triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 1️⃣9️⃣ листопада на білизну, домашній одяг, капці, футболки кешбек 2️⃣0️⃣%!

Кешбек 20% для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Кісточки
    Тип низу
    Країна бренду
    Персонажі
    Застібка
    Комір
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Щільність
    Призначення
    Фасон
    Особливість
    Довжина виробу
    Капюшон
    Висота посадки
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип кишень
    Push-up
    Сезонність
    Фасон рукава
    Ширина бретель
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    Тип верху
    Тип бретель
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    -38%
    Колір Білий / Сезонність Всесезон / Стиль Повсякденний
    Виріб добре розтягується і довго зберігає привабливий вигляд.
    кешбек 2 ₴
    -48%
    Склад основна частина: 100% поліуретан/сітка: 88% нейлон, 12% еластан/ластовиця: 100% бавовна / Колір М'ятний / Фактура Гладка
    Вініл із тисненням під шкіру крокодила на передній та верхній частині задньої панелі. Сітчаста нижня частина спинки. Металеві люверси в тон і шнурування позаду.
    доставка в Польщу
    кешбек 28 ₴
    -54%
    Колір Комбінований
    Чоловіча піжама із футболки та шортів
    доставка в Польщу
    кешбек 27 ₴
    -23%
    Колір Зелений / Фасон Топ, Роздільний / Візерунок Однотонний / Тип чашечки М'яка / Тип низу Бразилиана
    Особливості: ліф в формі топа; знімні пуш-ап; технологія шиття - закритий шов; резинка для підтримки грудей; м'які, широкі бретелі - відмінно для великих грудей; плавки-бразіліана; водостійка латексна резинка, що збільшує термін служби виробу.
    -38%
    кешбек 6 ₴
    -42%
    Склад 100% бавовна / Колір Комбінований / Фактура Гладка / Фасон Сліп
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -60%
    Склад 93% бавовна, 7% еластан / Колір Чорний / Фасон Трусики-шорти
    Трусики шортики з широкою спортивною гумкою. Висока лінія талії. Виконані із бавовняного трикотажного полотна.
    кешбек 1 ₴
    -66%
    Колір Білий / Фасон Топ / Матеріал Поліамід / Тип чашечки М'яка / Фактура Ажурна / Країна бренду Китай
    Мереживний топ, попереду на підкладі, без вкладишів, безкаркасний. Чашка А, об'єм 70-75-82
    доставка в Польщу
    кешбек 31 ₴
    -22%
    Колір Білий / Склад 100% поліамід/100% бавовна / Фактура Ажурна / Візерунок Однотонний
    Відкрийте свою жіночність з нашим білим комплектом нижньої білизни на кісточках. Цей комплект, виконаний з вишуканого італійського мережива - ідеальне поєднання комфорту та чуттєвості. Бюстгальтер створює ідеальний силует і привабливий вигляд. А регульовані трусики-стрінги із середньою посадкою ідеально сидять по фігурі, підкреслюючи вашу фігуру. Кожен шов, кожна деталь створені для того, щоб ви почувалися комфортно та впевнено. Незалежно від обставин, ця білизна зробить вас королевою дня. Підкресліть свою елегантність, жіночність і стиль. Не пропустіть можливість поповнити свою колекцію цим вишуканим набором. Замовляйте зараз і насолоджуйтеся якістю та красою!
    доставка в Польщу
    кешбек 27 ₴
    -41%
    Колір Комбінований / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Однотонний / Фасон рукава Вшитий
    Чудова чоловіча піжама з короткими рукавами та шортами. Унікальність підкреслює меланжева футболка красивого зеленого кольору з нашивкою внизу. Штани виготовлені з однотонного трикотажу, збагачені кишенями та шнурком на талії. Комплект виготовлений з якісної бавовни, яка приємна на дотик, ніжна до шкіри та дозволяє їй вільно дихати. Вільний крій піжами забезпечує повну свободу рухів.
    доставка в Польщу
    -25%
    Колір Чорний / Сезонність Демісезон / Візерунок Однотонний / Стиль Повсякденний / Фактура Гладка
    Торгова марка "GoSocks" виготовлена з регенерованої бавовняна пряжі. Торгова марка "GoSocks" -це шкарпетки і ціни від виробника. Виробництво в Україні на новому японському обладнанні під контролем технологів-професіоналів з багаторічним досвідом-гарантує якість, на підтвердження велику кількість постійних покупців і позитивних відгуків. Великий асортимент гарних, модних і стильних моделей з великим розмаїттям кольорів, принтів і розмірів здивує найвишуканішого покупця. Купити якісні жіночі,дитячі або чоловічі моделі для себе,оптом або в подарунок, найкраще рішення. Упаковано по 12 пар.
    -60%
    Склад 95%-бавовна 5%-лайкра / Колір Комбінований
    Труси жіночі
    доставка в Польщу
    кешбек 13 ₴
    -52%
    Колір Жовтий
    Верх: формована чашка "бандо" зі знімним гелевим Push-up. Тонкі знімні бретелі регулюються по висоті плеча і відстібаються, спинка на зав'язці. Плавки з заниженою лінією талії і широкими м'якими стрічками - регуляторами з боків.
    кешбек 3 ₴
    -57%
    Колір Рожевий
    Комплект жіночий топ+труси. Розмір: 42: Обхват грудей – 58; Обхват талії – 62; Висота посадки – 19.0; Довжина бокового шва – 5; Довжина виробу верх - 22. Висота - 19. 44: Обхват грудей – 62; Обхват талії – 62; Висота посадки – 19.0; Довжина бокового шва – 5; Довжина виробу верх – 23. Висота – 19. 46: Обхват грудей – 66; Обхват талії – 72; Висота посадки – 21.0; Довжина бокового шва – 5; Довжина виробу верх - 24. Висота - 21.
    кешбек 3 ₴
    -49%
    Колір Оливковий / Матеріал Поліамід / Фактура Ажурна
    Бюстгальтер Chantilly Cascade з вирізом, що підкреслює декольте, і чашечками з еластичного мережива без підкладки. Додаткова мереживна деталь робить цю модель ідеальною мереживною прикрасою. Мереживні чашки без підкладки з мереживною оборкою. Фурнітура кольору рожевого золота, включаючи підвіску-заклепку у вигляді піраміди у вигляді літери X. Регульовані бретелі, що підтримують. Застібка на гачок позаду.
    кешбек 32 ₴
    -24%
    Колір Зелений / Візерунок Логотип / Стиль Спортивний
    Пляжні шорти Aqua Speed Nolan вдало поєднують у собі стиль і комфорт. Завдяки дизайну та забарвленню підійдуть не тільки для пляжу, але і для прогулянки. Виготовлені з м'якого, приємного на дотик, міцного швидкосохнучого матеріалу.Для додаткового комфорту всередині передбачена гігієнічна сітка.Еластичний пояс забезпечить ідеальною посадкою.Застібаються за допомогою липучки спереду і зав'язуються шнурком на талії.Шорти мають 2 бічні кишені та одну задню, яка застібається на блискавку. Основні характеристики: Виготовлені з швидковисихаючого матеріалу; Склад: 90% поліестер, 10% еластан; Гігієнічна сітка всередині; Застібаються на липучку і зав'язуються за допомогою шнурка; Еластичний пояс; Дві бічні кишені; Задня кишеня на блискавці; Не сковують рухи; Легкі; Не мнуться.
    доставка в Польщу
    кешбек 25 ₴
    -53%
    Колір Комбінований
    Комбінуємо кольори за Вашим бажанням при підтвердженні замовлення по телефону з менеджером Лого Hugo Boss Матеріал Бавовна – 93%, еластан – 7% Розмірна сітка М - резинка 32-33 см. на обхват стегон 71 - 78 см. L – резинка 34-35 см. на обхват стегон 81 – 88 см. XL - резинка 36-37 см. на обхват стегон 91 - 98 см. XXL - резинка 38-39 см. на обхват стегон 102-114 см. XXXL - резинка 40-41 см. на обхват стегон 115 - 120 см.
    кешбек 5 ₴
    -42%
    Склад 82% поліамід, 18% еластан / Колір Кавовий / Фактура Гладка / Фасон Сліп
    Вишукані трусики з романтичною мереживною обробкою. З бавовняною ластівкою. Створено з любов'ю та пристрастю у Гамбурзі. Відмінна якість виготовлення гарантує максимальний комфорт при носінні.
    доставка в Польщу
    кешбек 25 ₴
    -60%
    Колір Бежевий / Тип чашечки М'яка
    Бюстгальтер на кісточках. Чашечки з м'якою підкладкою. Набивка з бавовни, регульовані бретелі. Мереживо по всій чашці. Нижня деталь чашок продубльована тонким поролоном. Застібка на три ряди гачків по довжині, два ряди - по висоті. Щільна сітка по бокам бюстгальтера.
    доставка в Польщу
    -25%
    Колір Сірий / Сезонність Демісезон / Візерунок Однотонний / Стиль Повсякденний / Фактура Гладка
    Торгова марка "GoSocks" виготовлена з регенерованої бавовняна пряжі. Торгова марка "GoSocks" -це шкарпетки і ціни від виробника. Виробництво в Україні на новому японському обладнанні під контролем технологів-професіоналів з багаторічним досвідом-гарантує якість, на підтвердження велику кількість постійних покупців і позитивних відгуків. Великий асортимент гарних, модних і стильних моделей з великим розмаїттям кольорів, принтів і розмірів здивує найвишуканішого покупця. Купити якісні жіночі,дитячі або чоловічі моделі для себе,оптом або в подарунок, найкраще рішення. Упаковано по 12 пар.
    доставка в Польщу
    кешбек 8 ₴
    -64%
    Колір Чорний / Країна бренду Китай
    Мереживний бюстгальтер. Напівпоролон.
    кешбек 2 ₴
    -49%
    Склад 44% віскоза, 33% поліамід, 16% еластан, 5% поліестер, 2% металік / Колір Чорний / Фактура Ажурна / Фасон Бразиліана
    Новий образ святкового орнаменту тартан поєднується із романтичним мереживом у нашому бікіні A Little Tart. Цей предмет одягу з помірним покриттям та прикрашеним дорогоцінним камінням шармом по центру готовий для вечірнього виходу у світ.
    доставка в Польщу
    кешбек 8 ₴
    -50%
    Колір Чорний / Матеріал Трикотаж / Візерунок Квітковий
    Нічна сорочка від ТМ «Ярослав» – важлива частина домашнього гардеробу. Жіноча нічна сорочка з натуральної бавовни неодмінно сподобається дівчатам. Вона має привабливий і стильний дизайн, завдяки якому навіть вдома Ви будете виглядати на всі 100%. Вона добре пропускає повітря і вбирає вологу, дуже швидко сохне. Приємний лаконічний дизайн і вільний крій – все це зробить ваш сон комфортним і приємним. Сорочка має короткі рукава, виріз та низ сорочки із мереживом. Увага! Колір та відтінок можуть відрізнятися від представленого фото в залежності від налаштувань монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також від освітлення. Рекомендації по догляду: Не рекомендується використовувати виріб без попереднього прання! Тип тканини: трикотаж Склад: 100 % бавовна Розмір:44-58
    доставка в Польщу
    кешбек 5 ₴
    -61%
    Колір Чорний / Склад 95% бавовна, 5% еластан / Кількість в упаковці, шт 1 / Фасон Боксери
    Можливе пошкодження бірки.