triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Акція
    Десналенд
    Очистити все

    Бакалія (Бренд - Десналенд)

    Гранола
    Дивіться також 👉Сумка-візок для продуктів
    кешбек від 20 ₴
    -7%

    .Харчова цінність 100 г конопляного насіння вміщує: білки - 30-32 г; вуглеводи - 23-24 г; жири - 48-49 м Також в 100 г насіння конопель міститься 553 ккал. Це означає, що споживаючи насіння рослини в якості харчової добавки, досить з'їдати до двох столових ложок на день. До того ж вживати таке насіння можна абсолютно в сирому вигляді, не піддаючи його термальній обробці, чого не можна сказати про настільки ж поживні боби сої. Конопляне насіння порівнюють з лляними, проте містять більше жирних кислот (омега кислот). Таким чином, в його складі знаходиться рекордна кількість вітамінів (В1, В2, В5, В6, С, А, Е, D), Омега 3, 6 і 9, клітковини, цинку, магнію, натрію, марганцю, заліза, кальцію і т . п. Високий вміст поживних речовин в конопляному насінні дає можливість використовувати його в якості лікарського і профілактичного засобу від анемії і інших захворювань. При цьому до складу рослини не входить глютен, через що насіння конопель може споживати людина, що не дозволяє собі хлібобулочну і похідну продукцію. При регулярному вживанні 1-2 столових ложок сирого насіння конопель можна впоратися з такими захворюваннями: Низька працездатність імунної системи, що призводить до вірусних та інфекційних захворювань. Астма. Глаукома. Цукровий діабет. Аутоімунні хвороби (псоріаз, важка міастенія, аутоімунний тиреоїдит Хашимото і т.д.). Розсіяний склероз. Тривале вживання такої харчової добавки таким чином вплине на людський організм: Підвищить уважність і поліпшить роботу пам'яті; Стабілізує сон; Відновить функціонування шлунково-кишкового тракту; Очистить організм від токсичних речовин і шлаків; Блокує розвиток захворювань передміхурової залози; Надасть болезаспокійливу і протизапальну дію; Збільшить кількість виробленого грудного молока; Позитивно позначиться на стані шкіри, волоссі і нігтів; Перешкоджає розвитку цукрового діабету; Нормалізує гормональний баланс. Коноплю застосовують у виробництві косметичних продуктів, які спрямовані на зволоження та живлення сухої шкіри, зняття алергічних реакцій, загальне поліпшення вигляду шкіри, а також попередження ознак старіння. Завдяки вищевказаним поживними властивостями їсти конопляне насіння можуть люди похилого віку, підлітки, спортсмени, а також ті, хто дотримується вегетаріанського харчування. Застосування в кулінарії Вживати насіння цієї рослини можна різному вигляді: Перемелене в блендері або кавомолці насіння (конопляне борошно) додають в будь-які страви, будь то супи, напої, салати і тощо; На основі насіння можна зробити корисне конопляне молоко; Борошно з конопель використовують при приготуванні хлібобулочних виробів; Їсти насіння можна як в сирому, так і в обсмаженому вигляді. Ще більшу поживність цей продукт принесе при грамотному поєднанні з іншими корисними травами і компонентами, такими як ягоди годжі, звіробій, глід, валеріана, куркума, тощо.
    кешбек від 63 ₴
    розстрочка
    -5%

    Насіння конопель - супер-продукт для здоров'я і довголіття Не лякайтеся назви цього продукту - ми зовсім не пропонуємо купувати вам наркотик! Відразу уточнимо: насіння конопель на відміну від листя і суцвіть не містять психотропних речовин, що викликають наркотичну дію. До того ж, для виробництва продуктів харчування на основі насіння даного злаку, вирощується особливий сорт рослини, що є «ненаркотичним» і офіційно дозволений до культивації. Тому очищене насіння конопель спокійно можуть вживатися всі без винятку люди, включаючи маленьких дітей. Воно не лише безпечне, але і включене в розділ «Суперфуд», тобто продуктів рослинного походження з підвищеним вмістом корисних для людини речовин та елементів. І насіння конопель по праву заслуговує цієї назви, так як воно являється справді унікальним за своїм хімічним складом і поживною цінністю. Хімічний склад насіння конопель Білки, ідентичні білкам крові людини, що дуже рідко зустрічається серед рослин. Білка глобуліну в них міститься 65-67%, білка альбуміну - 33-35%. Ці білки добре засвоюються. Глобулін відповідає за формування ензимів в плазмі крові і антитіл, здатних знищувати віруси і бактерії. Це особливо важливо для людей, які страждають імунною недостатністю. Альбумін зв'язує і переносить з кров'ю вітаміни, гормони і мікроелементи - звідси допомога в посиленні імунітету, гармонізації обміну речовин і гормональному балансу. Поліненасичені і насичені жирні кислоти - Омега-3, Омега-6 і Омега-9, стеаринова і олеїнова кислоти. Співвідношення цих кислот - найоптимальніше для організму людини. Всі вони беруть участь в модуляції імунної системи, рості і розвитку головного мозку, статевих залоз, нирок і шкіри. Амінокислоти - всього їх в насінні конопель близько 20, причому 10 з них - незамінні, які організм людини не може відтворювати самостійно. Мікро- та макроелементи - фосфор, калій, кальцій, магній, марганець, залізо, хлор, сірка та цинк, які добре засвоюються завдяки вмісту в насінні жирних кислот. Вітаміни - С, D, Е, А і групи В практично в повному складі. Особливо багато в цьому продукті вітаміну Е, без якого просто неможливе здоров'я, молодість і краса. Хлорофіл, необхідний для побудови клітин крові, харчування, виведення токсинів. Фітин і мезоінозит - рідкісні в природі речовини, які запобігають ожирінню печінки, що пов'язане з дефіцитом білка, а також важливі для зростання м'язової маси і кісток, стимуляції кровотворення і судинної регуляції. Антиоксиданти і біологічно активні речовини. Такий унікальний склад насіння конопель визначають їх найширший спектр дії на організм людини. Корисні властивості насіння конопель Ефективно зміцнюють імунну систему і підвищують опір організму інфекціям. Сприяють зростанню і розвитку м'язової і кісткової тканини. Покращують функціонування серцево-судинної системи і підтримують серцевий м'яз. Знижують рівень холестерину в крові і зменшують ризик розвитку атеросклерозу. Нормалізують артеріальний тиск, запобігаючи розвитку гіпертонії. Успішно використовують в лікуванні неврологічних розладів, уповільненні розвитку наслідків хвороб Паркінсона, Альцгеймера та інших подібних. Заспокоюють нервову систему, знімаючи стрес, безсоння, нервове напруження і інші психо-соматичні явища. Покращують мозковий кровообіг і підвищують розумову працездатність. Покращують пам'ять, увагу, зір і слух. Швидко і ефективно відновлюють сили і енергетичний баланс організму. Перешкоджають розвитку захворювань печінки і жовчовивідних шляхів. Відновлюють гормональний баланс, знижують ризик захворювань і дисфункцій чоловічої статевої сфери. Використовуються для профілактики і в комплексному лікуванні інфекційно-запальних захворювань дихальної і сечостатевої систем. Ефективно очищають організм від шлаків і токсинів. Відновлюють роботу травної системи і баланс кишкової мікрофлори. Нормалізують рівень цукру в крові, перешкоджаючи розвитку діабету. Нормалізують обмін речовин, перешкоджаючи розвитку ожиріння. Слугують відмінною профілактикою остеопорозу і допомагають в боротьбі з ревматоїдним артритом. Збільшують кількість і покращують якість грудного молока. Регулюють рівень гемоглобіну в крові, перешкоджаючи розвитку анемії. Благотворно впливають на шкіру, нігті і волосся. І це ще далеко не вся користь, яку може отримати організм людини з насінням коноплі. Тому даний продукт рекомендують ввести в раціон харчування всіх людей, які піклуються про своє здоров'я, прагнучи зберегти його до глибокої старості. Важливо підкреслити, що насіння конопель не містять глютен, на відміну від багатьох інших злакових. І тому їх спокійно можуть вживати ті, хто схильний до целіакії. Як використовувати очищене насіння конопель Насіння конопель очищене - готовий до вживання продукт. Воно має дуже приємний горіховий присмак з легкою гіркуватістю. Його можна додавати в салати, супи, каші, м'ясні та овочеві страви, смузі, випічку та інші страви. Воно відмінно поєднуються з сиром, іншим насінням і сухофруктами. Перемелене в блендері насіння стане доброю основою д
    кешбек від 18 ₴
    -8%

    Фруктоза (синоніми: арабіно-гексулоза, левульоза, фруктовий цукор) – моносахарид у вигляді білого кристалічного порошку, без запаху, з дуже солодким смаком. Добре розчиняється у воді та етиловому спирті. Фруктоза у вільному вигляді зустрічається в багатьох фруктах і плодах (яблука, груші, томати), входить до складу бджолиного меду, олігосахаридів та сахарози. У харчовій промисловості її отримують шляхом гідролізу з рослинної цукровмісної сировини (буряк, очерет, цукрова кукурудза). Фруктозу, як замінник цукру, ефективно використовують для здорового харчування
    кешбек від 48 ₴
    розстрочка
    -5%

    Коноплі є однією з найбільш широко використовуваної коропової приманки. Насіння конопель містить дуже високий рівень натуральних масел, тому короп знаходить їх дуже привабливими. Зерна конопель дуже часто використовують як добавку до кормового раціону при лові коропа. Вони добре відкриваються і приманюють рибу в зону лову. Насіння конопель містить великий набір корисних і поживних речовин. Поряд із такими поживними речовинами, як протеїни, яких у коноплі міститься до 25%, ефірні олії, вітаміни, мінерали, амінокислоти. Насіння конопель містить речовини, які додатково залучають рибу. Конопляне насіння містить білки (30%), трохи вуглеводів, олії (49%). Масла багаті на незамінні полінасиченими жирними кислотами Омега-3 і Омега-6. До складу насіння входить величезна кількість мікро-і макроелементів: фосфор і калій, кальцій і магній, марганець і залізо, хлор, сірка і цинк. Різноманітний склад вітамінів: C, D, E, каратиноїди (попередники вітаміну А), вітаміни групи В, майже в повному складі: В1,2,3,4,5,6,7,8,9,12, присутній хлорофіл і антиоксиданти . У складі насіння виявлено 20 амінокислот. 1. Замочіть насіння конопель на 12-24 години 2. Перелийте замочене насіння конопель і воду у велику каструлю 3. Доведіть воду до кипіння, поки зерна не почнуть розкриватися. 4. Перелийте готові коноплі у велике відро, накрийте кришкою і дайте її охолонути 5. Насіння буде готове до використання, як тільки вода стане прохолодною
    кешбек від 60 ₴
    розстрочка
    -5%

    Харчова цінність 100 г конопляного насіння вміщує: білки - 30-32 г; вуглеводи - 23-24 г; жири - 48-49 м Також в 100 г насіння конопель міститься 553 ккал. Це означає, що споживаючи насіння рослини в якості харчової добавки, досить з'їдати до двох столових ложок на день. До того ж вживати таке насіння можна абсолютно в сирому вигляді, не піддаючи його термальній обробці, чого не можна сказати про настільки ж поживні боби сої. Конопляне насіння порівнюють з лляними, проте містять більше жирних кислот (омега кислот). Таким чином, в його складі знаходиться рекордна кількість вітамінів (В1, В2, В5, В6, С, А, Е, D), Омега 3, 6 і 9, клітковини, цинку, магнію, натрію, марганцю, заліза, кальцію і т . п. Високий вміст поживних речовин в конопляному насінні дає можливість використовувати його в якості лікарського і профілактичного засобу від анемії і інших захворювань. При цьому до складу рослини не входить глютен, через що насіння конопель може споживати людина, що не дозволяє собі хлібобулочну і похідну продукцію. При регулярному вживанні 1-2 столових ложок сирого насіння конопель можна впоратися з такими захворюваннями: Низька працездатність імунної системи, що призводить до вірусних та інфекційних захворювань. Астма. Глаукома. Цукровий діабет. Аутоімунні хвороби (псоріаз, важка міастенія, аутоімунний тиреоїдит Хашимото і т.д.). Розсіяний склероз. Тривале вживання такої харчової добавки таким чином вплине на людський організм: Підвищить уважність і поліпшить роботу пам'яті; Стабілізує сон; Відновить функціонування шлунково-кишкового тракту; Очистить організм від токсичних речовин і шлаків; Блокує розвиток захворювань передміхурової залози; Надасть болезаспокійливу і протизапальну дію; Збільшить кількість виробленого грудного молока; Позитивно позначиться на стані шкіри, волоссі і нігтів; Перешкоджає розвитку цукрового діабету; Нормалізує гормональний баланс. Коноплю застосовують у виробництві косметичних продуктів, які спрямовані на зволоження та живлення сухої шкіри, зняття алергічних реакцій, загальне поліпшення вигляду шкіри, а також попередження ознак старіння. Завдяки вищевказаним поживними властивостями їсти конопляне насіння можуть люди похилого віку, підлітки, спортсмени, а також ті, хто дотримується вегетаріанського харчування. Застосування в кулінарії Вживати насіння цієї рослини можна різному вигляді: Перемелене в блендері або кавомолці насіння (конопляне борошно) додають в будь-які страви, будь то супи, напої, салати і тощо; На основі насіння можна зробити корисне конопляне молоко; Борошно з конопель використовують при приготуванні хлібобулочних виробів; Їсти насіння можна як в сирому, так і в обсмаженому вигляді. Ще більшу поживність цей продукт принесе при грамотному поєднанні з іншими корисними травами і компонентами, такими як ягоди годжі, звіробій, глід, валеріана, куркума, тощо.