triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Країна виробництва
    Bifood
    Очистити все

    Бакалія (Бренд - Bifood)

    Гранола
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Борошно тапіоки отримують із коренів тропічної рослини, відомої як маніока. Після збирання корені маніоки оброблюють, щоб вилучити токсичну речовину – ціанід, потім шляхом перетирання чи віджимання отримують сік, який містить крохмаль. Крохмаль сушать для вилучення вологи, щоб отримати білий порошок (борошно). Особливості здорова альтернатива крохмалю та згущувачу; не містить глютену, є ідеальним інгредієнтом для людей з целіакією (глютеновою непереносністю); добре впливає на травну систему; містить велику кількість крохмалю, який надає стравам правильну текстуру та консистенцію; містить вітаміни групи B, магній, кальцій, калій, цинк та залізо; тапіока здатна добре зберігати вологу, тому вона часто використовується для забезпечення соковитості страв, таких як пудинги та крем-супи; може бути використане для приготування желе, соусів, гарнірів, оскільки воно легко згущує страви. Як використовувати? Борошно тапіоки має нейтральний смак, відсутність власного аромату, клейкість і використовується як натуральний згущувач для різних страв. Його можна: додавати до гарячого рідини; підмішувати у суп або соус для створення густої текстури; додавати до рецептів пудингів, готуючи традиційні або болонські десерти; використовувати для приготування желе, гарнірів, таких як картопляний пюре або каша, або для смаження риби та м'яса, щоб підвищити текстуру; замінювати пшеничне борошно на борошно тапіоки в рецептах для випічки, таких як печиво, пироги, хліб; використовувати для панірування м'яса, риби або овочів, як безглютенову альтернативу традиційному паніруванню; додавати борошно тапіоки до безглютенових мультизернових замісів, для покращення текстури безглютенової випічки. Застереження Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон. Не рекомендовано вживати: при індивідуальній непереносності; людям, які алергію на тапіоку.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Виготовлена на основі рисового та нутового борошна. Корисний та поживний суперфуд для тих, хто не вживає м'яса. Не містить цукру, підсолоджувачів та хімічних домішок. Смакує з овочами, яйцями, морепродуктами й різноманітними сирами. Особливості відмінний варіант для людей, які не можуть споживати глютен; не розварюється та не злипається; нутове борошно містить значну кількість білка, що робить його відмінним джерелом рослинного білка для вегетаріанців та веганів; містить менше калорій, ніж інші види макаронних виробів, що може бути важливим для тих, хто слідкує за своєю вагою; підходить для вживання дорослим та дітям (від 3-х років); не містить хімічно синтезованих консервантів, барвників, ароматизаторів, стабілізаторів та загусників; легко засвоюється організмом. Як використовувати? Корисна та смачна альтернатива класичним макаронним виробам, яка може додати різноманіття до вашого раціону. Ось декілька швидких та здорових страв, які добре смакують разом з аргентинською локшиною: білкові складники, такі як тунець, сир фета або тофу; тости з авокадо і яйцем (авокадо містить здорові жири, а яйце – білок); морепродукти під вершковим соусом або соусом теріякі; варені або смажені овочі, гриби та свіжа зелень (салат, рукола, шпинат тощо). Приготування: у киплячу підсолену воду (з розрахунку 1 л на 100 г продукту) опустити локшину і варити на слабкому вогні 5-7 хвилин. Промити локшину холодною водою, за бажанням додати вершкове масло, соєвий соус тушковані овочі тощо. Застереження Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон. Не рекомендовано вживати при індивідуальній непереносності одного з продуктів, що входить у склад.