triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Акція
    Akura
    Очистити все

    Бакалія (Бренд - Akura)

    Гранола
    Дивіться також 👉Сумка-візок для продуктів
    кешбек від 120 ₴
    розстрочка
    -37%

    Все для суші ТМ Akura – це спеціальні високоякісні продукти для виготовлення класичних суші та ролів. Приготування суші - це особливий процес, що вимагає не тільки знання рецептів суші, але й певного набору продуктів, посуду та аксесуарів. Можна придбати інгредієнти для суші окремо, але особливу зручність одержують кулінари, які купують товари для суші в наборі. Набір для приготування суші на 6 персони від ТМ Акура чудово підійде для досвідченого спеціаліста з приготування суші, а якщо ви новачок - Ви легко впораєтеся з приготуванням суші за допомогою набору продуктів ТМ Akura.
    кешбек від 90 ₴
    розстрочка
    -43%

    Набір "Оптимальний" для приготування суші на 4 персони ТМ "AKURA" Продукти для суші ТМ "AKURA" чудово підходять для приготування суші та ролів на підприємствах громадського харчування - кафе, суші барах та ін. Набір інгредієнтів з успіхом використовується при приготуванні суші вдома. Спеціальний рис для суші, водорості (норі), рисовий оцет - основні необхідні інгредієнти для суші, приготування яких за різними рецептами буде легким і невимушеним.
    -20%

    Норі, AKURA Норі називають пресовані листи морських водоростей, схожі на папір. Водорості норі є невід'ємною частиною японської кухні. Вони використовуються свіжими та сухими, додаються в супи та салати. Морські водорості багаті на вітаміни і мінерали, тому корисні і поживні. Водорості норі використовуються для приготування ролів, нігірі та інших видів суші. Нори являють собою тонку темно-зелену тендітну пластину, на яку і накладається рис для суші, а потім начинка. Так само норі використовують і як самостійну страву, обсмажуючи їх у кунжутній олії та додаючи сіль та спеції. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5.8 г, жири - 0.28 г, вуглеводів - 30 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж) Кількість: 5 листів
    -20%

    Вакам - улюблена водорість жителів Японії, Кореї та інших країн ось уже багато сотень років. Вона зростає як у дикому вигляді, так і культивується у фермерських господарствах. Водорості вакам мають ніжний солонуватий смак. Їх можна їсти сирими або після термічної обробки. Класичний японський суп місо просто немислимий без Вакам. При своїй убогій калорійності ці водорості насичені вітамінами (A, C, E і K, ніацин, пантотенова кислота, рибофлавін і фолієва кислота), мінералами (фосфор, кальцій, залізо, магній, марганець і мідь) та амінокислотами (триптофан, треонін, , валін, аланін, глутамінова та аспарагінова кислоти). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 3,03 г жири - 0,64 г вуглеводи - 8,64 м Калорійність 100 г продукту: 45 ккал. Вага: 20г
    -20%

    Норі, AKURA Норі називають пресовані листи морських водоростей, схожі на папір. Водорості норі є невід'ємною частиною японської кухні. Вони використовуються свіжими та сухими, додаються в супи та салати. Морські водорості багаті на вітаміни і мінерали, тому корисні і поживні. Водорості норі використовуються для приготування ролів, нігірі та інших видів суші. Нори являють собою тонку темно-зелену тендітну пластину, на яку і накладається рис для суші, а потім начинка. Так само норі використовують і як самостійну страву, обсмажуючи їх у кунжутній олії та додаючи сіль та спеції. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5.8 г, жири - 0.28 г, вуглеводів - 30 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж) Норі, AKURA Норі називають пресовані листи морських водоростей, схожі на папір. Водорості норі є невід'ємною частиною японської кухні. Вони використовуються свіжими та сухими, додаються в супи та салати. Морські водорості багаті на вітаміни і мінерали, тому корисні і поживні. Водорості норі використовуються для приготування ролів, нігірі та інших видів суші. Нори являють собою тонку темно-зелену тендітну пластину, на яку і накладається рис для суші, а потім начинка. Так само норі використовують і як самостійну страву, обсмажуючи їх у кунжутній олії та додаючи сіль та спеції. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5.8 г, жири - 0.28 г, вуглеводів - 30 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж) Кількість: 10 листів Зацікавилися? Бажаєте замовити за вигідною ціною? Звертайтесь до нас! Натисніть Купити або дізнайтесь наші Партнерські ціни.
    -20%

    Рисовий папір на 90% складається з рисового борошна. Крім цього до її складу входять вода та сіль. На відміну від рису, що містить прості вуглеводи, папір містить складні вуглеводи. Також до складу рисового паперу входить незначна кількість вітаміну В6. Хоча папір з рису не має особливої поживної цінності, він користується великою популярністю в азіатських країнах як основа для приготування страв безглютенового харчування, що особливо важливо для алергіків. Як використовувати рисовий папір. З рисовим папером слід поводитися дуже обережно, щоб він не кришився і не обламувався по краях. Щоб лист рисового паперу перетворився на матовий прозорий «млинець», його слід на кілька секунд опустити в теплу воду, після чого викласти на рушник. Склад: рисове борошно, вода питна, сіль харчова. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5г.; жири – 0г.; вуглеводи – 45г; харчові волокна – 1 г; цукор – 1,2 г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал/836кДж Вага: 50г.
    -20%

    У японській кухні, яка все більше стає популярною і в нашій країні, незмінним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом із суші, а також можна вживати в їжу та в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна харчова, глютамат натрію (Е 621), барвник харчовий червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність продукту: жирів – 4.4 г, вуглеводи – 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 1кг
    кешбек від 35 ₴
    -4%
    -20%

    Імбир маринований "AKURA" 450 г В японській кухні, яка все більше стає популярною і в нашій країні, постійним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом з суші, а також можна вживати в їжу і в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 450 г
    -20%

    Паста місо – досить новий для України продукт. Це пастоподібна маса, як правило, коричневого кольору, специфічна за смаком та запахом, і мало хто знає, що з нею робити і як вживати. А тим часом місо – один із найкорисніших продуктів у раціоні людини. Суп місо готується дуже швидко, практично лічені хвилини, тому всі продукти мають бути заздалегідь підготовлені. Варити суп 10-15 хвилин, як зазначено у багатьох джерелах в інтернеті, не варто: чим довше вариться суп місо, тим менше корисних речовин та смаку в ньому залишається. Єдине, що можна варити довше 10 хвилин - це сушені гриби шиїтаке, так вони стануть м'якшими і смачнішими, а бульйон з них ароматний і насичений. Склад: соєві боби, рис, сіль, вода. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 11г.; жири – 6,1г.; вуглеводи – 24,5г; натрій – 4,7г; вода – 46г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 192 ккал / 803,32 кДж Вага: 80 г
    -20%

    Імбир маринований "AKURA" 230 г У японській кухні, яка все більше стає популярною і в нашій країні, постійним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом із суші, а також можна вживати в їжу та в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий, смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна харчова, глютамат натрію (Е 621), барвник харчовий червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність продукту: жирів – 4.4 г, вуглеводи – 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 230 г
    кешбек від 56 ₴
    -5%

    Рисова локшина - ситне, пружне на дотик, приємне, але, тим не менш, практично позбавлений смаку виріб з рисового борошна, широко поширене в Китаї та Японії. У цих країнах рисову локшину використовують для приготування величезної кількості різноманітних страв - це політ фантазій для справжніх гурманів і цінителів японської кухні. Локшина з рису, на 75% складається з крохмалю, багата вітамінами групи В (тіамін В1, В2 рибофлавін, ніацин В3), які беруть участь в обміні речовин і сприяють зміцненню нервової системи, і вітаміном Е, відомим своїми антиоксидантними властивостями. Вітамін Е покращує живлення клітин, зміцнює стінки судин і запобігає утворенню тромбів. З мінералів в рисової локшини присутні калій, фосфор, марганець, залізо, мідь, кальцій, цинк і селен. Склад: борошно рисова, вода питна. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 7,0 г, вуглеводів - 77.3 г, жири – 0,6 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 1457 кДж (348 ккал). Вага продукту: 250г
    -20%

    Все для суші ТМ Akura - це спеціальні високоякісні продукти для виготовлення класичних суші та ролів. Приготування суші – це особливий процес, що вимагає не тільки знання рецептів суші, але й певного набору продуктів, посуду та аксесуарів. Можна придбати інгредієнти для суші окремо, але особливу зручність отримують кулінари, які купують товари для суші в наборі. Набір для приготування суші на 6 персон від ТМ Акура чудово підійде для досвідченого фахівця з приготування суші, а якщо ви новачок – Ви легко впораєтеся з приготуванням суші за допомогою набору продуктів ТМ Akura. Входить в набір для приготування суші Акура Преміум: Водорості норі - 10листів, васабі - 20г, соєвий соус - 200 мл, маринований імбир - 180гр, рис для суші - 500 г, оцет для суші (рисовий оцет) - 100 мл, палички (6 пар), навчальний фіксатор - 1шт. Вага: 1,67 кг
    -20%

    Набір "Оптимальний" для приготування суші на 4 особи ТМ "AKURA" Продукти для суші ТМ "AKURA" відмінно підходять для приготування суші та ролів на підприємствах громадського харчування - кафе, барах і т.д. Набір інгредієнтів успішно використовується для приготування суші вдома. Спеціальний рис для суші, водорості (норі), рисовий оцет – основні необхідні інгредієнти для суші, приготування яких за різними рецептами буде легким та невимушеним. Вміст набору: Норі – 5 аркушів; рис – 250 г; імбир – 100 г; васабі - 20г; соус соєвий – 200мл; оцет для суші -100мл; палички бамбукові – (4 пари); килимок. Вага: 1200г
    -20%

    У японській кухні, яка все більше стає популярною в нашій країні, незмінним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом із суші, а також можна вживати в їжу та в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна харчова, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 70 г
    кешбек від 32 ₴
    -5%
    кешбек від 66 ₴
    -5%
    -20%

    Склад: лемонграс, рослинна олія (соєва олія), цукор, цибуля шалот, галангал, перець чилі червоний сушений, часник, фінікова паста, сіль, лимонна кислота, підсилювач смаку та аромату Е621, рибний соус, паста з креветки, каффір лайм. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 4,5 г, жири - 18,0 г, з них насичені -4,2г, вуглеводи -20,7г, з них цукри - 5,6г, харчові волокна -0 г,сіль -7,2 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту 1105кДж/226ккал Умови зберігання: при температурі не нижче +0 та не вище +25, та відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати у сухому прохолодному місці подалі від продуктів, що маюьб специфічний запах. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Строк придатності 18 місяців. Дата "Вжити до" та номер партії вказані на зворотній частині упаковки. Номер партії співпадає з датою "Вжити до". Маса нетто 30 г (допустимі відхили маси - не більше мінус 9%)
    -20%

    Суха морська капуста, або ламінарія Akura – у ламінарії величезна кількість лікувальних властивостей, адже в цій рослині містяться такі корисні речовини, як йод, кальцій, залізо, вітаміни групи B, C, E, D, PP, K та бета-каротин. Не обійшлося і без амінокислот, клітковини та полісахаридів. І це далеко не весь перелік корисних елементів, що містяться у ламінарії. Крім корисних властивостей, ламінарія має неперевершені специфічні смакові якості. Морську капусту широко використовують у східній кухні як окрему страву та як інгредієнт у різних перших стравах та салатах. морська капуста (ламінарія) суха. Харчова цінність 100 г продукту: білків – 4,8 г, жирів – 0 г, вуглеводів – 2,4 г Енергетична цінність на 100 г продукту: 30 ккал Вага: 25 г
    -20%

    Імбир маринований "AKURA" 180 г В японській кухні, яка все більше стає популярним і в нашій країні, постійним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом з суші, а також можна вживати в їжу в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий, смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна харчова, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жири - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 180 г
    -20%

    Паста Aka Miso червона або темна, що традиційно використовується для приготування найпопулярнішого в світі японського супу місо. Про користь пасти місо кожних японець знає з дитинства, не дивно, що ранок практично кожного жителя цієї країни починається з тарілки апетитного супу місо. Вважається, що такий сніданок забезпечує бадьорість на весь день та дає організму ударну дозу корисних вітамінів та мінералів. Таке відношення до пасти місо має своє наукове пояснення, адже у її хімічному складі присутні необхідні організму вітаміни. Склад: соєві боби, рис, сіль, вода. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 11,0 г; жири – 6,1 г.; вуглеводи – 24,5г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 192 ккал Вага: 80г.
    -20%

    Імбир маринований AKURA В японській кухні, яка все більше стає популярною і в нашій країні, постійним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом з суші, а також можна вживати в їжу і в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 680 г
    -20%

    Васабі Akura має гострий та пекучий смак, яскраво зелений колір. Васабі корінь світло-зеленого кольору, що росте на берегах гірських річок у Японії. Після сушіння корінь перемелюють і розтирають на порошок або пасту. У традиційній японській кухні Васабі - обов'язковий інгредієнт до суші та ролів. Васабі - корисний продукт з високою концентрацією калію, кальцію, вітаміну C та речовин, які посилюють антиокислювальний захист організму, а також допомагають шкірі виставити щит проти вільних радикалів. Склад: хрін (31,7%), сорбіт Е420, олія з рисових висівок, сіль, декстрин, васабі (4,5%), картопляний крохмаль, вода, ароматизатор, куркума, лимонна кислота, загусник Е415, барвник Е133. Харчова цінність на 100 г: білки - 4,0 г, жири - 0, вуглеводи - 40,0 г, дієтичні волокна - 8,0 г, натрій - 2000 мг. Енергетична цінність 100 г: 837,76 кДж / 200 ккал. Вага: 43г.
    -20%

    Рис - справжній фундамент японської кулінарії. Суші та роли не можуть обійтися без рису. Одним із секретів приготування суші є правильний вибір сорту рису . В результаті готовий рис повинен вийти клейким, і з нього легко можна буде сформувати суші або приготувати роли. Рис Akura відноситься до сортів з дуже високим вмістом крохмалю. При варінні зерна рису вбирають багато води і злипаються, рис набуває кремоподібної консистенції. Склад: рисова крупа додаткової обробки "Камоліно" Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 7.0 г, жири - 1.0, вуглеводи - 70.4 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 318 ккал (1329 кДж) Вага: 250 г