Вино натуральне ординарне столове сухе червоне Виготовлено із червоних європейських сортів винограду, вирощеного на власних виноградниках в Болградському районі Одеської області. Має рубіново-червоний колір з гранатовим відтінком. Його відрізняє насичений, багатий ароматами букет Смак добре збалансований з оксамитовою структурою, згладженими зрілими танінами і фруктовий післясмаком. Рекомендована температура вживання +16°С ....+ 18°С. Поживна цінність на 100 г продукту: білки - 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 3,0-5,0 г. Калорійність у 100 г продукту - 63-88 ккал. Температура зберігання від +4°С до + 20°С, в затемнених вентильованих приміщеннях, що не мають сторонньою запаху, за вологості повітря не більше 85 %. Гарантійний термін зберігання - 24 місяці з дня розливу. Продукція придатна для подальшого зберігання та реалізації, якщо в ній після закінчення гарантійного терміну не з'явилось помутніння та видимого осаду.