекарнях, при виробництві печива та бісквітів... 3. У швидкорозчинних напоях (типу БАЙКАЛ) 4. У пластівцях (типу шоколадні)... 5. Як натуральний ароматизатор і як прикраса кондитерська (посипка)... 6. У кондитерських виробах (як здорове харчування)...
    кешбек від 24 ₴
    -5%

    Натуральний замінник цукру Солодка Стевія GREEN LEAF вже давно у фаворитах покупок споживача, а тепер доступний у концентрації 1:4. Усього ¼ ложки Солодкої Стевії GREEN LEAF 1:4 повністю замінює 1 ложку звичайного цукру. Ідеально підійде для використання в зігрівальних та освіжаючих напоях. Green Leaf Солодка Стевія не впливає на глікемію: люди з діабетом і предіабетом можуть без побоювань вживати її як підсолоджувач. Крім того, продукт є ефективним засобом, що перешкоджає утворенню зубного нальоту та карієсу. Особливості та переваги підсолоджувача Green Leaf Солодка Стевія: 100% натуральний продукт 0 калорій легкорозчинний стійкий до високих температур стабільний у кислому середовищі (pH 3-9) не руйнується на світлі не втрачає насолоду при зберіганні не втрачає солодкі властивості у готових продуктах продовжує термін зберігання продуктів перешкоджає бродінню добре поєднується з продуктами, збільшуючи їхню насолоду. Склад: натуральний підсолоджувач – еритритол натуральний екстракт солодкої трави стевії GREEN LEAF 6,79%, натуральний ароматизатор *еритритол – натуральний продукт ферментації кукурудзи Поживна цінність на 100 г продукту: жири - 0,0 грам вуглеводи - 0,0 грам (з них цукру - 0,0 грам) білки - 0,0 грам сіль - 0,0 грам Енергетична цінність у 100 г продукту: 0,0 ккал/0,0 кДж Виробник: Україна
    кешбек від 33 ₴
    розстрочка
    -8%

    Мака - це лікарська рослина, що використовується в їжу вже більше трьох тисяч років. Останнім часом Мака з Перу завоювала популярність у всьому світі, а не лише у себе на батьківщині. В першу чергу через свої чудодійні властивості підвищувати лібідо, покращувати статеві функції, позбавляти від депресії, заряджати енергією, нормалізувати гормональний баланс, покращувати розумову діяльність, кровообіг, витривалість, роботу щитовидної залози, стан волосся, нігтів і шкіри. Мака має здатність підлаштовуватися під потреби конкретного організму, тому її відносять до групи адаптогенів. Вважається, що мака безпечна для дітей, покращує пам'ять і підвищує здатність до навчання. Маку додають в напої, перші і другі страви. Або розбавляють одну чайну ложку порошку склянкою води. Приймають зазвичай 1-2 рази на день.
    кешбек від 11 ₴
    -8%

    НЕ ПЕРЕБІТИЙ ЗМЕЛЬЧЕННИЙ ЖМОВИХ — а саме борошно Тонкодисперсійний порошок (мука) з насіння розторопші. Борошно з насіння рослини містить флавоноїд силімарин — речовину, що надає комплексний вплив на печінку людини. Силімарин бере участь в оновленні, регенерації, зміцненні та харчуванні клітин органа. Завдяки його впливу, відновлюється структура печінки, усуваються наслідки негативного впливу токсинів, орган очищається й оздоровлюється. Розторопша багата Природні антиоксиданти — ретинол і токоферол (вітаміни А й Е). Наявність речовин дає змогу боротися з розвитком ракових клітин, перешкоджає природному старінню, сприятливо впливає на шкіру; Вітамін Д, К: вітаміни Д-групи беруть участь у формуванні, розвитку та зміцненні (живлення кальцієм) кістково-м'язового апарату людини, посиленні імунітету, вітамін Крегує надходження кальцію, запобігає його переїданню; Вітаміни В-групи, що стабілізують функціонування нервової системи на клітинному рівні. Має ранозагоювальну, протизахищену дію. Приймання рослини прискорює загоєння будь-яких пошкоджень тканин, оскільки посилює процеси регенерації на клітинному рівні; Антиоксидантний ефект дає змогу протистояти розвитку ракових пухлин; Захищає, відновлює та зміцнює клітини печінки, нормалізує детоксикаційну, травну, обмінну функції органа, сприяє утворенню та виведенню жовчі Зміцнює захисні сили організму, підвищує опірність до інфекційних і вірусних атак; Прискорює метаболічні процеси, сприяє схудненню, виведенню шлаків і токсинів; Покращує функціонування ендокринної, серцево-судинної, репродуктивної, травної систем; борошно з розторопші користь і шкоду як приймати Протистоїть розвитку діабету, нормалізує рівень глюкози в крові; Бореться з атеросклерозом; Покращує стан шкіри, волосся; Перешкоджає виникненню алергічних реакцій. Застосовується борошно розторопші у разі: - токсичних уражень печінки (лекарських, алкогольних, харчових, сполуками важких металів), - хронічних запальних захворювань печінки (гепатит, цироз, коліти), - у разі уражень печінки, - захворювань жовчного міхура та жовчовивідних шляхів (холоесистіт, холангіт, дискінезія, жовчокам'яна хвороба), - порушення обмінно-репаративних процесів в організмі, - дисбактериозе, - відшаровування солей, - суглобових болів, — остеохондрозу. Протипоказання: Діти, які не досягли 12-річного віку. У рослині містяться речовини, що мають виражений ефект. Їхній активний вплив може пошкодити дитячому організму; Вагітні жінки. Лікарський засіб посилює кровообіг в органах малого таза, що може спровокувати переривання вагітності; Захворювання органів шлунково-кишкового тракту в гострій формі. Приймання препарату дозволене після проведення лікування, стабілізації стану пацієнта. У реабілітаційний період муку розторопші ефективно використовувати як допоміжне лікування; Індивідуальна нестерпність компонентів біодобавки. Як правильно приймати засіб Порошок із насіння розторопші використовуються для лікування та профілактики таких захворювань і станів: Порушення в роботі органів шлунково-кишкового тракту: лікування печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, кишківника; Розлади функціонування репродуктивної системи; Шкірні захворювання, алергічні реакції; Сприятливо впливає на стан серцево-судинної системи; Бере участь у лікуванні та запобіганні нервовим розладам; Ефективно бореться з надмірною вагою. Молоче насіння має легкий проносний ефект, а клітковина, що міститься в зернах, дає змогу знизити апетит; Погіршення стану шкіри та волосся. Споживання борошна розторопші покращує якість шкірних покривів, забезпечує їх щільність і пружність, гладкість і зволоженість. Припиняється випадання волосся, яке стає густим і блискучим. Важливо! Користь та шкоду від споживання борошна розторопші багато в чому визначається схемою приймання. Якщо ви будете дотримуватися правил вживання продукту, не порушуючи дозування, зможете досягти максимального ефекту, без шкоди для здоров'я. борошно з розторопші користь і шкоду як приймати Борошно розторопші — унікальний засіб для боротьби з багатьма захворюваннями Як приймати розторопшу в порошку? Це залежить від кінцевої мети приймання продукту: Лікування печінки. Приймає тричі на день, за 30 хв до їди, по 1-3 ложки. Панкреатит Спочатку дозування обговорюється з лікарем. Здебільшого, у реабілітаційний період, приймання починається з 1 чайної ложки на день, перед прийманням їжі. Порошок запивається водою; Холецистит. Вживання починається з 1 ч. л. один раз на день, поступово доза збільшується до 3-кратного приймання щодня за 30 хв до їди; Для схуднення. 1-3 ч.л. за 25 хв до приймання їжі, тричі на день; Чищення. Починати приймання з 1 год. л. тричі на день, за пів години до їди; Профілактика. 1 ч. л. раз на день, за 30 хв до приймання їжі. Коли вашій печінці потрібна допомога, якщо вас не влаштовує вага та стан шкіри — необхідно приймати борошно розторопші. У найкоротші терміни печінка зможе відновитися, ви позбудетеся ненависних кілограмів, отримаєте чисту та пружну шкіру, гарне та густе волосся. Рецепти Кок
    кешбек від 43 ₴
    розстрочка
    -7%

    Лате "Куркума+кокосове молоко" (Золоте молоко) Латте з куркумою та кокосовим молоком, також відоме як "золоте молоко", це согріваючий, пряний напій, який відмінно підходить для холодних днів. Його назва походить від яскравого золотистого кольору, який нагадує про спецію куркуму. Лате "Куркума+кокосове молоко": - зміцнює імунітет, - покращує самопочуття і тонус органів, - виводить токсини з організму, - очищуює кров - прискорює регенерацію шкіри, - покращує колір обличчя. Склад: кокосове молоко 50% жирності, куркума, кокосовий цукор, кардамон, імбир, гвоздика, мускатний горіх Спосіб приготування: Суміш треба розвести окропом або гарячим коров'ячим/рослинним молоком з розрахунку 1-2 чайні ложки на середню склянку. Можна доповнити медом і шматочком олії, чудово підійде вершкове, кокосове і масло какао. Латте з куркумою, також відоме як "золоте молоко", це согріваючий, пряний напій, який відмінно підходить для холодних днів. Його назва походить від яскравого золотистого кольору, який нагадує про спецію куркуму. Цей напій не тільки смачний, але й корисний. Куркума має антиоксидантні властивості, а також сприяє загальному добробуту. Додайте його до свого меню, і ви отримаєте справжнє "золото" для вашого організму!
    кешбек від 38 ₴
    розстрочка
    -8%

    Кокосова стружка - чудові ласощі в поєднанні з іншими горіхами і сухофруктами. Широко використовується в кондитерській промисловості, надає неповторний відтінок смаку кожному кондитерському виробу, а також м'ясним стравам. Кокосова стружка застосовується у хлібопекарському виробництві в якості обсипання для здобних виробів. У кондитерському виробництві додатково ще всередину, як наповнювач. Кокосова стружка також використовується для виробництва молочної продукції (зокрема, як наповнювач для морозива). Корисні властивості кокосової стружки Кокос покращує травлення, підтримує роботу імунної системи, знижує ризик серцевих і ракових захворювань, володіє антиоксидантними властивостями. М'якоть і молоко кокосового горіха багаті мікроелементами, що поновлюють сили і поліпшують зір. Рекомендується також вживати при вушному болю та урологічних захворюваннях. Кокосова стружка залишається пористою навіть після насичення водою, чим зумовлені її відмінні чистячи властивості. Кокосове волокно добре очищає кишківник від отруйних продуктів і залишків їжі. Технологія виробництва кокосової стружки Кокосова стружка — продукт переробки кокосових горіхів. Кокосові горіхи переробляються в кокосове борошно, яке сушиться при високих температурах. Частково охолоджене борошно просіюється через сита різної частоти і складується в спеціальних ящиках. В результаті створюється кінцевий продукт — тертий кокос («desiccated coconut») або кокосова стружка. Хімічний склад і калорійність кокосової стружки Харчова цінність кокосової стружки в середньому складає: жири 65% вуглеводи 14% білки 13% мінеральні речовини 7%
    кешбек від 15 ₴
    -4%

    Спагеті “Добруся” – спагеті високої якості, виготовлені з пшениці твердих сортів. Вага – 500 грам. Продукт легко засвоюється в організмі та надовго забезпечує почуття насичення. Паста підсилює організм багатьма мінеральними речовинами: кальцієм, калієм, фосфором, магнієм та залізом. А завдяки наявності білків у складі організм наповнюється енергією. Вітаміни групи В сприяють зменшенню втоми. До того ж, відбувається поліпшення перистальтики кишечника завдяки клітковині, що міститься в муці. І знижується ймовірність виникнення хвороб серцево-судинної системи. Інгредієнти: борошно пшеничне, куркума. Продукт може містити яйця. Спосіб приготування: Закип’ятіть воду з сіллю в пропорції 1 л води на 100 г макаронів. Поступово додайте макарони в киплячу воду, не припиняючи кипіння. Варіть 6-8 хвилин на повільному вогні, періодично помішуючи. Відрегулюйте точний час варіння відповідно до ваших особистих уподобань щодо твердості звареної пасти. Після варіння злийте пасту, промийте водою та подавайте. В упаковки 500 грам виходить 5 порцій. Зберігати в сухому, провітрюваному та затіненому місці. Харчова цінність продукту до варіння: Енергетична цінність – 1493 кДж/352 ккал Жири – 1,1 г включаючи насичені жирні – 0,5 г Вуглеводи – 73 г Клітковина – 2,8 г Білок – 11 г Сіль – 0,01 г. 📲 Долучайтеся до нашої Вайбер-групи - ✅ Ви першими дізнаєтеся про наші продукти, ціни на них та вигідні акції.
    кешбек від 25 ₴
    -5%

    Цільнозернове житнє борошно "Здоров'я" №5, 2 кг. від компанії "Мак-Вар Екопродукт" При виготовленні цільнозернового борошна зерно пшениці перемелюється повністю, разом із зовнішніми оболонками і зародком! Тому воно містить абсолютно всі вітаміни, макро - та мікроелементи, що знаходяться в самому зерні. Харчові волокна, зародок зерна, алейроновий шар, що залишилися в борошні завдяки цілісному помолу зерна, мають дуже корисні властивості: — загальне оздоровлення та очищення організму; — сприяють усунення дисбактеріозу кишківника; — сприяють процесу зниження рівнів цукру і холестерину в крові; — живлять організм вітаміном Е — вітамін молодості і краси. Жито володіє цілющими властивостями. Вона здатна виводити шлаки, солі та токсини, завдяки чому допомагає усувати причини багатьох захворювань. Вживання житнього хліба допомагає знизити холестерин в крові, покращує обмін речовин, роботу серця, допомагає уникнути багатьох захворювань. Користь для діабетиків: 1. Низький глікемічний індекс (ГІ) Житня мука має нижчий ГІ (приблизно 45–55) у порівнянні з пшеничним борошном (ГІ ~70–85). Це означає, що вона повільніше підвищує рівень цукру в крові, що важливо для контролю глікемії. 2. Високий вміст клітковини Цільнозернова житня мука містить розчинні та нерозчинні харчові волокна, які: покращують чутливість до інсуліну; уповільнюють всмоктування вуглеводів; сприяють тривалому відчуттю ситості; допомагають зменшити рівень "поганого" холестерину (LDL). 3. Менше крохмалю, ніж у пшениці Це допомагає знизити глікемічне навантаження — ключовий фактор у дієті при діабеті. 4. Містить хром та магній Ці мікроелементи можуть допомагати у нормалізації рівня глюкози в крові. 5. Сприяє здоров’ю кишечника Клітковина покращує мікробіом, що позитивно впливає на метаболізм глюкози та імунітет. Енергетична та поживна цінність на 100 г: кКал/кДж - 270/1130 Білки - 9,3 г Жири - 1,9 г Вуглеводи - 54,1 р Термін придатності: 8 місяців з дати виробництва Вага нетто: 2 кг Виробник: ТМ "Мак-Вар Екопродукт". р. Вінниця, Україна.
    кешбек від 66 ₴
    розстрочка
    -8%

    Кокосові вершки (30% жирності) - натуральний рослинний продукт, замінник натуральних вершків. Виготовлений на основі кокосової олії з додаванням молочного білка, який надає їм характерний вершковий аромат і смак. Сухі кокосові вершки мають меншу калорійність, у порівнянні з оригінальним молочним продуктом, не містять холестерин і можуть використовуватися людьми з непереносимістю молока. Сухі рослинні вершки довго зберігаються, а тому в потрібний момент завжди будуть під рукою, щоб пом'якшити гіркоту кави або забілити ситний крем-суп. У сухих кокосових вершках немає жирів тваринного походження і холестерину, і, на відміну від натуральних молочних, при приготуванні вони легко розчиняються і не згортаються. Застосування в кулінарії 1. Сухі вершки можна додати в напої: гарячу і холодну каву, гарячий шоколад, молочні коктейлі; 2. При виготовлення хлібобулочних (як замінник молока, вершків), кондитерських виробів (крем, молочні начинки); 3. Використовувати сухі вершки можна і при виготовлення соусів (до м'яса, риби і тощо.); 4. Добре себе показали такі вершки в супах (крем суп, молочні супи тощо); Калорійність сухих кокосових вершків: у 100 г міститься 643 ккал. Спосіб застосування Для отримання густих вершків необхідно розвести сухий порошок з теплою водою в пропорції 1:1,5. Для отримання молока із сухих вершків необхідно розвести порошок з теплою водою в пропорції 1:4 - 1:10 (за смаком). Склад: кокосова олія (30% жирності), сироп глюкози, натуральний стабілізатор, розпушувач і барвник.