triangle

Кешбек 15% на ВСІ ТОВАРИ для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка для підписників KASTA Black при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 22 травня по 6:00🕕 23 травня

Весняні новинки зі знижками

Підписуйтесь на ТОП бренди

Подивитись все
    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Механізм
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Аромат ноти бази
    Ширина реміня
    Матеріал корпусу
    Форма корпусу
    Матеріал браслета/ремінця
    Країна бренду
    Персонажі
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Призначення
    Колір циферблату
    Тип циферблату
    Діаметр, см
    Матеріал купола
    Ефект
    Ступінь дії
    Матеріал лінзи
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Цифри
    Довжина виробу
    Довжина в складеному вигляді, см
    Формат
    Форма оправи
    Функціональні особливості
    Тип скла
    Матеріал ручки
    Аромат ноти серця
    Сумісність з джерелами тепла
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Колір лінзи
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість предметів, шт
    Кількість основних відділень
    Оптичне покриття
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип ручки
    Тип кишень
    Матеріал оправи
    Тип оправи
    Проба
    Сезонність
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Форма каменю
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Форма
    Довжина рукава
    Час застосування
    Вид носка
    Аромат верхні ноти
    Тип
    Тип конструкції
    Тип окулярів
    Тип каменю
    Тип лямок
    Тип плетіння
    Матеріал верху
    Об'єм, мл
    Водонепроникність
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 6 ₴
    -27%

    Гель для прання Fiorillo Vanilla & Orchid завдяки новій формулі можна отримати ідеальний результат навіть при низьких температурах. Рідина для прання Fiorillo зберігає яскравість та відновлює кольори ваших речей. Проникає в глибину. Активний навіть при низьких температурах. Спосіб застосування: налийте гель в ковпачок і помістіть в барабан пральної машинки на весь етап прання. Або помістіть гель в відсік для прання.
    кешбек 20 ₴
    -59%
    Колір Блакитний / Фасон Завужені / Висота посадки Середня талія / Декор Потертості / Сезонність Демісезон
    Asos Design - повсякденний одяг.
    кешбек 3 ₴
    -27%

    ChanteClair — це історичний бренд, який виробляється в Італії, а заснований був у Франції на початку ХХ століття. Першою продукцією були мийні засоби, зроблені на основі знаменитого марсельського мила. Мило — найкращий природний очисник, який здебільшого залишається в складі продукції ChanteClair і сьогодні. Півень на етикетці — символ Франції. Назва також французька, у перекладі означає "Чистий спів". Універсальний концентрований засіб для очищення будь-яких типів забруднення. Ідеально підходить для очищення меблів, витяжок, гриля, кухонного начиння, автомобільних і будь-яких інших поверхонь. Виводить як жирні плями, так і плями рослинного та мінерального походження. Ефективно для попереднього обробляння сильно забрудненого одягу. Країна виробник: Італія
    доставка в Польщу
    -51%
    Колір Комбінований / Візерунок Клітинка / Сезонність Літо / Стиль Діловий
    УВАГА! Розміри товару: 128см; 134см; 140см; 146см; 152см; 158см; відповідають розмірам на бірці: S; M; L; XL; 2XL; 3XL; При замовленні розміра 128см на бірці товара буде розмір S. Далі вказані виміри товару по кожному розміру. Ширина по плечах: 32 см; 34 см; 36 см; 38 см; 40 см; 44 см. Довжина рукава: 16 см; 17 см; 17 см; 19 см; 20 см; 21 см. Довжина виробу: 45 см; 47 см; 49 см; 53 см; 55 см; 57 см. Напівобхват грудей: 38 см; 40 см; 41 см; 43 см; 46 см; 48 см.
    кешбек 3 ₴
    -27%

    ChanteClair — це історичний бренд, який виробляється в Італії, а заснований був у Франції на початку ХХ століття. Першою продукцією були мийні засоби, зроблені на основі знаменитого марсельського мила. Мило — найкращий природний очисник, який здебільшого залишається в складі продукції ChanteClair і сьогодні. Півень на етикетці — символ Франції. Назва також французька, у перекладі означає "Чистий спів". Високоефективний універсальний мийний засіб для всіх типів бруду. Для домашнього та професійного використання Знежирює, виводить плями й очищає кухні, духовки, витяжки, гриль, посуд, робочі стільниці, підлоги, ролети, механічні деталі, шестерні, сталеві матеріали та тканини Країна виробник : Італія
    кешбек 4 ₴
    -35%

    Чистить та дезінфікує унітази, раковини, крани, плитку тощо. Ефективно видаляє бруд та розлучення. Завдяки захисній дії допомагає запобігти утворенню накипу та полегшує чищення. Формула на основі поверхнево-активних речовин рослинного походження збагачена ефірними оліями.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴

    Еко порошок для чищення з активним киснем. Антибактеріальний "Тортілла" для чищення та санітарної обробки кахлю, великих та малих кухонних поверхонь, сантехніки, плит, каструль. Засіб не ушкоджує поверхню. Завдяки наявності у складі засобу мармурової пудри, чищення поверхонь відбувається максимально делікатно. Система "активний колір" (індикатор присутності засобу) полегшує збирання поверхонь. Активний кисень і сода мають антибактеріальну дію. Не містить хлору!
    кешбек 5 ₴
    -53%

    Додавання цієї емульсії в щоденний ухід може значно зм'якшити вікові зміни шкіри. Її легка текстура швидко впитується, при цьому забезпечується приємне відчуття зволоження. Основний склад - це комплекс з п'яти пептидів, який сприяє стимуляції вироблення колагену, що в свою чергу розгладжує шкіру і зменшує видимість морщини. Важним компонентом є також волюфілін, який сприяє відновленню об'єму шкіри, поліпшенню контурів обличчя і боротьбі з птозом шкіри, що надає її підтягнутість і пружність. Гіалуронова кислота – активний засіб для глибокого зволоження шкіри. Вона також підвищує її еластичність, усуває сліди усталеності, робить морщини менш помітними. Кераміди зміцнюють захисний бар'єр епідермісу, передоттворюючи поверхню влаги і сприяючи збереженню пружності і гладкості шкіри. Гідролізований колаген покращує текстуру шкіри, робить її більш пружною, м'якою та еластичною, що сприяє розгладженню морщини. Пробіотики підтримують здорову мікрофлору шкіри, зміцнюють її захисні функції та сприяють відновленню природного балансу.
    кешбек 4 ₴
    -37%

    Активна піна для унітазу Chanteclair ідеально підходить для комплексного догляду за унітазом та ідеально поєднує в собі очищувальну здатність Chanteclair з дезінфікуючим засобом для видалення мікробів та бактерій*. Його спеціальна формула з відбілювачем має приємну текстуру піни, яка прилипає до вертикальних поверхонь унітазу та ефективно видаляє стійкі забруднення, вапняний наліт та іржу. Його інноваційний механізм розпилення працює навіть у перевернутому положенні, так що ви можете чистити важкодоступні кути всередині та зовні унітазу. Chante Clair італійський засіб, що виробляється за всіма європейськими стандартами. Спосіб застосування: розпорошіть засіб на забруднену поверхню, протріть ганчіркою і змийте водою. Якщо поверхня дуже забруднена, залиште на кілька хвилин, але не більше 5. Засіб не можна використовувати на таких поверхнях як: мармур, натуральний камінь, латунь, мідь, алюміній, цинк, лінолеум. Склад : менше 5% неіонно-поверхнево-активних речовин на основі хлору, фосфонати, парфуми. Містить гіпохлорит натрію/алкілсульфат натрію.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴

    Засіб ефективно видаляє пил з усіх поверхонь, покращена формула захищає поверхню меблів від впливу води, перепадів температури та вологого повітря, повертає дереву природну красу та покращує його структуру. Нейтралізує до 90% алергенів свійських тварин, які є в пилу. Допоможе позбутися слідів пальців та інших плям, надає блиску та захищає меблі.
    кешбек 4 ₴
    -28%
    Тип Пошкоджене, Сухе / Призначення Пом'якшення, Зволоження, Очищення, Відновлення, Освіження, Для блиску, Регенерація, Живлення / Тара/упаковка Пляшка / Аудиторія Для жінок
    Після професійного догляду за волоссям, ви відразу помітите чудовий результат. Amalfi - відомий іспанський бренд, що випускає професійну косметику для волосся, представляє шампунь «Блиск і яскравість» на основі шовкових протеїнів, колагену і провітаміну В5. Засіб підходить для пошкодженого і сухого волосся. Шампунь «Блиск і яскравість» забезпечує інтенсивний догляд під час миття голови. Обережно і дуже ретельно засіб очищає шкіру і волосся від забруднень, надає глибоке живлення і зволоження. Активні речовини проникають в пошкоджену структуру волосся, сприяючи його відновленню. Після застосування шампуню волосся стає м'яким, шовковистим і блискучим, немов ви тільки що відвідали найкращого майстра. Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, ніжно промасажувати, ретельно промити. За необхідності, цей процес можна повторити.
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    потрібнички
    кешбек 3 ₴

    Універсальний гель для прання WASH & FREE для прання кольорових, білих та темних речей. Білі та темні речі рекомендовано прати окремо. Засіб чудово відпирає, не залишає слідів на одязі, захищає колір. Дозволяє Вашим речам виглядати новими після багаторазового прання. Може використовуватися для ручного прання, в пральних машинах активаторного типу (напівавтомат) та автоматичних пральних машинах. Під час прання в автоматичній пральній машині рекомендується використовувати програму, призначену для прання делікатних речей. Рекомендована температура прання від +30 °C до +90 °C, залежно від типу тканини.
    кешбек 15 ₴
    -35%

    Must have для щоденного догляду за обличчям. Базовий набір для очищення та тонізування допоможе потурбуватись про твою шкіру швидко та легко. Пінка глибокого очистить шкіру, тонік відмінно її освіжить і зволожить, а крем наповнить шкіру вітамінами натуральних олій і посилить захисну функцію шкіри від негативних факторів протягом усього дня. Тонік для жирної та проблемної шкіри Lactic Aсid Toner зволожує та нейтралізує дію вільних радикалів. Прискорює процес клітинного оновлення і стимулює синтез колагену. Попереджає появу чорних цяток, має протизапальну дію. Сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, нормалізує роботу сальних залоз і запобігає подальшому накопиченню забруднень. До набору входять: Тонік для жирної та проблемної шкіри Hillary Lactic Aсid Toner, 200 мл; Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри Hillary Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil, 150 мл. Спосіб застосування: Використайте для вмивання невелику кількість очищуючої пінки Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil. Нанесіть її на вологе обличчя легкими масажними рухами, ретельно сполосніть обличчя водою; На очищену шкіру нанесіть відновлюючий тонік для обличчя Lactic Aсid Toner; Застереження: Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 1 ₴
    -39%

    Гель для душу Balea "Ніжний" особливо ніжно попіклується про чутливу шкіру і не допустить втрати ні крапельки вологи завдяки вдало підібраній формулі на основі Алое Вера з провітаміном В5. Цей гель є оптимальним для щоденного використання
    кешбек 16 ₴
    -53%

    Зволожуюча сироватка для підвищення еластичності шкіри з комбучею та гіалуроновою кислотою «оживляє» втомлену та зневоднену шкіру, наповнює її здоровим сяйвом. Зміцнює шкіру, робить її більш щільною та пружною, заспокоює подразнення. Сироватка забезпечує потужний антиоксидантний захист, нейтралізує агресивну дію навколишнього середовища та перешкоджає руйнуванню клітин. Знімає почервоніння та запалення, покращує тон обличчя та насичує шкіру вологою. Підтримує оптимальний гідроліпідний баланс шкіри, перешкоджає втраті вологи. Комбуча, що становить 70% сироватки, вироблена всесвітньо відомою англійською компанією Ahmad Tea з високоякісного чорного чаю, що пройшов ферментацію при температурі 29 ° протягом 336 годин. Поєднання таких потужних компонентів як комбуча, 8 видів гіалуронової кислоти і 5 видів керамідів, укладених у ліпосоми, дозволяє сироватці проникати глибоко в епідерміс, не травмуючи роговий шар. Ніжна текстура залишає комфортний зволожуючий фініш без липкості. Сироватка є функціональним засобом проти зморшок і для освітлення тону, а також 100% веган засобом. Екологічна упаковка створена з органічних перероблених матеріалів із нанесенням соєвого чорнила. Основні інгредієнти: Комбуча в 8 разів ефективніша за звичайний чай. Містить вітаміни всієї групи, С, D, E, K і фолієву кислоту. А також близько десяти ензимів, стільки ж органічних основних кислот, полісахариди та десятки мікроелементів. Комбуча відновлює волокна еластину і колагену, інтенсивно зволожує, заспокоює подразнення, виводить токсини, зміцнює імунітет, а також надає м'яку дію, що відлущує, за рахунок вмісту фруктових кислот. При цьому завдяки високій концентрації вітаміну В можливість подразнення зводиться до мінімуму. 8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси глибоко зволожують шкіру на всіх шарах епідермісу, заповнюють нестачу вологи, усувають зневоднення шкіри, спрямовані на боротьбу з сухістю та відновлюють оптимальний рівень зволоження в клітинах. Відповідають за глибоке зволоження всіх шарів епідермісу та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі. Liposome - це мікроскопічні сфери, які містять активні компоненти косметики і транспортують їх глибоко в шкіру. Оболонка ліпосом за складом схожа на мембрани клітин епідермісу, тому активи косметики, укладені в ліпосоми, працюють на клітинному рівні. Ліпосоми також використовуються як самостійний компонент відновлення ліпідного бар'єру шкіри. 5 видів керамідів, укладених у ліпосоми, зміцнюють бар'єрні функції шкіри, відновлюють шкірні покриви, нормалізують стан чутливої, сухої та атопічної шкіри. Посилює захист від агресивних дратівливих факторів, таких як ПАР, сонячна радіація, окислювальний стрес тощо. Запобігають трансепідермальній втраті вологи. Підсилюють опір чутливої шкіри до дратівливих факторів. Відновлюють пошкоджені ділянки шкіри (сонячні опіки, сухість, ксероз, хімічні опіки тощо). Розгладжують зморшки, зволожують та нормалізують стан вікової шкіри. Ферментований екстракт рису робить шкіру гладкою і ніжною і шовковистою. Зволожує шкіру, активізує обмінні процеси та розгладжує зморшки. Відновлює, живить шкіру, запобігає появі зморшок. Насичений амінокислотами та мінералами, екстракт рису дає шкірі необхідні їй поживні речовини та зміцнює захисний бар'єр. Екстракт камелії надає зволожуючу та заспокійливу дію, зменшує епідермальну втрату вологи та відновлює зневоднену шкіру, стимулює вироблення проколагену, тим самим підвищує пружність та еластичність шкіри, розгладжує її. Також екстракт захищає шкіру від вільних радикалів, уповільнює процеси старіння клітин. Екстракт цедри мандарину покращує текстуру шкіри і вирівнює тон, звужує пори та регулює діяльність сальних залоз. Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами. Об'єм: 50мл
    кешбек 4 ₴
    -17%

    Освіжувач для тканин повертає миттєву свіжість домашньому текстилю, наприклад, килимам, оббивці меблів, шторам, постільній білизні. Також він може освіжити одяг та інші текстильні предмети гардеробу. Нейтралізуючи неприємні запахи, засіб надає речам приємного аромату троянди та півонії. Продукт також здатний видалити з тканин плями. Його активна формула проникає глибоко у волокна, руйнуючи забруднення та розсіюючи пляму. Для цього нейтралізатор необхідно розпорошити на забруднення та дати висохнути. Також його можна використовувати як засіб для виведення плям перед пранням. Підходить для білих та кольорових тканин. Особливості: - Повертає свіжість текстильним поверхням, важкодоступним для прання, як-от килими, меблева оббивка, штори, автомобільні сидіння тощо. - Використовується також для освіження одягу й постільних речей - Нейтралізує неприємні запахи, зокрема від їжі, затхлості, диму, сигарет, домашніх улюбленців - Надає легкий аромат квіткової свіжості
    кешбек 3 ₴
    -31%

    Універсальний знежирювач - це високоефективний, надпотужний миючий засіб для всіх типів забруднень. Підходить як для домашнього, так і професійного використання. Знежирює та ретельно очищає всі дрібні поверхні, такі як духовки та плити, слайсери, витяжки, стільниці, жалюзі, механічні деталі, шестірні. Також ідеально підходить для попередньої обробки білизни. Підходить для: Стали Тканини К ераміки
    кешбек 13 ₴
    -59%

    Концентрована сироватка з гіалуроновою та азелаїновою кислотою підійде будь-якому типу шкіри, але особливо ефективно працює з сухою, в'янучою та проблемною. Вона знезаражує, насичує вологою, посилює дію інших доглядових засобів. Миттєво усуває відчуття сухості, повертає шкірі гладкість та сяйво. Азелаїнова кислота знищує бактерії та зупиняє зростання мікроорганізмів, що провокують появу акне та висипань. Розчиняє ороговілі клітини, відкриваючи шлях кисню і покращуючи мікроциркуляцію крові. Гіалуронова кислота інтенсивно притягує вологу та перешкоджає її випаровуванню. Підвищує пружність шкіри, усуває лущення. Додатково до складу сироватки увійшов ніацинамід, що уповільнює транспортування меланіну, що перешкоджає появі пігментних плям. Він пом'якшує шкіру, звужує пори, знижує чутливість епідермісу до подразників, прискорює вироблення власного колагену. Об'єм: 30мл
    кешбек 4 ₴
    -35%

    Пінний миючий антибактеріальний засіб для ванної кітнати та туалету Chante clair: Ідеально підходить для повного догляду за вашим унітазом: його текстура піни прилипає до вертикальних стінок унітазу, а також ефективно протистоїть залишкам стійкого бруду, вапняного нальоту, іржі; Завдяки інноваційній насадці-розпилювачу, яка також працює догори дном, вона гарантує максимальну зручність використання, легко досягаючи найпотаємніших куточків вашої ванної кімнати, всередині та зовні унітазу. Його спеціальна формула ідеально поєднує очищувальну силу Chanteclair з гігієною для видалення мікробів і бактерій Спосіб застосування: розпилити і залишити діяти на кілька хвилин, протріть вологою ганчіркою і ретельно промийте Небезпека: Увага! Не використовувати в поєднанні з іншими продуктами. Можуть виділятися небезпечні гази (хлор). Шкідливий для водних організмів з довготривалими наслідками. Спричиняє серйозні пошкодження очей. Викликає подразнення шкіри.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴

    Гель ефективно очищує посуд. Містить екстракт щавлю, що надає блиск. Гліцерин захищає шкіру рук від пересихання. Гель має легкий аромат. Для виробництва упаковки використано на 70% менше пластика*. Захисна формула для шкіри рук (гліцерин+контроль рН). Спосіб застосування: нанести невелику кількість гелю на поверхню посуду за допомогою губки. Очистити від забруднень. Змити водою. Застережні заходи: при попаданні в очі ретельно промити водою та, в разі необхідності, звернутися за консультацією до лікаря. Можлива підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Зберігати окремо від харчових продуктів, в недоступному для дітей та домашніх тварин місці. Оберігати від дії прямих сонячних променів. Після використання засобу упаковку утилізувати як побутові відходи. СКЛАД: 5-15% АНІОННІ ПАР, <5% НЕІОНОГЕННІ ПАР, ЗАПАШНА РЕЧОВИНА, КОНСЕРВАНТ (БЕНЗІЗОТІАЗОЛІНОН, МЕТИЛІЗОТІАЗОЛІНОН). ІНШІ КОМПОНЕНТИ: ХЛОРИД НАТРІЮ, ГІДРОКСИД НАТРІЮ, ЛИМОННА КИСЛОТА, БІКАРБОНАТ НАТРІЮ, ГЛІЦЕРИН, ЕКСТРАКТ ЩАВЛЮ, CI 42090. Об’єм: 500 мл * в порівнянні із засобом для миття посуду Bio Formula, що випускається у флаконі 500 ml (мл)
    потрібнички
    кешбек 3 ₴

    Концентрований пом'якшувач тканин надає речам м'якості та ніжності після прання, захищає їх від деформації, втрати кольору, повністю видаляє залишки прального засобу з тканин, знімає статичну електрику, полегшує процес прасування. Завдяки ароматизованим мікрокапсулам, що входять до складу пом'якшувача, продукт надає речам приємного аромату квітки лотоса. Пом'якшувач можна використовувати для всіх типів тканин, включаючи дитячі речі та одяг, що потребує делікатного догляду.
    доставка в Польщу
    -52%
    Колір Білий / Візерунок Однотонний / Сезонність Літо / Стиль Діловий
    УВАГА! Розміри товару: 116см; 122см; 128см; 134см; 140см; 146см; відповідають розмірам на бірці: S; M; L; XL; 2XL; 3XL; При замовленні розміра 116см на бірці товара буде розмір S. Далі вказані виміри товару по кожному розміру. Ширина по плечах: 35 см; 35 см; 36 см; 38 см; 40 см; 46 см. Довжина рукава: 16 см; 17 см; 17 см; 19 см; 20 см; 21 см. Довжина виробу: 44 см; 47 см; 49 см; 53 см; 55 см; 57 см. Напівобхват грудей: 33 см; 38 см; 39 см; 42 см; 44 см; 44 см.
    кешбек 2 ₴
    -25%

    Антибактеріальна зубна паста Dontodent забезпечує відчуття свіжості та чистоти в роті. М'яко видаляє забарвлення емалі та захищає від карієсу, нальоту й утворення зубного каменю за допомогою фториду натрію (1450 ppm F-). Зубна паста сприяє зміцненню зубної емалі та забезпечує свіжий подих з ароматом трав і м'яти. Підходить для повсякденного використання для дорослих. - Запорука здорових і природно білих зубів, а також свіжого подиху - Містить фторид натрію та цинк для підтримки антибактеріального ефекту - Запобігає проблемам із яснами та допомагає запобігти зубному каменю - З ароматом свіжих трав і м'яти Застосування: нанести невелику кількість пасти на зволожену зубну щітку, чистити зуби протягом 5 хвилин круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна, ретельно прополоскати порожнину рота водою.