triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Акція
    Акційні товари
    Очистити все

    Розпродаж, знижки, акції: Бакалія

    Гранола
    кешбек від 2 ₴
    -32%
    -24%

    Крупа пшенична від. Екологічно чиста та корисна.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -28%

    Кокосові вершки (30% жирності) - натуральний рослинний продукт, замінник натуральних вершків. Виготовлений на основі кокосової олії з додаванням молочного білка, який надає їм характерний вершковий аромат і смак. Сухі кокосові вершки мають меншу калорійність, у порівнянні з оригінальним молочним продуктом, не містять холестерин і можуть використовуватися людьми з непереносимістю молока. Сухі рослинні вершки довго зберігаються, а тому в потрібний момент завжди будуть під рукою, щоб пом'якшити гіркоту кави або забілити ситний крем-суп. У сухих кокосових вершках немає жирів тваринного походження і холестерину, і, на відміну від натуральних молочних, при приготуванні вони легко розчиняються і не згортаються. Застосування в кулінарії 1. Сухі вершки можна додати в напої: гарячу і холодну каву, гарячий шоколад, молочні коктейлі; 2. При виготовлення хлібобулочних (як замінник молока, вершків), кондитерських виробів (крем, молочні начинки); 3. Використовувати сухі вершки можна і при виготовлення соусів (до м'яса, риби і тощо.); 4. Добре себе показали такі вершки в супах (крем суп, молочні супи тощо); Калорійність сухих кокосових вершків: у 100 г міститься 643 ккал. Спосіб застосування Для отримання густих вершків необхідно розвести сухий порошок з теплою водою в пропорції 1:1,5. Для отримання молока із сухих вершків необхідно розвести порошок з теплою водою в пропорції 1:4 - 1:10 (за смаком). Склад: кокосова олія (30% жирності), сироп глюкози, натуральний стабілізатор, розпушувач і барвник.
    -28%

    Кокосовий цукор - натуральний продукт, який отримують із соку пальм. Підсолоджувач має коричневий відтінок, може застосовуватися в дієтичному харчуванні. Такий вид цукру відрізняється приємним карамельним смаком. Корисні властивості харчового продукту Користь кокосового цукру обумовлена його хімічним складом. Найціннішим вважається той, який не має домішок і добавок тростинного, і інших видів цукру. У складі солодких кристалів присутні: вітаміни групи В; залізо; цинк; магній; 16 амінокислот; калій. За смаковими якостями це менш солодкий продукт, ніж буряковий цукор. У південних країнах він є традиційним, там він вживається в досить великих кількостях. Цей цукор повільніше засвоюється організмом, в порівнянні з білим. Також він є джерелом складних вуглеводів, і може застосовуватися в їжу людьми зі зниженим імунітетом і відновлюються після хвороби. Насичений склад робить позитивний вплив на весь організм: покращує загальне самопочуття; сприяє регенерації тканин; допомагає зміцнити нервову систему; позитивно впливає на зір. Кокосовий цукор вважається більш корисним, ніж такі відомі підсолоджувачі, як: кленовий сироп; коричневий цукор; тростинний цукор і ін. Наприклад, в коричневому цукрі в 2 рази менше міститься сірки і заліза, і в 10 разів менше цинку. На 2/3 продукт складається з сахарози, на 1/3 - з фруктози і глюкози. Дієтичну цінність представляє нерафінований продукт. В іншому випадку він може служити тільки джерелом додаткових калорій. Чи може кокосовий цукор заподіяти шкоду Будучи дієтичним продуктом, кокосовий цукор може приносити не лише користь, але і шкоду. Його застосування протипоказано тим, у кого індивідуальна непереносимість даного продукту. Калорійність продукту досить велика, порівнянна з буряковим цукром: в 100 грамах міститься 375 ккал. Ця обставина обмежує вживання кокосового цукру тими, хто прагне схуднути. Інших шкідливих властивостей у продукту немає. Незважаючи на те, що глікемічний індекс кокосового цукру становить всього 35, вживання цього продукту має обмеження. Хворим на цукровий діабет він може бути дозволений в обмеженій кількості, а при тяжкій формі захворювання - заборонений, так як створює вуглеводне навантаження на організм. Цукор з кокосового соку менш солодкий, ніж білий, тому є небезпека, що його потрібно класти більше, що призведе до збільшення кількості споживаних калорій. Цукор з кокосового соку - продукт з хорошими смаковими якостями, який може без побоювань вживатися в якості підсолоджувача. При вживанні в розумних кількостях і відсутності протипоказань кокосовий цукор здатний завдати лише користь.
    -29%

    До складу макових насіння входить велика кількість рослинного білка, харчові волокна, вітаміни А, В1, В2, ніацин, В4, В6, В9, С, Е, мінеральні елементи: кальцій, калій, натрій, магній, мідь, фосфор, залізо, цинк, селен, марганець. Насіння маку очищають судини від холестерину, надають в'яжучу дію, покращують травлення, заспокоюють нерви, полегшують стан при бронхітах, піднімають рівень гемоглобіну, зміцнюють кістки. Відвар насіння маку значно впливає на роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту і застосовується як засіб для поліпшення травлення, до того ж насіння маку чинять негативний вплив на кишкових паразитів. З насіння маку виготовляють знеболювальний засіб, який застосовують при зубних і вушних болях. Для тих, хто страждає безсонням, настій з висушених насіння маку допоможе заспокоїти нервову систему і заснути. Потрібно всього лише залити 5-10 р. насіння маку склянкою окропу і настоювати до повного охолодження. Чверть склянки на ніч гарантує спокійний сон. В онкології для попередження появи метастазів застосовують екстракт насіння маку. У косметології також використовують насіння маку. Їх розтирають і роблять з них так зване макове молочко, яке дуже ефективно усуває темні кола під очима, почервоніння повік. Мак не рекомендують вживати при індивідуальній непереносимості, емфіземі легенів, запорах, захворюваннях печінки, жовчнокам'яної хвороби. У великих кількостях його не варто їсти людям похилого віку та маленьким дітям.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -29%

    Довгозернистий Індійський Рис Басматі Indian Super Extra Long 1 кг Indian Super це довгозернистий Індійський рис басматі. Рис "басматі" означає мовою хінді "Королева Аромату". Це довгозернистий рис, що має тонкий аромат і вишуканий смак. Цей сорт вирощується без ГМО та хімікатів біля підніжжя Гімалаї. Середня довжина зерна до виготовлення 7,4 мм. Середня довжина після приготування 18,5 мм - 22,2 мм. Вологість 12%. Ломкість: 0,50%.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -28%

    Купити натуральний кероб найвищої якості. Кероб являє собою солодкий порошок, що за смаком нагадує какао з цукром, тільки трохи в'яжучий. Порошок кероба можна використати замість какао. На відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру. Це замінник какао-порошку з високим природним вмістом вуглеводів (80%). Він не містить алергенних антитіл або теоброміну і вільний від стимуляторів кофеїну з низьким вмістом жиру. Він містить вітамін А, В1, В2 кальцій, магній та залізо. Як це природний, здоровий продукт, має широкий спектр застосування в харчовій промисловості в таких секторах, як кондитерські вироби, морозиво, напої, сиропи та фармакологією. Аналіз (для carochoc – 3): Вологість: 4-5%. Білок: 4-6%. Волокно: 4-6%. жир: 0,4-0,9%. Ash: 2,3-3,5%. Усього цукру: 40-45%. Інші вуглеводи: 40%. Лігнін: 18-21%. Целюлоза: 6-7,5%. Геміцелюлоза: 5-6,5%. Пектин: 2-3%. Інші: 2-3%. рН: 5-6. Продукт CAROCHOC це насамперед ПРОДУКТ ЗДОРОВ'Я з високим вмістом натурального волокна і без жирів, а містить НАТУРАЛЬНИЙ ЦУКОР (вміст цукру від 10% до 35%)!!! . У ньому немає ГМО і глютеїну, вільний від алергенів, а також без кофеїну і теоброміну (ці компоненти є в натуральному какао порошку, і не завжди і не всім корисні, наприклад діти та сердечники). Продукт CAROCHOC багатий на мінерали і працює як антиоксидант. ДУЖЕ ШИРОКИЙ СПЕКТР ЗАСТОСУВАННЯ: 1. У шоколадних виробах, у шоколадній глазурі, для покриття та начинок у вафлях... 2. У пекарнях, при виробництві печива та бісквітів... 3. У швидкорозчинних напоях (типу БАЙКАЛ) 4. У пластівцях (типу шоколадні)... 5. Як натуральний ароматизатор і як прикраса кондитерська (посипка)... 6. У кондитерських виробах (як здорове харчування)...
    -29%

    Склад: Насіння кунжуту Також досить популярною пряністю є чорний кунжут. Це плоди того ж рослини, але очищені від оболонки. Альтернативне назва: Сезам. В кулінарії: Є одна корисна і відома фішка, яка допомагає розкрити його властивості. Особливо, приємний аромат. Перед використанням його можна трохи підсмажити. Буквально 20-30 секунд на розігрітій сковорідці. В кунжуті майже 50% олії і за цей час воно почне виділятися з насіння. З'явиться золотистий відтінок і виражений аромат сезаму. Прекрасно поєднується з рибними стравами. Обов'язковий компонент багатьох приправи для риби. Особливо, річковий. Кунжут посипають хліб і булочки. Відома Тахіна паста (або тхина, тахін) теж виготовляється з кунжуту. Дуже здорово додати до рису. Особливо, підсмажений кунжут. Ще один напрямок використання ― салати. Наприклад, з пекінською капустою, з яйцями. Ну і казинаки всі ми знаємо. Для здоровья: Для здоров'я найкорисніший чорний, не очищений кунжут. У його оболонках міститься максимальна кількість корисних речовин. Білий теж корисний, але концентрації вітамінів та мінералів менші. Тому для досягнення оздоровчих ефектів вживати його потрібно більше. Кунжут корисний для поліпшення згортання крові. У ньому величезний, серед рослинних продуктів, вміст кальцію та вапна. Це корисно для кісток, волосся та нігтів. Корисний людям страждає на занижену масу тіла. Особливості: За рахунок високого вмісту олії, кунжутне насіння дуже калорійне. Якщо є схильність до повноти, вживати його варто в помірних кількостях. Іноді буває складно ). Але не виключати. Норма витрати: За смаком. "М'яка" для використання пряність. Країна походження: Індія
    потрібнички
    -31%

    Поклади вермішель у тарілку й повністю залий окропом. Почекай 5 хвилин і злий воду. Заправ соусом з пакетика, перемішай і смакуй
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -29%

    Кокосова стружка - чудові ласощі в поєднанні з іншими горіхами і сухофруктами. Широко використовується в кондитерській промисловості, надає неповторний відтінок смаку кожному кондитерському виробу, а також м'ясним стравам. Кокосова стружка застосовується у хлібопекарському виробництві в якості обсипання для здобних виробів. У кондитерському виробництві додатково ще всередину, як наповнювач. Кокосова стружка також використовується для виробництва молочної продукції (зокрема, як наповнювач для морозива). Корисні властивості кокосової стружки Кокос покращує травлення, підтримує роботу імунної системи, знижує ризик серцевих і ракових захворювань, володіє антиоксидантними властивостями. М'якоть і молоко кокосового горіха багаті мікроелементами, що поновлюють сили і поліпшують зір. Рекомендується також вживати при вушному болю та урологічних захворюваннях. Кокосова стружка залишається пористою навіть після насичення водою, чим зумовлені її відмінні чистячи властивості. Кокосове волокно добре очищає кишківник від отруйних продуктів і залишків їжі. Технологія виробництва кокосової стружки Кокосова стружка — продукт переробки кокосових горіхів. Кокосові горіхи переробляються в кокосове борошно, яке сушиться при високих температурах. Частково охолоджене борошно просіюється через сита різної частоти і складується в спеціальних ящиках. В результаті створюється кінцевий продукт — тертий кокос («desiccated coconut») або кокосова стружка. Хімічний склад і калорійність кокосової стружки Харчова цінність кокосової стружки в середньому складає: жири 65% вуглеводи 14% білки 13% мінеральні речовини 7%
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -39%

    Сипучий порошок без запаху. Має колір від білого до злегка жовтуватого. На смак - нейтральний або легкий білий, молочний присмак. Дуже добре розчиняється в теплій і гарячій воді. Не комкується. Харчова цінність на 100 г продукту: 720 ccl, 3651 кДж Кокосовий Жир - 50% Білки - 2 г Вуглеводи - 65 г Кокосове молоко – це дуже корисний продукт, в ньому міститься залізо, магній, калій, вітаміни А, В, Е, С. Низька калорійність продукту дозволяє вживати його людям, страждаючим надлишковою масою тіла. Вживання сухого кокосового молока покращує нервову і сечостатеву систему організму, а так само знижує прояви сезонного авітамінозу. Дієтологи рекомендують його людям, організм яких не переносить продуктів тваринного походження і людям з проблемами травлення. Застосування: у кулінарії з допомогою кокосового молока можна приготувати різні смачні десерти, воно виступає інгредієнтом в одному з рецептів тайського супу, можна додавати в каву замість вершків.
    потрібнички
    -31%

    Поклади вермішель у тарілку й повністю залий окропом. Почекай 5 хвилин і злий воду. Заправ соусом з пакетика, перемішай і смакуй
    -29%

    Купити натуральний кероб найвищої якості. Кероб являє собою солодкий порошок, що за смаком нагадує какао з цукром, тільки трохи в'яжучий. Порошок кероба можна використати замість какао. На відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру. Це замінник какао-порошку з високим природним вмістом вуглеводів (80%). Він не містить алергенних антитіл або теоброміну і вільний від стимуляторів кофеїну з низьким вмістом жиру. Він містить вітамін А, В1, В2 кальцій, магній та залізо. Як це природний, здоровий продукт, має широкий спектр застосування в харчовій промисловості в таких секторах, як кондитерські вироби, морозиво, напої, сиропи та фармакологією. Аналіз (для carochoc – 3): Вологість: 4-5%. Білок: 4-6%. Волокно: 4-6%. жир: 0,4-0,9%. Ash: 2,3-3,5%. Усього цукру: 40-45%. Інші вуглеводи: 40%. Лігнін: 18-21%. Целюлоза: 6-7,5%. Геміцелюлоза: 5-6,5%. Пектин: 2-3%. Інші: 2-3%. рН: 5-6. Продукт CAROCHOC це насамперед ПРОДУКТ ЗДОРОВ'Я з високим вмістом натурального волокна і без жирів, а містить НАТУРАЛЬНИЙ ЦУКОР (вміст цукру від 10% до 35%)!!! . У ньому немає ГМО і глютеїну, вільний від алергенів, а також без кофеїну і теоброміну (ці компоненти є в натуральному какао порошку, і не завжди і не всім корисні, наприклад діти та сердечники). Продукт CAROCHOC багатий на мінерали і працює як антиоксидант. ДУЖЕ ШИРОКИЙ СПЕКТР ЗАСТОСУВАННЯ: 1. У шоколадних виробах, у шоколадній глазурі, для покриття та начинок у вафлях... 2. У пекарнях, при виробництві печива та бісквітів... 3. У швидкорозчинних напоях (типу БАЙКАЛ) 4. У пластівцях (типу шоколадні)... 5. Як натуральний ароматизатор і як прикраса кондитерська (посипка)... 6. У кондитерських виробах (як здорове харчування)...
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -28%

    Кокосові вершки (30% жирності) - натуральний рослинний продукт, замінник натуральних вершків. Виготовлений на основі кокосової олії з додаванням молочного білка, який надає їм характерний вершковий аромат і смак. Сухі кокосові вершки мають меншу калорійність, у порівнянні з оригінальним молочним продуктом, не містять холестерин і можуть використовуватися людьми з непереносимістю молока. Сухі рослинні вершки довго зберігаються, а тому в потрібний момент завжди будуть під рукою, щоб пом'якшити гіркоту кави або забілити ситний крем-суп. У сухих кокосових вершках немає жирів тваринного походження і холестерину, і, на відміну від натуральних молочних, при приготуванні вони легко розчиняються і не згортаються. Застосування в кулінарії 1. Сухі вершки можна додати в напої: гарячу і холодну каву, гарячий шоколад, молочні коктейлі; 2. При виготовлення хлібобулочних (як замінник молока, вершків), кондитерських виробів (крем, молочні начинки); 3. Використовувати сухі вершки можна і при виготовлення соусів (до м'яса, риби і тощо.); 4. Добре себе показали такі вершки в супах (крем суп, молочні супи тощо); Калорійність сухих кокосових вершків: у 100 г міститься 643 ккал. Спосіб застосування Для отримання густих вершків необхідно розвести сухий порошок з теплою водою в пропорції 1:1,5. Для отримання молока із сухих вершків необхідно розвести порошок з теплою водою в пропорції 1:4 - 1:10 (за смаком). Склад: кокосова олія (30% жирності), сироп глюкози, натуральний стабілізатор, розпушувач і барвник.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -28%

    Лате "Куркума+кокосове молоко" (Золоте молоко) Латте з куркумою та кокосовим молоком, також відоме як "золоте молоко", це согріваючий, пряний напій, який відмінно підходить для холодних днів. Його назва походить від яскравого золотистого кольору, який нагадує про спецію куркуму. Лате "Куркума+кокосове молоко": - зміцнює імунітет, - покращує самопочуття і тонус органів, - виводить токсини з організму, - очищуює кров - прискорює регенерацію шкіри, - покращує колір обличчя. Склад: кокосове молоко 50% жирності, куркума, кокосовий цукор, кардамон, імбир, гвоздика, мускатний горіх Спосіб приготування: Суміш треба розвести окропом або гарячим коров'ячим/рослинним молоком з розрахунку 1-2 чайні ложки на середню склянку. Можна доповнити медом і шматочком олії, чудово підійде вершкове, кокосове і масло какао. Латте з куркумою, також відоме як "золоте молоко", це согріваючий, пряний напій, який відмінно підходить для холодних днів. Його назва походить від яскравого золотистого кольору, який нагадує про спецію куркуму. Цей напій не тільки смачний, але й корисний. Куркума має антиоксидантні властивості, а також сприяє загальному добробуту. Додайте його до свого меню, і ви отримаєте справжнє "золото" для вашого організму!
    -28%

    Склад: кунжут білий та чорний, льон коричневий, насіння гарбуза, насіння соняшнику. Хочете перетворити свої салати на справжнє свято смаку та здоров'я? Тоді наш мікс насіння для салатів - ваш незамінний союзник на шляху до більш повноцінного харчування. У складі цього унікального міксу знаходиться ідеальне поєднання кунжуту білого та чорного, льону коричневого, насіння гарбуза, насіння соняшника. Що робить наш мікс особливим? Кунжут білий і чорний: Ці насіння додають характерний аромат та хруст у кожний салат. Вони багаті вітамінами та мінералами, такими як кальцій, залізо, магній і цинк, що сприяє зміцненню кісток, підтримці здоров'я шкіри та покращенню травлення. Льон коричневий: Джерело клітковини та омега-3 жирних кислот, льон подарує вашим салатам приємну текстуру та додаткову користь для серцево-судинної системи. Насіння гарбуза та соняшника: Ці насіння надають салатам насичений смак та яскравий зовнішній вигляд. Вони містять безліч антиоксидантів, вітамінів та мінералів, які сприяють зміцненню імунітету та загальному оздоровленню. Як використовувати мікс насіння? Дуже просто! Просто посипте їх поверх свого улюбленого салату, додайте до йогурту чи омлету, використовуйте при приготуванні випічки. Можливості безмежні! Кожна порція салату, кожна жувальна активність - це крок до кращого життя, і наш мікс насіння для салатів допоможе вам досягти цієї мети. Купити мікс насіння для салатів ви можете в нашому інтернет-магазині. Додайте вашим салатам більше смаку, текстури та користі з нашим унікальним міксом насіння!
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -28%

    Купити насіння Чіа - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Ось кілька фактів про зміст корисних для організму речовин, що містяться в насінні Чіа: - в 2,5 рази більше протеїну, ніж в квасолі - в 3 рази вища антиоксидантна активність, ніж у чорниці - в 3 рази більше заліза, ніж в шпинаті - в 6 разів більше кальцію, ніж у коров'ячому молоці - в 7 разів більше вітаміну С, ніж в апельсинах - в 8 разів більше омега-3 ненасичених жирних кислот, ніж в сьомзі - в 10 разів більше клітковини, ніж у рисі - в 15 разів більше магнію, ніж в броколі. Це дивовижні насіння, багате вітамінами і мінералами, є прекрасним джерелом клітковини, білка і антиоксидантів, а також найбільшим серед рослин вмістом омега-3 ненасичених жирних кислот. Вживання насіння Чіа може полегшувати біль в суглобах, сприяти зниженню ваги, давати додаткову енергію і захищати проти таких серйозних захворювань як діабет і серцева недостатність. Насіння не містить глютену, що робить його особливо привабливими для людей, які страждають глютеночутливою целіакією чи аверсією до глютену. Дослідження, проведені фахівцями Аппалачського державного університету і Університету Північної Кароліни, виявили, що вживання насіння Чіа здатне підвищити рівень вмісту в крові довголанцюгової омега-3 ейкозапентаєнової кислоти на 30 відсотків. Воно також є джерелами альфа-ліноленової кислоти, що відноситься до типу коротколанцюгових омега-3 жирних кислот, в той час як риба містить лише довголанцюгові жирні кислоти, такі як ейкозапентаенова і докозагексаенова. Раніше наукові дослідження пов'язували його вживання з оздоровленням серця, поліпшенням діяльності мозку і, можливо, такими корисними якостями як полегшення симптомів депресії і ревматоїдних артритів. Нещодавно отримані результати свідчать про взаємозв'язок вживання альфа-ліноленової кислоти, що міститься в насінні Чіа, з процесами відновлення серцевої функції і захисту печінки.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -29%

    Кокосові вершки (30% жирності) - натуральний рослинний продукт, замінник натуральних вершків. Виготовлений на основі кокосової олії з додаванням молочного білка, який надає їм характерний вершковий аромат і смак. Сухі кокосові вершки мають меншу калорійність, у порівнянні з оригінальним молочним продуктом, не містять холестерин і можуть використовуватися людьми з непереносимістю молока. Сухі рослинні вершки довго зберігаються, а тому в потрібний момент завжди будуть під рукою, щоб пом'якшити гіркоту кави або забілити ситний крем-суп. У сухих кокосових вершках немає жирів тваринного походження і холестерину, і, на відміну від натуральних молочних, при приготуванні вони легко розчиняються і не згортаються. Застосування в кулінарії 1. Сухі вершки можна додати в напої: гарячу і холодну каву, гарячий шоколад, молочні коктейлі; 2. При виготовлення хлібобулочних (як замінник молока, вершків), кондитерських виробів (крем, молочні начинки); 3. Використовувати сухі вершки можна і при виготовлення соусів (до м'яса, риби і тощо.); 4. Добре себе показали такі вершки в супах (крем суп, молочні супи тощо); Калорійність сухих кокосових вершків: у 100 г міститься 643 ккал. Спосіб застосування Для отримання густих вершків необхідно розвести сухий порошок з теплою водою в пропорції 1:1,5. Для отримання молока із сухих вершків необхідно розвести порошок з теплою водою в пропорції 1:4 - 1:10 (за смаком). Склад: кокосова олія (30% жирності), сироп глюкози, натуральний стабілізатор, розпушувач і барвник.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -29%

    Купити якісну спіруліну в інтернет-магазині "Здорове харчування". Вага однієї таблетки - 0,25гр. В одному грамі - 4 таблетки. Склад: білок 65-72%, вуглеводи 10-20%, жири 5%, вітаміни (мг / кг): В-каротин (провітамін А) -1700, В1-55, В2-350, В5-11, В6-3 , В12-1.6, ВС-0.5, Е-190, С-15, РР-118, мінерали і мікроелементи (мг / кг): кальцій -1180, фосфор - 8280, залізо - 528, натрій - 344, магній -1663, йод - 3, селен - 2 та ін. Енергетична цінність 100 г продукту - 337 ккал. Властивості: - забезпечує профілактику і лікування атеросклерозу, захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, онкологічних захворювань; - очищає організм від радіонуклідів, токсинів і шлаків; - компенсує вітамінно-мінеральну недостатність; - нормалізує обмін речовин і діяльність щитовидної залози; - підвищує опір організму до захворювань; - зміцнює імунну систему; - знижує рівень холестерину; - нормалізує артеріальний тиск; - стабілізує вміст цукру в крові; - уповільнює процес старіння; - підвищує і забезпечує стійку потенцію у чоловіків; - прискорює рубцювання ран і загоєння опіків; - зміцнює нервову систему; - перешкоджає накопиченню надлишкової ваги. Рекомендації щодо застосування: Добову дозу використовують в 2 прийоми за 20-30 хв. до їжі. Добова норма споживання: - дітям дошкільного віку - 1 г; - дітям шкільного віку - 2-3 г; - дорослим - 2-4 г; - спортсменам і особам, зайнятим важкою фізичною працею - 10-15 г. Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці. Термін зберігання - 12 місяців. "На думку Всесвітньої організації охорони здоров'я їжею №1 вважається спіруліна" - академік М. Ільченко. ВООЗ вважає, що за потенційними можливостями спіруліна не має собі рівних в оздоровчому впливі на організм людини.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -38%

    Сипучий порошок без запаху. Має колір від білого до злегка жовтуватого. На смак - нейтральний або легкий білий, молочний присмак. Дуже добре розчиняється в теплій і гарячій воді. Не комкується. Харчова цінність на 100 г продукту: 720 ccl, 3651 кДж Кокосовий Жир - 50% Білки - 2 г Вуглеводи - 65 г Кокосове молоко – це дуже корисний продукт, в ньому міститься залізо, магній, калій, вітаміни А, В, Е, С. Низька калорійність продукту дозволяє вживати його людям, страждаючим надлишковою масою тіла. Вживання сухого кокосового молока покращує нервову і сечостатеву систему організму, а так само знижує прояви сезонного авітамінозу. Дієтологи рекомендують його людям, організм яких не переносить продуктів тваринного походження і людям з проблемами травлення. Застосування: у кулінарії з допомогою кокосового молока можна приготувати різні смачні десерти, воно виступає інгредієнтом в одному з рецептів тайського супу, можна додавати в каву замість вершків.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -29%

    Очищені ядра арахісу - це не тільки смачні, але і дуже корисні горіхи. У їх складі міститься велика кількість вітамінів, мінералів і амінокислот, які благотворно впливають на організм, допомагають поліпшити самопочуття людини і зарядити її енергією на цілий день. Арахіс без шкаралупи - користь для здоров'я Склад очищених ядер арахісу багатий різними вітамінами і мінералами. Ці горіхи відносять до переліку ефективних антиоксидантів природного походження, їх регулярне вживання допомагає уповільнити процеси, пов'язані з природним старінням організму, а також запобігти утворенню і розвитку ракових клітин. Багато лікарів радять їсти по кілька горіхів на день пацієнтам, що страждають від гастриту, а також виразки шлунка і дванадцятипалої кишки. У складі ядер достатньо природної клітковини, яка допомагає вивести токсини, прискорити відтік жовчі, а також підвищити ефективність роботи нирок і надниркових залоз. Крім того, прийом декількох очищених плодів арахісу на день допомагає знизити ризик захворювання гепатитом, цирозом і іншими хворобами печінки. Склад горіхів арахісу багатий залізом - елементом, необхідним для нормальної роботи серцево-судинної і кровоносної систем. Регулярне вживання плодів допомагає знизити рівень шкідливого холестерину і збільшити кількість корисного, прискорити циркуляцію крові, а також поліпшити еластичність стінок судин. Вживання очищених плодів арахісу приносить користь людям, що страждають на цукровий діабет. Його часто включають в свій раціон люди, які мають проблеми зі слухом, зором і пам'яттю. Вітаміни, що містяться в плодах, покращують концентрацію людини і прискорюють її реакцію. Склад очищеного арахісу багатий мінералами, які допомагають поліпшити роботу головного мозку. Вживання плодів дозволяє поліпшити кровообіг, прискорити передачу нервових імпульсів і запобігти зростанню пухлин мозку. Вживання ядер арахісу допомагає позбутися від стресу, дратівливості і безсоння. Калорійність і харчова цінність очищеного арахісу Як і всі представники родини горіхових, арахіс без шкаралупи - це висококалорійний продукт. У 100 г його очищених ядер міститься 567 ккал. Вміст плодів багатий жирами, їх в 100 г горіхів - близько 49 г, у тому числі 24 г - мононенасичені жири. Вони найбільш корисні для організму людини, так як допомагають травній системі отримувати від продуктів харчування більше вітамінів, мінералів і корисних хімічних сполук. У складі очищеного арахісу також міститься велика кількість білків, яких на 100 г продукту припадає близько 26 г. Вуглеводів в горіхах набагато менше - близько 16 г, з яких харчових волокон - 9 г, а цукру - близько 4 г на 100 г ядер без шкаралупи .
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -42%

    Тепер це більше ніж їжа, це нова подорож у світ різноманітних смакових відкриттів. Ми об'єднали 10 найкращих смаків граноли в одному боксі - щоб Ви могли насолодитися різноманіттям та знайти своїх фаворитів. Кожен смак – це 50 г смачної порції для сніданку чи перекусу. Відкривайте, смакуйте та знаходьте своїх фаворитів! Особливості продукту: - 10 унікальних смаків: можливість спробувати всі смаки і обрати улюблений. - Зручний порційний формат: кожен пакетик по 50 г – ідеальна порція сніданку або перекусу, який легко брати з собою в подорож, на роботу чи прогулянку. - Натуральний склад: без цукру, барвників чи консервантів, тільки натуральні інгредієнти. - Сюрприз усередині: подарунковий промокод для Вашої наступної покупки. - Ідеальний варіант подарунка для найрідніших: стильний та елегантний бокс — корисний подарунок для близької людини, який передасть тепло, турботу та любов. Бокс має зручний порційний формат, тому тепер Ви можете брати гранолу всюди із собою, адже пакетики по 50 г легко поміститься навіть у невелику сумку. Насолоджуйтесь смачним та корисним перекусом в подорожах, на прогулянках та де б Ви не знаходились. Ми вирішили полегшити ранки та зберегти Ваш час, оскільки наша гранола вже готова до вживання. Додайте йогурт, молоко чи сік та за 30 секунд Ви отримаєте повноцінну страву, яка заряджає енергією та є поживним джерелом корисних мікроелементів та вітамінів. Не губіться у виборі того самого смаку – ми зробили це за Вас, зібравши найкраще в одному боксі, щоб у Вас була можливість спробувати все! До набору входять: - Гранола Горіхове тріо Gregory Mill Nuts' Trio, 50 г - Гранола Шоколад та Кокос Gregory Mill Chocolate Coconut, 50 г - Гранола Фісташка та М'ята Gregory Mill Pistachio & Mint, 50 г - Гранола Банан Gregory Mill Banana, 50 г - Гранола Вишневий Бум Gregory Mill Cherry Boom, 50 г - Гранола Солодкий Кеш'ю Gregory Mill Sweet Cashew, 50 г - Гранола Мигдаль Gregory Mill Almond, 50 г - Гранола Імбирне печиво Gregory Mill Ginger Cookie, 50 г - Гранола Фінік Gregory Mill Finik, 50 г - Гранола Яблучний пиріг Gregory Mill Apple Pie, 50 г Гранолу можна споживати різними способами: - З молоком чи йогуртом. - Створюйте смачні сніданки чи перекуси. - З фруктами. Додайте соковитість та аромат свіжих фруктів. - З медом і грецьким йогуртом. Солодкий та білковий десерт. - З сухофруктами. Підкресліть смак граноли родзинками, курагою або іншими сухофруктами за вашим смаком. - Як інгредієнт у стравах. Застосовуйте її в смузі, мюслі-барах або випічці для більшої поживності та смаку. - Як самостійний продукт. Це неймовірно смачний хрусткий перекус, яким можна замінити шкідливі снеки та смачно «похрумтіти». Продукт є 100% натуральним: - без цукру; - без пальмової олії; - без ГМО; - без консервантів. Відкривайте для себе більше смаків та корисних поєднань разом з Gregory Mill! Ознайомтеся з усіма нашими наборами та насолоджуйтесь вишуканістю в кожній порції.
    -28%

    Мигдалеві пластівці - лідер, серед інгредієнтів, що купуються кондитерами. Вони є тонкими пластинами розрізаного горіха, що добре поєднуються з десертами і несолодкою випічкою. Пластівці мають ті ж корисні властивості, що і сам горіх. Вони містять велику кількість рослинного білка та відрізняються високою харчовою цінністю. Смак пластин дуже ніжний, аромат досить насичений. Пластівці зручно використовувати для переробки в мигдальне борошно.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -29%

    Це абсолютно новий, повністю натуральний продукт з низькою калорійністю. За смаком ерітрол нагадує глюкозу з легким холодильним післясмаком. У ерітролу і продуктів, приготованих на ньому немає нудотно солодкого смаку, зазвичай характерного для фруктози. Нешкідливість ерітрола для здоров'я підтверджена численними клінічними випробуваннями в багатьох країнах світу: США, ЄС, Японія. Його можна спокійно вживати людям, що страждають на цукровий діабет будь-якого типу. Навіть велика кількість ерітрола не призводить до підвищення рівня глюкози в крові. Еритритол (активна речовина еритролу) - зустрічається в природі цукровий спирт, що отримується із зернових і зустрічається в невеликих кількостях у багатьох рослинах, грибах і фруктах. Він практично не містить калорій (на 95% менше калорій, ніж у столовому цукрі), має низьку глікемічну дію і не сприяє карієсу. Все погане, що є в цукрі, відсутнє в еритритолі, проте на смак він нагадує цукор і приблизно на 70% так само солодкий. Істотна відмінність від інших сахароспиртов, таких як ксиліт або сорбіт, полягає в тому, що ерітрол має нульову калорійність і безпечний в плані збільшення зайвої ваги. Він також не впливає на рівень глюкози та рівень інсуліну в крові, що може використовуватися у людей з діабетом будь-якого типу, ожирінням або іншим порушенням вуглеводного обміну. Вплив на організм Надає стравам солодкий смак. Не впливає на рівень цукру в крові. Покращує роботу травного тракту. Нормалізує природну мікрофлору кишечника. Сприяє зниженню артеріального тиску. Показання до застосування Цукровий діабет I и II типів. Зайва вага, ожиріння. Профілактика та комплексне лікування серцево-судинних захворювань (гіпертонічна хвороба, атеросклероз тощо). Дисбактеріоз, порушення роботи шлунково-кишкового тракту. СКЛАД Ерітрол Калорійність: 100 г = 0,2 ккал. Спосіб застосування Додайте еритрол за смаком у холодні та гарячі напої, страви, випічку. Ерітрол широко використовується в кондитерській промисловості, тому що навіть при температурі понад 180ºC він не втрачає своїх властивостей, тому застосовується і для виготовлення випічки.