triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 1️⃣7️⃣ листопада на верхній одяг кешбек 2️⃣0️⃣%!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Застібка
    Крій
    Декор
    Фасон
    Довжина виробу
    Функціональні особливості
    Капюшон
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип кишень
    Сезонність
    Фасон рукава
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    Тип
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 12 ₴
    -73%
    Сезонність Демісезон / Колір Жовтий / Довжина виробу Вкорочене
    доставка в Польщу
    кешбек 22 ₴
    -70%
    Колір Синій
    Легка жіноча куртка ESMARA®, ультралегка і тепла. Колір: синій Особливості Сертифікована за стандартом Global Recycled Standard. Водовідштовхувальний зовнішній матеріал завдяки покриттю BIONIC-FINISH® ECO. З екологічно чистим просоченням. Вітрозахисний. З високоякісною фірмовою застібкою-блискавкою YKK по всій довжині. Крій від талії. З м'яким коміром-стійкою. З боковими кишенями на блискавці. Матеріал Зовнішній матеріал/підкладка: 100 % поліестер. Інструкції по догляду Прання при макс. 40°C (делікатне прання). Не відбілювати. Сушити в сушильній машині при макс. 60°C. Не прасувати. Не піддавати хімчистці.
    доставка в Польщу
    кешбек 39 ₴
    -44%
    Сезонність Демісезон / Тип Силікон / Колір Темно-синій / Довжина виробу Подовжене
    Жіноча куртка прямого силуету. Деталі: застібка на блискавку, вшивний капюшон, 2 кишені, куліси внизу, наповнювач - силікон. На розмір 50 довжина виробу по спинці: 83 см, довжина рукава: 65 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 16 ₴
    -43%
    Склад 100% поліестер / Матеріал Поліестер / Фактура Гладка / Бренд Lupilu / Крій Прямий / Сезонність Демісезон / Застібка На блискавці / Приналежність Хлопчикам / Колір Синій / Капюшон З капюшоном
    Виміри: Розмір 98-104: довжина-88 см, ПОГ-35 см, рукав від капюшона-43 см, кроковий шов-32 см. Розмір 110-116: довжина-101 см, ПОГ-37 см, рукав від капюшона-47 см, кроковий шов-40 см. Комбінезон-дощовик виконаний з м'якої, приємної на дотик силіконової води та вітронепроникної тканини. Без підкладки та утеплювача. Вітрозахист та водонепроникність завдяки проклеєним швам. Зі світловідбивними декоративними елементами зі світловідбиваючого матеріалу 3M Scotchlite™. На фірмовій блискавці YKK. Безперервна блискавка із захистом підборіддя. Еластична гумка по краю капюшона, рукавів та штанів. Гумки міцно тримаються і не скочуються. Усередині практична бирка з ім'ям та петля для підвішування.
    кешбек 103 ₴
    -82%
    Колір Коричневий / Фактура Гладка / Фасон Класична / Декор Без декору / Візерунок Однотонний
    Чоловіча зимова дублянка з натурального полірованого хутра ягняти (покриття сильця). Середній посадки. Без наповнювача і підкладки. Довжина виробу: 102 см. Довжина рукава: 65-69 см (можливий відворот).
    Бренд Pasportu / Крій Вільний / Візерунок Однотонний / Застібка На кнопках / Приналежність Жінкам / Країна виробництва Китай / Довжина виробу Подовжене / Колір Блакитний / Капюшон З капюшоном / Склад EVA
    Плащ-дощовик блакитний. Довжина: 119 см. Ширина: 68 см. Довжина рукава: 78 см. Дощовик зроблений з міцного водонепроникного матеріалу EVA. Це сучасна водостійка екологічно чиста тканина, дихаюча і без запаху. Матеріал нетоксичний, якісний, з високим рівнем міцності. Дощовик щільний, тримає форму, не мнеться. Виріб безшовне, виглядає акуратно і стильно. Одяг ізEVA зручна і практична в шкарпетці. Широкий крій універсальний і підходить дітям, незалежно від комплекції і статі. На дощовику є кнопки-гудзики, як на звичайному плащі. Це забезпечить захист від падання вологи. Під плащем можна носити рюкзак або сумку, захистивши речі від попадання вологи. На капюшоні є шнурки, які можна зав'язати і врегулювати ширину капюшона. Сильний порив вітру більше вам не страшний. Широкі і довгі рукави з манжетами можна підвернути при необхідності. Плащ швидко сохне в розгорнутому стані, після чого дощовик можна компактно укласти в рюкзак або дорожню сумку Переваги: легко сохне, портативний, широкий капюшон, застібається на гудзики-кнопки.
    кешбек 8 ₴
    -79%
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Чорний / Довжина виробу Коротке
    кешбек 40 ₴
    -50%
    Колір Зелений / Візерунок Однотонний / Сезонність Всесезон
    Обладнана блискавкою по всій довжині, доповнена барвистими ретро-акцентами та капюшоном – вітрівка Essentials Solid Windbreaker Jacket Men не тільки захистить від поривів вітру, а й урятує від дощу. Характеристики Склад: 100% поліестер Чоловіча вітрівка З капюшоном Ефектні акценти
    кешбек 131 ₴
    -28%
    Колір Чорний / Візерунок Однотонний
    Куртка оверсайз з широким коміром з лацканами та ременем, що регулюється. Манжети, пояс та комір виконані з м'якого флісу Тедді. Розкоса блискавка спереду та косі прорізні кишені. Рукав: довжина: 61,0 см (розмір M), плече: ширина: 49,5 см (розмір M), спинка: довжина: 67,5 см (розмір M).
    доставка в Польщу
    кешбек 23 ₴

    Картата тепла сорочка – це стильний мастхев демісезонного гардеробу. Вона відмінно захищає від першої прохолоди та вітру. Сорочка має прямий крій, довгі рукави з приспущеним плечем і дві кишені з клапанами на грудях. Довжина виробу – 68-70 см, довжина рукава – 54-55 см (залежно від розміру). Модель виготовлена з фланелі, яка має ворсисту текстуру, м'яка та приємна на дотик.
    кешбек 17 ₴
    -53%
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Синій / Довжина виробу Подовжене
    кешбек 27 ₴
    -63%
    Колір Чорний / Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Стиль Діловий / Матеріал верху Вовна / Бренд Burzhui / Візерунок Однотонний / Довжина виробу Коротке / Довжина рукава Довгий / Капюшон Без капюшона
    Классическое пальто с английским воротником, на пуговицах, с двумя внутренними и двумя наружными карманами. Пальто с утеплителем - утеплена жилетная часть.
    кешбек 11 ₴
    -67%
    кешбек 16 ₴
    -79%
    Сезонність Зима / Тип Поліестер / Колір Темно-синій / Довжина виробу Коротке
    кешбек 34 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Світло-блакитний / Довжина виробу Коротке
    На розмір L довжина виробу 60 см, довжина рукава 63 см. .
    кешбек 32 ₴

    На розмір S довжина виробу 71 см, довжина рукава 64 см.
    Сезонність Демісезон / Колір Чорний
    - Висока якість матеріалів та пошиття. - Міцна та надійна фурнітура. - захист від дощу та вітру. - матеріал – Canada Premium. - На рукавах та поясі фіксується манжетною гумкою. - Зручні кишені для рук, що закриваються на блискавці. - Капюшон регулюється шнурком із фіксатором. - Гарантія тривалої експлуатації виробу без втрати форми та кольору. - Підкладкова тканина – поліестер. - Значок вишитий.
    кешбек 71 ₴
    Сезонність Зима / Тип Поліестер / Колір Бежевий / Довжина виробу Довге
    Куртка з капюшоном, стьобана.
    кешбек 15 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Без наповнювача / Колір Чорний / Довжина виробу Коротке
    доставка в Польщу
    кешбек 43 ₴
    -77%
    Сезонність Зима / Тип Холлофайбер / Колір Молочний / Довжина виробу Коротке
    Куртка утеплена прямого силуету зі знімним капюшоном. Деталі: застібка на блискавку, 2 бічні кишені, утеплювач - холофайбер. Довжина виробу 70 см, довжина рукава 65 см.
    кешбек 16 ₴
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Помаранчевий / Довжина виробу Коротке
    кешбек 27 ₴
    Сезонність Зима / Тип Поліестер / Колір Чорний / Довжина виробу Коротке
    Сезонність Демісезон / Колір Зелений
    Куртка-вітровка за технологією soft-shell. Цей матеріал є композитним, і конструктивно схожий на фліс під мембраною. Відмінність - легкість та гнучкість. При правильному носінні (поверх термобілизни або на тіло) повинні забезпечуватися наступні функції: відведення вологи від тіла та виведення її через мембрану, вітро та вологий захист. На куртці багато кишень, які закриваються на блискавці. Внутрішньої нагрудної кишені немає
    кешбек 9 ₴
    -61%
    Колір Бордовий / Сезонність Зима / Тип Без наповнювача / Стиль Кежуал / Декор Без декору / Матеріал верху Акрил / Бренд KOTON / Візерунок Меланж / Довжина виробу Довге / Довжина рукава Довгий