triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Козуб продукт
    Очистити все

    Бакалія (Бренд - Козуб продукт)

    Гранола
    -52%

    Суміш пластівців 9 злаків + льон миттєвого приготування Для виготовлення використовуються крупи : вівсяна, гречана, пшенична м’яких сортів пшениці, ячна, пшоно, житня, кукурудзяна, рисова, пшенична твердих сортів пшениці, які пройшли відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє мінімізувати наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. До суміші пластівців додається насіння льону. Різка вівсяної крупи на обладнанні німецької фірми «STREKEL & SCHRADER» дозволяє отримувати різану крупу для виробництва пластівців рівномірного розміру та якості. Використання режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури, дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту. Суміш круп підібрана за рецептом, дозволяє зберегти відтінок смаку кожного інгредієнта і отримати загальний неповторний аромат та відмінні смакові якості. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування: Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 7-10 хвилин. Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад:крупи: вівсяна, гречана, пшенична м’яких сортів пшениці, ячна, пшоно, житня, кукурудзяна, рисова, пшенична твердих сортів пшениці, насіння льону. Вага: 400г. Вид пакування: пакет поліпропілен. Кількість в упаковці: 10 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1374 кДж (328 ккал). термін придатності 365д
    -36%

    Для виготовлення використовується гречана крупа що швидко розварюється, яка пройшла додаткову очистку, що дозволяє мінімізувати наявність квіткових плівок у готовому продукті. Використання режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури, дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукта. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування:Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1–1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 8-10 хвилин. Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа гречана що швидко розварюється. Вага: 400 г. Вид пакування: пакет поліпропілен, коробка картон. Кількість в упаковці: 30 шт.
    -38%

    Для виготовлення використовуються крупи підвищенної якості: вівсяна, гречана, пшенична м’яких сортів, ячна, пшоно, житня, кукурудзяна, рисова, пшенична твердих сортів, які пройшли відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. Різка вівсяної, ячмінної, житньої, пшеничної крупи на обладнанні відомої німецької фірми «STREKEL & SCHRADER» дозволяє отримувати різану крупу для виробництва пластівців рівномірного розміру та якості. Суміш круп підібрана за рецептом, дозволяє зберегти відтінок смаку кожного інгредієнта і отримати загальний неповторний аромат та відмінні смакові якості. Використання дуже м’яких режимів пропарювання дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту. При виробництві продукту не використовуються консерванти і та штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування: Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 2 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 7-10 хвилин. Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 400 Вт. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа вівсяна різана, гречана, пшенична м’яких сортів, ячна, пшоно, житня, кукурудзяна, рисова, пшенична твердих сортів та насіння льону. Вага: 500г. Вид пакування: пакет паперовий. Кількість в упаковці: 18 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1374 кДж (328 ккал). термін придатності 365д
    -24%

    Висівки пшеничні ТОВ «Фірма ДІАМАНТ ЛТД» У ході виготовлення пшеничного борошна вищого гатунку продуктами відходу — висівками вважаються зерновий зародок, алейроновий шар ендосперму і квіткова оболонка зерна. Висівки пшеничні проходять очистку та калібровку. Склад: висівки з крупи пшеничної м’яких сортів пшениці Вага: 250г. Вид пакування: пакет паперовий. Кількість в упаковці: 10 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1356 кДж (324 ккал). термін придатності 244д
    -25%

    Крупа горох колотий швидкого приготування ТОВ «Фірми ДІАМАНТ ЛТД» виготовлена відповідно до ДСТУ 1055:2006. Для виготовлення використовується крупа горох колотий. Використання гідротермічної обробки паром дозволяє , скоротити час варіння до 20 хвилин. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Крупа потребує варіння. Спосіб приготування: горох колотий засипати в киплячу воду або бульйон у співвідношенні 1:3 (на 1 склянку крупи 3 склянки рідини), добре помішувати, варити на слабому вогні 20 хвилин. Після варіння витримати протягом 5 — 10 хвилин. Сіль або спеції додати за смаком Склад: крупа горох колотий Вага: 500 г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1352 кДж/323 ккал термін придатності 365д
    -24%

    Для виготовлення використовують крупу пшеничну з зерна твердих сортів пшениці, що пройшла очистку, шліфування і калібровку. Використання гідротермічної обробки крупи паром дозволяє отримати ароматну, разсипчастую кашу. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Крупа потребує варіння. Спосіб приготування: крупу пшеничну засипати в киплячу підсолену воду або молоко у співвідношенні 1:3 — 4 (на 1 склянку крупи 3 — 4 склянки рідини), добре помішувати, варити на слабому вогні 15 хвилин. Після варіння витримати протягом 5 — 10 хвилин. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа пшенична. Вага: 500 г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1386 кДж (331 ккал). термін придатності 365д
    -25%
    -41%

    Суміш пластівців 7 злаків + насіння гарбуза миттєвого приготування Для виготовлення використовуються крупи: вівсяна, гречана, пшенична, перлова, житня, пшоно, кукурудзяна, які пройшли відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє мінімізувати наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. До суміші пластівців додається насіння гарбуза. Суміш круп підібрана за рецептом, дозволяє зберегти відтінок смаку кожного інгредієнта і отримати загальний неповторний аромат та відмінні смакові якості. Використання режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури, дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування: Пластівці залити окропом,гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1–1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 5–8 хвилин. Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупи: пшенична з м’яких сортів пшениці, перлова, вівсяна, житня, гречана, пшоно, кукурудзяна, насіння гарбуза. Вага: 600г. Вид пакування: пакет поліпропілен, коробка картон. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1352 кДж (323 ккал). термін придатності 365д
    -24%

    Ріжки. Вироби макаронні трубчаті. ДСТУ 7043:2009 Цільнозернове борошно, з якої вироблені макарони зберегло у собі усі складові зерна, — квіткову оболонку, алейроновий шар та зерновий зародок, Під час приготування використовується тільки борошно та вода. Спосіб приготування: макаронні вироби засипати в підсолений окріп і варити до готовності на слабкому вогні, помішуючи 5 хвилин. Готові вироби відкинути на друшляк і промити водою. Води для приготування береться не менше 1 літра, солі – 1/3 чайної ложки на кожні 100 г сухих виробів. Склад: борошно пшеничне обойне грубого помолу з м’яких сортів пшениці, вода питна. Вага: 500г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 12 шт. термін придатності 365д
    -25%

    Спіральки. Вироби макаронні трубчасті. ДСТУ 7043:2009 Цільнозернове борошно, з якої вироблені макарони зберегло у собі усі складові зерна, — квіткову оболонку, алейроновий шар та зерновий зародок, Під час приготування використовується тільки борошно та вода. Спосіб приготування: макаронні вироби засипати в підсолений окріп і варити до готовності на слабкому вогні, помішуючи 5 хвилин. Готові вироби відкинути на друшляк і промити водою. Води для приготування береться не менше 1 літра, солі – 1/3 чайної ложки на кожні 100 г сухих виробів. Склад: борошно пшеничне обойне грубого помолу з м’яких сортів пшениці, вода питна. Вага: 500г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 12 шт. термін придатності 365д
    -25%

    Для виготовлення використовують вівсяну крупу підвищенної якості, яка пройшла відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. Гідротермічна обробка крупи паром дозволяє скоротити час варіння . При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Крупа потребує варіння. Спосіб приготування: крупу вівсяну плющену засипати в киплячу підсолену воду або молоко у співвідношенні 1:3 — 4 (на 1 склянку крупи 3 — 4 склянки рідини), добре помішувати, варити на слабому вогні 15 хвилин. Після варіння витримати протягом 5 — 10 хвилин. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа вівсяна плющена. Вага: 500 г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1377 кДж (329 ккал). термін придатності 365д
    -25%

    Для виготовлення використовується гречана крупа підвищеної якості, що пройшла очистку, калібровку, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок і отримати рівномірно приготовленний продукт. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Крупа вимагає варіння. Спосіб приготування: крупу гречану добірну подвійної очистки засипати в киплячу підсолену воду або молоко у співвідношенні 1:3 — 4 (на 1 склянку крупи 3 — 4 склянки рідини), добре помішувати, варити на слабому вогні 15 хвилин. Після варіння витримати протягом 5 — 10 хвилин. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа гречана ядриця 1 сорту. Вага: 500 г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1377 кДж (329 ккал). термін придатності 365д
    -24%

    Найніжніші різані вівсяні пластівці миттєвого приготування Технологи нашого підприємства створили найніжніші вівсяні пластівці, легкі й тонкі, які готуються за традиційною технологією. Ви і Ваші близькі без сумніву полюблять легку смачну вівсяну кашку з наших пластівців і з задоволенням будете насолоджуватися нею щоранку ! Для виготовлення використовується вівсяна крупа підвищеної якості, яка пройшла відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. Різка вівсяної крупи на обладнанні німецької фірми «STREKEL & SCHRADER» дозволяє отримувати різану крупу для виробництва пластівців рівномірного розміру та якості. Використання дуже м’яких режимів пропарювання та тонке плющення, дозволяє отримати одноманітну та ніжну консистенцію готового продукту Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування: Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 3 хвилин. Сіль, цукор, вершкове масло додати за смаком. Склад: Крупа вівсяна різана. Вага: 500г. Вид пакування: пакет поліпропілен, коробка картон. Кількість в упаковці: 16 шт. термін придатності 365д
    -25%

    Для виготовлення використовується ціла (не подрібнена) вівсяна крупа підвищеної якості, яка пройшла відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. Використання дуже м’яких режимів пропарювання дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту. При виробництві продукту не використовуються консерванти та штучні харчові добавки. Пластівці потребують варіння. Спосіб приготування: пластівці засипати в киплячу, підсолену воду або молоко у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 2 склянки рідини). Варити на слабкому вогні 5-7 хвилин. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа вівсяна ціла (не подрібнена). Вага: 500г. Вид пакування: пакет поліпропілен, коробка картон. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1445 кДж (345 ккал). термін придатності 365д
    -25%

    Для виготовлення використовується ціла (не подрібнена) вівсяна крупа підвищеної якості, яка пройшла відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. Використання дуже м’яких режимів пропарювання дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування:Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1–1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 7-10 хвилин. Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа вівсяна ціла (не подрібнена). Вага: 500г. Вид пакування: пакет поліпропілен, коробка картон. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1445 кДж (345 ккал). термін придатності 365д
    кешбек від 1 ₴
    -25%

    Найніжніші Вівсяні пластівці+Чіа, різані миттєвого приготування Технологи нашого підприємства створили найніжніші вівсяні пластівці, легкі й тонкі, які готуються за традиційною технологією. Ви і Ваші близькі без сумніву полюблять легку смачну вівсяну кашку з наших пластівців і з задоволенням будете насолоджуватися нею щоранку ! Для виготовлення використовується вівсяна крупа підвищеної якості, яка пройшла відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. Різка вівсяної крупи на обладнанні німецької фірми «STREKEL & SCHRADER» дозволяє отримувати різану крупу для виробництва пластівців рівномірного розміру та якості. Використання дуже м’яких режимів пропарювання та тонке плющення, дозволяє отримати одноманітну та ніжну консистенцію готового продукту При виробництві продукту не використовуються консерванти та штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування: Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 3 хвилин. Сіль, цукор, вершкове масло додати за смаком. Склад: крупа вівсяна різана, насіння чіа. Вага: 500г. Вид пакування: пакет поліпропілен, коробка картон. Кількість в упаковці: 16 шт. термін придатності 365д
    кешбек від 1 ₴
    -25%

    Для виготовлення використовується рисова крупа. Використання режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури, дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукта. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування: Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 8 хвилин. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа рисова. Вага: 400 г. Вид пакування: пакет поліпропілен, коробка картон. Кількість в упаковці: 30 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1563 кДж (347 (ккал).
    -25%

    Гребінці. Вироби макаронні трубчасті. ДСТУ 7043:2009 Цільнозернове борошно, з якої вироблені макарони зберегло у собі усі складові зерна, — квіткову оболонку, алейроновий шар та зерновий зародок, Під час приготування використовується тільки борошно та вода. Спосіб приготування: макаронні вироби засипати в підсолений окріп і варити до готовності на слабкому вогні, помішуючи 5 хвилин. Готові вироби відкинути на друшляк і промити водою. Води для приготування береться не менше 1 літра, солі – 1/3 чайної ложки на кожні 100 г сухих виробів. Склад: борошно пшеничне обойне грубого помолу з м’яких сортів пшениці, вода питна. Вага: 500г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 12 шт. термін придатності 365д
    -25%

    Мушлі. Вироби макаронні трубчаті. ДСТУ 7043:2009 Цільнозернове борошно, з якої вироблені макарони зберегло у собі усі складові зерна, — квіткову оболонку, алейроновий шар та зерновий зародок, Під час приготування використовується тільки борошно та вода. Спосіб приготування: макаронні вироби засипати в підсолений окріп і варити до готовності на слабкому вогні, помішуючи 5 хвилин. Готові вироби відкинути на друшляк і промити водою. Води для приготування береться не менше 1 літра, солі – 1/3 чайної ложки на кожні 100 г сухих виробів. Склад: борошно пшеничне обойне грубого помолу з м’яких сортів пшениці, вода питна. Вага: 500г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 12 шт. термін придатності 365д
    -24%

    До складу входять; суміш пластівців 11 злаків+льон+кунжут+насіння гарбуза+висівки пшеничні та вівсяні. Для виготовлення використовуються крупи підвищенної якості: пшенична м’яких сортів, твердих сортів, ячна, вівсяна, гречану, пшоно, житню, кукурудзяну, рисову, пшеничну зі спельти, сорізову, які пройшли відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє виключити наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. Різка вівсяної, ячмінної, житньої, пшеничної крупи на обладнанні відомої німецької фірми «STREKEL & SCHRADER» дозволяє отримувати різану крупу для виробництва пластівців рівномірного розміру та якості. Суміш круп підібрана за рецептом, дозволяє зберегти відтінок смаку кожного інгредієнта і отримати загальний неповторний аромат та відмінні смакові якості. Використання режимів пропарювання дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту. При виробництві продукту не використовуються консерванти та штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування:Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 2 склянки рідини), ретельно перемішати, накрити кришкою і залишити на 6 — 9 хвилин. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Пластівці залити залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 -2,5 та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт. Склад: крупа: пшенична м’яких сортів, твердих сортів, ячна, вівсяна різана, гречана, пшояна, житня, кукурудзяна, рисова, пшенична зі спельти, крупа сорго; насіння: льону, кунжуту, гарбуза; висівки пшеничні. Вага: 500г. Вид пакування: пакет паперовий. Кількість в упаковці: 18 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1403 кДж (335 ккал). термін придатності 365д
    -25%

    Суміш пластівців 7 злаків + насіння гарбуза миттєвого приготування Для виготовлення використовуються крупи: вівсяна, гречана, пшенична, перлова, житня, пшоно, кукурудзяна, які пройшли відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє мінімізувати наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. До суміші пластівців додається насіння гарбуза. Суміш круп підібрана за рецептом, дозволяє зберегти відтінок смаку кожного інгредієнта і отримати загальний неповторний аромат та відмінні смакові якості. Використання режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури, дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування: Пластівці залити окропом,гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1–1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 5–8 хвилин. Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупи: пшенична з м’яких сортів пшениці, перлова, вівсяна, житня, гречана, пшоно, кукурудзяна, насіння гарбуза. Вага: 400г. Вид пакування: пакет поліпропілен. Кількість в упаковці: 10 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1352 (кДж) (323 ккал). термін придатності 365д
    -24%
    -24%

    Для виготовлення використовується гречана крупа що швидко розварюється, яка пройшла додаткову очистку, що дозволяє мінімізувати наявність квіткових плівок у готовому продукті. Використання режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури, дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукта. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Пластівці не потребують варіння. Спосіб приготування:Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:1,5 (на 1 склянку пластівців 1–1,5 склянки рідини). Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 8-10 хвилин. Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–2 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа гречана що швидко розварюється. Вага: 400г. Вид пакування: пакет поліпропілен. Кількість в упаковці: 30 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1527 (кДж) (365 (ккал)). термін придатності 365д
    -24%

    Для виготовлення використовується крупа ячна з зерна ячменю, що пройшла очистку, шліфування і калібровку. Використання гідротермічної обробки паром дозволяє отримати ароматну, разсипчастую кашу. При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки. Крупа потребує варіння. Спосіб приготування: крупу ячну засипати в киплячу підсолену воду або молоко у співвідношенні 1:3 — 4 (на 1 склянку крупи 3 — 4 склянки рідини), добре помішувати, варити на слабому вогні 15 хвилин. Після варіння витримати протягом 5 — 10 хвилин. Сіль, цукор або спеції додати за смаком. Склад: крупа ячна. Вага: 500 г. Вид пакування: пакет паперовий з прозорими боками. Кількість в упаковці: 16 шт. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1419 кДж (339 ккал). термін придатності 365д