triangle

Кешбек 15% на куртки для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка діє при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 25 травня по 6:00🕕 26 травня

Оформіть підписку KASTA Black та отримуйте від 3% кешбеку за покупки на KASTA і безкоштовну доставку від Нової пошти.

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Застібка
    Крій
    Декор
    Довжина виробу
    Функціональні особливості
    Капюшон
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип кишень
    Сезонність
    Фасон рукава
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    Тип
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 25 ₴
    -63%
    Сезонність Демісезон / Колір Сіро-коричневий / Довжина виробу Вкорочене
    кешбек 34 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Світло-блакитний / Довжина виробу Коротке
    На розмір L довжина виробу 60 см, довжина рукава 63 см. .
    кешбек 17 ₴
    -58%
    Сезонність Зима / Тип Поліестер / Колір Комбінований / Довжина виробу Коротке
    кешбек 24 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Зелений / Довжина виробу Коротке
    кешбек 12 ₴
    -43%
    Сезонність Демісезон / Колір Кавовий
    Куртка - улюблениця всіх модниць. Мало який предмет жіночого гардеробу відрізняється такою ж практичністю, універсальністю та функціональністю.
    доставка в Польщу
    кешбек 25 ₴
    -55%
    Сезонність Демісезон / Колір Помаранчевий / Довжина виробу Коротке
    Осіння куртка з капюшоном. Якісна плащівка. Підкладка полівіскоза. Утепювач силікон 150. Куртка ідеально сідає по фігурі. Розмірна сітка (параметри фігури): S / 42-44 (параметри фігури): ОГ 84-90, ОТ 66-70, ОС 88-94; M / 46-48 (параметри фігури): ОГ 90-100, ОТ 74-78, ОС 94-100; L / 50-52 (параметри фігури): ОГ 100-106, ОТ 80-90, ОС 108-114; XL / 54-56 (параметри фігури): ОГ 107-113, ОТ 91-98, ОС 115-121; XXL / 58-60 (параметри фігури): ОГ 115-121, ОТ 101-107, ОС 123-129
    кешбек 172 ₴
    -67%
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Чорний / Довжина виробу Коротке
    Куртка виконана з натуральної шкіри овчини. Комір викладається лацканом. З боків два прорізних кишені на блискавці. Довжина куртки - 60 см, довжина рукава - 66 см.
    кешбек 35 ₴

    Велика куртка з плетеної тканини з коміром, ґудзиками спереду та кокеткою ззаду. Відкриті нагрудні кишені, непомітні кишені в бокових швах, спущені плечі та довгі рукави. Підкла дений.
    кешбек 40 ₴
    -52%
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Сіро-бежевий / Довжина виробу Коротке
    кешбек 60 ₴
    -39%
    Сезонність Демісезон / Колір Світло-блакитний
    Куртка з відкладним коміром. Довгий рукав. Накладні кишені спереду. Металеві гудзики спереду.
    кешбек 34 ₴
    -66%
    Сезонність Всесезон / Колір Сірий
    Доповніть свій гардероб елегантними речами вуличного стилю: У нашій толстовці Evostripe Full-Zip Men’s Hoodie використовується технологія DryCELL для відведення вологи від шкіри. Деталі Колекція: Весна-Літо 2022 Технології: DryCELL Характеристики Склад: 77% бавовна, 23% перероблений поліестер Купуючи бавовняні товари PUMA, ви підтримуєте екологічне виробництво бавовни. miDori®: Зроблено за допомогою фінішної обробки на біологічній основі miDori® bioWick. DryCELL: Маркування PUMA для вологовідвідних властивостей, які допомагають зберігати відчуття сухості й комфорту Облягальна посадка Капюшон з еластичним шнурком для регулювання Поздовжня блискавка з захистом підборіддя Бічні кишені Рукави реглан не сковують рухи Еластична застібка на манжетах Крій Evostripe для свободи рухів Логотип PUMA Cat на грудях праворуч Країна-виробник: Камбоджа
    кешбек 45 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Комбінований / Довжина виробу Коротке
    кешбек 44 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Чорний
    Чоловіча куртка Reebok OW U FL PRKA FT0684
    кешбек 37 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Блакитний / Довжина виробу Довге
    Ця куртка виготовлена зі 100% переробленої бавовни. Пряма джинсова куртка з візерунком у вигляді півмісяця. Спереду металеві кнопки сріблястого кольору. Великі накладні кишені із заклепками. Заокруглені бічні розрізи. Марі зростом 1 м 75 і має розмір S.
    доставка в Польщу
    кешбек 20 ₴
    -69%

    Можливе пошкодження бірки.
    доставка в Польщу
    кешбек 43 ₴
    -58%
    Сезонність Зима / Тип Синтепух / Колір Чорний / Довжина виробу Довге
    Зимова куртка пуховик з капюшоном. Утепювач сінтепух-350 + слімтекс. Дуже легка і тепла. Куртка оверсайз. Розмірна сітка (параметри фігури): розмір S (42-44): ОГ 84-88 см, ОТ 64-68 см, ОС 92-96 см; розмір M (46-48): 89-92 см, ОТ 69-71 см, ОС 97-100 см; розмір L (50-52): ОГ 93-96 см, ОТ 72-75 см, ОС 101-104 см. Довжина 118-121 см
    кешбек 41 ₴
    Сезонність Зима / Колір Чорний
    УТЕПЛЕНА КУРТКА BSC 3-STRIPES WINTERТЕПЛА ПРИТАЛЕНА КУРТКА.Чим краще ти виглядаєш, тим краще себе почуваєш. Ця утеплена куртка adidas зігріє тебе в холодну погоду. Синтетичний утеплювач зберігає тепло, не обтяжуючи модель та не обмежуючи рухів. Куртка добре відчувається в усьому - від приталеного крою та регульованого пояса до перероблених матеріалів.Особливості:- Застібка на блискавку; комір-стійка- Передні кишені на блискавці- Приталений крій- Еластичні манжети- Регульований пояс- Модель з підкладкою- Матеріал PrimegreenОсновний матеріал: 100% перероблений поліестерУтеплювач: 90% перероблений поліестер, 10% поліестер
    доставка в Польщу
    кешбек 53 ₴
    -51%
    Сезонність Демісезон / Тип Силікон / Колір Чорний / Довжина виробу Подовжене
    Класичний крій куртки з капюшоном, добре поєднується із брюками, спідницею прямої форми. Куртка має прямий силует, довжина куртки по спинці 72 см. Капюшок вшивний. Застібка на блискавці. Кишені прорізні. Рукав вшивний, довжина рукава від горловини 76 см. Виріб утеплений силіконом, так що добре підійде для весняно-осінньої погоди.
    кешбек 59 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Блакитний / Довжина виробу Подовжене
    Легка м’яка куртка довжиною до коліна з тканини зі стьобаними швами. Комір, спереду на гудзиках, ззаду кокетка. Відкриті нагрудні кишені, непомітні кишені в бічних швах, довгі рукави з манжетами на ґудзиках і закруглений низ. Підкладений.
    кешбек 15 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Темно-коричневий
    куртка на блискавці, спереду дві кишені
    кешбек 44 ₴
    Сезонність Зима / Колір Чорний
    Жіноча парка для тепла та комфорту у повсякденному житті. Подовжений фасон та синтетичний утеплювач добре зігрівають. Міцні матеріали мають гарну зносостійкість і дозволяють носити модель кожен день. Штучне хутро на капюшоні можна відстебнути. Передні кишені доповнені виходом для дроту навушників.Особливості:- Передні кишені з клапанами та отворами для дроту навушників- застібка на блискавку; капюшон з галявкою зі штучного хутра- Подовжений фасон- Регульовані манжети на липучках- Вишитий логотип adidas на лівому рукавіСклад: 100% Поліамід
    доставка в Польщу
    кешбек 16 ₴
    -78%
    Колір Синій
    Легка жіноча куртка ESMARA®, ультралегка і тепла. Колір: синій Особливості Сертифікована за стандартом Global Recycled Standard. Водовідштовхувальний зовнішній матеріал завдяки покриттю BIONIC-FINISH® ECO. З екологічно чистим просоченням. Вітрозахисний. З високоякісною фірмовою застібкою-блискавкою YKK по всій довжині. Крій від талії. З м'яким коміром-стійкою. З боковими кишенями на блискавці. Матеріал Зовнішній матеріал/підкладка: 100 % поліестер. Інструкції по догляду Прання при макс. 40°C (делікатне прання). Не відбілювати. Сушити в сушильній машині при макс. 60°C. Не прасувати. Не піддавати хімчистці.
    кешбек 101 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Коричневий / Довжина виробу Коротке
    Куртка на блискавці зі штучного хутра від UNIQLO. Пухнаста, м'яка і тепла куртка. Довгі волокна добре зберігають тепло і створюють невимушений образ для активного відпочинку. Базовий комір-стійка для активного відпочинку та повсякденного стилю. Кишені з підкладкою з м'якої теплої тканини служать для зігрівання рук. Еластична резинка на рукавах та внизу куртки для ще більшого збереження тепла. Дві кишені з боків. Дуже м'яке і тепле штучне хутро. Відмінна якість.
    доставка в Польщу
    кешбек 17 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Кавовий
    Вітровка "Just" - комфортна, щільна, але при цьому дуже легка модель, яку можна брати з собою будь-куди навіть у дуже невеликій сумці або рюкзаку. Особливості моделі "Just": • - сезон – весна/осінь; • - зручний капюшон; • - манжети на рукавах та низі виробу; • - середня довжина; • - довгі вшиті рукави; • - без підкладки; • - матеріал – щільна плащовка Еммі. Довжина куртки – 62-66 см (залежно від розміру), довжина рукава – 61 см.