triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 1️⃣7️⃣ листопада на верхній одяг кешбек 2️⃣0️⃣%!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Застібка
    Крій
    Декор
    Фасон
    Довжина виробу
    Функціональні особливості
    Капюшон
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип кишень
    Сезонність
    Фасон рукава
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    Тип
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    Сезонність Зима / Колір Хакі
    Довга зимова куртка для дівчаток. Модель прямого крою з капюшоном-коміром на блискавці. Кожна деталь вироби продумана до дрібниць. Капюшон зі штучного каракулю на регульованою куліске, внутрішня частина коміра з Довяз, довгі рукава з манжетою використовуються для збереження тепла, захисту від вітру і попадання вологи. З боків великі асиметричні кишені, зсередини невеликий потайну кишеню. Виріб застібається на блискавку з двома бігунками. Куртки від X-woyz це завжди легка, міцна і проста в догляді верхній одяг для дітей.
    кешбек 282 ₴
    Колір Синій / Візерунок Однотонний / Застібка На гудзиках, На блискавці, На кнопках
    Дуже тепла зимова куртка аляска парка американської компанії Alpha Industries. 100 % оригінал! Високоякісні матеріали, міцний замок, зручний каптур, який розстібається навпіл. Манжети і пояс на куртці не розтягуються з часом, виготовлені з міцного трикотажу. Верхній матеріал куртки - 100% міцний льотний нейлон з водонепроникною пропиткою Dupont. Куртка не промокає і не продувається вітром. Куртка аляска N-2B Parka використовується практично всіма арміями країн NATO. З самого початку ця модель була розроблена для палубної авіації ВМС США в 40-х роках. Каптур має утяжку і розстібається навпіл, 2 зовнішні і 2 внутрішні кишені. Кишеня-пенал на лівому рукаві. Застібка-блискавка + гудзики. Догляд за курткою: Хімчистка, суха чистка! Допоможемо з визначенням саме Вашого розміру куртки. Можливий обмін на інший розмір, повернення коштів у разі невідповідності очікуваної якості. Доставка товару здійснюється в будь-яке місто транспортною компанією "Нова Пошта".
    доставка в Польщу
    кешбек 44 ₴
    Склад зовнішній матеріал/підкладка: 100% поліестер. Наповнювач: 100% поліестер (Thermolite® EcoMade) / Матеріал Поліамід, Акрил / Фактура Гладка / Бренд Crivit / Крій Прямий / Сезонність Демісезон / Застібка На блискавці / Приналежність Дівчаткам / Країна бренду Німеччина / Тип кишень Прорізні
    Мембранний напівкомбінезон зимовий (мембрана 3000 мм). Вітро-брудо- та водовідштовхувальна система Bionic Finish Eco. Водонепроникність зовнішньої тканини 3000 мм. водяного стовпа. Підкладка всередині, що зберігає тепло завдяки технології THERMOLITE® EcoMade. Непродувні, герметичні шви. Бічна прорізна кишеня на блискавці на нозі. Частково еластичний пояс, застібка на кнопку та блискавку. Світловідбивні декоративні елементи. Снігозахист (спеціальні внутрішні гумки) на штанинах. Регульовані еластичні підтяжки. Заміри: надаємо по запиту Склад: зовнішній матеріал/підкладка: 100% поліестер. Наповнювач: 100% поліестер (Thermolite® EcoMade) Артикул: 427316 Можливе пошкодження бірки.
    кешбек 95 ₴
    Колір Сірий / Довжина виробу Коротке / Візерунок Однотонний / Фасон рукава Вшитий / Сезонність Демісезон
    Вітровка жіноча UV protection від Uniqlo. UV Protection – компактна куртка з капюшоном виконана з водонепроникного матеріалу з функцією захисту від УФ-променів. Захистить від легкого дощу, вітру та сонця. Водовідштовхувальне оздоблення. Тканина вкрита водовідштовхуючим засобом, тому ефект зберігається довше. Захист від ультрафіолету (UPF50) блокує шкідливі сонячні промені. Кишеньковий дизайн. У комплекті мішечок для зберігання та перенесення. Вільний об'ємний крій. Збільшена довжина, що добре поєднується з низом будь-якого стилю. Вишуканий принт тон у тон. Відмінно підходить для повсякденного чи спортивного одягу. Застібка – блискавка. Дві кишені з боків на блискавці. Еластичні манжети. Машинне прання в холодній воді, щадний режим.
    кешбек 76 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Салатовий / Довжина виробу Коротке
    доставка в Польщу
    кешбек 35 ₴
    -30%
    Колір Бордовий / Стиль Повсякденний / Сезонність Демісезон / Застібка На блискавці
    Стильна подовжена жилетка виготовлена зі стьобаної плащової тканини: ексклюзивне стьобання ромб Капюшон вшитий. Застібається на центральну двосторонню блискавку Є дві накладні кишені. По капюшону та по низу виробу регульована куліска. Утеплювач силікон 100 Довжина 85 см Заміри зроблені за людиною Розмір 48 ОГ – 98, ОТ – 79, ОС – 104 Розмір 50 ОГ – 102, ОТ – 85, ОС – 108 Розмір 52 ОГ – 106, ОТ – 90, ОС – 112 Розмір 54 ОГ – 110, ОТ – 94, ОС – 116 Розмір 56 ОГ – 114, ОТ – 98, ОС – 122 Розмір 58 ОГ – 118, ОТ – 102, ОС – 126 Розмір 60 ОГ – 122, ОТ – 106, ОС – 130 Розмір 62 ОГ – 126, ОТ – 110, ОС – 134
    доставка в Польщу
    кешбек 17 ₴
    -77%
    Колір Темно-коричневий / Стиль Кежуал / Сезонність Демісезон / Застібка На блискавці
    Жилет – предмет одягу, який є у гардеробі будь-якої жінки чи дівчини.
    кешбек 36 ₴
    -53%
    Сезонність Всесезон / Колір Сірий
    Олімпійку ESS FZ Hoody TR M відрізняють зручна посадка. Додайте трохи класики до свого образу. Деталі Колекція: Осінь-Зима 2022 Стиль: СпортивнийХарактеристики Склад:68% бавовна 32% поліестер, підкладка капюшона: 100 % бавовна Стандартна посадка Чіткі лінії крою для комфорту та свободи руху Логотип Puma зліва на грудях Країна- виробник:Камбоджа
    кешбек 338 ₴
    Колір Чорний / Сезонність Зима / Стиль Святковий / Матеріал верху Поліестер / Бренд Zara / Візерунок Однотонний
    Пальто з коміром із лацканами, довгі рукави. Передні кишені. Внутрішня підкладка з віскози того ж кольору. Планка на ґудзиках спереду.
    доставка в Польщу
    кешбек 18 ₴
    -60%
    Колір Зелений
    На розмір М довжина виробу по спинці: 107 см. Пояс у комплекті.
    доставка в Польщу
    кешбек 14 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Синій / Довжина виробу Подовжене
    Дуже м'яка і тепла плюшева курточка Тедді для хлопчика. Сезон тепла весна-осінь.На розмір 98/104см(2-4р):ширина плеч 28см, довжина рукава 35см, напівобхват грудей 32см, довжина виробу 40см.На розмір 110/116см:ширина плеч 29см, довжина рукава 40см, напівобхват грудей 34см, довжина виробу 45см.
    доставка в Польщу
    кешбек 38 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Холлофайбер / Колір Чорний / Довжина виробу Коротке
    Чорна утеплена стьобана куртка знімний капюшон 📐 Розміри: M,L,XL,XXL,XXXL 👍 Матеріал: 100% поліестер. Знімний капюшон, кишені на застібках, дві внутрішні кишені. Якісні зручні манжети. пояс прямий , є утяжка на шнурку. Утеплювач: холофайбер. Весна/осінь 🧷Виробник: Китай 🇨🇳
    доставка в Польщу
    кешбек 31 ₴
    -80%
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Синій / Довжина виробу Коротке
    Куртка однотонна зі вставками сірого кольору, з тонким утеплювачем, застібка на блискавці і кнопках, капюшон, що відстібається, з підкладкою з флісу, бічні і внутрішні кишені на блискавці. На розмір 2XL ПОГ – 72 см, рукав з манжетою на долоню – 78 см, довжина по спинці – 85 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 52 ₴
    -35%

    EXOTEX 5 (5000 мм, 5000 г/кв. м/год.) Тепла та затишна підкладка з тафти. Занижений позаду поділ. Регулювання за рахунок еластичних утяжок. Вихід для дроту навушників. Кишені з підкладкою, що утеплює, на блискавці. Нагрудна кишеня на блискавці. Бічні вставки на блискавці. Підходить для сноубордингу та повсякденного носіння.
    кешбек 91 ₴
    Сезонність Зима / Колір Синій
    Якщо ви бажаєте придбати водночас гарний і недорогий верхній одяг на зимовий період, тоді варто звернути увагу на зимові жіночі пуховики. З такою покупкою кожна зможе вигідно виділитися із сірого натовпу. Зимові жіночі пуховики в нашому магазині гарної якості, вони не дозволять дівчині навіть у найлютіші морози перетворитися на сніговика. Характеристики жіночого пуховика Simona на синтепоні, за попередніми даними, стануть хітом продажів. Основою для продукції послужила інша плащівка, що не промокає. Розмір 46: Довжина 87 см; Довжина рукава 64 см; Обхват стегон 112 см; Обхват грудей 102 см;
    доставка в Польщу
    кешбек 7 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Синтепон / Колір Блакитний / Довжина виробу Подовжене
    Довжина виробу: S – 75 см; M – 76 см; L – 77 см; XL – 78 см. Ширина плечей: S - 38 см; M – 39 см; L – 40 см; XL – 41 см. Довжина рукава: S – 63 см; M – 64 см; L – 65 см; XL – 66 см. Напівобхват грудей: S – 47 см; M – 49 см; L – 51 см; XL – 53 см. Напівобхват пояса: S - 47 см; M – 49 см; L – 51 см; XL – 53 см. Напівобхват стегон: S - 50 см; M – 52 см; L – 54 см; XL – 56 см.
    Колір Чорний / Сезонність Демісезон
    Ультралегка модель жіночої вітровки стане Вашим найкращим рішенням на весняно-осінній період. Вітровка приталеного крою підкреслить витонченість Вашої фігури та доповнить образ. Універсальність моделі дозволить легко поєднувати її як з повсякденним одягом (кежуал), так і з одягом спортивного стилю. Завдяки регулюванню низу вітровки Ви можете обрати комфортну для себе посадку по фігурі. Бічні місткі кишені підходять для зберігання важливих дрібниць, оскільки захищені блискавками. Насолоджуйтесь весняними прогулянками, а також подорожами у зручній вітрівці AVECS! Технічні характеристики : - Приталений силует моделі. -Ультралегка вага. -Центральна вітрозахисна планка на кнопках. -Зовнішні кишені захищені блискавками. -Фіксації об'єму нижньої частини виробу. Склад : - Верхня тканина: 100 % поліестер - Підкладка : 100 % поліестер - Утеплювач: 100 % поліестер table.table_size { font-family: "Lucida Sans Unicode", "Lucida Grande", Sans-Serif; font-size: 14px; border-radius: 10px; border-spacing: 0; text-align: center; width: 100%; overflow: auto; -webkit-overflow-scrolling: touch; } .table_size th { background: #DCDCDC; color: black;
    кешбек 63 ₴
    Сезонність Зима / Колір Темно-синій / Довжина виробу Коротке
    Матеріал: верх: плащівка/підкладка: нейлон/наповнювач: силіконізоване волокно 300; Особливості: світловідбивний; Температурний режим: -15°C; Догляд: глажка: середня температура/прання: прати у воді до 30 °C.
    кешбек 119 ₴
    -20%
    Колір Темно-сірий / Довжина виробу Довге / Застібка На кнопках
    Шуба з еко-хутра Tissavel (Франція). Утеплювач слімтекс. Довжина виробу 100 см. Довжина рукава 65-67 см. Тип застібки шубні кнопки. Розмірна сітка модели 196-2: 42й (параметри фігури): ОГ 84-86, ОТ 65-67, ОБ 92-94; 42й (параметри виробу): ОГ 97-99, ОТ 95-97, ОБ 103-105; 44й (параметри фігури): ОГ 88-90, ОТ 69-72, ОБ 96-98; 44 (параметри виробу): ОГ 102-104, ОТ 97-99, ОБ 108-110; 46 (параметри фігури): ОГ 92-94, ОТ 73-75, ОБ 100-102; 46 (параметри виробу): ОГ 105-107, ОТ 103-105, ОБ 111-113; 48 (параметри фігури): ОГ 96-98, ОТ 77-79, ОБ 104-106; 48 (параметри виробу): ОГ 111-113, ОТ 107-109, ОБ 115-117; 50 (параметри фігури): ОГ 100-102, ОТ 80-82, ОБ 108-110; 50й (параметри виробу): ОГ 115-117, ОТ 111-113, ОБ 119-121; 52й (параметри фігури): ОГ 104-106, ОТ 86-90, ОБ 112-114; 52й (параметри виробу): ОГ 118-120, ОТ 115-117, ОБ 123-125; 54й (параметри фігури): ОГ 108-110, ОТ 90-92, ОБ 116-118; 54 (параметри виробу): ОГ 124-126, ОТ 121-123, ОБ 128-130
    кешбек 95 ₴
    Колір Чорний
    Матеріал: плащівка На спині вставка з Omni-Hit Утеплювач: синтепон Повномірні M плечі 46 груди 53 рукав 67 довжина 72 L плечі 47 груди 55 рукав 67 довжина 73 XL плечі 47 груди 56 рукав 70 довжина 73 2XL плечі 5 3XL плечі 51 груди 59 рукав 72 довжина 77*
    кешбек 119 ₴
    Сезонність Демісезон / Колір Бірюзовий
    The North Face, Inc. - компанія, що спеціалізується на виробництві високоякісного технологічного спортивного, гірського одягу, туристичного інвентарю. Продукція призначається для альпіністів, скелелазів, туристів та людей, які ведуть активний спосіб життя. Стильна жіноча куртка The North Face ThermoBall зігріє у холодну поріку. Ізоляція PrimaLoft® ThermoBall™ зберігає тепло навіть за вологої поріки, а тканина Ripstop з нейлону 15D, що швидкосохне, має міцну водовідштовхувальну оболонку DWR.
    кешбек 80 ₴
    Сезонність Зима / Тип Поліестер / Колір Чорний / Довжина виробу Коротке
    Regular Fit.
    кешбек 93 ₴
    Колір Світло-зелений / Фасон Аляска / Тип Пух/перо / Візерунок Однотонний / Довжина виробу Коротке
    Стьобаний пуховик на качиному пуху. Комір стійкою, блискавка спереду, непомітні кишені, занижена лінія плеча та закрита гумка на манжетах. Довгі рукава. На підкладці. Розмір XXS: довжина по спинці – 64 см, об'єм грудей – 118, довжина рукава – 54 см, ширина плечей – 50 см; Розмір XS: довжина по спинці – 64 см, об'єм грудей –120, довжина рукава – 53 см, ширина плечей – 51 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 25 ₴
    Колір Графітовий / Сезонність Демісезон / Візерунок Однотонний / Стиль Спортивний, Повсякденний
    ▪️Розмір M , L ▪️Кольори : Графіт ▪️Тканина : Кашемір Куртка - бомбер із круглим коміром , та довгими рукавами . Застібається на кнопки спереду , по бокам кишені . Бомбер зі злегка спущеною лінію плеча , з манжетом із рібани на рукавах та по низу . З ліва вишивка золотистими нитками , яка імітує брошку