triangle
    Колір
    Бренд
    Акція
    Чумак
    Очистити все

    Бакалія (Бренд - Чумак)

    Гранола
    Дивіться також 👉Сумка-візок для продуктів
    потрібнички
    -25%

    Макарони Завитки – популярна трубчата, схожа на «штопор», форма макаронних виробів. Завдяки рифленнiй поверхні, наскрізного отвору всередині і формі пружини цей вид макаронних виробів добре вбирає соус, тримає дрібно порізані овочі, рибу або м’ясо. Також чудово підходять для приготування запіканок. Готувати Завитки 7 хв.
    потрібнички
    -24%

    Макарони Метелики – цікава і приваблива форма фігурних макаронних виробів, за зовнішнім виглядом дуже нагадує метеликів. Такий вид пасти користується особливою популярністю у дітей. «Крила» метеликів трохи тонші основи, тому після приготування вони стають дуже м’які та ніжні. Завдяки своїй формі цей вид макаронних виробів універсаний, використовують в гарнірах, супах, холодних і гарячих салатах. Готувати Метелики 8 хв
    потрібнички
    -27%

    Макарони Спагеті – найпопулярніший вид макаронних виробів у всьому світі. Довга і тонка паста з круглим перетином (спагеті Чумак – 1,7 мм в діаметрі). Вони чудово поєднуються як з насиченими і густими соусами на основі томатів, так і з ніжними, легкими вершковими соусами. Готувати Спагеті 8 хв.
    потрібнички
    -17%

    Макарони Павутинка – найтонший тип макаронних виробів, завдяки чому готується моментально. Саме тому ця форма використовується для домашніх курячих бульйонів або подається з легким томатним соусом. Готувати Павутинку 1 хв
    потрібнички
    -25%

    Макарони Лапша – класична популярна паста у вигляді тонких смужок локшини великого формату. Схожі на спагеті, але мають сплющену форму. Відмінним поєднанням з цією пастою будуть свіжi овочі і гострий соус з часником. Цей формат макаронних виробів також чудово поєднується з соусами з додаванням морепродуктів і молюсків. Готувати Лапшу 8 хв.
    потрібнички
    -25%

    Макарони Спагетіні – універсальний вид пасти. Більш тонкі, у порівнянні зі спагеті (спагетіні Чумак – 1,2 мм в діаметрі). Спагетіні дуже витончені та ніжні, тому часті_x0002_ше їх подають з легкими соусами на базі оливкової олії, щоб не навантажувати їх. Спагетіні ідеальні в комбінації з різноманітними морепродуктами, з додаванням оливок. Також для цього формату пасти пасують гарячі і холодні соуси зi свіжих томатів, різних овочів і зелені. Готувати Спагетіні 6 хв
    потрібнички
    -17%

    Макарони Пера – коротка паста, що має характерну форму пустотілої трубки з косими зрізами по діагоналі і ребристою поверхнею. Пера чудово поєднуються з різними соусами. Готувати Пера 9 хв