triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 1️⃣7️⃣ листопада на верхній одяг кешбек 2️⃣0️⃣%!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Застібка
    Крій
    Декор
    Фасон
    Довжина виробу
    Функціональні особливості
    Капюшон
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип кишень
    Сезонність
    Фасон рукава
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    Тип
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 80 ₴
    -55%
    Колір Оливковий / Тип Без наповнювача / Візерунок Однотонний / Застібка На блискавці / Декор Без декору
    Куртка-парка, зручний капюшон, застібка на блискавку, талія, що затягується, дві накладні кишені, розкльошений задній поділ, гладка підкладка.
    кешбек 70 ₴
    -64%
    Сезонність Демісезон / Колір Сірий / Довжина виробу Коротке
    кешбек 32 ₴
    -66%
    Колір Темно-синій / Стиль Кежуал / Сезонність Демісезон / Застібка На блискавці
    кешбек 147 ₴
    -46%
    Колір Білий / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон
    Вітровка - стане в нагоді в будь-який сезон року в прохолодну погоду. Вітровка чудово поєднується з будь-яким штанами, джинсами та спортивним взуттям. Стильна, зручна та просто незамінна річ в гардеробі.
    кешбек 298 ₴
    -66%
    Колір Бежевий / Довжина виробу Довге / Візерунок Однотонний
    Шуба з еко-хутра прямого силуету. З утеплювачем Slimtex на температурний режим до -25 °. Застібається на 2 гудзики. Є дві зовнішні кишені з листочками і один внутрішній. У комірці приcутня широка відстрочка. Зроблено в Україні. Інші кольори шуб: Молочний Сірий Параметри моделі 1: На моделі розмір XS-M. Груди 89 см, талія 61 см, стегна 91 см, зріст 170 см. Параметри моделі 2: На моделі розмір XS-M. Груди 80 см, талія 60 см, бедра 90 см, зріст 174 см.
    кешбек 88 ₴
    -66%
    Колір Темно-бежевий / Стиль Кежуал / Сезонність Демісезон / Застібка На блискавці
    Жилет з капюшоном та прорізними кишенями, задня частина виробу подовжена і у розмірі S довжиною 76 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 142 ₴
    -53%
    Колір Чорний / Довжина виробу Коротке / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон
    📐Розміри: S,M,L,XL,XXL (повномірні) 👍Матеріал: поліестер 100% ( щільна плащівка ). Тканинна підкладка Дві бічні кишені та одна внутрішня. Шнурок утяжка у капюшоні, манжети на резинці, пояс без резинки. 🧷 Виробник: Україна 🇺🇦
    доставка в Польщу
    кешбек 106 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Чорний / Довжина виробу Коротке
    Жіноча куртка виготовлена з м'якої екошкіри, яка добре поводиться навіть при тривалій експлуатації: не лопає, не лущиться і не облазить. Всередині є принтована підкладка. Застібається модель на блискавку. Кишень і коміра немає. Круглий виріз горловини без коміра, прямий напівприталений силует застібається на блискавку, всередині на підкладці. Довжина від плеча 54 см – 55 см. Довжина рукава 58 см – 60 см.
    кешбек 83 ₴
    -63%

    Піджак-сорочка з м’якої тканої тканини з матовою обробкою. Комір, застібки спереду та розрізи з боків подолу. Накладні нагрудні кишені, прорізні бічні кишені, спущені плечі та довгі рукави з ґудзиками на манжетах. Без підкладки.
    кешбек 80 ₴
    -36%
    Сезонність Демісезон / Колір Чорний
    Виробник у своїх колекціях поєднує зручність і невимушеність форм з останніми модними трендами. Завдяки застосуванню сучасних технологій в продукції поєднується функціональність з унікальною естетикою на найвищому рівні.
    кешбек 114 ₴
    -71%
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Синій / Довжина виробу Коротке
    Джинсова куртка стрейч з прикрасою на спині. Маломірить на 1 розмір. У розмірі XL довжина по спинці горловини від 60 см. Довжина рукава від горловини 80 см. Об'єм виробу у грудях 104 см. Об'єм виробу до пояса 100 см. У розмірі 2XL довжина по спинці горловини від 61 см. Довжина рукава від горловини 81 см. Об'єм виробу у грудях 108 см. Об'єм виробу до пояса 104 см. У розмірі 3XL довжина по спинці горловини від 62 см. Довжина рукава від горловини 82 см. Об'єм виробу у грудях 112 см. Об'єм виробу до пояса 108 см. У розмірі 4XL довжина по спинці від горловини 63 см. Довжина рукава горловини 83 см. Об'єм виробу у грудях 116 см. Об'єм виробу до пояса 112 см. У розмірі 5XL довжина по спинці горловини від 64 см. Довжина рукава горловини 84 см. Об'єм виробу у грудях 120 см. Об'єм виробу до пояса 116 см.
    кешбек 71 ₴
    -65%
    кешбек 123 ₴
    -67%
    Колір Чорний / Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Стиль Діловий / Матеріал верху Вовна / Бренд Burzhui / Візерунок Однотонний / Довжина виробу Коротке / Довжина рукава Довгий / Капюшон Без капюшона
    Классическое пальто с английским воротником, на пуговицах, с двумя внутренними и двумя наружными карманами. Пальто с утеплителем - утеплена жилетная часть.
    кешбек 132 ₴
    -26%
    Колір Чорний / Фасон Прямий / Стиль Спортивний, Повсякденний, Кежуал / Сезонність Демісезон / Застібка На блискавці
    Ця модель – чудовий варіант для осінньо-весняного сезону. Жилет має прямий крій із подовженою спинкою. Зшитий з плащової тканини з водовідштовхувальним просоченням, утеплений синтепоном (200 мм). По центру розташована застібка на блискавці. Стегновий жилет стане стильним і функціональним предметом Вашого гардеробу для міжсезоння. Тканина: Плащівка Канада + Підклад + Синтепон 200 Відмінна якість! Кольори: чорний, Розміри: M(48-50), L(52-54)
    доставка в Польщу
    кешбек 91 ₴
    -44%
    Колір Бежевий / Довжина виробу Коротке / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон
    Вітровка оверсайз за останніми трендами. Тканина: плащівка Канада. Вільного крою із великими кишенями. Застібається на блискавку та кнопки. Об'ємний капюшон зі шнурками. Можна регулювати довжину затяжками. Заміри: (42-46) - ОГ: 120см, довжина по спинці: 70см, рукав: 77см; (48-52) - ОГ: 128см, довжина по спинці: 70см, рукав: 77см.
    кешбек 64 ₴
    -69%
    Сезонність Демісезон / Колір Блакитний / Довжина виробу Довге
    Ця куртка виготовлена зі 100% переробленої бавовни. Пряма джинсова куртка з візерунком у вигляді півмісяця. Спереду металеві кнопки сріблястого кольору. Великі накладні кишені із заклепками. Заокруглені бічні розрізи. Марі зростом 1 м 75 і має розмір S.
    кешбек 73 ₴
    -59%
    Колір Білий / Склад 100% поліестер / Фактура Тедді / Візерунок Однотонний
    кешбек 94 ₴
    -46%
    Сезонність Демісезон / Колір Блакитний
    Джинсова куртка - вдалий вибір для весни й теплої осені, та просто незамінний варіант на прохолодне літо. Куртка чудово поєднується з будь-яким штанами, джинсами, спортивними штанами. Стильна, зручна та просто незамінна річ в гардеробі підійде і на прогулянки, та на святкові заходи.
    доставка в Польщу
    кешбек 54 ₴
    -67%
    Колір Помаранчевий / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон
    УВАГА! Розміри товару: 42-44; 46-48; 50-52; відповідають розмірам на бірці: 42-44; 46-48; 50-52; При замовленні розміра 42-44 на бірці товара буде розмір 42-44. Далі вказані виміри товару по кожному розміру. Ширина по плечах: 68 см; 68 см; 68 см. Довжина рукава: 74 см; 74 см; 74 см. Довжина виробу: 64 см; 70 см; 70 см. Напівобхват стегон: 53 см; 53 см; 63 см. Напівобхват талії: 53 см; 57 см; 63 см. Напівобхват грудей: 57 см; 62 см; 67 см.
    кешбек 119 ₴
    -33%
    Колір Чорний / Сезонність Демісезон / Стиль Повсякденний, Кежуал
    Легкий бомбер на весну🔥 Температурний режим: від +5 до +20°С Кольори: гортай Розміри: S M L XL Склад: замш, бавовна, еластан
    кешбек 943 ₴
    -58%
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Коричневий / Довжина виробу Коротке
    Чоловічі куртки Michael Kors. Чоловіча шкіряна куртка, прикрашена перфорацією. Ця стильна куртка з коміром стійкою застібається на блискавку. Спереду та ззаду тканина перфорована. Дві бічні кишені і дві нагрудні на блискавці, а також одна внутрішня кишеня на кнопці. Манжети рукави на кнопках. Зручна та комфортна куртка. Відмінна якість.
    доставка в Польщу
    кешбек 117 ₴
    -80%
    Сезонність Демісезон / Тип Синтепон / Колір Темно-синій / Довжина виробу Коротке
    TOM TAILOR – німецький бренд, який представляє великий вибір колекцій на всі випадки життя у стилі casual. Бренд Tom Tailor поєднує безліч позитивних характеристик. В першу чергу одяг і взуття цього бренду дуже комфортне, приємне, якісне і стильне. У ній поєднується простота та привабливість. Том Тейлор – це мікс таких понять, як комфорт, практичність та привабливість. У такому одязі ви почуватиметеся вільно та легко, привабливо та затишно. Куртки-жилети - зручний та комфортний одяг для сезону осінь-весна. На розмір М довжина виробу 62 см, довжина рукава 63 см. Рукави відстібаються.
    кешбек 155 ₴
    -52%
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Темно-синій / Довжина виробу Коротке
    куртка на підкладці із застібкою на блискавку, спереду - три прорізних кишені на блискавці, одна кишеня на блискавці всередині
    кешбек 56 ₴
    -46%
    Колір Синій / Стиль Повсякденний / Сезонність Демісезон
    Демісезон жилет, застібається на блискавку. Жилет - прекрасний вибір для непостійної погоди та холодних вечорів.