triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 2️⃣2️⃣ листопада на товари українських брендів кешбек 2️⃣0️⃣%!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

Зі всіма товарами підвищеного кешбеку можна ознайомитися нижче:

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Ширина реміня
    Обкладинка
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Матеріал чохла
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Щільність
    Призначення
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Мова видання
    Фасон
    Особливість
    Матеріал наповнювача
    Тип плівки
    Довжина виробу
    Форм-фактор
    Формат
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість кольорів
    Кількість основних відділень
    Кількість сторінок
    Країна виробництва
    Тип паперу
    Візерунок
    Тип ручки
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Тип кишень
    Проба
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Сумісність зі смартфоном
    Модель смартфона
    Форма каменю
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Довжина рукава
    Рік видання
    Час застосування
    Вид носка
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип каменю
    Тип лямок
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 72 ₴
    -30%
    Приналежність Жінкам / Колір Ліловий / Склад Натуральна шкіра / Фасон Крос боді
    Деталі: Матеріал: 100% натуральна шкіра Шкіра флотар Фурнітура сріблястого кольору Розміри (Ш x В x Г) – 26 x 18 x 9 см Усередині 1 відділення та 1 кишенька для дрібниць на блискавці, спереду під клапаном накладна кишеня без застібки на повну висоту, ззаду горизонтальна кишеня на блискавці Підкладка: 100% бавовна Застібка: клапан на поворотному замку Знімний ремінець на карабінах регулюється максим. довжина 100 см
    кешбек 13 ₴
    -50%

    М'який і пухнастий рушник виготовлений зі 100% натуральної бавовни. Для фарбування рушника використовуються виключно натуральні барвники, тому махровий виріб надовго збереже яскравість кольору та зовнішній вигляд. Велика щільність плетіння петельок робить рушничко ніжним і приємним до тіла. Крім цього, воно добре вбирає вологу, легко відмивається від забруднень і не втрачає свою форму після прання. Такий рушник ідеально підійде для домашнього вжитку. Серед великої кількості кольорів можна вибрати той, який найбільше підходить під інтер'єр ванної кімнати або просто припав Вам до душі.
    доставка в Польщу
    кешбек 20 ₴
    -50%
    Колір Чорний / Матеріал Шовк / Візерунок Однотонний
    Сорочка з шовку Армані з мереживом. Регульовані бретелі трохи вище колін. можна в комплекті із халатом.
    кешбек 2 ₴
    -45%

    Спеціально для маленьких рукодільниць, які досягли десятирічного віку, український бренд "Абріс Арт" створив набір для вишивки бісером "Розквітли нарциси". Він дозволяє дитині своїми руками створити невелику картину розміром 15 х 15 см, яку надалі можна використовувати для прикраси інтер'єру або як подарунок близьким. Красиво переливаючись на світлі бісер надає їй об'ємності. Комплект складається з: натурального художнього полотна з нанесеною на нього схемою, чеського бісеру Preciosa необхідних кольорів, бісерних голок та інструкції. Відсутність ниток і багету дозволяє підбирати їх самостійно на свій смак. Процес вишивки допомагає дитині відволіктися, розслабитися та заспокоїтися. Таке заняття сприяє розвитку творчих задатків, тренуванню дрібної моторики рук та координації рухів. Вік: від 10 років. Комплектація: полотно з нанесеною схемою, бісер Preciosa (Чехія), бісерні голки, детальна інструкція.
    доставка в Польщу
    кешбек 40 ₴
    -36%
    Колір Чорний / Фасон Прямі / Висота посадки Середня талія / Декор Без декору / Сезонність Всесезон
    Джинси кероти, що підходить на всі випадки життя. Неймовірно м’яка тканина, яка забезпечить максимальний комфорт при щоденній експлуатації. Не втрачає форми та кольору при багаторазовому пранні. Деталі та крій: дві кишені спереду та дві ззаду; високоякісний металевий замок; по усьому периметру штанів знаходяться закріпки для більшої надійності; пояс застібається на ґудзик, є петлі для ременя (ширина петель – 5 см); мінімалістичне фірмове брендування із символікою бренду; Колір виробу може відрізнятися на декілька тонів.
    доставка в Польщу
    кешбек 5 ₴
    Колір Синій / Візерунок Клітинка / Сезонність Демісезон / Фасон рукава Вшитий / Стиль Кежуал
    Довжина виробу: S-72 см; M-73 см; L-74 см; XL-75 см; XXL-76 см. Ширина плечей: S-41 см; M-42 см; L-43 см; XL-44 см; XXL-45 см. Довжина рукава: S-63 см; M-64 см; L-65 см; XL-66 см; XXL-67 см. Напівобхват грудей: S-49 см; M-51 см; L-53 см; XL-55 см; XXL-57 см.
    кешбек 16 ₴
    -30%

    Подушка 70х70 зі штучного лебединого пуху Артикул: 313.11 ЛПУ Розмір: 70х70см Виробник: ТМ РУНО Ступінь жорсткості: м'яка Колір: білий Чохол: тік (100% бавовна), кант білий Наповнювач: антиалергійний замінник лебединого пуху (100% ПЕ), вага 1350 гр Висота виробу: 8см Вага виробу: 1345гр. Упаковка: сумка Штучний лебединий пух: сучасний інноваційний наповнювач, який виготовляється з дуже тонких мікроволокон і за своїм зовнішнім виглядом і характеристиками близький до натурального лебединому пуху. При цьому він має істотні переваги: не викликає алергічних реакцій, в ньому не заводяться кліщі та інші мікроорганізми. Подушки з таким наповнювачем можна прати, вони дуже легкі, ніжні і повітряні. Ще однією важливою перевагою є невисока вартість виробів з таким наповнювачем, доступна для кожної родини. Подушки з замінником лебединого пуху м'яко підтримують і розвантажують шию під час сну. Тік - це тканина дуже щільного полотняного плетіння, виготовляється з натуральних волокон бавовни. Вона ідеально підходить для пошиття чохлів на подушки. Тік відрізняється особливою міцністю, зносостійкістю, також має позитивні якості такі як екологічність і гіпоалергенність. Тканина піддається спеціальному просоченню, яка перешкоджає проникненню наповнювача назовні, а пилу всередину виробу, при цьому зберігає свої повітропроникні властивості. Подушки з тіку більш пружні, прекрасно тримають форму, довговічні і мають високу гігроскопічність.
    кешбек 14 ₴
    -17%
    Колір Сірий / Матеріал Трикотаж, Віскоза / Застібка Без застібки / Візерунок Однотонний
    Жіночий халат виготовлений з високоякісної віскози. Халат на запах, без кишень, довжина середня. Рукава і краю вироби декоровані м'яким мереживом.
    -68%
    Приналежність Хлопчикам / Сезонність Літо / Колір Білий / Склад 100% хлопок / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Країна виробництва Україна
    Шапка - незамінний одяг у перші місяці життя новонародженого. Основні переваги: чепчик виконаний з якісного трикотажного матеріалу, бавовняний трикотаж - "дихаючий", максимально комфортний для дитини, за допомогою зав'язок ви зможете зафіксувати чепчик на голові крихти, відрегулювавши необхідну щільність прилягання, всі шви виконані назовні, щоб вони не натирали ніжну дитячу .
    кешбек 1 ₴
    -45%

    Бісер є одним із тих матеріалів для рукоділля, які протягом багатьох років залишаються неймовірно популярними. Використання дрібних різнокольорових намистин в   виготовлення інтер'єрних декорацій, створення біжутерії та декорування одягу дозволяє отримати фантастичний результат. Саме тому бісер так цінується майстрами рукоділля всього світу. Картини, виконані в техніці бісерної вишивки, - це більше, ніж просто зображення на полотні. Малюнки на них виглядають об'ємнішими. Домогтися такого ефекту дозволяє гра промінь світла, які потрапляють на тисячі мініатюрних барвистих крупинок. Сучасний ринок товарів для творчості переповнений заготовками, за допомогою яких навіть у новачка вдасться створити справжній шедевр із бісеру. Одним із найбільших вітчизняних виробників таких схем є українська компанія Абріс Арт, яка радує рукодільниць високоякісними заготовками на натуральному художньому полотні. Набір для вишивання бісером на натуральному полотні Кіті містить схему невеликого розміру, бісер необхідних кольорів та спеціальні голки. Малюнок, нанесений на полотно, дуже яскравий. Доповнивши його крихітними намистинками, ви зможете отримати неперевершений результат. Важливо, що фарби з часом не тьмяніють і не тріскаються. Готова картина протягом багатьох років радуватиме вас своїм бездоганним виглядом. Вік: від 10 років. Матеріал: натуральне полотно. Розміри: 15х15 см. Комплектація: натуральне художнє полотно з нанесеним зображенням-схемою, весь необхідний бісер Preciosa (Чехія), бісерні голки та докладна інструкція.
    кешбек 20 ₴
    -15%
    Колір Сірий
    Спідниця-міді із вовни. Лінію талії доповнено шльовками для пояса. Для комфорту в носці передбачені кишені. Застібається на блискавку та ґудзик.
    доставка в Польщу
    кешбек 2 ₴
    -30%
    Колір Білий / Сезонність Всесезон / Візерунок Геометричний / Стиль Повсякденний
    Ідеальне рішення для щоденного використання.Посилена п'ята і носок, для довгого використання.Мінімалістичний дизайн, який доповнить твій образ.Шкарпетки виготовленні із бавовняної регенерованої пряжі, через що ідеально підходять на будь-який розмір: від 37 аж до 44!
    доставка в Польщу
    кешбек 7 ₴
    -52%

    УВАГА! Розміри товару: 42; 43; 44; 46; відповідають розмірам на взутті : 42/43; 43/44; 44/45; 45/46; При замовленні розміра 42 на взутті буде розмір 42/43. Далі вказані виміри товару по кожному розміру. Довжина устілки: 27 см; 27,5 см; 28,5 см; 29,5 см. Повнота ноги: 7 см; 7 см; 7,5 см; 8 см. Висота гомілки: 10 см; 10 см; 10 см; 10 см. Висота підошви: 3 см; 3 см; 3 см; 3 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 22 ₴
    -10%
    Колір Рожевий
    Сорочка в базових кольорах із розрізом по спинці дуже стильно виглядає Сорочка Мод.1905 Тканина: софт Виміри: Довжина сорочки 79 см. Довжина рукава 74 см. ✓48-50 Об'єм грудей 128 см. Об'єм талії 134 см. ✓52-54 Об'єм грудей 136 см. Об'єм талії 142 см. ✓56-58 Об'єм грудей 144 см. Об'єм талії 150 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 13 ₴
    -50%
    Колір Чорний / Візерунок Малюнок
    Круглий виріз Короткі рукава Оригінальний принт Класичний крій, точна відповідність розміру 100% бавовна Машинне прання Ручне прання Машинне прання не вище 30 градусів Вироби прати навиворіт Віджимання не вище 600 оборотів
    -38%

    Для швидкого надходження води в пляшку можна використовувати пластмасову лійку. Її конструкція складається з широкого горлечка, яке різко переходить в тонку трубочку. Розмір трубочки дозволяє легко опустити її в горлечко пляшки. Зверху на торці є невелике вушко, яке дозволяє притримувати лійку однією рукою при переливанні, щоб вона не перекинулася. Лійка призначена для розливу різних рідин в ємності з тонкою шийкою. Це може бути не тільки вода, але також: соняшникова олія; алкогольні напої; бульйони. Деякі автомобілісти використовують даний інвентар для переливу палива в каністру. Лійка виконана з високоякісної пластмаси, яка не тріскається на морозі. Характеристики Матеріал: пластик Розмір: 7.5х8.2*9 см Можна мити в посудомийній машині: так Вага: 12 г Країна-виробник: Україна
    доставка в Польщу
    кешбек 20 ₴
    -42%
    Колір Смарагдовий / Фасон Брючний / Стиль Повсякденний / Візерунок Однотонний / Матеріал Бавовна, Поліестер
    Однотонний повсякденний костюм. Складається з кофти та штанів. Кофта з коротким рукавом. Тканина: двонитка Туреччина. Накатка не тріскається та не злізає. Відмінна якість. Заміри: (42-44) - ОГ: 98, обхват стегон: 94, довжина кофти: 57, рукав: 25 см; (46-48) - ОГ: 106, обхват стегон: 102, довжина кофти: 58, рукав: 27 см; (50-52) - ОГ: 114, обхват стегон: 110, довжина кофти: 62, рукав: 29 см; (54-56) - ОГ: 122, обхват стегон: 118, довжина кофти: 63, рукав: 31 см; (58-60) - ОГ: 130, обхват стегон: 126, довжина кофти: 66, рукав: 33 см. Довжина штанів: 87-93 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 33 ₴
    -9%
    Матеріал Шифон / Колір Оливковий / Стиль Святковий
    Оливкова приталена сукня з квіткового шифону із нижньою підкладкою. Сукня на блискавці зі спідницею міді довжини і застібкою на спинці. Сукня з напівкруглою горловиною та рукавами-ліхтариками на резинках.Напівобхват: Груди: S (44), M (46), L (48), XL (50), Талія: S (36), M (38), L (40), XL (42), Стегна: S ( 76), M (78), L (80), XL (82), Довжина виробу - 115, Рукав - 62, Тканина: Низька еластичність.
    кешбек 9 ₴
    -50%
    Колір Пудровий / Стиль Кежуал / Візерунок Однотонний / Фасон рукава Суцільнокроєний
    Жіноча блуза-футболка виконана з дуже приємної до тіла тканини софт. Практична, легка, зручна. Розмір одягу на фото 50-52. Параметри моделі: зріст 171 (114/85/120). Заміри виробу: у 50-52 розмірі: напівобхват грудей — 56 см, талії — 54 см; у 54-56 розмірі: напівобхват грудей — 60 см, талії — 58 см.; у 58-60 розмірі: напівобхват грудей — 64 см, талії — 62 см.
    кешбек 4 ₴

    Забезпечить здоровий розвиток кімнатним і садовим квітучим рослинам це органо-мінеральне добриво • збалансує живлення, • забезпечить тривале цвітіння, • збільшить кількість бутонів. Витрата: на 70 літрів води. Унікальні мінеральні добрива отримані шляхом біологічного хелатування. Завдяки природним хелатам (продуктам метболізму мікроорганізмів) підвищується біодоступність макро- та мікроелементів. Відсоток засвоєння рослинами становить 98-100%. Природні стимулятори росту прискорюють зріст та розвиток рослин. Препарати серії Хелпрост® висококонцентровані. Зареєстровані. Серія А № 04586. Виробник: "БТУ-Центр".
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -60%
    Склад 70% поліестер, 30% бавовна / Матеріал Софт / Бренд Ager / Сезонність Літо / Приналежність Жінкам / Країна бренду Україна / Колір Білий
    Довжина виробу: S-70 см;M-70 см;L-70 см;XL-70 см;Напівобхват грудей: S-42 см;M-44 см;L-46 см;XL-48 см;Напівобхват стегон: S-48 см;M-51 см;L-54 см;XL-57 см;Напівобхват пояса: S-31 см;M-33 см;L-35 см;XL-37 см;
    доставка в Польщу
    кешбек 6 ₴
    -38%
    Колір Комбінований / Склад 95% бавовна, 5% еластан / Фактура Гладка / Візерунок Новорічний
    Боді: 20 розмір: ПОГ – 19 см, ДР – 20 см, ДС – 37 см. 22 розмір: ПОГ – 21 см, ДР – 23 см, ДС – 39 см. 24 розмір: ПОГ – 23 см, ДР – 25 см, ДС – 40 см. 26 розмір: ПОГ – 25 см, ДР – 28 см, ДС – 42 см. 28 розмір: ПОГ – 27 см, ДР – 30 см, ДС – 46 см. ДР – довжина рукава, ПОГ – напівобхват грудей, ДС – довжина спинки (до памперсу). Штанці: 20 розмір: ПОС – 24 см, БШ – 34 см, ШД – 14 см. 22 розмір: ПОС - 25 см, БШ - 38 см, ШД - 19 см. 24 розмір: ПОС - 26 см, БШ - 42 см, ШД - 24 см. 26 розмір: ПОС - 28 см, БШ - 46 см, ШД - 26 см. 28 розмір: ПОС - 29 см, БШ - 50 см, ШД - 29 см. ПОС - напівобхват стегон, БШ - довжина бокового шва, ШД - довжина кроку. Допуск + (-) 1 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 20 ₴
    -9%
    Матеріал Софт / Колір Бузковий / Фасон Кльош / Довжина виробу Міді та нижче коліна / Стиль Повсякденний
    Сукня-14082. Бузкове квіткове сукня класичного крою. Літнє сукня із квіткового бузкового софту з класичним приталеним силуетом. Модель міді довжини із закритою горловиною на гудзику та застібкою-блискавкою. Сукня з розкльошеним низом та короткими рукавами. Замеры изделия: Полуобхват: Грудь: S (44), M (46), L (48), XL (50), Талия: S (35), M (37), L (39), XL (41), Бедра: S (67), M (69), L (71), XL (73), Длина изделия - 116, Рукав - 22, Ткань: Низкой эластичности. Матеріал – Софт. Склад тканини – 59% поліестер, 21% еластан, 20% бавовна
    кешбек 7 ₴
    -60%

    Складається тільки з натуральних інгредієнтів, основа яких належить оливковій олії, завдяки якому не порушується природний захисний барєр шкіри. Мило не всихає, не зменшується з часом за розміром. Мило не містить SLS ПАР) і тому не сушить шкіру. Термін придатності мила від моменту покупки 1 рік. Якщо Ви не видаляєте плівку, упаковку, то мило зберігає свій аромат протягом зазначеного часу, тому Ви заздалегідь можете купувати і зберігати його до потрібної дати! Аромат банана, цитрусових і Aqua Di Gio.